Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Azt mondják, Budan a pályán van, de valahogy a képen nem látszik..
http://sj-energys.blogspot.com/2009/06/channel-7.html
de többet áll mint mozog a kép.
Ha a Palermonak akarsz szurkolni, muszaj lesz felvenni az iszlám hitet, évente egyszer elzarándokolni Mekkába, és kötelezõ lesz a heti minimum 1 öngyilkos merénylet is..😊))
Ilicic megint nem kezd, Vazquez megint nem kezd, Bertolo annal inkabb kezd..
PALERMO (4-3-1-2): 1 Viviano, 31 Pisano, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 5 Barreto, 23 Donati, 14 Bertolo; 16 Zahavi; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).
A disposizione: 33 Tzorvas, 6 Munoz, 13 Aguirregaray, 20 Acquah, 17 Vazquez, 27 Ilicic, 24 Mehmeti.
Allenatore: Bortolo Mutti.
de elõbb legyen felhúzva a stadio, aztán lehet arcoskodni 😄
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
A mai kérdésem: Mi a véleményetek, sok trendi, csicska divatpalermós lesz?😊))
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A Palermo elsõ embere szombaton egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a közel-keleten keres vevõt a klub részvényeire.
„Néhány barátom meghívott Dubaiba, miután szeretnének befektetni hazánkban.” mondta Zamparini. „Az emberek akikkel találkoztam, nagyon hasonlítanak a szicíliaiakra, õk is nagyobb jelentõséget tulajdonítanak a szívnek és az érzelmeknek, mint bármi másnak. Beszéltem nekik a palermói futballról és remélem, be szeretnének majd lépni ebbe a világba.”
Az Ama Group tagja Ahmub Zubeidi is jelen volt a sajtótájékoztatón és elmondta a véleményét.
„A legfõbb cél, hogy milliós üzleteket hozzunk az elkövetkezõ öt évben. A második, hogy befektetõket találjunk a Palermonak, hogy három éven belül a segítségnek köszönhetõen megnyerhessük a Scudetot.”
„100-200 millió euró értékû befektetés érkezhet a Palermohoz játékosokra és új stadionra.”
„Március 15.-ére kész kellene lennünk egy 3-5 éves tervvel, hogy megkezdhessük a tárgyalásokat a potenciális befektetõkkel."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.palermocalcio.it/it/1112/media/gallery.php?id=5963#foto.php?id=5963&idi=117254
Márciusban jönnek az arabok
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zamparini: "Ho detto no per Maxi e Iaquinta"
Rúgtak egy lesgólt meg egy mákosat mi meg 4 szépet és még így sem nyertünk. :-(