27277

105e4pi.png\"

• Cucmey
    nekem multkor se ment a La7.
  • Cucmey
    Épp ideje volt frissíteni.
    Ne vedd tolakodásnak mert tényleg nem téged akarlak okolni meg tudom hogy nem tehetsz róla de a mezem miatt kezdek nagyon tüerlmetlen lenni.
  • Hegeace
    nyugi az uefa kupa döntőt már láthatot élőben :)
    majd a sport 1en
  • gabber_saviola
    La7 adja a West Ham-Palermo UEFA meccset
  • gabber_saviola
    :DDDDDddddddd
  • Hegeace
    jóhogy felhívtad rá a figyelmet. szeretem a szavazásokat :)
  • gabber_saviola
    A 2006/2007-es szezonban hol végez a csapat?
    Kieséses helyezés 2 szavazás 5.9%

elég száni, dehát van ilyen ember is :(
  • gabber_saviola
    és felkerült a "Szerinted ki a legjobb nyári igazolásunk?" -hoz Amauri is :)
  • gabber_saviola
    nah feldobtam egy összefoglalót a szájtra, és letölthető a sport1tv összefoglaló is
  • fernando torres
    uhh biztosa joak meccs volt..
    am GRAT!
  • gabber_saviola
    azt a 3 kapott gólt már a meccs végén elfelejtetem :)
    Federico jó kapus én bízom a tudásában, csak idő kell neki
  • rosagirl
    Jól van, akkor megnyugodtam. Egyébként én is hasonlóan érzek, csak az a 3 kapott gól rondított be egy kicsit. De annyira icuripicurit, hogy már nem is emlékszem rá! :)
  • gabber_saviola
    tudom, hogy eddig is jó volt Palermósnak lenni, csak most a fellegekben vagyok a csapattól, mert annyira jók vagyunk és álmomban sem mertem hinni azt, hogy ennyire erősek leszünk. a honlapon még ma behozom a lemaradást, mert sok munka becsúszott és a honlap sínylette meg.

• rosagirl
    Eddig is jók voltunk és eddig is öröm volt Palermósnak lenni. Mi van veled Gabber? Mostanában olyan furis vagy. A honlap sem frissül. Valami baj van? Vagy tényleg csak sokkot kaptál a saját hőseink elképesztő képességeitől?
  • gabber_saviola
    :Dddddddddddd

annyira jók vagyunk mostmár, hogy öröm Palermósnak lenni :P
  • gabber_saviola
    Amaurival nagy bizniszt csináltunk, baromi jó pléja, és jobb lehet mint Toni :P (szerintem)
  • rosagirl
    Micsoda kérdés ez???!!! Komolyra fordítva persze elég lenne az x, de valahogy úgy érzem, hogy van bennünk elég potenciál elöl, hogy a legkevésbé se kerüljünk bajba a visszavágó előtt. Otthon meg mindenkinek annyi! :)
  • Hegeace
    szerintem kb2,85öt kaptok ti és 1,9-et a Westham bár attól függ hol rendezika meccset.
  • Cucmey
    Magasan a legnyagyobb pontszámokat(7, 7.50) Amauri kapta az olasz sportújságoktol amit szerintem meg is érdemel!
  • Cucmey
    Amugy sikerült regisztrálni. :D
  • Cucmey
    Én inkább nagyon nagyon mérges voltam. És máig fáj a szívem kicsit hogy elengedte Tonit.
  • gabber_saviola
    emlékszem mikor elment Toni 2 éve, olyan szomoru voltam és kicsit depi is lettem, hogy nehogy olyan "egynyári csapat" legyünk, de látom hogy Zamparini komolyan gondolja.

kiváncsi vagyok, hogy a tippmix milyen oddsokkal adja a Westham elleni meccset
  • Cucmey
    Na ja. Az bejött hogy nyerünk. Nagyon erős ez a mostani csapat. Nem tudom elképzelni hogy kikapunk.
  • gabber_saviola
    az előző álmodnál bejött, hogy nyerünk, akkor itt is nyerni kell
  • Cucmey
    Én láttam az összefoglalot. A második meccs lesz ha jól emlékszem szóval jól az elején van a műsornak.
    Szerintem nyerünk. Méghozzá 2-1re szerintem de ez nem álom ezt csak úgy gondolom. Különben sem jött be az álmom.
  • gabber_saviola
    Sport1tv
    00:45 Labdarúgás
    Olasz bajnokság, 1. forduló, összefoglaló (ism.)
    kiváncsi vagyok arra is :)

a WestHam ellen nyerünk csütörtökön?
  • Cucmey
    Óriási volt Bresciano és Biava gólja. Corini meg mindkétszer mennyire higgadt volt... Amauri is góllal mutatkozott be. ÁÁÁ Imádom ezt a csapatot.
  • Cucmey
    Köszi.
  • Monoton
  • gabber_saviola
    még nem -.-
  • Monoton
    vótmánnnnnnnn ?
  • gabber_saviola

[center]

hamar bedobta magát a szívembe :P
  • gabber_saviola
    West Ham - Palermo
    3nap 0óra 53perc

végetek kalapácsosok, mert jön a Palermo és elkalapál :Ddddddddddd
  • gabber_saviola
    lekéstem az összefoglaloról , mind1 00:15-kor ismétlés van

Ma Agliardi magyarázkodott a kapott gólokról , mind1 Ő a legjobb :)
  • gabber_saviola
    köfike
  • gabber_saviola

[center]

összefoglalók:
    kvikktájm
    mikroszoft médijapléjer

képek:
    ITT

• gabber_saviola
    adatvégelmi nyilatkozat, ami kötelezi Zamparinit :P és cégét , hogy 3. félnek nem adja ki a dolgaidat, a mások pedig, hogy kaphatsz spamot a kedvenc csapatodtól :)
  • banok
    Palermo-Reggina
    1-0
    2-0
    3-0
    3-1
    3-2
    4-2
    4-3
  • rosagirl
    Teatyaég, milyen gyönyörű gólokat rúgtunk és milyen idiótákat kaptunk. Igen nagy volt a káosz hátul, de nem aggódok, ennyi hülyeséget nem csinálhatunk még egy meccsen!
  • McFrost
    Grat! 3 pont a lényeg , meg a yo rajt!