Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
😄DDDD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

fernando torres
innen már rendeltem is 😛PP
de még nem érkezett meg 😄D
de ha most kihoznák a fejébe belehúznám a postásnak

szanics
Itt nézd meg, de nem biztos

fernando torres
télleg palermo mezt ilyet mint most volt rajtuk honnan lehet szerezni ???

szanics
Nekem a Roma-mez nadrágja tetszik baszottul, ha mezt idén nem is veszek, ilyen naci KELL!!! 😄DD

gabber_saviola
készül is we8hoz és peshez 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
AS Roma - Udinese :
Livorno - AS Roma :
AS Roma - Parma :
Cagliari - AS Roma :
AS Roma - Siena :
Empoli - AS Roma :
AS Roma - Lazio :

Egészen eddig az összes meccsünket nyerni fogjuk 😛PP
Aztán majd meglátjuk...

fernando torres
megyünk utánatok 😄

fernando torres
amúgy qrvajól néz ki a mez amibe most jáccotunk

szanics
Mi bizony meg fogunk! 😄DD

gabber_saviola
hát most nem azért , de ha Makinwa belövi azt a 2 ziccert akkor ....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
most csak azzé hogy a roma meglógjon?? 😄DD

szanics
Kapjátok is!

fernando torres
😄D
jaj ne is mond fúj naon utálom õket <#boxer>

jó lenne , de az csak akkor fog menni ha brienza kezd, most nem azéé mer kedvencem hanem hogy legyen 1 tkpk is a pályán

gabber_saviola
mind1 mostmár, az intert elkapjuk a Barberában .......

fernando torres
huu látom azért cara odatette magát
és télleg bemákolt a parma.... áhh de kár .. <#rinya>

Fyrex
hát nem álltunk a helyzet magaslatán de megoldottuk okosba😄

Avanti Crociati!

gabber_saviola
köszönöm Rudee a múvit

-mekkora mákja volt a párnának, és a korrádi meg bekaphatja a @-m

Rudee
Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

fernando torres
jajaj most jön csak a feketeleves :: PALERMO -- Inter
huu 1 barátságos 1:0-val kiegyeznék 😄DD

Fyrex
mostmár szabad mindenkit

Avanti Crociati!

fernando torres
hát én azt toom én beéream ha 37 meccsbõl 20at nyerünk 😛PPP
uefa-ban pedig az összeset

gabber_saviola
nem kell fosni, Cara és Makinwa elkapja a fonalat .......verünk mindenkit

gabber_saviola
nah így jobb, köfi Szanics papa

szanics

gabber_saviola
vebszájtcimet pls

és köfi 😄

fernando torres
basszus és még mi irányítottunk
áhh cara,cara

az volt a baj hogy brienza csere vlt és nem volt kinek a támadásokat szervezni

szanics
(szanics - a Football Italia nyomán) - vaksi ^^
Amúgy civesen 😛P

gabber_saviola
honnét van a gyári angol szöveg? ^^

szanics
A csapatok megosztoztak a pontokon Stadio Tardiniben, bár a Palermo szurkolói joggal érezhetik úgy, hogy két pontot Parmában hagytak.

A Parma csupán osztályozón tudta kiharcolni idei elsõ osztályú tagságát, a nyáron pedig elvesztette több kulcsemberét, így Alberto Gilardinót, Fabio Vignarolit, Sebastien Freyt és Cesare Bovót is. Ráadásul az új trénernek, Mario Berettának további gondokkal is meg kellett küzdenie a nyitány elõtt, a Palermo ellen ugyanis nem számíthatott Sebastiano Sivigliára, Daniele Bonerára, Marco Marchionnira és Paolo Cannavaróra sem.

A Palermo szintén új edzõvel, Luigi Del Nerivel vágott neki a szezonnak, az elsõ mérkõzés elõtt pedig a legnagyobb kérdés az volt, mire lesz képes a szicíliaiak új csatárkettõse, a Makinwa-Caracciolo páros.

A csapatok drukkerei saját együttesük gyõzelmét, a semleges nézõk pedig hasonlóan jó mérkõzést vártak, mint amilyen a tavalyi volt: akkor 3-3-ra végeztek egymással a felek a Tardini Stadionban.

A mérkõzés óriási Palermo-helyzettel kezdõdött: néhány perccel a kezdõrúgás után Simone Barote lövése Makinwa elé pattant, de az Atalantától érkezett támadó 7 méterrõl a kapu fölé emelt.

