27277
|
-
#7011 amúgy...van egy barátom...ők minden szilvesztert szicílián tüöltenek...vannak ismerőseik...és...egy ilyen úszóversenyen indulnak...Acirealéban úsznak át valami öblöt..és mindig megnyeri, mert vízilabás a gyerek, és eddig már vagy ötször szerepelt a Plaermoi tévében, mint a szilveszteri úszóverseny győztese...:) csak gondoltam elmondom...:) [vannak ilyen mákos emberek] :D -
-
#7009 :D:D:D én egyébként..minden csapat ellen (kivéve a Fiot) szurkolok nektek...és nyáron komolyan fontolgatok egy szicíliai kiruccanást...érettségi után...király lenne...most velence és szicília között vacillálok...de még van időm eldönteni...:) ami biztosnakm tűnik, hogy március 19-én megyek Fiorentina-Ascolira Firenzébe...:D:D jelenleg ennyi...de Szicília is összejön remélem...:):) -
#7008 -
#7007 -
#7006 tegnapi edzés -
#7005 persze -
#7004 idézet a honlapodról:
"Legnagyobb "ellenségek" a Sziciliai riválisaink, névszerint Reggina, Messina és a fő utálat a Catania :)"
ezek ellen a csapatok ellen azért gondolom nekünk szurkolnál...:D:D -
#7003 na de sebaj...:) én azért szurkolok mindkét squadranak...:D:D -
#7002 :DDDDDDDDdddddddddd -
#7001 jaja...látom a honlapodon...:D most néztem...:) -
#7000 amici a Lecce :) -
#6999 na..akkor remélem összejön...én szurkolok...:) [remélem azért mi is berámolunk egy 3-at 4-et a leccének...jó lenne...bár sejtem, te ellenünk fogsz szurkolni...:):)G -
#6998 ALÁZÁST!!!!!4 :) -
#6997 amúgy mit vársz a holnapi meccsetektől? -
#6996 :DDDDDddd -
#6995 jaja igen...bocs...csak a shiftem rendszeresen kihagy...idegesítő..de ez van...rossz...:S -
#6994 Papadopulo nagy "P" !!!!!!!!!4444444 -
#6993 :) akkor reméljük papadopulonak meg holnap köszönhettek egy újabb győzelmet...:) mi meg Prandellinek...:) -
#6992 én a szijénának köszönhetem Papadopulot :) -
#6991 hát...igen..csak a múltheti palermoi [hupp, ezt ebben a topikban ne hozom fel, mert megköveztek] siekrük után aztem ezt is hozzák...hát...ezek szerint nem...:) de evvan..:) -
#6990 a szijéna az tuti x volt persze azé nem raktam meg :) -
#6989 nyerem rajtatok most egy ezrest :)
és még 4 szelvényen rajta vagytok :DDDDDddddddddd -
#6988 ja, meg azzal, aminek szanics annyira örül...:) a Parma-Romát D-re vettem...:) -
#6987 a siena nem verte meg az ascolit...azzal...:S bezzeg benneteket megvertek...de otthon már nem megy...:( na mindegy...újabb lecke...két rossz csapat meccsére nem fogadok...:D:D -
#6986 Most már tudom, miért mondtad, hogy jobb lenne, ha otthon maradtunk volna ezen a hétvégén... Boccccsss, de kurva jók vagyunk, caros párnának esélye se volt :DDDD -
#6985 csoki Peti :)
holnap nálam is lesznek linkek, mivel szált el? -
#6984 hello gabber! A te honlapodat is belinkeltem az oldalamra...:) sajna banner nélkül...banner nélkül..csak egy link..nem tudok bannert berakni sajna...de a lényeg, hogy ott a link..:) amúgy fogadtam rátok...de már tök mindegy..mert már elszállta szelvény...:):) majd legközelebb..:) -
#6983 :DDDDDDDDDDDddddd -
#6982 nekem annyira nem -
#6981 bizony, hamar bedobta a szívembe magát :) -
#6980 ez a Papadopulo bebizonyította h tökös gyerek -
#6979 nagy a bizonyítási vágy, na meg a kényszer is :) -
#6978 remélem olyan jól játszotok mint ellenünk és akkor rúgtok nekik egy 4-est -
#6977 jólfizet :) -
#6976 csak mert tettem rátok Tipp Mixen -
#6975 -
#6974 hétvégén kivel játszotok? -
#6973 nekem mind1, de örülök hogy az ilyen agyatlannak is letudom kötni a figyelmét az oldalammal :DDDDDDDdddddd -
#6972 Biztos vmi agytalan hülyegyerek szórakozik,én nem birom az ilyet...Én egyenesen utállom akinek ez szórakozás...