Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
1. lépést azt tudtam 😄DDDD
a többi 3at nem 😄D
thx

gabber_saviola
nem tudom hogy ki a zene szerzõje 😞 egyszer meg volt mp3ban de már régen 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
1. beirod: http://www.pianetarosanero.com/default.asp
2. ott van egy olyan hogy Multimedia gomb
3. és ebben van egy olyan menüpont, hogy : Video dalla Curva
4.és ott keresd ezt: Amatoriali/05/02/2005 Palermo vs Juventus 1-0 - Il film del gol di Brienza

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Dichter
Ért. lehet rákeresek én is. Ez a canturosanero a címe ennek a nótának?

Dichter
Nincs benne az egész...

fernando torres
1 kis segítséget pls
ehhez az oldalhoz
hol van a brienzas gól?

gabber_saviola
Brienzád szépségdíjjas gólja a Juvénak

gabber_saviola
nem egész, keresem a fullt

fernando torres
ez mi?

Dichter
De abban nincs benne az egész. vagy de? Egyébként meg flessbe nem szokás ilyen 128 kbps minõségû zenét pakolni 😊

gabber_saviola
http://www.pianetarosanero.com/default.asp Multimedia gomb/Video dalla Curva
Amatoriali/05/02/2005 Palermo vs Juventus 1-0 - Il film del gol di Brienza

fernando torres
nagy PALERMOS vaok és sztem én vaok itt az 1etlen akinek ez a muzsika nem jön be <#fejvakaras><#nemtudom>

gabber_saviola
szedd ki flesböl 😄DDD

Dichter
Nagyon kééész ez az induló 😄😄😄😄DD
Megkaphatom egészben?

gabber_saviola
most vettem észre én is 😄DDDDD

fernando torres

báttyó02
Kudarc, csalódás, szégyen
Sep. 11. 10:27 -Palermo- A címben megfogalmazott szavak lehetnének a csapat tegnapi produkciójára a legjobb jelzõk. Hogy miért, azt nem kell gondolom ecsetelni, hoszen a Sport1 TV élõben közvetítette a találkozót. A Palermo már 3:0-ra is vezetett ellenünk. Crúz két a hajrában elkövetett gólja csak arra volt elég, hogy a ne égjünk hárommal a lefújáskor. Mancini a tõle megszokott módon megkavarta a kezdõt. Figo helyén Veron, Veron helyén Pizzaro, Stankovic helyén Kily, Recoba helyén Martins, míg Capitano helyén Ze Maria kezdett a Treviso elleni csapathoz képest. (Ebbõl J.Zanetti az aki sérülése miatt értetõ módon került ki a csapatból) Ez a kavarodás, és a sosem játszott 4:4:2 helyetti 4:1:3:2 hadrend pedig katasztrófális eredményt hozott. A csapat megnehezítette a saját dolgát, hiszen ha a bajnokságban el akarunk érni valamit, akkor eztután a fiaskó után 5-6 meccset zsinórban kötelezõ megnyerni nincs mese. Még annyit, hogy dicséretet érdemel Del Neri és a Palermo, hiszen tegnap tökéletesen megoldották a rájuk bízott feladatot. Tényleg remekül játszottak, és megérdemelték a 3 pontot.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola

· Megleckéztették az Inter Palermóban
2005. szeptember 10. 23:00:48

Már a második fordulóban megállították a nyáron alaposan megerõsített Intert. Az elsõ fordulóban sima 3-0-ával indító milánóiak Palermóba látogattak, de a Luigi Delneri által igencsak ráncbaszedett szicíliaiak legyõzték a lombardokat. Az elsõ negyedórában is a hazaiak irányították a játékot, az elsõ gólt azonban rögzített szituációból szerezték.

Caracciolót rángatták a vendégek, s a megítélt szabadrúgásból Corini elképesztõ lövéssel, 22 méterrõl kipúpozta a bal felsõ sarkot - Júlio Cesarnak esélye sem volt. A rendkívül taktikusan - és szépen - játszó Palermo térfélcsere után növelte elõnyét. Corini szöglete után a tétovázó fekete-kék védõk között berobbanó Terlizzi fejelt a hálóba.

Roberto Mancini lépett, s a kissé fáradtan mozgó Kily Gonzalez helyén Figo lépett pályára. A portugál beállításával javult az Inter játéka, ennek ellenére ismét a hazaiak szereztek gólt: a Mutarelli beállításával a bal szélre húzódó Santana adott be tökéletesen, s az ötös jobb sarkánál érkezõ Makinwa a jobb sarokba fejelt úgy, hogy a labda a földrõl pattant a hálóba.

Az Inter a hajrában szépített: az utolsó negyedórára - nem utolsó sorban Figo és Recoba beállítása miatt is - rendkívül feljavult Adriano tört be a tizenhatos bal oldalán, egy lövõcsel után középre adott, s a csereként beálló Cruz 8 méterrõl a hálóba kotort.

Bár az Inter nyomása hatalmassá nõtt az utolsó percekre, a helyzetek felváltva estek a kapuk elõtt: elõbb Gonzalez lövését tolta lécre az Inter brazil kapusa, majd a hosszabbításban a két cserejátékos, Gonzalez és Brienza összjátéka után utóbbi 17 méterrõl lõtt a bal alsó sarok mellé. Végül slusszpoénként Crúz duplázta meg találatai számát, a milánóiak szemszögébõl az utolsó utáni pillanatban.

