Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
THX gábor nevében is
én nem 1 asszthittem ennél könnyebben nyerünk de jól van az, majd idegenben is lövünk 1-2 gólt és kész, most ilyen kis csapat ellen nem kell megerõltetni magunkat
Grat a gyõzelemhez!
Corini a ZISTEN!!!!
Ilyen eredményre gondoltam, elégedett vok, idegenben is ennyilesz a rózaszíneknek!
"Biztosan nagyon érzelem dús lesz visszatérni a fõvárosba" - nyilatkozta Antonio. "Továbbra is közel érzem magamat a klubhoz és a drukkerekhez is. Ha vasárnap kifutok majd a pályára, biztosan eszembe jutnak majd az elmúlt év felejthetetlen mérkõzései, amelyeket itt játszhattunk."
15.09.2005 23.40
Brienza: “Dedico il gol a mia figlia Denise”
Tra i goleador della serata c’è Franco Brienza, che al termine della gara esterna tutta la propria soddisfazione. “Sul rigore non c’era nessun accordo precedente su chi avrebbe calciato. Ho chiesto ad Eugenio di poter tirare e lui non ha esitato un momento a concedermi la possibilità di realizzare il mio primo gol in Europa. Sono soddisfatto della prova del gruppo che ha dimostrato tutta la propria compattezza. Per quanto mi riguarda posso ritenermi soddisfatto e spero di riuscire sempre a dare il massimo". Infine una pensiero particolare. “Il gol di questa sera lo dedico a mia figlia Denise”.
csak nem valami hozzátartózója denise? emlékszel még gabber a videóban is benne van
BRIENZA GÓLT LÕTT <#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship><#vigyor3>#vigyor3>
Szóval múlt héten szombaton megnéztem életem elsõ Palermo meccsét!
Úgy történt a dolog, hogy éppen Rosagirl vendégszeretetét élveztem, és egész nap szinte csak a Palermoról beszélt. Na, meg ment a visszaszámlálás, hogy már csak 4 óra, már csak 3 és fél óra, stb. Az pedig, hogy megleptem egy Forza Palermos zászlóval, csak jobban feltüzelte õt! 😊
Aztán elindultunk egy sörözõbe, hogy megtekintsük a meccset.
Nos, gyakorlatilag 6-tól már megszólalni sem lehetett, de nem is nagyon akartam, mert teljesen lenyûgözött a csapat játéka. Gyakorlatilag lemosták az Intert a pályáról. Nem vagyok egy nagy focirajongó, de nagyon élveztem ezt a másfél, két órát!
A játékosok közül legjobban Makinwa (remélem jól írom) játéka tetszett, de nem tudom megmondani miért, de lehet csak mert az õ nevét jegyeztem meg legjobban!? 😊
Ami viszont a legnagyobb élményt nyújtotta, az vitathatatlanul a szurkolás volt! Gyakorlatilag nem is tudtam figyelni a közvetítést – amivel persze nem vesztettem sokat… -, mert végig a „dübörgést”, és a dalokat hallgattam! Végig lúdbõrzött a hátam, fõleg, mikor a gólok születtek. Nagyon nagy hangulat volt! Azt hiszem nem nehéz beleszeretni ebbe a csapatba, és a szurkolóiba!
Szóval Rosagirl, köszönöm, hogy megmutattad ezt a csapatot nekem! Nem mondom, hogy fanatikus szurkoló leszek, de hogy megszerettem õket, az már most biztos!
FORZA PALERMO!!!!!
Azért Nektek is grat, csak a fõ célt nem sikerült elérni: hogy a kulcsjátékosok tömegével pihenhessenek két hét múlva.
Na joccakát, rózsaszín álmokat mindenkinek! 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Santoni nem egy Guardalben, de azért jól nyomjaés nem okoz csalódást nekem
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Amúgy az ismétlést nézve: szép volt a szabadrúgás, és a 11-es is egyértelmû volt! Voltak szép támadások, és hát lehetett volna ez sokkal nagyobb különbség is, kár érte!