27277
|
-
#11572 "he?! nédd má milyen izmos karja van!!! :OO"
"hííííjjjjjááááá" - karatemester ^^
-
#11571 :DDDDD Ez jó!! :DDD -
#11570 Mikor kezdődik a bajnokság?? -
#11569 Tiszteletem mindenkinek , aki erre téved!
Szeretném bemutatni egyik kedvenc csapatomat.
Palermo a neve és Sziciliában található a csapat.
^^ azóta megismertük :) -
#11568 emlékszem még, mikor megnyitottam :) -
-
[center] Palermo - Itala San Marco 4-0
KÉPEK
VIDEO -
#11565 megy az még feljebb is :DDDDddd -
#11564 detto ugyanaz nem mond semmit....mostmár igazán jöhetne vmi konkrét hír is -
#11563 alap :P -
#11562 köfi, akkor nincs más mint várunk
találtam egy ilyet
Il mio futuro? Oggi incontrerò Spinelli. Mi si chiede di non fare più il tifoso e allora farò il professionista a 360˚. Il Toro? Lì sono stato bene e ho lasciato qualcosa d'incompiuto -
#11561 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager
2. Battlefield 2
3. SilkRoad Online
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Unione Sportiva Città di Palermo
6. Dragonball Z: Budokai játékok
7. ezert.hu
9. '80 as évek zenéi
-
#11560 első cikkben azt írja h pont kerülhet végre Lucarelli Palermoba igazolására mivel Zamparini kész ajánlatott tenni rá, így nagy valószínűséggel az alábbi hármas: Denis Godeas, Paul Codrea, Franco Brienza trióból 2 átkerül a Livornohoz
a másodikban a tuttomercatowebnek sikerült beszélnie Lucarelli managerével aki azt mondta h Lucarelli v a Palermoba megy v sehova
a harmadik cikk pedig Lucarelli azt nyilatkozta "h nem tudja még h Livornoban marad" és a Palermo mindent megtesz azért h megszerezze a támadót mivel egyik legfőbb igazolási céljuk a chievos Amauri mellett
hát nagyjából ennyi de ezt eddig is tudtuk szal semmi új -
#11559 Sziasztok!!
Mi ujság van??
Felébredt már Lucarelli?? :DDDD -
#11558 :DDDDdddddd
hát sajnálom Signora, hogy ezt kell mondanom, de van egy határa az Olasz tudásomnak :) -
#11557 Most már én is kezdek feszült lenni. Gabber (), húzz bele az olasztanulásba, mert kikészít, hogy nem tudjuk lefordítani a híreket:(
Morrone nem jutott szóhoz tegnap , de a mi fiaink jól nyomták! -
#11556 jó lesz Amauri és Jimenez páros is Iaquitával :DDDDDDDddddddd -
#11555 CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Bresciano (c, Parma), Bovo (d, Roma), Raimondi (c, Arezzo), Simplicio (c, Parma), Pisano (d, Sampdoria), Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Santoni (fine prestito, p, Brescia), Parravicini (c, Fiorentina), Dellafiore (d, Treviso), Cassani (d, Verona), Munari (c, Verona), Diana (c, Sampdoria),
CESSIONI
Makinwa (a, Lazio), Barone (c, Torino), Raimondi (c, Vicenza), Virga (c, Roma), Accardi (d, Sampdoria), Andujar (fine prestito, p, Huracan), Santana (c., Fiorentina), Grosso (d, Inter), Modesto (d, Reggina), Gasbarroni (c, Juventus), Terlizzi (d, Sampdoria), Bonanni (c, Sampdoria), Guardalben (p, Vicenza), Mutarelli (c, fine contratto Lazio), Pepe (a, Cagliari), Lupatelli (p, Fiorentina, fp)
OBIETTIVI
Cruz (a, Inter), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari), Amauri (a, Chievo), Jimenez (c, Ternana) e Capuano (d, Bologna) -
#11554 azért mondom, hogy azon a cseten, ahol írt nekem a srác csomó hülyeséget mondtak már nekem :) -
#11553 itt mit ír?
