Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Megkérdeznéd tõle?? Addig nem rendelem meg. Úgyis egy vagyon lenne a postaköltség szerintem.

gabber_saviola
átverni tényleg nem akarok senkit
jah az lesz, hogy hogy felkeresem a Lotto boltos ismerösömet

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Nekem a Dájánás tetszik marhára.

Cucmey
Hát ez jó. De igazad van.
Lehet rendelek egy új mezt 66 euróért. Csak nem rögtön mert ilyesmire most nincs ennyi pénzem. <#shakehead>

gabber_saviola
Palermo Primavera (nem ma volt de mind1 -.-)

Palermo-Avellino 6-0
Palermo: Sirigu, Genesio, Ficano, Casisa (32’ st Temperino), Romeo, Cossentino, Mensah (25’ st Tranchina), Velardi, Curiale, Polito, Carbonaro (14’ st Misuraca). In panchina: Ingrassia, Inglese, Siragusa, Santoro. Allenatore: Pergolizzi.

Avellino: Celli, Scielzo, Iervolino (13’ st Golino), Sanges, Campanella, C. Cucinello, Matarazzo (1’ st Balzano), Esposito, Prisco, Loases, Sperandeo (22’ st Venezia). In panchina: Luciano, Bengardino, Lo Matto, R. Cucciniello. Allenatore: Iannuzzi.

Arbitro: Mertino di Torre Annunziata

Reti: 14’ pt Curiale, 36’ pt Mensah, 8’ st Carbonaro, 12’ st Genesio, 19’ st Casisa, 34’ st Polito. Ammoniti: Polito, Carbonaro e Scielzo.

KÉPEK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
kérdeztem én a véleményed? ^^

szvsz <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
jaj annyira azért nem lett jó

Fyrex
Gábor egyszerûen marha jó lett az Amauris graf

mentve

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nem tudom, szerintem már nem lesz semmi, mivel a csere Palermo mezem nem igazán volt eredeti, szal 9000ft-ért kajli mezt nem igazán akarok senkinek sem szerezni.

Cucmey
Te vagy a furcsa inkább mert keveset vagy itt. <#ejnye1><#nyes>

Cucmey
nekem multkor se ment a La7.

Cucmey
Épp ideje volt frissíteni. <#nyes>
Ne vedd tolakodásnak mert tényleg nem téged akarlak okolni meg tudom hogy nem tehetsz róla de a mezem miatt kezdek nagyon tüerlmetlen lenni. <#schmoll2>

Hegeace
nyugi az uefa kupa döntõt már láthatot élõben 😊
majd a sport 1en

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
La7 adja a West Ham-Palermo UEFA meccset

gabber_saviola
😄DDDDddddddd

Hegeace
jóhogy felhívtad rá a figyelmet. szeretem a szavazásokat 😊

gabber_saviola
A 2006/2007-es szezonban hol végez a csapat?
Kieséses helyezés 2 szavazás 5.9%

elég száni, dehát van ilyen ember is 😞

gabber_saviola
és felkerült a "Szerinted ki a legjobb nyári igazolásunk?" -hoz Amauri is 😊

gabber_saviola
nah feldobtam egy összefoglalót a szájtra, és letölthetõ a sport1tv összefoglaló is

fernando torres
uhh biztosa joak meccs volt..
am GRAT!

gabber_saviola
azt a 3 kapott gólt már a meccs végén elfelejtetem 😊
Federico jó kapus én bízom a tudásában, csak idõ kell neki

rosagirl
Jól van, akkor megnyugodtam. Egyébként én is hasonlóan érzek, csak az a 3 kapott gól rondított be egy kicsit. De annyira icuripicurit, hogy már nem is emlékszem rá! 😊

gabber_saviola
tudom, hogy eddig is jó volt Palermósnak lenni, csak most a fellegekben vagyok a csapattól, mert annyira jók vagyunk és álmomban sem mertem hinni azt, hogy ennyire erõsek leszünk. a honlapon még ma behozom a lemaradást, mert sok munka becsúszott és a honlap sínylette meg.

