27277

105e4pi.png\"

• Baggio2001
    A mai NS-ből:

Toni felkészült a füttyökre

Az olasz válogatott kedd reggel óta a szövetség covercianói edzőtáborában készül a világbajnoki selejtezőkre. Marcello Lippi szövetségi kapitány együttesének a szlovének elleni szombati összecsapáson egyetlen pont is elég ahhoz, hogy matematikailag csoportgyőztessé váljon, de ha véletlenül vereséget szenved, akkor szerdán van még egy meccslabdája" ugyancsak hazai pályán (Leccében) a moldovaiak ellen.

Az első mérkőzést Palermóban rendezik meg, aminek az a pikantériája, hogy visszatér egykori csapata stadionjába Luca Toni, a válogatott középcsatára, a góllövőlista éllovasa, aki immár a Fiorentina játékosa. Arra számítok, hogy a közönség egy része meg fog tapsolni, a másik fele pedig kifütyül majd, de remélem, hogy ez nem befolyásolja a szövetségi kapitányt a kezdőcsapat összeállításánál: én függetleníteni tudom magam az ellenszenv-megnyilvánulásoktól - jelentette ki Toni, aki az első hat bajnoki fordulóban hatszor volt eredményes, és aki szeptemberben mesterhármast szerzett Minszkben, a fehéroroszok elleni vb-selejtezőn. - Palermóban két csodálatos évet töltöttem, és bár a távozásom körül sok valótlanság látott napvilágot, maradjunk annyiban: az elszerződésemmel mindenki jól járt."

Lippi mesternek amúgy pillanatnyilag nem is a csatársor, inkább a védelem összeállításával vannak gondjai: a csapatkapitány Fabio Cannavaro enyhe húzódással érkezett meg Covercianóba, Materazzit pedig még mindig sokan támadják az Ibrahimovic kárára vasárnap elkövetett csúnya faultja miatt. Marco elnézést kért már mindenkitől, a sértettet is beleértve, aki megbocsátott neki, úgyhogy szerintem ideje lenne befejezni ezt a hadjáratot - védte meg a brutális Inter-hátvédet Lippi. - A válogatottban a válogatottról beszélünk, és nem a klubokban történtekről. A szlovének ellen kettős céllal lépünk pályára: ki kell harcolnunk a továbbjutást, és tovább kell javítanunk a játékunk színvonalát."

Capellót nem érdekli a válogatott

Fabio Capello, a bajnokságot százszázalékos teljesítménnyel vezető Juventus mestere nem érdeklődik a válogatott iránt. A kiváló szakvezető a hét elején a Sky Sport nevű csatornának nyilatkozva a következőt mondta: A válogatott történetében nagyon sok szövetségi kapitány volt, aki hozzám hasonlóan Friuli tartományban született, de ez nem jelenti azt, hogy nekem is vezetnem kell majd egyszer a squadra azzurrát. Ez a feladat egyelőre nem izgat, nem érdekel, hiszen nagyon jól érzem magam a Juventusnál. És különben is: Lippi kollégámat csak nemrégiben nevezték ki, hagyjunk neki időt arra, hogy nyugodtan dolgozzon."
  • gabber_saviola
  • Sheva
    tovább kell jutni nincs mese Espanyol lehet húzós de a többit verni kell!!!

FORZA PALERMO
  • fsgh
    Azért írtam hogy tuti a továbbjutás mert csak 1 csapat esik ki és ha a Palermo rossz paszban is van egy Bröndby-t csak meg tud verni...
  • McFrost
    vájjá még, mindegyik jó csapat ám!
  • gabber_saviola
    jó ez nekünk
  • fsgh
    Az Uefa kupában a Palermo a B csoport (nem 100% a csoport betűje de a többi igen) tagja lett csakúgy mint a:
    Lokomotív Moszkva,Espanyol,Bröndby
    Tuti továbbjutás..
  • fsgh
    Sajna 2-2 lett:-((((
    Hagyad már Gabber ez a legkevesebb hogy megköszönöm...
  • gabber_saviola
    PALERMO-EMPOLI 2-2 videó
    http://www.ilpalermocalcio.it/video/153-254.wmv
  • Baggio2001
    Ilyen relikviákat nem egyszerű mutatvány Mo-ról beszerezni...
    Rosagirl zászlójával is megkínlódtam rendesen, mire sikerült beszerezni. De az eredmény mindenért kárpótolt! :)

Persze sokkal egyszerűbb lenne kimenni Olaszba, és halomra vásárolni magad ilyen cuccokkal...
  • Sheva

egy ilyet elfogadnék
  • McFrost
    haggyadmá, én örülök , hogy végre adhatok Neked valamit....
  • gabber_saviola
    köszönöm papa és fsgh, nagyon jó arcok vagytok
  • McFrost
    Fateromnak, mer rendes hozzám!
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • fsgh
    Az ilyenekkel az a baj hogy kurv@ drágák....
    (nekem van kék-fekete mezem:-PP de az is drága volt:-()
    Még 1x kösz hogy jöttél az Inter topicba szurkolni
    (Már 1x +köszöntem ott is..)
  • gabber_saviola
    jah és egy idei mezt is szeretnék

• gabber_saviola
    isten mecs hogy felvegyem, menne a vitrinbe
  • franco
    énmeg egy S-e mercit...

bár azért abban a sapiban meghesszölnélek....:D
  • gabber_saviola
    ezeket szeretném:

• gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • franco
    gondoltam a tekintélyed megőrzése érdekében elhallgatom eme tényt. dehát Te akartad...
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDD

nem tudtam eldöndteni, hogy a csajnak vagy Brienzának, de utánna rájöttem hogy a csajnak csizmája van
  • franco
    lehet hogy Te vagy itt a főnökek, de most Brienzáról beszélek :)
  • gabber_saviola
    kinek?
  • franco
    jó a cipője
  • gabber_saviola
    a képen Franco Brienza található egy kedves hölgy szurkolójával
  • szanics
    ez Te vagy? múltkor a keletiben randalíroztál, ez most szebb helyszín :P
  • gabber_saviola
    TORRESNEK:

• fsgh
    Forza Palermo!!! Sajnálom hogy csak 2-2 lett:-(((((
    (jelen esetben örülnék ha az Inter meccsen lenne anyi:-((()
  • R9
    egy 4.et?:D
  • franco
    regelj másikat
  • szanics
    kabbe
  • gabber_saviola
    én hagylak, csak az átváltozásodat ne itt mutogasd