Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
mi bajod a Messzinával? 😄Dddddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Egy a lényeg a Messina essen ki! 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
😄dddddddddd

nem próbáltam még ki -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Nektek mennyi a rekordotok a játékba?? Nekem 46.967 sec <#vigyor2>

Cucmey
Akkor jó! <#eljen>

gabber_saviola
Én nem félek semmitõl 😊

Cucmey
Nem kell félni semmitõl!! Idén megint az UEFAban fogunk indulni majd meglátjátok. <#nyes><#nyes>Ilyen botrányt még egy csapat sem úszott meg retorzió nélkül.
Egyébkét megmondom azt is hogy mi lesz. Nem fognak senkit kizárni lévén "nagymúltu" klubbok viszont az egész éves eredményeiket törlik. Igy azok a csapatok jutnak feljebb akik eddig a bûnös klubbok alatt foglaltak helyet a tabellán. Mellesleg a Juve idei és tavaji scudettoját is el fogják venni.
Nagy keveredés lesz. Kiváncsi vagyok a végére.

gabber_saviola
jól látod Kedves Signora

ha a bl a sorsolásig nem derül ki, hogy melyik olasz csapat milyen kiírásban indul akkor több mint valószinuü, hogy elveszik az olasz kiemeléseket a bl-ben

nyáron mikor kezdõdne az intertoto kupa sorsolása, addigra lehet hogy nem döl el semmi még a botrányból, ezért törlik az olasz nevezéseket..de ettõl nem nagyon félek mert addigra már kizárnak már jópár csapatot és legrosszab (ha már egy csapatot kizárnak) esetben mi már az uefában indulunk (2 csapatnál már a bl selejtezõben)

<#puszi>

rosagirl
"...a Bajnokok Ligája fõtábláján Italia 1 és Italia 2 néven említik majd az olasz együtteseket, amelyek így könnyen elveszíthetik kiemelt státusukat. Az is elképzelhetõ, hogy Olaszország ebben az idényben nem delegálhat csapatot az Intertotó-kupába (a pályán a Palermo harcolta ki ezt a jogot)" -NS

Gabber lécci járj már ennek utánna! Ha kizárások, visszasorolások lesznek, akkor miért velünk példálóznak az Intertotót illetõen? Ahogy én gondolom: vagy elõrelépünk és akkor Uefa-kupa vagy ha nem lesznek retorziók az elõttünk lévõ csapatoknál, akkor meg nincs indok arra sem, hogy az Intertotóból kizárjanak minket. Szerintem ez így logikus, mit látok rosszul?

Cucmey

gabber_saviola
😄DDddddddddddasdasdasd

Cucmey
Zsákos Frodó bakker! <#nyes><#nyes><#nyes>

Cucmey
ááá annál azér több van szerintem. csak nincs nekik netjük vagy mittom én.

McFrost
jövõre lesz még 53 is😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
kb. 50 és akkor sokat mondok, de egyre ismertebb a csapat szal. tuti növekszik ez a szám 😊

Cucmey
hehe hát ez nem semmi lehetett! <#nyes>
szerintetek mennyi palermo szurkoló lehet magyarországon? 2-300????

gabber_saviola
😄dddddddddd

Tono34
<#mf2><#ejnye1><#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
szeretnél Messina-Cataniát? 😄ddddddd

Tono34
Elképzelhetõ, hogy a Messina mégsem fog kiesni?

gabber_saviola
😄DDDDDDDdddddd

szanics
Nice try-ig vittem. 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
jaja emlékszem <#vigyor3>

rosagirl
LÁttad volna, mikor tavaly egy közvetítés alkalmával, mikor épp nagyon aláztunk valakit (Inter??? Gabber segíts! Szerintem az, mert tv-s meccsen nem sok csapatot aláztunk <#szomoru1>) talán Faragó Ricsi benyögött egy ilyesmit: "Nagyon jól játszik a szicíliai csapat. A Palermo szurkolók, hmmm... már ha vannak ilyenek Magyarországon ..."
Mekkora felháborodás volt itt! Mind a hárman kikértük magunknak <#smile>

Cucmey
elõször én is azt hittem hogy magyarországon csak egyedül én szurkolok a Palermonak. A haverjaim hülyének is néznek még mindig. de én lesz*rom. <#eplus2>

Cucmey
hát ez nem semmi. <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

gabber_saviola
gondolj bele, hogy milyen volt mikor egyedül voltam 😊

Cucmey
azért jó lenne ha ennél többen lennénk. bár ez se rossz. családias, szûk kör. <#nyes>

gabber_saviola
banner ápdét
(jó játékot mindenkinek -.-)

gabber_saviola

rosanerogirls

rosanerogirls

gabber_saviola
bizony, mi vagyunk az Ultrák :-)

Cucmey
Fontos felhívás minden polgár számára!!!!!

Cucmey
Dagobert bácsi!!

Cucmey
akkor ezek az emberek a magyar ultra csoport. <#nyes><#nyes><#nyes>

gabber_saviola
reklám nélkül csak napi 15 állandó ember olvassa az oldalt

Cucmey
hát ideje lesz! <#nyes>

gabber_saviola
nah akkor elkezdem reklámozni az oldalt -.-

Cucmey
hát igen ez egy nemes dolog kiszolgálni minket. csak már a forumod is felpöröghetne.

gabber_saviola
😄ddddddddddddd

ki kell szolgálnom a Magyar Palermo fanokat

Cucmey
jól van. <#nyes><#nyes><#nyes>nagyjából valami ilyen választ vártam.

gabber_saviola
ha valaki szellent még azt is megirom -.-

Cucmey
gabber! igen pörgeted a híreket az oldalon. de jobb ez igy mintha nem történne semmi se. <#nyes><#nyes>

😛P

gabber_saviola
1 azaz egy játékosról beszélsz erkilenc 😄dddd

én is az Inter játékosokra akik a vb keretben vannak 😄

McFrost
remélem Én is

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
gratulálok nekik és büszke vagyok

Palermo @ bl? 😮

Cucmey
Tök jó hogy négy játékosunk is a vb keretbe van. <#taps>

rosagirl
Ebben én is bízom, jó az öreg a háznál, nagyon is!