Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Caracciolót rángatták a vendégek, s a megítélt szabadrúgásból Corini elképesztõ lövéssel, 22 méterrõl kipúpozta a bal felsõ sarkot - Júlio Cesarnak esélye sem volt. A rendkívül taktikusan - és szépen - játszó Palermo térfélcsere után növelte elõnyét. Corini szöglete után a tétovázó fekete-kék védõk között berobbanó Terlizzi fejelt a hálóba.
Roberto Mancini lépett, s a kissé fáradtan mozgó Kily Gonzalez helyén Figo lépett pályára. A portugál beállításával javult az Inter játéka, ennek ellenére ismét a hazaiak szereztek gólt: a Mutarelli beállításával a bal szélre húzódó Santana adott be tökéletesen, s az ötös jobb sarkánál érkezõ Makinwa a jobb sarokba fejelt úgy, hogy a labda a földrõl pattant a hálóba.
Az Inter a hajrában szépített: az utolsó negyedórára - nem utolsó sorban Figo és Recoba beállítása miatt is - rendkívül feljavult Adriano tört be a tizenhatos bal oldalán, egy lövõcsel után középre adott, s a csereként beálló Cruz 8 méterrõl a hálóba kotort.
Bár az Inter nyomása hatalmassá nõtt az utolsó percekre, a helyzetek felváltva estek a kapuk elõtt: elõbb Gonzalez lövését tolta lécre az Inter brazil kapusa, majd a hosszabbításban a két cserejátékos, Gonzalez és Brienza összjátéka után utóbbi 17 méterrõl lõtt a bal alsó sarok mellé. Végül slusszpoénként Crúz duplázta meg találatai számát, a milánóiak szemszögébõl az utolsó utáni pillanatban.
Serie A, 2. forduló
Palermo-Internazionale 3-2 (1-0)
Palermo, Renzo Barbera stadion. Vezette: Paparesta
Gól: Corini (20.), Terlizzi (50.), Makinwa (68.), illetve Cruz (86., 90+4.)
Palermo: Santoni - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso - Bonanni (Gonzalez, 56.), Barone (Mutarelli, 67.), Corini, Santana - Makinwa (Brienza, 84.), Caracciolo. - Edzõ: Delneri
Inter: Júlio Cesar - Ze Maria, Cordoba, Materazzi, Favalli - Kily Gonzalez (Figo, 56.), Cambiasso (Cruz, 68.), Verón, Pizarro - Martins (Recoba, 75.), Adriano. - Edzõ: Mancini
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)

nos :
most hogy áttértünk a 4-4-2 -re lehet nem tudta átvenni a taktikát/stílust
vagy
4-4-2 jáccunk és elõszeretettel szélen támadunk nem középen Brienza pedig középsõ , de mivel nem vagyunk nagy csapat és még EGYELÕRE nem félnek tõlünk ezért mind2 kpk inkább védekezõ felfogású, mint brienza és talán del neri attól tart hogy ha esetleg berakná brienza-t, õ felmenne segíteni a támadást és 1 esetleges kontra esetén az üresen maradt helyén megindulhatna az ellenfél, corini és barone nem megy/néha támadni ezért ezzel nem kell törõdnie nerinek
de jó lenne ha többet jáccatná , mert tavaly év végén a Juve szívesen elvitte volna (lehet kacsa)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Meg aztán Brienza játszott már nem egyszer támadót és jó megy neki az is
brienza miért csatárnak jött be??
õ középpályás mégpedig támadó

ha ezt tudjuk jáccani ezt mondtam én is de a kis/kisebb csapatokat verni kell és a nagyobb csapatok orra alá pedig borsot törni , és akkor ott leszünk a végén
guardalben meddig lesz sérült?-ha jól tudom vállal van vmi baja
Sztem a mai meccs az Corinié és Caraé volt! utóbbi igazán megérdemelte volna a gólt
inter télleg mondhat 1-2 imát julio cesarnak mert amit lehetett azt sajnos védte
a védelem jó volt, a 2 gól amit kaptunk már sztem a koncentrációhiány volt már ngyon várták a sípszót - del neri biztos elmondta nekik hogy addig tart a meccs ameddig nem fúj 3at a sípjába a bíró
nem szeretném lebontani emberekre a teljesítményeket mert az egész csapat nagyon jó volt
brienza -ra kicsit pipa vaok(elfogultság) mert azt a helyzetet be kellett volna rúgni, túl szépen akarta
Santoni: mindig is jó kapus volt, ma is bizonyította
Zaccardo: iszonyat jó volt ma is
Barzagli: megbízható ,a Palermoi fal egyik oszlopa
Terlizzi: nem csak jó és kemény hátvéd, de még támadásokban is ott van
Grosso: Palero istene
Santana: nagyon jól támad, szilárd szélsõ
Barone: jól szürte ma is az ellenfél támadásait, örülök hogy nálunk játszik
Mutarelli: jól szürte ma is az ellenfél támadásait, örülök hogy nálunk játszik
Corini: A legenda
Bonanni: megérte elhozni a Vicenzábol, iszonyat erõszakos szélsõ pléja
Gonzalez: nagyon gyors és jól kezeli a labdát
Makinwa: megtalálta itt magát nálunk
Brienza: istenkirály ,sajna Bonannivel egy poszton játszik
Caracciolo: tudtam hogy ilyen jó pléja, nem csodálkoztam hogy a legjobb volt
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
palermo ellenállt egy késõ fightback -ból internazionale igény egy 3-2 otthon siker.inter megfog pretensions of nyerés serie egy ez szezon hanem voltak süllyesztett a becsvágyó szicíliai oldal.a hosts vett az elõremegy 20 perc keresztül tapasztalt midfielder eugenio corini és keresztény terlizzi elkészített az 2-0 50 perc.nyár signing stephen makinwa hozzáadta egy harmadik palermo cél félúton keresztül másodpercnyi pontossággal fél elõtt inter rallied ban a záró színpadok.julio cruz megrángatta egy vissza 85 perc,és scored újra mély into sérelem idõ,hanem volt elégtelen inter elragad egy pont.
Palermo withstood a late fightback from Internazionale to claim a 3-2 home success.
Inter hold pretensions of winning Serie A this season but they were sunk by the ambitious Sicilian side.
The hosts took the lead on 20 minutes through experienced midfielder Eugenio Corini and Christian Terlizzi made it 2-0 on 50 minutes.
Summer signing Stephen Makinwa added a third Palermo goal midway through the second half before Inter rallied in the closing stages.
Julio Cruz pulled one back on 85 minutes, and scored again deep into injury time, but it was insufficient for Inter to snatch a point.
jah a Famagustát verni kell
Unszimptikusak, ...naggyon......
Bocs hogy ideírtam, de itt legalább normális emberek vannak.
Ja és ezt a Famagustát illene megverni, azok után hogy az Intert megvertétek.<#awink>#awink>
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Ma olvastam a Blikkben , hogy a 14 tagos mlsz szavazó szervezetbõl 5 ember már arra szavazott Mattheus maradjon , az MLSZ fõnökét is beleértve. Így már csak két szavazat kell mert döntetlen esetén a vezetõ szavazat dönti el a dolgot.
Az mlsz nagyon sok emailt is kapott a boldog emberektõl, akik végre ismét MAGYAR FOCIt láttak és nem köszönték gyõzni a MLSZ-nek.
ON! 😊
voltak nagyobb skalpjaink
Lazio 1 - 3 Palermo
Fiorentina 1 - 2 Palermo
a kedvencem :: Palermo 1 - 0 Juventus
Palermo 2 - 0 Roma
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.