Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baggio2001
0-2
Gabber szólj, ha találtál valamit, nekem nem sikerült, jó lenne valahol nézni!

fernando torres
szal mindenki 1etért abban hogy nyerünk 😄D <#eljen><#eljen>

gabber_saviola
már csak szrimet kéne találni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
0-3

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nah ezt nem tudom

fernando torres
az enyém 0:2

McFrost
a tippem : 1-3!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fernando torres
jah, akkor amik a bannerben vannak az mind nyári kép?

gabber_saviola
sajnos azok csak nyáron vannak

fernando torres
gábor edzésképeket hol lehet megnézni mert mindig mikor az immaginire kattolok az ez elõzõ meccs képei jönnek be

fernando torres
mint állat <#eljen>

gabber_saviola
Forza Palermo

gabber_saviola
<#law><#love11><#puszi><#puszis>

fernando torres
télleg hol van????

McFrost
HOL VAGY GABBER???

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
szép képek!

Sheva
kira csapatkép

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

fernando torres

fernando torres

fernando torres
EUGINIO sztem az Corini

fernando torres
áhh thx <#worship><#worship>

Rudee
Aszonta hogy nem volt megbeszélve elõre hogy õ lövi a 11est, de ez az Eugene (gondolom az vmelyik csapattársa) átengedte neki a lehetõséget, hogy megszerezze elsõ európai kupagólját. Reméli, hogy mindig ilyen biztos lesz a jövõben. Kérték, hogy végül mondjon még valamit, erre válaszolta hogy gólját az õ Denise-ének ajánlja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

fernando torres
picit bõvebben le tudnád írni plspls

Sheva
Makinwa az isten <#eljen> <#smile>

fernando torres
Corini szuper 😄
THX gábor nevében is
én nem 1 asszthittem ennél könnyebben nyerünk de jól van az, majd idegenben is lövünk 1-2 gólt és kész, most ilyen kis csapat ellen nem kell megerõltetni magunkat

McFrost
Forza Palermo!
Grat a gyõzelemhez!
Corini a ZISTEN!!!!
Ilyen eredményre gondoltam, elégedett vok, idegenben is ennyilesz a rózaszíneknek!

fernando torres
A Filippini ikrek az elmúlt szezonban a Lazio drukkerek kedvencei közé tartoztak, ám a klub nehéz anyagi helyzete miatt mindkettõjüknek távoznia kellett az idény befejezése után. Mivel játékjogukat a Palermo birtokolja még mindig, a szicíliaiak döntöttek a sorsukról. A testvérpár így az újonc Trevisóhoz került, a B osztályból felkerült gárda vélhetõen többet ajánlott értük, mint a rómaiak. A Lazio a hétvégén a Trevisót fogja fogadni a Stadio Olimpicóban, a visszatérés pedig már nagyon várják Filippiniék.

"Biztosan nagyon érzelem dús lesz visszatérni a fõvárosba" - nyilatkozta Antonio. "Továbbra is közel érzem magamat a klubhoz és a drukkerekhez is. Ha vasárnap kifutok majd a pályára, biztosan eszembe jutnak majd az elmúlt év felejthetetlen mérkõzései, amelyeket itt játszhattunk."

fernando torres
jó! milyen bõbeszédû vagy

Rudee
Neki ajánlja a gólját.

fernando torres
és mi van vele?

Rudee
Lánya.

fernando torres
vki nagyjából fordítsa már le pls !

fernando torres

15.09.2005 23.40
Brienza: “Dedico il gol a mia figlia Denise”

Tra i goleador della serata c’è Franco Brienza, che al termine della gara esterna tutta la propria soddisfazione. “Sul rigore non c’era nessun accordo precedente su chi avrebbe calciato. Ho chiesto ad Eugenio di poter tirare e lui non ha esitato un momento a concedermi la possibilità di realizzare il mio primo gol in Europa. Sono soddisfatto della prova del gruppo che ha dimostrato tutta la propria compattezza. Per quanto mi riguarda posso ritenermi soddisfatto e spero di riuscire sempre a dare il massimo". Infine una pensiero particolare. “Il gol di questa sera lo dedico a mia figlia Denise”.

csak nem valami hozzátartózója denise? emlékszel még gabber a videóban is benne van

