Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Vége, ejjajj, soványka...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Gyerekek, ez így meleg lesz ott! Rúgjatok még egyet legalább!

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

köszönöm szépen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Baggio2001
Én elhittem, de elhiszed, hogy ezt a calciolibero.com-ot kb. 5 perc alatt hozta be, mikor már huszadszor próbálkoztam, és végre eljutott addig, hogy behozta az oldalt?
Továbbra is angyal vagy! 😊

gabber_saviola

gabber_saviola

rosagirl
A kutya meg a macska! Legközelebb navigáljatok, mert ezt hamarabb is sikerült volna összehoznunk, ha elhiszitek, hogy tényleg ennyire nem értek hozzá!

gabber_saviola
nálam is megy :😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FORZA PALERMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baggio2001
Hahh, elindult! El sem hiszem! 😊))) Kár, hogy mindjárt vége...

gabber_saviola
értem

rosagirl
És azt kell, hogy mondjam: várható volt, megérdemelték. Illetve nem, mert ezt ellenünk senki nem érdemel gólt, de értitek<#szomoru1>

gabber_saviola
jó lesz amit mondtál (mms://fastreal.fastweb.it/raisporthigh)
nálam próbálkozik a média pléjer<#eljen>

rosagirl
Baj van! 2:1

rosagirl
Gabber! Te most már követed az eseményeket?

rosagirl
Van egy ilyen a tulajdonságokban, hogy hely: mms://fastreal.fastweb.it/raisporthigh
Hogy ez mi a szösz?!

rosagirl
Még ül. És mondom, nemtom hol/hogy nézem. Én csak kiderítettem, hogy RaiSport-on menni fog és addig próbálkoztam, amíg a lentebb említett oldalról bejött.

szanics
Hol nézed, hogy a cseréket is látod? Kicker? Amúgy Töki még ül?

rosagirl
Makinwa érkezik. Kell is, mert nagyon harmatosak vagyunk eddig.

Baggio2001
Na jó, én tényleg feladtam, már lassan annak is örülök, hogy ez az oldal bejön, annyit szórakoztam...

gabber_saviola
http://www.fastweb.it/streaming/raisport.asx

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

franco
nosztalgiázik még valaki a sport1en rajtam kivül?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

rosagirl
Ismételem nem vagyok egy zseni, ezért lehet, hogy hülyeséget mondok, de én a calciolibero.com-ról indítottam. Lehet, hogy ez tök mindegy, de innen kb. az 5. próbálkozásra nekem sikerült.

Baggio2001
Nem tom mi az, de szerintem nincs olyanom 😄

rosagirl
Félidõ. Nem játszunk rosszul, de nem mondanám, hogy elindult a henger. Az elsõ gólnak nem volt elõzménye, dehát a mester elintézte a dolgot, ahogy azt kell. A 11-es szvsz fújható volt, de azért szép nagyot kellet hozzá esni. A félidõ második részében magunkra találtunk. A ciprusiaknak az elején volt egy-két veszélyesnek tûnõ kontrája (láthatóan a tisztes vereség reményében érkeztek), amikor szvsz nem mindig helyezkedtünk jól. Volt kb. három távoli lövésük, ami elkerülte a kaput és a végén egy szöglet utáni kavarodásnál talán megköszönhetjük, hogy nem Kis Pista, a Jászkunborzasztó csatára elé pattant a labda, mert õ tuti bevágta volna. (Mondjuk õk még így is jól jártak, mert ha Atis van ott, õ még a kaput sem biztos, hogy meg tudta volna célozni...) Majd elmondjátok ti is a véleményeteket, de szerintem egy kis odafigyeléssel tényleg nagyon elgyepálhatnánk õket.

gabber_saviola
pplive-od van ugye?

Baggio2001
Én ezt próbálgatom már jó ideje, de nem akarja, hogy megnézzem életem második Palermo meccsét... 😞

szanics
én kipróbáltam, nekem nem... 😞

Kaplan
Nekem sajnos nem 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
vkinek megy itt a meccs?

LINK

szanics
FÉlidõ, 2-0.

rosagirl
Én minden tõlem telhetõt megteszek...

Baggio2001
Ok, hibáztam, ez Rosagirlnek szólt! 😊

szanics
oké, a Roma már 4-1-re vezet 😄

Baggio2001
Hát nem tudom, már két órája szenvedek, de csak nem akarja elindítani a meccset...
Tehát marad a közvetítésed! 😊
Szóval csak hajrá, hajrá, "írd" a gólokat! 😊

rosagirl
Igen, és Nagy is.

Palermocska <#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

szanics
Padon ott van?

rosagirl
Nem, bár nagyon sajnálom. Azt hiszem akkor véglek hátradõlhetnék. Nem mintha most halálra izgulnámmagam<#smile>

szanics
Tököli játszik?

rosagirl
Nézd, én nem vagyok egy számítógépes zseni, de ha nekem megy, akkor nektek is kellene, nem?

gabber_saviola
nincs Rai Sportom 😞

rosagirl
Ti miért nem teszitek?

gabber_saviola
34' Palermo <2 - 0> Anorthosis (Cyp)
6' <1 - 0> E. Corini
30' <2 - 0> F. Brienza
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

rosagirl
Én a Rai Sport-on nézem.

gabber_saviola
Szia! Forza Palermo

vmi csatorna adja a meccset?

rosagirl
Több topiktársunk nagy örömére Brienza bevágta.

rosagirl
11-est kaptunk