Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
26. perc: Brienza lépett volna ki egyedül a Roma védõi között, de Bovo ezúttal határozottan szerelt.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
már látom a réz dombormûvet: a farkas helyét át vette a sas és alul 5 Romolus és 6 Remus cumizik😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
24. perc: kényszerû csere hazai oldalon: CODREA érkezik GROSSO helyére.
Ezzel járó szerkezeti változás: Mutarelli lesz a bal, Codrea pedig a jobb oldali középpályás.

szanics
20. perc: Alvarez lépett meg a jobb oldalon, majd az akciót kísérõ Mancini elé tálalt, akinek két kísérletét is hárította Agliardi.

fsgh
25' Palermo <1 - 1> AS Roma
1' <0 - 1> S. Perrotta
4' <1 - 1> F. Brienza
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Húú fordulatos a meccs😊
Gyõzön a jobbik😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szanics
18. perc: Remek palermói támadásépítés végén Brienza passzolt volna a gólhelyzetben lévõ Caracciolónak, de Mexes az utolsó pillanatban közbelépett.

szanics
14. perc: a kapuk ugyan nem forognak veszélyben, de a mérkõzés irama óriási, és a tempó egyelõre nõ.

szanics
11. perc: Mutarelli próbálkozása jócskán elment a bal kapufa mellett.

szanics
8. perc: jobb oldali beadás után Brienza lõtt, Curci védett, majd ugyanebben a percben a Roma kapusa Grosso baloldali próbálkozását is védte.

rosagirl
Nah, ezt most benéztem, bocs

rosagirl
De én itthon vagyok! <#crazya>

Fyrex
hogyis mondtam az elõzõ hszben? ^^

Avanti Crociati!

rosagirl
<#law>

szanics
4. perc, BRIENZA EGYENLÍT!
Bovo kockázatos megoldást mutatott be saját tizenhatosa környékén, Brienza megszerezte a labdát, majd Curci mellett a kapuba lõtt, 1-1

Fyrex
lessz ez még ígyse

Avanti Crociati!

rosagirl
Mivel nincs itt Gabber, de én nem mondhatom a kalsszikusát (értsd: viszlát) kéretik nem örömködni!

rosagirl
Ehh, 0:1

szanics
1. perc, PERROTTA GÓLJÁVAL VEZET A ROMA!!!!
Alvarez beadását Perrotta értékesíti, ezzel 0-1!

rosagirl
Hol követed?

szanics
1. perc: a mérkõzést a Roma kezdte.

szanics
PALERMO
(4-3-2-1)
ROMA
(4-2-3-1)
1 Agliardi F.
2 Zaccardo C.
43 Barzagli A.
23 Terlizzi C.
25 Conteh K.
22 Mutarelli M.
5 Corini E.
11 Grosso F.
10 Brienza F.
17 Di Michele D.
29 Caracciolo A.

Curci G. 1
Panucci C. 2
Mexes P. 5
Kuffour S. 4
Bovo C. 3
Kharja H. 14
Aquilani A. 8
Alvarez E. 7
Perrotta S. 20
Mancini A. 30
Taddei R. 11

szanics
Na ha se gabber, se stream, akkor amíg nem kell elhúznom itthonról, próbálom tolmácsolni, hogy mi történik a meccsen.

Elkezdõdött...

szanics
Na mi van gabberrel? Lecsúszik a nagy meccsrõl? :-O

fsgh
megint olyat akarsz mint tavaly?😛PPP

szanics
Na hagyjál már a hülyeségeiddel 😄D

fsgh
Forza Palermo!!!És Persze Forza INTER!😊 Reméljem Palermo-Inter döntõ lesz😊

szanics
1 és negyedóra a mérkõzésig... 😄DDD
Gyõzzön a jobbik!
Stream nincs? 😄

.

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem szeretnél egy kis szösszenetet írni, mert érdekelne szerintem mindenkit, persze az oldalra is feltenném 😊

köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
Ha látnátok milyen szép maga a város is meg az h szinte a tengerparton van maga a Barbera is 😊 isteni város isteni csapattal 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola

Mikor papadopulót felküldték a lelátóra:

gabber_saviola
csoki Peti

köszönöm szépen az eddigi szavazatokat a honlapon

bmffm856
sziasztok Palermosok! Udvozletem Firenzebol! Ma lattam egy boltot, ahol 65 euroert arultak eredeti lotto Palermio mezt...😊 hat Gabor...a paradicsomban erezted volna magad...😊 mindenfele Palermo mez, mind a harom, es persze sokfele masik is...😊

na most mennem kell...😊 ciao tutti rosaneri!

udv: Peti

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
ehh 😊

merda Catania 😊

Tono34
Köszönöm, ismerem az oldalt 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
Aki szereti a Palermot annak kötelezõ 😊

5w0rdf15h
szavaztam <#wink>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

McFrost
na idén indulunk uefaba és majd kiesünk, na utána 😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
én má rózsaszínbe születtem😛

Fyrex
rosszak vagyunk matekból 😛

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Istvánnal együtt...persze 😄DDDDddddddddddd

gabber_saviola
<#papakacsint> elszámolok 3-ig és Palermo fan leszel 😊 1...2....3 😄DDDddd
csoki RosaNero 😊

Fyrex
Santana 😊

Avanti Crociati!