Sheva
grat a gyõzelemhez

franco
megérdeklõdhetem honnan jött ez a nicknév?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

rosagirl
Most már biztos vagyok benne, hogy hittérítõnek is simán elmehetnék<#smile>

fernando torres

BRIENZA GÓLT LÕTT <#worship><#taps><#eljen><#eljen><#taps><#worship><#vigyor3>

fernando torres
hellószijjasztok

Baggio2001
Bár kicsit megkésve írok, de eddig nem nagyon volt idõm írni.
Szóval múlt héten szombaton megnéztem életem elsõ Palermo meccsét!
Úgy történt a dolog, hogy éppen Rosagirl vendégszeretetét élveztem, és egész nap szinte csak a Palermoról beszélt. Na, meg ment a visszaszámlálás, hogy már csak 4 óra, már csak 3 és fél óra, stb. Az pedig, hogy megleptem egy Forza Palermos zászlóval, csak jobban feltüzelte õt! 😊

Aztán elindultunk egy sörözõbe, hogy megtekintsük a meccset.
Nos, gyakorlatilag 6-tól már megszólalni sem lehetett, de nem is nagyon akartam, mert teljesen lenyûgözött a csapat játéka. Gyakorlatilag lemosták az Intert a pályáról. Nem vagyok egy nagy focirajongó, de nagyon élveztem ezt a másfél, két órát!
A játékosok közül legjobban Makinwa (remélem jól írom) játéka tetszett, de nem tudom megmondani miért, de lehet csak mert az õ nevét jegyeztem meg legjobban!? 😊

Ami viszont a legnagyobb élményt nyújtotta, az vitathatatlanul a szurkolás volt! Gyakorlatilag nem is tudtam figyelni a közvetítést – amivel persze nem vesztettem sokat… -, mert végig a „dübörgést”, és a dalokat hallgattam! Végig lúdbõrzött a hátam, fõleg, mikor a gólok születtek. Nagyon nagy hangulat volt! Azt hiszem nem nehéz beleszeretni ebbe a csapatba, és a szurkolóiba!

Szóval Rosagirl, köszönöm, hogy megmutattad ezt a csapatot nekem! Nem mondom, hogy fanatikus szurkoló leszek, de hogy megszerettem õket, az már most biztos!

FORZA PALERMO!!!!!

szanics
A lényeg az, hogy a Roma 5-1-re nyert.
Azért Nektek is grat, csak a fõ célt nem sikerült elérni: hogy a kulcsjátékosok tömegével pihenhessenek két hét múlva.
Na joccakát, rózsaszín álmokat mindenkinek! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
<#eljen><#vigyor1>

rosagirl
Félre ne értsd! Az, hogy szerintem hibázott nem jelenti azt, hogy toporzékolva követelném vissza a csapatba Guardalbent, még ha egészséges is lenne. Egy ilyen elleféllel szemben igenis védjen. Ez benne van a játékban és különben sem kellett volna hogy jelentõssége legyen, ha úgy támadunk végig, ahogy elkezdtük kb. az elsõ félidõ közepén. És nyugi, én tényleg nem aggódok a továbbjutást illetõen.

gabber_saviola

gabber_saviola
Szerintem ez a 2-1 nem a reális eredmény a két csapat között, idegenben simán verjük Õket és megyünk tovább ....
Santoni nem egy Guardalben, de azért jól nyomjaés nem okoz csalódást nekem

rosagirl
Miért hiányzik neked ennyire ez a szerencsétlen?! NEM, sajnos nem játszott!

szanics
Töki játszott? 😊

rosagirl
Sebaj, úgyis idegenben jobb alázni<#smile>

szanics
baszki, ráadásul teljesen kiegyenlített volt a meccs a statok alapján! <#guluszem1>

Baggio2001
Hát, gratula a gyõzelemhez, de szerintem is nehéz lesz így a visszavágó. Az az egy gól nem kellett volna...
Amúgy az ismétlést nézve: szép volt a szabadrúgás, és a 11-es is egyértelmû volt! Voltak szép támadások, és hát lehetett volna ez sokkal nagyobb különbség is, kár érte!

rosagirl
A második félidõ egyértelmûen az övék volt, mégha az összefoglalóból ez nem is derült ki annyira. És egyre inkább úgy érzem, hogy Santoni benne volt a gólban vastagon. De mindezek ellenére ezt a csapatot simán meg kellett volna verni vagy hárommal. Szvsz talán egy kicsit nagy arccal mentünk ki a pályára.