Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Legyetek már pozitívak egy kicsit.
Biztos vagyok benne hogy jövõ héten bejelenti valami arab csóka hogy Aurelio De Laurentis-t ülteti az elnöki székbe mert megvette kilóra a Napolitól és utalta a 200 millió eurót. 😄DDD

The Sopranos
Igen, ahogy mondod. Ebben a csapatban ki van aki szerethetõ? Az ilyen Vivianokat aki zsoldost játszik? Bertolo?
Budanban legalább van valami akárás, hiába, hogy falábú szegény meg mindig rossz irányba pattan el a fejérõl a labda, de ennyi mellõzés után is kiáll játszani.
Miccoli, Balza, Migliaccio más történet, õk a tisztelt kivételek.
Na de nem akarok károgni, csak elszomorít a helyzet...

Forza Palermo!

FORzA PALeRMO

monyox
Fontana-nak mar eleg meszesek lehetnek a csontjai..😊) Egy erösebb szabadrugas, aztan töressel viszik le..😊)

De ertem, amit irsz, es tuti odatennek magukat az öregek, jobban, mint a mostani csapat..
Szerintem par ember kivetelevel szart sem jelent mar a többsegnek a rozsaszin mez..

Mas - Ugy nez ki, nem baj, hogy Amauri-rol lemaradtunk, legalabbis amit eddig a Fio-ban mutat..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

The Sopranos
HA átvehetném Zampától a csapatot, 3m €-ból az alábbi csapatot hoznám össze: (a fizetés már más tészta...4 tojásos nagyi titka)
Reaktiválnék pár emberkét...
Fontana (majkapapa) a kapuba,
Biava - Barzagli - Bovo védõ3as, 3B
Zaccardo - Balzaretti szélsõ"hátvédek"
Tedesco - Corini - Nocerino középpálya fal
Miccoli (c) - szabadkéz...
Toni - striker

Jobban tudnám szeretni ezt, mint a mostani csapatot. Még ha a kiesés ellen harcolnának az öreg rókák...bár lehet az idei csapat is oda jut a szezon végén... 😞

FORzA PALeRMO

The Sopranos
HaHaHa vicc az egész... 😊

FORzA PALeRMO

monyox
Az Inter az ideny vegen valseg visszahivja Vivianot.. Hogy ez mar megint mire volt jo...? Mondjuk en tovabbra is bizom Tzorvas-ban, de ez az egesz Viviano-transzfer megint... Hagyjuk is...

Olasz kupa döntö - Juventus-Napoli

Ugye ha komolyabban vesszük a Siena elleni meccset. utana ha tuljutunk a Chievo-n, es ha utana lenyomjuk a Napoli-t, akkor ismet ott lehetnenk a döntöben. Ha jol szamolom, ez 3 x "ha". Az annyira nem is sok...

Cucmey
katasztrófa ami itt megy. kezdem nagyon unni. arabok meg kinyalatták a picsájukat aztán haza mentek. fogadok több pénz van a zsebembe mint ezeknek a turbános kokeróknak.

The Sopranos
Nézegettem a tabellát és hát elég szoros...a végén még a bentmaradásért kell izgulni, ha így folytatódnak a dolgok. 3ból 3 zakó, és nem könnyû ellenfelek várnak ránk. Sõt, sajnos senkire nem lehet azt mondani, hogy gyengébb nálunk...Technikailag nem vagyunk rosszak, de mentálisan a béka segge alatt a csapat. Szerintem ezért Zampa a legnagyobb felelõs, I. mert a nyáron eladta a csapat gerincét, II. a folyamatos edzõváltogatások. ..

Egy kicsit megrémiszt az is, hogy milyen nagy a csönd az arabok körül, nem lenne jó ha csak reklámfogás lenne az egész, mert semmi jóval nem kecsegtet a jövõt illetõen.
Még egy ilyen szezon, ahol loholunk a Kakánia után, szörnyû lenne...

