27277
|
-
#3442 A mai NS-ből:
Toni felkészült a füttyökre
Az olasz válogatott kedd reggel óta a szövetség covercianói edzőtáborában készül a világbajnoki selejtezőkre. Marcello Lippi szövetségi kapitány együttesének a szlovének elleni szombati összecsapáson egyetlen pont is elég ahhoz, hogy matematikailag csoportgyőztessé váljon, de ha véletlenül vereséget szenved, akkor szerdán van még egy meccslabdája" ugyancsak hazai pályán (Leccében) a moldovaiak ellen.
Az első mérkőzést Palermóban rendezik meg, aminek az a pikantériája, hogy visszatér egykori csapata stadionjába Luca Toni, a válogatott középcsatára, a góllövőlista éllovasa, aki immár a Fiorentina játékosa. Arra számítok, hogy a közönség egy része meg fog tapsolni, a másik fele pedig kifütyül majd, de remélem, hogy ez nem befolyásolja a szövetségi kapitányt a kezdőcsapat összeállításánál: én függetleníteni tudom magam az ellenszenv-megnyilvánulásoktól - jelentette ki Toni, aki az első hat bajnoki fordulóban hatszor volt eredményes, és aki szeptemberben mesterhármast szerzett Minszkben, a fehéroroszok elleni vb-selejtezőn. - Palermóban két csodálatos évet töltöttem, és bár a távozásom körül sok valótlanság látott napvilágot, maradjunk annyiban: az elszerződésemmel mindenki jól járt."
Lippi mesternek amúgy pillanatnyilag nem is a csatársor, inkább a védelem összeállításával vannak gondjai: a csapatkapitány Fabio Cannavaro enyhe húzódással érkezett meg Covercianóba, Materazzit pedig még mindig sokan támadják az Ibrahimovic kárára vasárnap elkövetett csúnya faultja miatt. Marco elnézést kért már mindenkitől, a sértettet is beleértve, aki megbocsátott neki, úgyhogy szerintem ideje lenne befejezni ezt a hadjáratot - védte meg a brutális Inter-hátvédet Lippi. - A válogatottban a válogatottról beszélünk, és nem a klubokban történtekről. A szlovének ellen kettős céllal lépünk pályára: ki kell harcolnunk a továbbjutást, és tovább kell javítanunk a játékunk színvonalát."
Capellót nem érdekli a válogatott
Fabio Capello, a bajnokságot százszázalékos teljesítménnyel vezető Juventus mestere nem érdeklődik a válogatott iránt. A kiváló szakvezető a hét elején a Sky Sport nevű csatornának nyilatkozva a következőt mondta: A válogatott történetében nagyon sok szövetségi kapitány volt, aki hozzám hasonlóan Friuli tartományban született, de ez nem jelenti azt, hogy nekem is vezetnem kell majd egyszer a squadra azzurrát. Ez a feladat egyelőre nem izgat, nem érdekel, hiszen nagyon jól érzem magam a Juventusnál. És különben is: Lippi kollégámat csak nemrégiben nevezték ki, hagyjunk neki időt arra, hogy nyugodtan dolgozzon." -
#3441 -
#3440 tovább kell jutni nincs mese Espanyol lehet húzós de a többit verni kell!!!
FORZA PALERMO -
#3439 Azért írtam hogy tuti a továbbjutás mert csak 1 csapat esik ki és ha a Palermo rossz paszban is van egy Bröndby-t csak meg tud verni... -
#3438 vájjá még, mindegyik jó csapat ám! -
#3437 jó ez nekünk -
#3436 Az Uefa kupában a Palermo a B csoport (nem 100% a csoport betűje de a többi igen) tagja lett csakúgy mint a:
Lokomotív Moszkva,Espanyol,Bröndby
Tuti továbbjutás.. -
#3435 Sajna 2-2 lett:-((((
Hagyad már Gabber ez a legkevesebb hogy megköszönöm... -
#3434 PALERMO-EMPOLI 2-2 videó
http://www.ilpalermocalcio.it/video/153-254.wmv -
#3433 Ilyen relikviákat nem egyszerű mutatvány Mo-ról beszerezni...
Rosagirl zászlójával is megkínlódtam rendesen, mire sikerült beszerezni. De az eredmény mindenért kárpótolt! :)
Persze sokkal egyszerűbb lenne kimenni Olaszba, és halomra vásárolni magad ilyen cuccokkal... -
egy ilyet elfogadnék -
#3431 haggyadmá, én örülök , hogy végre adhatok Neked valamit.... -
#3430 köszönöm papa és fsgh, nagyon jó arcok vagytok -
#3429 Fateromnak, mer rendes hozzám! -
#3428 -
#3427 -
#3426 -
#3425 -
#3424 -
#3423 -
#3422 -
#3421 Az ilyenekkel az a baj hogy kurv@ drágák....
(nekem van kék-fekete mezem:-PP de az is drága volt:-()
Még 1x kösz hogy jöttél az Inter topicba szurkolni
(Már 1x +köszöntem ott is..) -
#3420 jah és egy idei mezt is szeretnék
-
#3419 isten mecs hogy felvegyem, menne a vitrinbe -
#3418 énmeg egy S-e mercit...
bár azért abban a sapiban meghesszölnélek....:D -
#3417 ezeket szeretném:
-
#3416 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3415 gondoltam a tekintélyed megőrzése érdekében elhallgatom eme tényt. dehát Te akartad... -
#3414 :DDDDDDDDDD
nem tudtam eldöndteni, hogy a csajnak vagy Brienzának, de utánna rájöttem hogy a csajnak csizmája van -
#3413 lehet hogy Te vagy itt a főnökek, de most Brienzáról beszélek :) -
#3412 kinek? -
#3411 jó a cipője -
#3410 a képen Franco Brienza található egy kedves hölgy szurkolójával -
#3409 ez Te vagy? múltkor a keletiben randalíroztál, ez most szebb helyszín :P -
#3408 TORRESNEK:
-
#3407 Forza Palermo!!! Sajnálom hogy csak 2-2 lett:-(((((
(jelen esetben örülnék ha az Inter meccsen lenne anyi:-((() -
R9 #3406 egy 4.et?:D -
#3405 regelj másikat -
#3404 kabbe -
#3403 én hagylak, csak az átváltozásodat ne itt mutogasd