Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😄DDddd
talán ha játszana 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Gabber. Nyomass légyszi egy kinket mert nem tom elindítani a tv-t.

Cucmey
esküszöm azt hittem hogy 5 órakor lesz a meccs. <#falbav>

Cucmey
Gyõrbe láttam. Átszámítva 2000 forint körül van az ára.

kuktabá
mosmé?:}}}}}}}}}}}}}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

5w0rdf15h
huzzá má vissza a kuktádba :]]

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hegeace
én x-re tettem fel oilyan 1-1-es meccsnek tûnik , bár nelegyen igazam

Heló szia remélem hogy vagy

kuktabá
maj tevezbéjbe alátokrak pucák.-

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

rosagirl
<#law>Juj de nagyon remélem <#wink>

gabber_saviola
júj de elverjük az angolkákat -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

trénning az angolkáknál -.-

TÖBBI KÉP ITT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444

gabber_saviola

CSAPAT A REPCSIN -.-

LINK A TÖBBI KÉPHEZ!!!!!!!!!!!

gabber_saviola
nah elsõre ezek jónak néznek ki 😄Dddddddddd

szanics
bwin-en 4.50

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

5w0rdf15h
Sion-Leverkusen V (1,85)?
Tallin-Newcastle V (1,3)?
Start-Ajax V (1,5)?
Atromitosz-Sevilla V (1,4)? 😄

gabber_saviola
jaja :ASDASDasdasdasdasdasd
kell hozzá még 2 meccset tallni

5w0rdf15h
láttad h tippmixen 3,15ös a szorzó palermo gyõzelemre? 😄AS_SA😄ASDASDSAda tiszta hülyék el is megyek megrakom 😄

gabber_saviola
nem kezdõ tevezke és maszkerákóka sem 😛

szanics
Mit Te röhögsz? 😛

gabber_saviola
<#alien>

szanics
Hol van rómás???????

Cucmey
óóó <#boxer>
pedig nálunk van itt romás meg milános meg calcio2000 meg ilyesmik.

gabber_saviola
nem már kerestem, olasz újságot csak a gazzettát lehet Mo. kapni 😞

Cucmey
Gabber! Palermo Settét lehet kapni magyarországon?

gabber_saviola
😄DDddddddddddd

most haggy!

mérges vok 😄:::SAAAAFFFSA 😛

REAL MADRID

gabber_saviola
kommentem után már figyuztam Gáborom -.-

kettõvel felette Gáborom 😊)))))

REAL MADRID

gabber_saviola
ok, értettem 😊

gabber_saviola
😄DDdddddd

interbe akartad Gáborom 😛

gabber_saviola
😄DDDddddddddddd

Cucmey
Ja voltam benn a palzaba. Nem volt itt a fõnök csak pénteken. De akkor visszamegyek és megkérdezem a mezt.

Cucmey
Én igazábol azért provokáltalak mert azt hittem hogy bosszúból majd többet fogsz ide írni. 😄D
Nem tom... Szeretek nõk között lenni mindenhol. Pl itt is. <#nyes><#nyes><#vigyor>

ezt ne itt 😊

REAL MADRID

nyugi margit

az hogy nemrég még itt játszott és mertcsak idevolt kedvem beszúrni mert az Inter túl divat lett és én nem meek divattopikba ::😄SSSSSF

kielégítõ a válasz

REAL MADRID

9csöves9
oszt ennek mi köze a Palermo topikhoz? -.-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Bin Ladennél is jobban utálják Grossót az ausztrálok

Amíg Olaszországban nemzeti hõssé vált a világbajnokságon nyújtott nagyszerû teljesítménye után, a világ másik felén korántsem szimpatizálnak vele, Fabio Grosso kivívta az ausztrál nép gyûlöletét.

A népszerû Zoo címû ausztrál hetilap idén is megjelentette az év legantipatikusabb személyiségeinek ötvenes listáját. A földrésznyi ország lakossága nem felejtette el a nyári futball-világbajnokság keserû és igazságtalan pillanatait. Talán nem is csoda, hogy az olasz válogatott hátvédje, Fabio Grosso elõkelõ helyre került a gyûlölt személyiségek különleges listáján.

Az Inter kiválósága tevékenyen részt vett az ausztrál nemzeti csapat kiütésében, a vb-nyolcaddöntõ rendes játékidejének hosszabbításában vitatható körülmények között a földre került, amiért a játékvezetõ büntetõt ítélt. Az olaszok Totti góljával továbbléptek, a fõbûnös azonban a színészkedõ Grosso maradt.

A palermói futballistát jobban utálják Ausztráliában, mint Oszama Bin Ladent, Szaddam Husszeint vagy George W. Busht. Grosso az összesített lista
ötödik helyére került, az elsõ pozícióban egy ausztrál tv-sztár, a szókimondó Kyle Sandilands található. Érdekesség, hogy a teniszezõ Lleyton Hewitt is a top 10-ben tanyázik.

REAL MADRID

rosagirl
Ugyanmár, tudod, hogy nem erre gondoltam. Ne provokálj te is, elég nekem Cucmey pajti. 😊

gabber_saviola
a http://transfermarkt.de/ -en újra elfoglaltuk az 5. leggazdagabb helyet, mivel Amaurinak kicsit megugrott az értéke 😊

23 pléja 26,8 átlag életkor 81.450.000 érték össz

gabber_saviola
jah Amauri amúgy sem léphetne pályára

gabber_saviola
ha megér neked 9000 forintot egy kajli mez akkor hajrá 😊

rosagirl
Amúgy, csak azért, hogy a csapathoz kapcsolódót is írjak, kõkeményen rotálunk és megmondom õszintén, ennyire az elején nekem nem nagyon tetszik. A bajnokin Cara és Di Michele pihen, most meg Corinit és Amaurit hagyjuk itthon. Vagyis õ nem is játszhatna, ugye? Mindegy, a Papára egy ilyen fontos meccsen szvsz szükségünk lenne. Inkább, mint a Lazio ellen, akiknek úgyis berámolunk vagy hármat.

rosagirl
Ájjj, ne viccelj már velem. Minden nap azzal keltem, hogy hátha ma jön az email, baxameg <#violent><#boxer><#gun>

rosagirl
Kicsi huszár, hátrább az agarakkal! <#ejnye1> Már egyszer kifejtettem, hogy minden nap itt vagyok többször is, csak nagyesszéket idõm, kis hülyeségeket -mint ez- meg kedvem nincs írni.
Ennyi...

gabber_saviola
haggyadmármagad Ákos :ASDASDasdasdasdasd

Cucmey
Oks. Én meg még a héten beugrok asszem. 😄

báttyó02
tövig neki<#vigyor1><#vigyor1><#mf2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
szombaton megkérdezem

Cucmey
Errõl jut eszembe. Nekem is van Lotto boltos ismerõsöm. Illetve jóba vagyok velük mert sokat vásároltam már ott. Megkérdezem én is valamelyik nap.