Serie A, 2. forduló

Palermo-Internazionale 3-2 (1-0)
Palermo, Renzo Barbera stadion. Vezette: Paparesta
Gól: Corini (20.), Terlizzi (50.), Makinwa (68.), illetve Cruz (86., 90+4.)
Palermo: Santoni - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso - Bonanni (Gonzalez, 56.), Barone (Mutarelli, 67.), Corini, Santana - Makinwa (Brienza, 84.), Caracciolo. - Edzõ: Delneri
Inter: Júlio Cesar - Ze Maria, Cordoba, Materazzi, Favalli - Kily Gonzalez (Figo, 56.), Cambiasso (Cruz, 68.), Verón, Pizarro - Martins (Recoba, 75.), Adriano. - Edzõ: Mancini
forrás: sportforum.hu

Fyrex
minden tiszteletem a palermoé<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Sheva
parma ha minden igaz <#fejvakaras>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
Chievo topik!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fernando torres
kivel jáccotok??

McFrost
hail Palermos!

ma remélem Chievo is nyer!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fernando torres
😄DDD
hali mcfrost

McFrost
<#worship><#worship>PALERMO<#worship><#worship>banner<#worship><#worship>

Sheva
hát Sheva gólja versenyben van A Palermoi szabadrúgás góllal <#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

9csöves9
leborulok a Palermo nagysága elött<#worship>

kár azért a 2 gólért, de nekem vmi hihetetlenül tetszett, nagyon szeretnivaló csapat

ha ezek után nem nõ a 10x-esére a Magyar Palermo drukkerek száma akkor soha😊

gratula

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fernando torres
neked is yo8

gabber_saviola
jah olyan nagyon , mint Del Pieroval 😞

nah YO8 és Palermos álmokat

fernando torres
delneri jöjjön már rá hogy kit ültet le a padra, olyan érzésem volt ezzel kapcsolatban mint a del pieros kibasszással

gabber_saviola
szerintem egy harcias gyors pléja, sajna nagy falat Brienzának

és Vicenzában a legjobb pléja volt

Nato a ROMA
Il 10/06/1982
Altezza cm 190
Peso kg 81
Nazione Italia
Ruolo Centrocampista - Midfielder
Esordio in
Serie A 28/08/2005 PARMA-PALERMO 1-1

Squadra Competizione Presenze Gol
PALERMO Serie A 1 -

Stagione Squadra Serie Presenze Gol
2004/2005 VICENZA Serie B 40 8
2003/2004 VICENZA Serie B 26 3
2002/2003 PANAHAIKI 1. Division Grecia 29 1
2001/2002 VITERBESE Serie C1 25 -

fernando torres
hát igen
de most õszintén ki az a Bonanni?

gabber_saviola
az a gáz hogy volt olyan meccs tavaly , hogy 1 csatárral (TONI) és 2 támadóval (BRIENZA és ZAULI) álltuk fel. És volt olyan mikor 1 csatár (TONI) és 1 támadó (BRIENZA)

Sajna ebben a 4-4-2ben csak Bonanni vagy netán a csatársorban Makinwa vagy Caracciolo helyén lenne keresni valója Brienzának

Szal Bonanninit kell kiszorítania Brienzának

<#sir><#sir>

fernando torres

gabber_saviola
hát nekem sem jó érzés, hogy csak a végén áll be......remélem Del Neri add neki pár meccset hogy megmutassa hogy kár volt kihagyni

gabber_saviola
nem tudom én sem hogy mé nem játszik , ezt csak Del Neri tudja

fernando torres
pfffffffffff
akkor makinwa meg cara mögött sose jut szóhoz

gabber_saviola
a felsõ kép az 2005-2006os szezon, itt már csatár
az alsó kép az 2004-2005ös szezon itt még támadó

fernando torres
aki miatt beleszerettem a Palermoba, és most meccsrõl meccsre látom hogy pados és csak idõhúzásként áll be
szal qrvaszar érzés

fernando torres
jó magasabb oszt? én is magas vaok a magam 189 cmjével és pont a kisebbek szopatnak be állandóan
brienza gyors,technikás
bonanni meg 1 magas , lassú

gabber_saviola

fernando torres
ami nagyon zavar
neked nem kell mondanom hogy tavaly 1 csatárral jáccotunk(toni) szal mindenki rá jáccott , õt kereste labdával, de ennek ellenére brienza (ha jól toom nem biztos)
10 gólt szerzett ami ha azt nézzük elég jó 1 tkptól
és erre jön ez a bonnani oszt ki van turva áááhhhh

gabber_saviola
nyugi engem is bánt nem csak téged, hogy nem játszik Brienza

fernando torres
qrvaélet ........
bonnani nem jobb mint brienza áááhhhhhhh

fernando torres
mind1 nem tom leírni/lerajzolni
télleg lényegtelen csak idegesít hogy nem jáccik és vhogy próbáltam magamnak megmagyarázni

gabber_saviola
itt a kövi meccs

gabber_saviola
fejtsd ki, hogy mit akarsz

ezt a képet adom hozzá, paintben firkáld össze

fernando torres
nah mind1 nem érted mit akartam mondani lényegtelen
a lényeg az : brienza-t a kezdõbe ennyi.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jesszus, elhiszem hogy néha áttmegy a baloldalra is

fernando torres
bal szélre húzódó Santana