A vendégek következõ veszélyes akciója egyben a vezetést is jelentette számukra. A 36. percben Eugenio Corini az ötösre ívelt egy szabadrúgást, amit Christian Terlizzi lábbal piszkált a hálóba, 0-1.

A gólszerzõ mindezt már tapasszal a száján tette, mert korábban Corradi egy légipárbajnál megütötte, minek következténen Terlizzi felsõ ajka felszakadt.

A volt Valencia-játékos, Corradi szintén sérülést okozott a Palermo kapusának, Matteo Guardalbennek, akit nem sokkal a szünet elõtt le is kellett cserélni.

A Parma kiábrándító teljesítményt nyújtott az elsõ játékrészben: úgy tûnt, az erõnléti lemaradása miatt ekkor még csak a kispadon ücsörgõ Morfeo hiányában Corradi tehetetlen a palermói védelemmel szemben.

A szünetben aztán Morfeo beállt a hazaiakhoz, és ettõl egy csapásra megváltozott a játék képe. Már csak azért is, mert õ indította azt az akciót a második félidõ 3. percében, melynek végén egyenlítettek a hazaiak.

Az akció végén Giovanne Pasquale ívelt át a hosszú oldalra, az érkezõ Mark Bresciano pedig a tizenhatos sarkáról, kapásból hatalmas gólt lõtt a vendégkapuba, 1-1.

Az egyenlítõ gólra azonnal helyzettel válaszoltak a szicíliaiak, Santana lövését azonban védte a kapus, majd Makinwa ismétlésébe az imént a túloldalon még gólpasszt adó Pasquale lépett bele.

Nem sokkal késõbb Simone Barone távoli lövését védte bravúrral Lupatelli, majd Zaccardo lapos beadását Caracciolo volt képtelen a hálóba lõni.

Caracciolónak azonban nem ez volt az utolsó elpuskázott lehetõsége a meccsen: a Bresciától igazolt csatár elõbb emeléssel próbálkozott, Lupatelli azonban föléütötte a labdát, majd fejjel próbálkozott, de Lupatelli ismét hárított.

A hosszabbításban Zaccardo csukafejese jelentett még némi veszélyt a hazai kapura, ám a labda a kapu fölé szállt, így a csapatok megosztoztak a pontokon.

PARMA - PALERMO 1-1 (0-1)
Gólszerzõ: Bresciano 48. p., ill. Terlizzi 36. p.

Parma: Lupatelli - Bonera, Cardone, Contini, Pasquale (Delvecchio, 84. p.) - Pisanu, Grella, Simplicio (Morfeo 46. p.), Bolano (Dessena 69), Bresciano - Corradi

Palermo: Guardalben (Santoni, 43. p.) - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso - Santana, Corini (Brienza, 65. p.), Barone, Bonanni (Mutarelli, 59. p.) - Makinwa, Caracciolo

(szanics - a Football Italia nyomán)

gabber_saviola

fernando torres
jah sajna..

gabber_saviola

szanics
vagy mégsem... 😛P

Fyrex
itt a vége fuss el véle
1-1

Avanti Crociati!

Fyrex
majd jövöre😛

Avanti Crociati!

fernando torres
palermo képes rá 😛PP

Fyrex
delvekkió kap 7 percet el ne fáradjon 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Avanti Crociati!

szanics
Reggina otthon jó, srác! Azt meg nem kell mondanom - mert bizonyára az iksz tudatában Te is érzed -, hogy az olasz bajnokságban idegenben gyõzelemmel kezdeni mekkora dolog... (ld. Ascoli-Milan) 😛PP

fernando torres
reggina mekkora ellenfél mááá............... 😛
figy mndjárt rúgúnk még1et

szanics
Ennek legalább örülhettek, az iksznek nem igazán... 😄D

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
a nyelve rózsaszín...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex

Avanti Crociati!

gabber_saviola
kuzsé

fernando torres
én is de 1 brienza villanásnak még annál is jobban 😄DD

Fyrex
émmeg igen örülnék ha elhallgatnál és Morfeo villogna egy kicsit<#vigyor1>

Avanti Crociati!

fernando torres
ááh guradalbennel meg mi van ???
santoni kapta a gólt
ha még guarda véd ...... 😄DD