27277

105e4pi.png\"

• 5w0rdf15h
    hája az má igaz...sajnos nem nőttek akkor fel a feladtahoz még jó h nem állították ki Carat :S na megaztán Makinwa meg túlságosan akart....na de felejtsük el, holnap vagyis már ma jól el kell verni a Barit :)
  • gabber_saviola
    Zamparini

Tonit el kellett adni .....de ez már egy lerágott csont
  • McFrost
    egy túlpörgött Makinwa & Caracciolo csatársorral nehéz eredményesnek lenni a Juve ellen....
  • 5w0rdf15h
    nálatok van egy Pellissier :D Livornoba meg egy Lucarelli :) na de télleg nem Toni az oka h nem játszunk jól......sztem télleg újjítani kéne a taktikon :)
  • McFrost
    egy fecske.....m
    nálunk hol van egy Toni,vagy Livornoban?
  • 5w0rdf15h
    naja.....kiváncsi leszek h a téli átigazolások mennyire válnak majd be :) me még 1-2 vereség és repül az edző az tuti....
  • szanics
    Nem kellett volna eladni Tonit ...
  • 5w0rdf15h
    Hát én teljesen megértem Zampát, igaza van télleg kevés pontunk van és nem ártana mostmár elkezdeni meccseket nyerni zsinórban!!
  • McFrost
    Zampa slams Del Neri tactics
    Monday 9 January, 2006
    Palermo President Maurizio Zamparini has once more undermined Coach Luigi Del Neri by publicly criticising his tactics and comparing him unfavourably with former Coach Francesco Guidolin.

The Rosanero’s third straight Serie A defeat at home to Juventus on Saturday night was all the more galling for Zamparini given that Christian Terlizzi had given the Sicilians an early lead.

But two goals from Adrian Mutu consigned Palermo to more misery and Zamparini believes that Del Neri’s team tactics need improving.

“If we’d have had Mutu we would have won the match,” he said in an interview with radio Anch’io Sport. “We are lacking a goalscorer or rather a player of his type. Juve have got the likes of Del Piero and Mutu on the bench while we haven’t.

“However, I’m tired of watching us play good football and getting nothing from it,” he continued. “Coaches like Zdenek Zeman and Del Neri have to understand that nowadays you can’t use zonal marking – Del Neri will have to change this in future.”

This is not the first time the outspoken Zamparini has publicly criticised his Coach. Last month he gave him an ultimatum, which Del Neri survived by beating Roma and getting through to the next round of the UEFA Cup.

However, the win over the Giallorossi remains their only victory in nine League matches and Zampa is clearly growing frustrated – to the point where he has even taken to comparing Del Neri unfavourably with other managers.

“Football is not just about playing well, it’s also about getting points,” he added. “Guidolin used to win us points. Coaches like Capello adapt their tactics according to the opposition they are facing.

“There are some people who adopt a fixed game-plan and I think this is wrong,” insisted the Rosanero chief. “But as I think Del Neri is an intelligent person I am certain that things will change.”
  • 5w0rdf15h
    Holnap Bari elleni kupameccs a Barberaban, első meccsen 0-0 volt....nem is kell mondani a továbbjutás nem is kérdéses :)
  • McFrost
    tutto mercaton láttam valamit
  • gabber_saviola
    ez vmi kacsa, mert a tuti olasz forrásom nem jelezte
  • McFrost
    nem mondod , hogy Zampának kell a Boca kapusa Abbondanzieri?
  • McFrost
    chievo oldalon is lehet regelni °°
  • asfa
    tudom csak poénkodtam
  • Deathcourier
    Kossz :) De en nem seggnyalasnak szantam,csak elismeresnek.
  • asfa
    nem baj mostmár a haverja vagy :) együtt örülhettek a meccsek közben :)
  • Deathcourier
  • asfa
    aki meg nem a haverja az benyal neki!vhogy igy: nagyon fasza igényes az oldalad!meg ilyenek nem részletezném! :)
  • Deathcourier
    Ah feltetlenul!Meg persze intert is :) csak nem merek legenykedni mert most jottem azt nem verem a nyalam meg valaki megsertodik ha esetleg "szimpatizalna" veluk.Habar ezt lehetetlennek tartom.
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDD
  • Deathcourier
    Nagyon fasza az oldalad!! Tenyleg nagyon igenyes.Kar hogy az emberek eszaki csapatokon kivul mast nem ismernek... Forza Roma es Palermo!
  • asfa
    ne félj aki Gábor haverja az drukkol a Palermonak!szal mindenki :)
  • gabber_saviola
    néha érdemes oda beszolni :)

az a jó hogy mind a Palermos mind a Roma-s rühelli a Laciót
  • Deathcourier
    JA latom hogy ismered :) latom azert sg is van lazio topic
  • gabber_saviola
    dehogy :) üdv a csapatban

a Romás Szanics meg barát
  • Deathcourier
    Regeltem az oldalon ha nem baj :) Nem tagadom en is szimpatizalok Palermoval a Roma mellett
  • gabber_saviola
    ciao :)
  • Deathcourier
    hi all :)
  • gabber_saviola
    nm
  • bmffm856
    ok köszi...:) lekötelezel...:) tényleg nagyon soakt segítesz vele...:) nem baj ha nem eredeti...csak Fiorentinás legyen...címerrel és Lotto márkával...és eredeti Lotto...még a név meg a szám sem fontos...mégegyszer köszi...:)
  • gabber_saviola
    figy szerdán megyek újra mert pár Palermos dolgot szeretnék még, és akkor megkérdezem hogy mit tudnának ami Fiorentínás

DE ELMONDOM ez nem gyári Palermo mez!! Mert nincs rajta a "Provincia Di Palermo" felirat.....Ez egy LOTTO által kiadott "Palermo mez"!
  • bmffm856
    és egy telefonszámot tudsz adni privátban ahol megérdeklődhetném hogy van-é, lesz-é Fiorentina mez? Tényleg körbetelefonáltam Békéscsabától Győrig, Zalaegerszegtől Miskolcig és Nyíregyházától Pécsig az összes Lotto boltot, de sehol nem volt Fio mez...szóval nagyon nagyot segítenél...köszi előre is...:)
  • gabber_saviola
    mákom és ismerösöm van a Lotto-ban
    sajna semmi mást nem láttam ami Palermos :(

Fiorentínást nem néztem :)
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • bmffm856
    hello gabber! honnan akasztottad le ezt a mezt? melyik lottoból? mert én akárhol kerestem szintén lotto Fio mezt sehol nem találtam...légyszi ha tudsz segíts...:) köszi...:)
  • szanics
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!
  • gabber_saviola
    voltam a LOTTO-ban

és ezt figyuzd :)

• gabber_saviola
    Palermo-Juventus összefoglaló
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD