27277
|
-
sztem is :) -
Pálka #25396 Én sem. :) Gyakorlatilag csak nyerhetünk velük. -
nem is bánom... -
Pálka #25394 Nem,már itt vannak. Zamparini egyik új bevásárlóközpontja megnyitója volt tegnap, és már itt vannak az arabok, a hivatalos tárgyalás viszont valóban 15.-én,azaz holnap lesz. Legtöbb helyen azt olvasni,hogy gyakorlatilag csak az aláírás hiányzik a papírról,hogy megtörténjen a tulajváltás, óriási meglepetés lenne szerintem, ha nem lenne semmi belőle, ha nem is holnap,de nyárig szinte tuti,hogy létrejön a deal. -
fingom nincs, de a fasznak nem írják ki a nevét :D -
bocs. 1:22nél :DD -
2:13tól nem tudjátok ki az a faszi. egy évvel ezelött még tökéletesen ilyen hajam volt. még hátul a kunkorok is egyeznek. :DD -
ezek nem 15én jönnek? Má most itt mászkálnak a pályán?? vagy ez egy régi felvétel?
http://www.palermocalcio.it/it/1112/media/video.php?id=2326 -
te mit keresel itt ilyen késön? :DDD -
Győrben az megy?;) -
Én vissza mernék pofázni Zampának de asszem akkor még a családomra is rászállna a cosa nostra. :DDDDDDD
Ez az úgynevezett rézsútos vendetta. Amikor az ellenség családján állnak bosszút/irtják ki. -
Az az ember meg nem született meg...:)) Marmint ha az a masik feltetel, hogy legyen önallo velemenye, es ne parazzon annak hangot adni..:))) -
Én örülnék Rejának. Csak nem biztos hogy hosszú távon kijönne Zampával. :-D -
ellenünk azért nem jöttek be neki a lapjai :D -
Mellesleg azert Reja eleg jol tudja motivalni a csapatait, es szerintem nem is meccsel rosszul.. Mindenesetre Mutti-nal fenyevekkel jobb.. -
hát, végre lenne valami nagyobb név is a padon :D -
Es a mai nap hire... Akarmennyire is mondogatja Zamparini, hogy ragaszkodik Mutti-hoz, allitolag mar megy az edzökereses. Marpedig ha Lecce-ben bukta lenne (ami igy megfogyatkozva nem elkepzelhetetlen, nem mintha a csapat ellen szurkolnek), akkor Mutti alatt valszeg elegge dülöngelne a kispad.
Szoval az egyik jelölt allitolag Edy Reja, aki mar ugye többször beadta a lemondasat a Lazio-nal.
Ha ugy alakulnanak a dolgok, akkor Reja "hazaterne", mert jatekoskent 68-tol 73-ig Palermo-ban jatszott, igy edzökent is bizonyithatna a Barbera-ban...
Hogy mennyire igaz a hir? Passz, mindenesetre van az a szimpatikus mondas, hogy nem zörög a haraszt.. -
jó van akkor hazai meccs lesz megint :S -
Kivancsi vagyok, a Leccs ellen hogyan tudunk felallni, mert hianyozni fog Migliaccio, Silvestre, Barreto, Miccoli, Pisano...
Erzem, Munoz pajtas megint befigyel majd egy tökeletes golpasszal... -
A "Stadion" cimü szappanopera ujabb fejezete, hogy felepült, es nemsokara megnyilik Zamparini Conca d´Oro nevü bevasarloközpontja 55ezer negyzetmeteren. Csak a stadiont sporoltak ki belöle. Ez lesz a vilag elsö kepzeletbeli arena-ja, Miccoli-ek a bevasarloközpont parkolojaban fognak meccselni a többi csapattal, a nezök meg majd faszan egy hatalmas arenaba kepzelik magukat. -
Sosem tudtam hova tenni a sracot, mert az egy dolog, hogy a csapattarsai mindig azt nyilatkoztak rola, hogy visszahuzodo meg nem jar el velük bulizni meg ilyenek, de egyreszt a csapattarsainak a lerugdosasa, meg ezek a huzasai egy eleg egyszerü szemelyisegre utalnak...
Azert megneznem, ha valami hasonlo kaliberü taplo allattal kerülne össze... Mondjuk Vinnie Jones-t reaktivalni, aztan egy Sheffield-Milan baratsagos meccs..;) -
eléggé -
Kibaszott tapló! Még részegen se vagyok ilyen köcsög. -

-
Lattatok Ibrahimovic ujabb diplomatikus megszolalasat?
MI FASZT LESEL???:)))))) -
kemény :D 
-
ennyi -
ja láttam is a meccset :) -
Úgy látszik a Bolognánál hagyják dolgozni. -
Amit mondjuk mindenkeppen becsülök Zamparini-ban, az az, hogy elismeri, ha elcseszett valamit... Marpedig elcseszte, hogy elküldte Pioli-t, es ezt egyre gyakrabban hangoztatja az utobbi idöben.
Most mar "hatalmas hibakent" aposztrofalja Pioli kirugasat, persze gondolom ehhez az is kellett, hogy a Bologna tegnap Romaban ruhazta meg a Laziot 1:3-ra...
Na, erre mondjak, hogy kesö banat.. -
Huhuuu, Zampa becsi eleg csunyan leoltotta Mangia-t...:)))
Ahogy Gardoni kollega irta, Mangia önkent bejelentkezett, mint aki majd valtani fogja Mutti-t. Zampa viszont lenyugtatta a sracot, hogy ne izgassa magat, maradjon csak otthon, ö eljatszotta az eselyet, es amig Zampa lesz az elnök, addig Mangia nem ter vissza Palermo-ba.
Vicces... -
összkép: http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/ -
Na, Ballardinit kirugtak Cagliari-ban.
Sokan utaljak azt a faszit, de en nagyon tudnek örülni neki, most meg meg inkabb... -
Ja, most nezem, hogy csak a szokasos NSO profizmus...
9. Chievo 27 9 7 11 22–33 –11 34
10. Palermo 27 10 4 13 39–44 –5 34
Mondjuk rendszeresen elcseszik a tabellat.
Attol függetlenül a Catania mar 38-cal van elöttünk, ami szegyen.
Ami meg meg nagyobb szegyen, az az, hogy a 44 kapott gollal a 3. leggyengebb vedelemmel rendelkezünk.. -
Hunor88 #25363 Azt hogy? Nem nyert a Chievo sem. -
Mar csak a 10. helyen vagyunk. Megelözött minket a Chievo meg a cataniai merda is..
-
kb. -
Azert lehet szemezgetni az olasz hozzaszolasok között...:))
Ugy altalanossagban a szurkolok Munoz-t egy argentin krumpliföldön szeretnek latni inkabb, mintsem a csapatban..
Az a helyzet, hogy en egyre szkeptikusabban nezek a következö meccsek ele.. -
Hülyek ezek mind. -
A Palermo elnöke Maurizio Zamparini elmondta a sajtónak, hogy nem forog veszélyben edzőjük Bortolo Mutti állása, azonban nagyobb szigorral kellene bánnia a játékosaival.
Az olasz sajtóban felmerült, hogy Devis Mangia visszatér a Palermo kispadjára, miután a szicíliaiak utolsó három meccsüket elvesztették, legutóbb szombaton a Roma ellen kaptak ki 1-0-ra.
„Mutti állása nincs veszélyben, de meg kell értenie, hogy a túlzott kedvesség nem mindig kifizetődő.” olvasható Zamparini nyilatkozata a Reterete24.it-n.
„Kezébe kel vennie a csapat irányítását, a játékosokat néha a hajuknál fogva kell irányítani és így késztetni őket, hogy legyenek agresszívebbek.”
„Tegnap, nagyon keveset láttam a csapattól, különösen az első félidőben, de hangsúlyozom Mutti állása nincs veszélyben, jó munkát végez.”