Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos vagyok benne hogy jövõ héten bejelenti valami arab csóka hogy Aurelio De Laurentis-t ülteti az elnöki székbe mert megvette kilóra a Napolitól és utalta a 200 millió eurót. 😄DDD
Budanban legalább van valami akárás, hiába, hogy falábú szegény meg mindig rossz irányba pattan el a fejérõl a labda, de ennyi mellõzés után is kiáll játszani.
Miccoli, Balza, Migliaccio más történet, õk a tisztelt kivételek.
Na de nem akarok károgni, csak elszomorít a helyzet...
Forza Palermo!
FORzA PALeRMO
De ertem, amit irsz, es tuti odatennek magukat az öregek, jobban, mint a mostani csapat..
Szerintem par ember kivetelevel szart sem jelent mar a többsegnek a rozsaszin mez..
Mas - Ugy nez ki, nem baj, hogy Amauri-rol lemaradtunk, legalabbis amit eddig a Fio-ban mutat..
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Reaktiválnék pár emberkét...
Fontana (majkapapa) a kapuba,
Biava - Barzagli - Bovo védõ3as, 3B
Zaccardo - Balzaretti szélsõ"hátvédek"
Tedesco - Corini - Nocerino középpálya fal
Miccoli (c) - szabadkéz...
Toni - striker
Jobban tudnám szeretni ezt, mint a mostani csapatot. Még ha a kiesés ellen harcolnának az öreg rókák...bár lehet az idei csapat is oda jut a szezon végén... 😞
FORzA PALeRMO
Olasz kupa döntö - Juventus-Napoli
Ugye ha komolyabban vesszük a Siena elleni meccset. utana ha tuljutunk a Chievo-n, es ha utana lenyomjuk a Napoli-t, akkor ismet ott lehetnenk a döntöben. Ha jol szamolom, ez 3 x "ha". Az annyira nem is sok...
Egy kicsit megrémiszt az is, hogy milyen nagy a csönd az arabok körül, nem lenne jó ha csak reklámfogás lenne az egész, mert semmi jóval nem kecsegtet a jövõt illetõen.
Még egy ilyen szezon, ahol loholunk a Kakánia után, szörnyû lenne...
FORzA PALeRMO
Egyébként az mondták a facebookon,hogy Panucci feladata a csapat körüli dolgok intézése, a "szakmába" nem nagyon szól bele, lényegében azért van,hogy Mutti csak az "edzõséggel" foglalkozzon. Mondjuk nem hinném,hogy ez segíteni fog rajtunk, mert Mutti nem edzõ,de egy próbát megér. Azt mondjuk elmagyarázhatná Munoznak Panucci,hogy a tizenhatoson belül hogy kell védekezni...
"Il sogno di Zamparini sarebbe l´ex tecnico viola Sinisa Mihajlovic."
Zamparini alma a Fio volt edzöje, Mihajlovic megszerzese.
Hazavagta a Catania-t, lezüllesztette a Fiorentina-t, hat persze, hogy ö a megfelelö megoldas...
Ha ez a büdösbunko csetnik lesz a Palermo edzöje, tuti nem fogom nezni a meccseket...
Zamparini, itt az ideje, hogy nyugdijba vonulj..
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Bertolo kapott 3 meccset. Nem vagyok elegedett a döntessel. Minimum eletfogytig...
Nap dumaja - Mutti: "Ha Bertolot nem allitjak ki, tuti nyerünk.."
Serie A, Palermo-Udinese A program élõben látható!
közben egykét elvesztett meccs és hip hop lehetünk 17. helyen is 😄
http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Közben pedig Christian Panucci lett a team-menedzser. Hogy ez konkrétan mit takar,at nehéz lenne megmondani, de gondolom segíti a felkészülést, stb..
Hát bazz ha ez tényleg ennyi volt ezt én is meg tudtam volna csinálni és még arabnak se kellett volna öltöznöm. 😄DD
Ilyen egy szürke jatekot... Es meg igy is megvolt az esely a gyözelemre, bar akarasban a Lecce siman vert minket, az 1 pontot meg azert nehany esetet nezve Tagliavento-nak is köszönhetjük..
Ha nem banjatok, szeretnek kiterni "kedvenc triumviratusomra", akiket Mutti tovabbra is tol, mintha muszaj lenne..
Munoz - Megint sikerült összehozni egy tizit egyböl az elejen, ugy latszik, ha a derek Ezequiel kezd, akkor mar irhatjuk is fel magunknak a -1röl valo inditast. OK, utana fejelt egy golt, ezzel mintegy helyrehozvan a hibajat, de ha -1+1=0, az meg mindig nem pozitiv teljesitmeny...
Alternativa - En mar Milanovic-ot is reg kiprobaltam volna helyette...
Bertolo - Emberelönyben 1:1-nel vegre kilatasban volt egy nyugodtabb meccs, amit talan vegre be lehetett volna huzni idegenben, erre mit csinal a srac (mert mas momentumara nem emlekszem), egy teljesen artalmatlan szituban lefejeli az ellenfel jatekosat, nehogy mar sokaig elvezhessük azt az emberelönyt... Ideny vegeig kernek neki eltiltast, nyaron meg mehet ahova akar...
Alternativa - Vazquez
Budan - A jegyzökönyv alapjan 30 percet a palyan volt. Nem emlekszem ra. Ja, de, akkor lattam, amikor beallt Abel helyett... Vele is csak többen vagyunk..
Alternativa - Mehmeti
Ahhoz, hogy Mehmeti-t meg Vazquez-t teljesen jegeli Mutti, szoval nem ertem, hogy amikor megvettük annak idejen Ilicic-et meg Bacinovic-ot, akkor öket hogyhogy egyböl bedobtak a melyvizbe, az ujakat meg padoztatjak..
A meccs pillanata nalam az volt, amikor a 2. felidöben Mutti-t mutatta a kamera, aki a kispad föle felhuzott plexikalitka sarkaban allt, hattal a palyanak... Tuti Zampa bement szünetben az öltözöbe, es megmondta neki: "Bortolo, szarul meccselsz, a masodik felidöre sarokba allitalak, aztan szepen gondolkodj el, milyen hülyeseget csinaltal.."
Jövö heten deja vu erzesem lesz, ha jön a 0:7..