<#puszi>

rosagirl
<#law> Eddig is jók voltunk és eddig is öröm volt Palermósnak lenni. Mi van veled Gabber? Mostanában olyan furis vagy. A honlap sem frissül. Valami baj van? Vagy tényleg csak sokkot kaptál a saját hõseink elképesztõ képességeitõl?

gabber_saviola
😄ddddddddddd

annyira jók vagyunk mostmár, hogy öröm Palermósnak lenni 😛

gabber_saviola
Amaurival nagy bizniszt csináltunk, baromi jó pléja, és jobb lehet mint Toni 😛 (szerintem)

rosagirl
Micsoda kérdés ez???!!!<#ejnye1> Komolyra fordítva persze elég lenne az x, de valahogy úgy érzem, hogy van bennünk elég potenciál elöl, hogy a legkevésbé se kerüljünk bajba a visszavágó elõtt. Otthon meg mindenkinek annyi! 😊

Hegeace
szerintem kb2,85öt kaptok ti és 1,9-et a Westham bár attól függ hol rendezika meccset.

Cucmey
Magasan a legnyagyobb pontszámokat(7, 7.50) Amauri kapta az olasz sportújságoktol amit szerintem meg is érdemel!

Cucmey
Amugy sikerült regisztrálni. 😄

Cucmey
Én inkább nagyon nagyon mérges voltam. És máig fáj a szívem kicsit hogy elengedte Tonit.

gabber_saviola
emlékszem mikor elment Toni 2 éve, olyan szomoru voltam és kicsit depi is lettem, hogy nehogy olyan "egynyári csapat" legyünk, de látom hogy Zamparini komolyan gondolja.

kiváncsi vagyok, hogy a tippmix milyen oddsokkal adja a Westham elleni meccset

Cucmey
Na ja. Az bejött hogy nyerünk. Nagyon erõs ez a mostani csapat. Nem tudom elképzelni hogy kikapunk.

gabber_saviola
az elõzõ álmodnál bejött, hogy nyerünk, akkor itt is nyerni kell <#hawaii>

Cucmey
Én láttam az összefoglalot. A második meccs lesz ha jól emlékszem szóval jól az elején van a mûsornak.
Szerintem nyerünk. Méghozzá 2-1re szerintem de ez nem álom ezt csak úgy gondolom. Különben sem jött be az álmom. <#zavart1>

gabber_saviola
Sport1tv
00:45 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 1. forduló, összefoglaló (ism.)
kiváncsi vagyok arra is 😊

a WestHam ellen nyerünk csütörtökön?

Cucmey
Óriási volt Bresciano és Biava gólja. Corini meg mindkétszer mennyire higgadt volt... Amauri is góllal mutatkozott be. ÁÁÁ Imádom ezt a csapatot. <#nyes><#nyes>

Cucmey
Köszi. <#worship>

REAL MADRID

gabber_saviola
még nem -.-

REAL MADRID

gabber_saviola

hamar bedobta magát a szívembe 😛

gabber_saviola
West Ham - Palermo
3nap 0óra 53perc <#hawaii>

végetek kalapácsosok, mert jön a Palermo és elkalapál 😄dddddddddd

gabber_saviola
lekéstem az összefoglaloról , mind1 00:15-kor ismétlés van

Ma Agliardi magyarázkodott a kapott gólokról <#eplus2>, mind1 Õ a legjobb 😊

gabber_saviola
köfike

gabber_saviola

összefoglalók:
kvikktájm
mikroszoft médijapléjer

képek:
ITT

gabber_saviola
adatvégelmi nyilatkozat, ami kötelezi Zamparinit 😛 és cégét , hogy 3. félnek nem adja ki a dolgaidat, a mások pedig, hogy kaphatsz spamot a kedvenc csapatodtól 😊

rosagirl
Teatyaég, milyen gyönyörû gólokat rúgtunk és milyen idiótákat kaptunk. Igen nagy volt a káosz hátul, de nem aggódok, ennyi hülyeséget nem csinálhatunk még egy meccsen!

McFrost
Grat! 3 pont a lényeg , meg a yo rajt!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8