Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még nem érkezett meg 😄D
de ha most kihoznák a fejébe belehúznám a postásnak
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Livorno - AS Roma :
AS Roma - Parma :
Cagliari - AS Roma :
AS Roma - Siena :
Empoli - AS Roma :
AS Roma - Lazio :
Egészen eddig az összes meccsünket nyerni fogjuk 😛PP
Aztán majd meglátjuk...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jaj ne is mond fúj naon utálom õket <#boxer>#boxer>
jó lenne , de az csak akkor fog menni ha brienza kezd, most nem azéé mer kedvencem hanem hogy legyen 1 tkpk is a pályán
és télleg bemákolt a parma.... áhh de kár .. <#rinya>#rinya>
-mekkora mákja volt a párnának, és a korrádi meg bekaphatja a @-m
Szar Bayern, szar Bayern :)
és köfi 😄
áhh cara,cara
az volt a baj hogy brienza csere vlt és nem volt kinek a támadásokat szervezni
Amúgy civesen 😛P
A Parma csupán osztályozón tudta kiharcolni idei elsõ osztályú tagságát, a nyáron pedig elvesztette több kulcsemberét, így Alberto Gilardinót, Fabio Vignarolit, Sebastien Freyt és Cesare Bovót is. Ráadásul az új trénernek, Mario Berettának további gondokkal is meg kellett küzdenie a nyitány elõtt, a Palermo ellen ugyanis nem számíthatott Sebastiano Sivigliára, Daniele Bonerára, Marco Marchionnira és Paolo Cannavaróra sem.
A Palermo szintén új edzõvel, Luigi Del Nerivel vágott neki a szezonnak, az elsõ mérkõzés elõtt pedig a legnagyobb kérdés az volt, mire lesz képes a szicíliaiak új csatárkettõse, a Makinwa-Caracciolo páros.
A csapatok drukkerei saját együttesük gyõzelmét, a semleges nézõk pedig hasonlóan jó mérkõzést vártak, mint amilyen a tavalyi volt: akkor 3-3-ra végeztek egymással a felek a Tardini Stadionban.
A mérkõzés óriási Palermo-helyzettel kezdõdött: néhány perccel a kezdõrúgás után Simone Barote lövése Makinwa elé pattant, de az Atalantától érkezett támadó 7 méterrõl a kapu fölé emelt.
A vendégek következõ veszélyes akciója egyben a vezetést is jelentette számukra. A 36. percben Eugenio Corini az ötösre ívelt egy szabadrúgást, amit Christian Terlizzi lábbal piszkált a hálóba, 0-1.
A gólszerzõ mindezt már tapasszal a száján tette, mert korábban Corradi egy légipárbajnál megütötte, minek következténen Terlizzi felsõ ajka felszakadt.
A volt Valencia-játékos, Corradi szintén sérülést okozott a Palermo kapusának, Matteo Guardalbennek, akit nem sokkal a szünet elõtt le is kellett cserélni.
A Parma kiábrándító teljesítményt nyújtott az elsõ játékrészben: úgy tûnt, az erõnléti lemaradása miatt ekkor még csak a kispadon ücsörgõ Morfeo hiányában Corradi tehetetlen a palermói védelemmel szemben.
A szünetben aztán Morfeo beállt a hazaiakhoz, és ettõl egy csapásra megváltozott a játék képe. Már csak azért is, mert õ indította azt az akciót a második félidõ 3. percében, melynek végén egyenlítettek a hazaiak.
Az akció végén Giovanne Pasquale ívelt át a hosszú oldalra, az érkezõ Mark Bresciano pedig a tizenhatos sarkáról, kapásból hatalmas gólt lõtt a vendégkapuba, 1-1.
Az egyenlítõ gólra azonnal helyzettel válaszoltak a szicíliaiak, Santana lövését azonban védte a kapus, majd Makinwa ismétlésébe az imént a túloldalon még gólpasszt adó Pasquale lépett bele.
Nem sokkal késõbb Simone Barone távoli lövését védte bravúrral Lupatelli, majd Zaccardo lapos beadását Caracciolo volt képtelen a hálóba lõni.
Caracciolónak azonban nem ez volt az utolsó elpuskázott lehetõsége a meccsen: a Bresciától igazolt csatár elõbb emeléssel próbálkozott, Lupatelli azonban föléütötte a labdát, majd fejjel próbálkozott, de Lupatelli ismét hárított.
A hosszabbításban Zaccardo csukafejese jelentett még némi veszélyt a hazai kapura, ám a labda a kapu fölé szállt, így a csapatok megosztoztak a pontokon.
PARMA - PALERMO 1-1 (0-1)
Gólszerzõ: Bresciano 48. p., ill. Terlizzi 36. p.
Parma: Lupatelli - Bonera, Cardone, Contini, Pasquale (Delvecchio, 84. p.) - Pisanu, Grella, Simplicio (Morfeo 46. p.), Bolano (Dessena 69), Bresciano - Corradi
Palermo: Guardalben (Santoni, 43. p.) - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso - Santana, Corini (Brienza, 65. p.), Barone, Bonanni (Mutarelli, 59. p.) - Makinwa, Caracciolo
(szanics - a Football Italia nyomán)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Avanti Crociati!