Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2. ott van egy olyan hogy Multimedia gomb
3. és ebben van egy olyan menüpont, hogy : Video dalla Curva
4.és ott keresd ezt: Amatoriali/05/02/2005 Palermo vs Juventus 1-0 - Il film del gol di Brienza
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amatoriali/05/02/2005 Palermo vs Juventus 1-0 - Il film del gol di Brienza
Sep. 11. 10:27 -Palermo- A címben megfogalmazott szavak lehetnének a csapat tegnapi produkciójára a legjobb jelzõk. Hogy miért, azt nem kell gondolom ecsetelni, hoszen a Sport1 TV élõben közvetítette a találkozót. A Palermo már 3:0-ra is vezetett ellenünk. Crúz két a hajrában elkövetett gólja csak arra volt elég, hogy a ne égjünk hárommal a lefújáskor. Mancini a tõle megszokott módon megkavarta a kezdõt. Figo helyén Veron, Veron helyén Pizzaro, Stankovic helyén Kily, Recoba helyén Martins, míg Capitano helyén Ze Maria kezdett a Treviso elleni csapathoz képest. (Ebbõl J.Zanetti az aki sérülése miatt értetõ módon került ki a csapatból) Ez a kavarodás, és a sosem játszott 4:4:2 helyetti 4:1:3:2 hadrend pedig katasztrófális eredményt hozott. A csapat megnehezítette a saját dolgát, hiszen ha a bajnokságban el akarunk érni valamit, akkor eztután a fiaskó után 5-6 meccset zsinórban kötelezõ megnyerni nincs mese. Még annyit, hogy dicséretet érdemel Del Neri és a Palermo, hiszen tegnap tökéletesen megoldották a rájuk bízott feladatot. Tényleg remekül játszottak, és megérdemelték a 3 pontot.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
· Megleckéztették az Inter Palermóban
2005. szeptember 10. 23:00:48
Már a második fordulóban megállították a nyáron alaposan megerõsített Intert. Az elsõ fordulóban sima 3-0-ával indító milánóiak Palermóba látogattak, de a Luigi Delneri által igencsak ráncbaszedett szicíliaiak legyõzték a lombardokat. Az elsõ negyedórában is a hazaiak irányították a játékot, az elsõ gólt azonban rögzített szituációból szerezték.
Caracciolót rángatták a vendégek, s a megítélt szabadrúgásból Corini elképesztõ lövéssel, 22 méterrõl kipúpozta a bal felsõ sarkot - Júlio Cesarnak esélye sem volt. A rendkívül taktikusan - és szépen - játszó Palermo térfélcsere után növelte elõnyét. Corini szöglete után a tétovázó fekete-kék védõk között berobbanó Terlizzi fejelt a hálóba.
Roberto Mancini lépett, s a kissé fáradtan mozgó Kily Gonzalez helyén Figo lépett pályára. A portugál beállításával javult az Inter játéka, ennek ellenére ismét a hazaiak szereztek gólt: a Mutarelli beállításával a bal szélre húzódó Santana adott be tökéletesen, s az ötös jobb sarkánál érkezõ Makinwa a jobb sarokba fejelt úgy, hogy a labda a földrõl pattant a hálóba.
Az Inter a hajrában szépített: az utolsó negyedórára - nem utolsó sorban Figo és Recoba beállítása miatt is - rendkívül feljavult Adriano tört be a tizenhatos bal oldalán, egy lövõcsel után középre adott, s a csereként beálló Cruz 8 méterrõl a hálóba kotort.
Bár az Inter nyomása hatalmassá nõtt az utolsó percekre, a helyzetek felváltva estek a kapuk elõtt: elõbb Gonzalez lövését tolta lécre az Inter brazil kapusa, majd a hosszabbításban a két cserejátékos, Gonzalez és Brienza összjátéka után utóbbi 17 méterrõl lõtt a bal alsó sarok mellé. Végül slusszpoénként Crúz duplázta meg találatai számát, a milánóiak szemszögébõl az utolsó utáni pillanatban.
Serie A, 2. forduló
Palermo-Internazionale 3-2 (1-0)
Palermo, Renzo Barbera stadion. Vezette: Paparesta
Gól: Corini (20.), Terlizzi (50.), Makinwa (68.), illetve Cruz (86., 90+4.)
Palermo: Santoni - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso - Bonanni (Gonzalez, 56.), Barone (Mutarelli, 67.), Corini, Santana - Makinwa (Brienza, 84.), Caracciolo. - Edzõ: Delneri
Inter: Júlio Cesar - Ze Maria, Cordoba, Materazzi, Favalli - Kily Gonzalez (Figo, 56.), Cambiasso (Cruz, 68.), Verón, Pizarro - Martins (Recoba, 75.), Adriano. - Edzõ: Mancini
forrás: sportforum.hu
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ma remélem Chievo is nyer!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
kár azért a 2 gólért, de nekem vmi hihetetlenül tetszett, nagyon szeretnivaló csapat
ha ezek után nem nõ a 10x-esére a Magyar Palermo drukkerek száma akkor soha😊
gratula
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nah YO8 és Palermos álmokat
és Vicenzában a legjobb pléja volt
Nato a ROMA
Il 10/06/1982
Altezza cm 190
Peso kg 81
Nazione Italia
Ruolo Centrocampista - Midfielder
Esordio in
Serie A 28/08/2005 PARMA-PALERMO 1-1
Squadra Competizione Presenze Gol
PALERMO Serie A 1 -
Stagione Squadra Serie Presenze Gol
2004/2005 VICENZA Serie B 40 8
2003/2004 VICENZA Serie B 26 3
2002/2003 PANAHAIKI 1. Division Grecia 29 1
2001/2002 VITERBESE Serie C1 25 -
Sajna ebben a 4-4-2ben csak Bonanni vagy netán a csatársorban Makinwa vagy Caracciolo helyén lenne keresni valója Brienzának
Szal Bonanninit kell kiszorítania Brienzának
<#sir>#sir><#sir>#sir>
az alsó kép az 2004-2005ös szezon itt még támadó
szal qrvaszar érzés
brienza gyors,technikás
bonanni meg 1 magas , lassú

neked nem kell mondanom hogy tavaly 1 csatárral jáccotunk(toni) szal mindenki rá jáccott , õt kereste labdával, de ennek ellenére brienza (ha jól toom nem biztos)
10 gólt szerzett ami ha azt nézzük elég jó 1 tkptól
és erre jön ez a bonnani oszt ki van turva áááhhhh
télleg lényegtelen csak idegesít hogy nem jáccik és vhogy próbáltam magamnak megmagyarázni

ezt a képet adom hozzá, paintben firkáld össze
jesszus, elhiszem hogy néha áttmegy a baloldalra is