FORzA PALeRMO

Zampatininek túl sok álma volt,ráadásul ezeknek a fele baromság. Komolyan,kívánom,hogy az arabok kilóra megvegyék az egész bagázst, Zamparini pedig inkább a fotelból álmodozzon,jobb lesz mindenkinek. Mihajlovics nulla edzõként, nála sokkal jobbnak tartom Montellát, aki gyakorlatilag ugyanabból a Cataniából kihozta az állatot,és jelenleg pontokkal mennek elõttünk...és az EL sem tûnik elérhetetlennek számukra. Ráadásul nem hinném,hogy Mihajlovics az a típus lenne,aki szépen csendben tûrné,hogy a haverok játszanak, a többiek meg nyalhatják a sót a padon,vagy a lelátón. Vazquez..Mehmeti...perceket sem kapnak,közben meg ilyen Bertolotól várjuk a megváltást. Röhögni sem tudok rajta. Az Udine ellen is elég kemény lesz..
Egyébként az mondták a facebookon,hogy Panucci feladata a csapat körüli dolgok intézése, a "szakmába" nem nagyon szól bele, lényegében azért van,hogy Mutti csak az "edzõséggel" foglalkozzon. Mondjuk nem hinném,hogy ez segíteni fog rajtunk, mert Mutti nem edzõ,de egy próbát megér. Azt mondjuk elmagyarázhatná Munoznak Panucci,hogy a tizenhatoson belül hogy kell védekezni...
monyox
Nyugi, Panucci nem edzö lesz, hanem team manager, mint Hrutka volt a magyar valogatottnal vagy Bierhoff a nemeteknel. Ne kerdezzetek, mi a dolga...

riccardogardoni
jeee, az tényleg egy nagy fasz, akkor inkább panucci 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
Es amikor az ember mar azt gondolna, hogy mar nem lehet ennel elcseszettebb a helyzet, akkor derek elnökünk, ez az elmeszesedett agyu venember ratesz meg egy lapattal:

"Il sogno di Zamparini sarebbe l´ex tecnico viola Sinisa Mihajlovic."
Zamparini alma a Fio volt edzöje, Mihajlovic megszerzese.

Hazavagta a Catania-t, lezüllesztette a Fiorentina-t, hat persze, hogy ö a megfelelö megoldas...
Ha ez a büdösbunko csetnik lesz a Palermo edzöje, tuti nem fogom nezni a meccseket...

Zamparini, itt az ideje, hogy nyugdijba vonulj..

riccardogardoni
<#taps> emberelõnnyel a lecce ellen nyerni? sztem ez még egyik európai csapatnak sem sikerült 😄

monyox
Nem jön hozzank se Reja, se Sannino a Siena-tol...:-/

Bertolo kapott 3 meccset. Nem vagyok elegedett a döntessel. Minimum eletfogytig...

Nap dumaja - Mutti: "Ha Bertolot nem allitjak ki, tuti nyerünk.."

riccardogardoni
laza 0-7? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Cucmey
Már elõre félek megnézni.

riccardogardoni
20:40 Labdarúgás Szombat DigiSport
Serie A, Palermo-Udinese A program élõben látható!

riccardogardoni
majd kiderül, elvileg úgy is van szerzõdve hogy az idény végéig

közben egykét elvesztett meccs és hip hop lehetünk 17. helyen is 😄
http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/

Akkor ez azt jelenti, hogy Mutti az év végéig fog maradni?
gabber_saviola
nee 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Ja, de az NSO mar felnyomta hirkent, hogy ö lesz az uj edzönk... Mar megint a szokasos NSO szinvonal..

riccardogardoni
ez a rómás panucci? 😄

monyox
...meg viszi a penzt...😊)

No, mivel a meccsrõl monyox mindent leírt, így ahhoz nem fûznék hozzá semmit. Érthetetlen mellõzések,döntések továbbra is, vajon megéljük azt,hogy tényleg a teljesítmény fog számítani,nem pedig a haverság? Bertolo remélem egy életre leírta magát, eddig is baromság volt játszatni,kapjon vagy 6 meccset,aztán kalap-kabát.
Közben pedig Christian Panucci lett a team-menedzser. Hogy ez konkrétan mit takar,at nehéz lenne megmondani, de gondolom segíti a felkészülést, stb..
Cucmey
Most jutott eszembe hogy mennyire nagy a csönd aztán vissza olvastam és láttam hogy ezt írtad.
Hát bazz ha ez tényleg ennyi volt ezt én is meg tudtam volna csinálni és még arabnak se kellett volna öltöznöm. 😄DD

Cucmey
Szülinapozni voltam de úgy látszik nem sok pozitívumról maradtam le.

The Sopranos
Ez lehangoló... Meddig tûrik még Mutti bácsit?

FORzA PALeRMO

monyox
Vegre vege....