Palermo, il piano per Lucarelli
Il Palermo punta con decisione a Cristiano Lucarelli. Approfittando della rottura tra il Livorno e i labronici, Maurizio Zamparini ha avviato i contatti col procuratore del giocatore, per verificare la disponibilità dello stesso a trasferirsi in Sicilia. Resta ora da convincere un piccato Spinelli: per farlo, il patron rosanero ha pronta un'offerta di tutto rispetto. A Livorno potrebbero finire infatti due giocatori di una rosa comprendente i nomi di Denis Godeas, Paul Codrea e Franco Brienza, tutti graditi dal tecnico amaranto Daniele Arrigoni.
és itt?
Pallavicino: "Lucarelli? Palermo o morte
Enigmatico come sempre, il procuratore di Cristiano Lucarelli, Carlo Pallavicino, raggiunto telefonicamente da tuttomercatoweb rilascia brevi ma significative dichiarazioni: "Lucarelli? Palermo o morte..."
Tra le righe, conferma quindi l'interessamento dei rosanero per l'ariete livornese e allo stesso tempo spazza via altre voci, come quella di un possibile ritorno in maglia granata. Pallavicino, gentilissimo, ci concede anche una battuta su Ciro Capuano, richiestiissimo terzino sinistro del Bologna: "Tutti lo cercano, Il Palermo? si.."
és itt?
Lucarelli: "Non so se resterò a Livorno"
"Non so se resterò al Livorno". Lo ha dichiarato a Sky l’attaccante amaranto Cristiano Lucarelli, dal ritiro della Nazionale a Tirrenia.
Il bomber risponde cosi alle dichiarazioni rilasciate nei gorni scorsi dal presidente labronico, Aldo Spienelli che considerava "improbabile" la cessione di Lucarelli.
Ed a proposito di Spinelli, l’idolo dell’Armando Picchi dice: "Il rapporto è sempre lo stesso. Non e` tanto il fatto che le cose non vadano bene ora, quanto il fatto che non siano mai andate bene sin dall`inizio con lui".
Cristiano Lucarelli è un dichiarato obiettivo di mercato del Palermo, oltre all’attaccante brasiliano del Chievo, Amauri.
csak nagyvonalakban kérem, köfi :) -
#11552 [csöndben figyel `.´] -
#11551 na bonyolódik a melódráma :D sztem reggel fog csak kiderülni h mivan szal várni kell :) -
#11550 egyet nem értek, ha a srácnak igaza van, akkor:
ha nem jön akkor miért rakták ki a képemet a palermoplanetre? -
#11549 pedig ezt írta...akkor várjunk reggelig kiderül milesz -
#11548 Most már semmit sem értek! :(( -
#11547 Torinói transzfert reggel jelentették be, hogy nem sikerült. ezért nem értem, hogy mit torinózik -
#11546 vmit értek, vmit nem :)
ide kell kardhal :) -
#11545 óóóóóóóóóóóóó -
#11544 Ez mit jelenet?? -
#11543 ez baj :( :( :( eszerint Torinoba megy valószínüleg de aki küldte azt írta h lehet h jobb is h nem jön és akkor marad Amauri -
#11542 nah kaptam egy üzit:
Gabber, Lucarelli quasi certamente non verrà a Palermo, più probabilmente andrà a Torino. A noi non resta che Amauri...forse...ma forse è meglio che non viene proprio !!! -
#11541 de bocsánatot kért a nézőktől és ott mondja a végén, hogy "-nagyon gondterhelt voltam" -
#11540 Kár.. :( -
#11539 nah találtam egy cikket, de csak a meccsről beszél :(
itt -
#11538 tudom -
#11537 Régen frissítetted az oldalad!! -
#11536 holnap délután bejelenti hogy hova tovább, reggelig ebből már nem lesz semmi hír :) -
#11535 azt hát. :DDD Gud pléjer nagyon szerintem!!! -
#11534 má annyira várják Palermoban a srácot h csakazértis aláír hogy "haggyatokmájóvanaláírok" ^^ -
#11533 :DDDDDdddd
tudom Én, hogy azt várod, hogy aláírjon :P