27277
|
-
#12734 Hol van rómás??????? -
#12733 óóó
pedig nálunk van itt romás meg milános meg calcio2000 meg ilyesmik. -
#12732 nem már kerestem, olasz újságot csak a gazzettát lehet Mo. kapni :( -
#12731 Gabber! Palermo Settét lehet kapni magyarországon? -
#12730 :DDDddddddddddd -
Monoton #12729 most haggy!
mérges vok :D:::SAAAAFFFSA :P -
#12728 kommentem után már figyuztam Gáborom -.- -
Monoton #12727 kettővel felette Gáborom :)))))) -
#12726 ok, értettem :) -
#12725 :DDDdddddd
interbe akartad Gáborom :P -
#12724 :DDDDddddddddddd -
#12723 Ja voltam benn a palzaba. Nem volt itt a főnök csak pénteken. De akkor visszamegyek és megkérdezem a mezt. -
#12722 Én igazábol azért provokáltalak mert azt hittem hogy bosszúból majd többet fogsz ide írni. :DD
Nem tom... Szeretek nők között lenni mindenhol. Pl itt is.
-
Monoton #12721 ezt ne itt :) -
Csesza #12720 nyugi margit -
Monoton #12719 az hogy nemrég még itt játszott és mertcsak idevolt kedvem beszúrni mert az Inter túl divat lett és én nem meek divattopikba :::DSSSSSF
kielégítő a válasz -
#12718 oszt ennek mi köze a Palermo topikhoz? -.- -
Monoton #12717 Bin Ladennél is jobban utálják Grossót az ausztrálok
Amíg Olaszországban nemzeti hőssé vált a világbajnokságon nyújtott nagyszerű teljesítménye után, a világ másik felén korántsem szimpatizálnak vele, Fabio Grosso kivívta az ausztrál nép gyűlöletét.
A népszerű Zoo című ausztrál hetilap idén is megjelentette az év legantipatikusabb személyiségeinek ötvenes listáját. A földrésznyi ország lakossága nem felejtette el a nyári futball-világbajnokság keserű és igazságtalan pillanatait. Talán nem is csoda, hogy az olasz válogatott hátvédje, Fabio Grosso előkelő helyre került a gyűlölt személyiségek különleges listáján.
Az Inter kiválósága tevékenyen részt vett az ausztrál nemzeti csapat kiütésében, a vb-nyolcaddöntő rendes játékidejének hosszabbításában vitatható körülmények között a földre került, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. Az olaszok Totti góljával továbbléptek, a főbűnös azonban a színészkedő Grosso maradt.
A palermói futballistát jobban utálják Ausztráliában, mint Oszama Bin Ladent, Szaddam Husszeint vagy George W. Busht. Grosso az összesített lista
ötödik helyére került, az első pozícióban egy ausztrál tv-sztár, a szókimondó Kyle Sandilands található. Érdekesség, hogy a teniszező Lleyton Hewitt is a top 10-ben tanyázik.
-
#12716 Ugyanmár, tudod, hogy nem erre gondoltam. Ne provokálj te is, elég nekem Cucmey pajti. :) -
#12715 a http://transfermarkt.de/ -en újra elfoglaltuk az 5. leggazdagabb helyet, mivel Amaurinak kicsit megugrott az értéke :)
23 pléja 26,8 átlag életkor 81.450.000 érték össz -
#12714 jah Amauri amúgy sem léphetne pályára -
#12713 ha megér neked 9000 forintot egy kajli mez akkor hajrá :) -
#12712 Amúgy, csak azért, hogy a csapathoz kapcsolódót is írjak, kőkeményen rotálunk és megmondom őszintén, ennyire az elején nekem nem nagyon tetszik. A bajnokin Cara és Di Michele pihen, most meg Corinit és Amaurit hagyjuk itthon. Vagyis ő nem is játszhatna, ugye? Mindegy, a Papára egy ilyen fontos meccsen szvsz szükségünk lenne. Inkább, mint a Lazio ellen, akiknek úgyis berámolunk vagy hármat. -
#12711 Ájjj, ne viccelj már velem. Minden nap azzal keltem, hogy hátha ma jön az email, baxameg -
#12710 Kicsi huszár, hátrább az agarakkal! Már egyszer kifejtettem, hogy minden nap itt vagyok többször is, csak nagyesszéket időm, kis hülyeségeket -mint ez- meg kedvem nincs írni.
Ennyi... -
#12709 haggyadmármagad Ákos :ASDASDasdasdasdasd -
#12708 Oks. Én meg még a héten beugrok asszem. :D -
#12707 tövig neki -
#12706 szombaton megkérdezem -
#12705 Erről jut eszembe. Nekem is van Lotto boltos ismerősöm. Illetve jóba vagyok velük mert sokat vásároltam már ott. Megkérdezem én is valamelyik nap. -
#12704 Megkérdeznéd tőle?? Addig nem rendelem meg. Úgyis egy vagyon lenne a postaköltség szerintem. -
#12703 átverni tényleg nem akarok senkit
jah az lesz, hogy hogy felkeresem a Lotto boltos ismerösömet -
#12702 Nekem a Dájánás tetszik marhára. -
#12701 Hát ez jó. De igazad van.
Lehet rendelek egy új mezt 66 euróért. Csak nem rögtön mert ilyesmire most nincs ennyi pénzem. -
#12700 [center] Palermo Primavera (nem ma volt de mind1 -.-)
Palermo-Avellino 6-0
Palermo: Sirigu, Genesio, Ficano, Casisa (32’ st Temperino), Romeo, Cossentino, Mensah (25’ st Tranchina), Velardi, Curiale, Polito, Carbonaro (14’ st Misuraca). In panchina: Ingrassia, Inglese, Siragusa, Santoro. Allenatore: Pergolizzi.
Avellino: Celli, Scielzo, Iervolino (13’ st Golino), Sanges, Campanella, C. Cucinello, Matarazzo (1’ st Balzano), Esposito, Prisco, Loases, Sperandeo (22’ st Venezia). In panchina: Luciano, Bengardino, Lo Matto, R. Cucciniello. Allenatore: Iannuzzi.
Arbitro: Mertino di Torre Annunziata
Reti: 14’ pt Curiale, 36’ pt Mensah, 8’ st Carbonaro, 12’ st Genesio, 19’ st Casisa, 34’ st Polito. Ammoniti: Polito, Carbonaro e Scielzo.
KÉPEK -
#12699 kérdeztem én a véleményed? ^^
szvsz -
#12698 jaj annyira azért nem lett jó -
#12697 Gábor egyszerűen marha jó lett az Amauris graf
mentve -
#12696 nem tudom, szerintem már nem lesz semmi, mivel a csere Palermo mezem nem igazán volt eredeti, szal 9000ft-ért kajli mezt nem igazán akarok senkinek sem szerezni. -
#12695 Te vagy a furcsa inkább mert keveset vagy itt.