Ilyen egy szürke jatekot... Es meg igy is megvolt az esely a gyözelemre, bar akarasban a Lecce siman vert minket, az 1 pontot meg azert nehany esetet nezve Tagliavento-nak is köszönhetjük..

Ha nem banjatok, szeretnek kiterni "kedvenc triumviratusomra", akiket Mutti tovabbra is tol, mintha muszaj lenne..

Munoz - Megint sikerült összehozni egy tizit egyböl az elejen, ugy latszik, ha a derek Ezequiel kezd, akkor mar irhatjuk is fel magunknak a -1röl valo inditast. OK, utana fejelt egy golt, ezzel mintegy helyrehozvan a hibajat, de ha -1+1=0, az meg mindig nem pozitiv teljesitmeny...
Alternativa - En mar Milanovic-ot is reg kiprobaltam volna helyette...

Bertolo - Emberelönyben 1:1-nel vegre kilatasban volt egy nyugodtabb meccs, amit talan vegre be lehetett volna huzni idegenben, erre mit csinal a srac (mert mas momentumara nem emlekszem), egy teljesen artalmatlan szituban lefejeli az ellenfel jatekosat, nehogy mar sokaig elvezhessük azt az emberelönyt... Ideny vegeig kernek neki eltiltast, nyaron meg mehet ahova akar...
Alternativa - Vazquez

Budan - A jegyzökönyv alapjan 30 percet a palyan volt. Nem emlekszem ra. Ja, de, akkor lattam, amikor beallt Abel helyett... Vele is csak többen vagyunk..
Alternativa - Mehmeti

Ahhoz, hogy Mehmeti-t meg Vazquez-t teljesen jegeli Mutti, szoval nem ertem, hogy amikor megvettük annak idejen Ilicic-et meg Bacinovic-ot, akkor öket hogyhogy egyböl bedobtak a melyvizbe, az ujakat meg padoztatjak..

A meccs pillanata nalam az volt, amikor a 2. felidöben Mutti-t mutatta a kamera, aki a kispad föle felhuzott plexikalitka sarkaban allt, hattal a palyanak... Tuti Zampa bement szünetben az öltözöbe, es megmondta neki: "Bortolo, szarul meccselsz, a masodik felidöre sarokba allitalak, aztan szepen gondolkodj el, milyen hülyeseget csinaltal.."

Jövö heten deja vu erzesem lesz, ha jön a 0:7..

monyox
komolyan, mazochista vagyok, en nezem ezt a meccset...

monyox
Mutti, Te hülye kisnyugdijas, majd Budan nyeri meg a meccset, mi...???

Ohh persze 😄 Én Mehmetire gondoltam
monyox
Mutti?😊) Öt adjuk...😊)

Kár, mert eléggé szimpatikusnak néz ki, ha jól játszik a nyáron jöhet is a Chievoba😊 (ingyen akár)
monyox
Ne hülyeskedj, meg Mutti az edzö...😊) Szoval nem. De most, hogy Bertolo kiallittatta magat, nagy összegben fogadnek ra, hogy ma Mutti nem fog csatart cserelni, föleg, hogy Abel nem mozog rosszul.

😄, Mehmeti kezd?
monyox
Ja, es ki is allitottak.

monyox
Fejelt. Embert.

Fát vágott?
monyox
Idiota pöts Bertolo... Büszkek vagyunk Rad.

monyox
Ti mit szoltok a mai felallasunkhoz, ehhez a 3-5-1-1 hez?

monyox
Oddo piros. Eleg esemenydus a meccs..

monyox
Ezzel a gollal aztan bebetonozta magat a kezdöbe....😞(( MUNOZ, TAKARODJ!!!!😊)))

monyox
MUNOOOOOOOOOOOZ!!!!!!!!! Hahahahaha.... Elsö golja a Palermoban?

monyox
Pinilla mesterharmast rugott. Csak a szokasos.. Erdemes eligazolni tölünk...

monyox
Rossi-t nem fogjak kirugni, mert Firenze-ben nem cserelgetnek 2hetente edzöt..😊

monyox
Kivalo valasztas lenne.. A vegen tenyleg a B-ben kötünk ki..

monyox
Nem lattam a tizit, de latom, Munoz-nak mar van egy sargaja... Csak nem megint???

monyox
Cucmey, alakul az almod...:-/

monyox
Oooh, 6. percben maris hatranyban?