1196
-
#595 erről lenne szó: -
#594 Lenne egy kérdésem ! A www.hotrod.com főaldalán van a hotrod-os banner, a hotrod felirat mellet van egy plymouth roadrunner...arról a kocsiról valami normális képet, képeket, nem tud valaki ? előre is köszi... -
#593 pontiac gto is eléggé az :( -
#592 azthiszem nem tudok holnap menni a Rábaringre, bocs
az üzletben kell dolgoznom, így alakult sajna.
majd egy másik alkalommal megpróbálok időt szakítani. -
#591 az uj mustang szerintem elegge ugyesen el lett talalva.. viszont az uj charger uberfosadek meg eloben is...
jo egy kicsit tulzas de akkor is gagyi -
#590 sikerült megnézni?...szerintem döbbenetes videó ! -
#589 oksa,köszi! -
#588 Találtam egy videót a Top Fuel kocsik gyorsulásáról...a kocsi 4.47 másodperc alatt van 335 mp/h, átszámolva 540 km/h.
http://www.nhra.com/2005/events/race01/video/index.html ezen az oldalon belül, Qualifying alatt, az elsőt kell kiválasztani Tony schumacher-t, oda is van írva az eredmény, quicktime kell hozzá ! -
#587 Jó gondolat volt,hogy berakod... -
#586 én is ott láttam a Rides-nevű műsorban, azóta is kerestem a képét, most leltem rá..meg még egy roadrunnert is csináltak ott, azis nagyon szép, azt is keresem ezt találtam meg, gondoltam berakom. -
Chief #585 szpemmet, sokat! :) -
#584 Igencsak szép példány. Ha jól tudom ezt mutatták be a Discovery-n pár hónappal ezelőtt. Még ide is beírtam,hogy megy a műsor. néztük is egy páran,és csorgattuk a nyálunk... -
#583 -
#582 -
#581 -
#580 nem tudom ti hogy vagytok vele de én ezért s kocsiért ölni tudnék... -
#579 Tetszett a videó Lordvenom? ha igen akkor még vannak a www.theclasofthetitans.com ha jól tudom... -
#578 Ilyen videókat tólhattok még,ezt nagyon élvezem... -
#577 Köszi,most töltöm! -
#576 Elrontottam ez az -
#575 Ez az -
#574 Itt van egy amerikai drag racing videó, jó kocsik, jó hangokkal.[URL=ftp.zpnet.hu/video/AutosVideok]itt van a videó/URL] itt van egy lista, ebből az elsőt kell kiválasztani...a !SPEED!-et. -
#573 33 új üzenet?
régen jártam itt... -
#572 mihez képest drága....az amerikai minőséghez, meg a stílushoz nem... -
Nyiri #571 Tudom. 5 millio amerikaban de ha itteni forgalmazonal veszed meg az afa befa, reg ado miatt felmegy 10-12 re :( -
#570 Pedig a stílusához képest "olcsó" -
Nyiri #569 A 2005 olyan gyonyoru lett hogy megszakad a szivem ha meglatom. Ugyanis nagy a valoszinusege hogy soha nem lesz ilyen autom :( -
Chief #568 nincs meg neked a winkawaks-hoz a Golden Axe?
Megvolt csak nem tudom hova a picsába tünt... -
#567 Egyszerűen briliáns.....szerintem a jenki erő a jobb...meghát a v8 motor hangja.....felülmúlhatatlan -
Chief #566 Itt ez megy mindíg...
Intel vs. AMD
Ati vs. Nvidia
Amcsi vs. Japó
Hetero vs. Gay :DD -
#565 Most olvastam el a Motor City Online hozzászólásait,és mekkora seggek írkáltak oda...nem baj,ha valakinek nem tetszik a játék,csak a hangnemmel vannak gondok...meg ez az örökös jenki-japó vita. Nem tudják elfogadni,hogy egyik ember ezt szereti,másik meg azt? Seggek... -
#564 hááát..te tudod... -
Chief #563 Nagyon gondolkodom rajta hogy pénteken kéne nevezni :) -
#562 Hát ez alég baj...azért én is kipróbálnám offline-ba is,persze tudom nem lehet összehasonlítani a feeling-et az online-val. De mégis... -
#561 Hogyne! Sok "ágyúgolyó" futamon részt vettem már,persze nem előre megszervezetteken,mint ez,hanem Pest - Esztergom távon ha bekóstoltak,vagy én előztem,és bekóstolásnak vették...nem egyszer le is állítottak a rendőrök...
De ebből már kinőttem. Már nem megyek gyorsan a közutakon...persze egy ilyen futam csábító lenne,ha valamelyik kocsim hibátlanul működne... -
Chief #560 Mert az EA egy fasztalicska, és mert nem volt nyereséges... -
#559 Nahát,most mégjobban sajnálom,hogy annak idején nem tudtam játszani vele...
Azt nem lehet tudni miért lőtte le a szervereket az EA? -
#558 értem. Szerintem lenne értelme offline is nyomni, biztosan nem adná vissza az online hangulatát, de a legjobb "autós" játék lehetne -
#557 Nem, és nem is nagyon van értelme. -
#556 és offline nem is lehet vele játszani? Én csak a Gamestar-ból ismerem, és nagyon fájt érte a szívem hogy nem játszhattam vele :||