27277
|
-
épp akartam írni :P -
Kedden 20:40-től Napoli - Palermo, élőben a Digin. Forza Palermo! -
Hunor88 #25795 :D
Amúgy meg ennyit arról, hogy Zampa el van zárva az átigazolástól... -
Fasza. Jön... Rúg 10-12 gólt.... Szépen érett focistává fejlődik nálunk.... Elviszi a Napoli ott meg egy idény alatt rúg majd 80at. :DDDDDDDD -
Hunor88 #25793 Zampa megint megtalálta az új Agüerót
Link
:D De most remélem, hogy ezzel erősödni is fogtok. -
talán benn maradunk... :DD -
1:1 -
Mi lett az eredmény? Bár van egy olyan sejtésem, hogy kiszoptunk mint a torkos borz. Vagy ha jóindulatú akarok lenni akkor 2:2 lett. Mindeneset re Mutti és Zampa takarodjatok a jóédesbe... :-) -
Te jo eg, de gyenge egy meccs volt...
Az azert enyhen vicces, hogy az olasz sky strem-jet neztem, es azt magyaraztak a kommentatorok, hogy azert van ennyi serüles meg csere, mert faradtak a jatekosok... MIBEN FARADTAK EL??? Mert volt hetközi meccs? Nevetseges... 5 perccel a vege elött is Ilicic cseret ker, mert elfaradt... Hat ugy kene lesprintelnie a palyarol, mint a szel, hogy legyen meg eselyt golt löni... De nem, lesetal, pacsizik, megtapsolja a közönseget... Hat elmentek Ti a büdöspitschaba.. -
Szegeny Miccoli is csak a fejet fogja ezen...:)))) -
Ezt lattatok????????? Acquah a bal labaval kirugta a labdat a jobb laba elöl...=DDDDDDDDDDDDD A fordulo jelenetet...:)))) -
Bertolo-Acquah csere. Minösegi jatekosok valtjak egymast. -
Ilicic mi a francert mutogat, hogy cseret ker? Elfaradt vagy mi??? Joszip, tehetsz egy szivesseget.. -
Ezt a Catania-t "normalis" esetben siman vernünk kellene.. -
NEM HISZEM EL!!!!!!!!! Mutti takarodj!!!! Budan takarodj!!!! -
Na, ez az Abel-ollo szep volt.. Ha Budan jön helyette, eret vagok... -
Ez odaver, Llama most jött be, es maris lesantult. A vegere elfogy az ellenfel..
Szerintetek mondjuk Bertolo helyett miert nem dobhatna be Mutti Zahavi-t? Szerintem antiszemita az öreg.. -
Na, kezdenek hullani az elefantok... Ugy latszik, beütött valami elefant-szaj es körömfajas... Mutti, te meg nehogy cserelj, mert az tragedia lenne... -
En nem csipem Montella-t, de sosem gondoltam volna, hogy ennyivel több erzeke van összerakni egy csapatot, mint Mutti papanak.. -
Komolyan, a vedelmünk neha komediaba illö, amit csinal... 3 csavo siman megkeverte a 4 vedönket.. -
Most nezem, hogy a merda mezen mellreszen Szicilia cimere van. Akkor ezek meg nem tudjak, hogy
LA SICILIA SIAMO NOI!!!:)))) -
Kezdö:
Viviano
Munoz, Silvestre, Migliaccio, Mantovani
Bertolo, Donati, Barreto
Ilicic
Miccoli, Hernandez
Erölködünk. Ennyi..:)
Vazquez a padon, Mehmeti meg allitolag egy fiktiv karakter. Meg senki nem latta. -
Itt követem a meccset, de nem sok jót olvasok... Hol vannak a beígért fiatalok? Talán ők hajtanának is valamennyire.
Kezdő hogy néz ki? Mehmeti, Vazquez? Közvetítsetek! Üdv! -
En hülye meg meg kepes voltam valamikor ilyet mondani, hogy Ilicic lesz a Palermo uj Pastore-ja...:-/ -
Hülye Abel. Itt lehetett volna a 2. -
Miccoli nelkül hatalmas szarban lennenk... -
Miccoli az isten!! :DD -
MICCOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nem siratnám meg a Viviano, Munoz, Silvestre, Bertolo négyest ha nyáron lelépne mind. -
El tudom kepzelni, mi mehet ilyenkor az öltözöben...
Mutti: Jol van sracok, csak 1 gollal mennek, probaljatok kihuzni valahogy, nehogy nagyon megszorjanak minket.. -
-
Pinilla sajna csak kisebb csapatokban teljesít normálisan, sok volt neki Palermo. -
Hunor88 #25765 Pinilla is elment tőletek, most meg itt ollózgat nekünk :( -
Mar szamolni sem birom, hogy hanyadszor keveri meg Gomez a bal oldalon Munoz-t. Donati is egy nagy szar...
Rocchi, Neked is a jokurva... -
2 emberen erzem a hajtast az egesz csapatbol: Miccoli, Migliaccio
Annak idejen kepesek voltunk kiadni Munoz-ert 5 millio Eurot (!!!), Bertolo-ert meg 3,5 millio Eurot..
Kivancsi lennek, ki volt az az idiota, aki nyelbe ütötte ezt az üzletet. -
Ha ez lesz a vegeig, remelem, levetetik a mezeket ezekkel a szerencsetlenekkel a szurkolok... Hol vannak ezek egy Corini-hez, egy Tedesco-hoz??? Bertolo... pfff... -
ez a csicska Viviánó is húzzon vissza az interbe. A Görög sokkal jobb, mint ez az szerencsétlen. -
Komolyan, mar fel sem tudom huzni magam Bertolo meg Munoz csetebotasagain... A golban meg Silvestre is eleg csunyan benne volt. -
:( 0-1
Takarodjon mindenki! -
A vedelmünk S.Z.A.R.