Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

riccardogardoni
nekem is, de jó lenne ha visszajönne 😊

fõleg egy dél olasz edzõnek 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
jogos 😄

monyox
Azert Delio Rossi engem kicsit ledöbbentett a tegnapi bunyoval..😊 Soha nem neztem volna ki belöle, mindig ilyen nyugodt faszinak gondoltam..😊 Bar hogy öszinte legyek, ezzel nekem meg szimpatikusabb lett..😊 Hülye 20eves szerbgyerek, mit gondol, hogy bepofazhat az edzönek, hogy lehozta..😊))) DELIO, SEI UNO DI NOI!!!! SICILIA TI ASPETTA!!!

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Miert, Te a nök vagy a 18ev alatti kategoriaba tartozol?😉

riccardogardoni
semmiben se vagyok biztos 😄

gabber_saviola
sárgákat bucira verjük, uccsó meccsen meg tökmind1 mi lesz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
amilyen fosok vagyunk tavasszal, meg is értem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
még itt pécsen is drágább egy helyi járatos buszjegy 😄

😊 De kár, hogy messze van Palermo.
riccardogardoni
PALERMO- CHIEVO: BIGLIETTI AD 1 EURO
PER DONNE ED UNDER 18

nah ez is mimár 😄 deszaaaaar 😄

riccardogardoni
fõleg hogy lehozta a lecce a tegnapi juve meccset x-re, buffon-nak köszönhetõen 😄

monyox
Na ez kemeny... Köztünk meg a kiesözona között mar csak a Genoa tanyazik.. Nem akarom az örsögöt a falra festeni, de annyira innen nem is bonyolult kiesni.. A Lecce ketszer nyer, a Genoa egyszer, mi meg tovabbra is szivunk, aztan mar a B-ben is talaljuk magunkat... Szanalom...

riccardogardoni
riccardogardoni
az kemény 😄

riccardogardoni
osztom, vissza!!!

monyox
Hopsz, a meccs szüpneteben le is mondott. Bakker, annyi franko szabad edzö van, mi meg itt szenvedünk Anyuval..

monyox
Delio Rossi ratamadt jatekosara.

Gyere vissza Delio, nem szeretnek Teged Firenzeben..

riccardogardoni
áááááá 😄

monyox
Kezdem sejteni a titok okat...

[/img]

monyox
Szorri, akkor en vagyok a hülye, de nem tudom ezt a mondatot ertelmezni:

"A Serie A szabályai szerint a visszapattanó lövés nem számít szabálytalannak."
Egyreszt, ha a sajat labarol pattan a kezere az nem kez? Mareszt a Serie A-ban mas szabalyok szerint jatszak a focit, mint a vilag többi reszen?

"Inkább nekünk kellett volna 11-est kapnunk, hiszen Paolo Cannavaro egy szerelésénél csak az embert találta el, a labdát nem."
Ahha.

Mindenesetre mar megint bebizonyosodtt, hogy amikor mas kifogas mar nincs, akkor mindig jol jön a biro-tema..

Csak azt szeretnem tudni, hogy Zamparini meg Mutti miert nem foglalkozik olyan temakkal, hogy:
1. Ilicic 3 meterröl nem tudja berugni.
2. Egyetlen normalis beadasra nem emlekszem a tegnap meccsröl szögletböl illetve szabadrugasbol...
3. A bombabiztos vedelmünk rövidzarlatairol.

riccardogardoni
Maurizio Zamparini elmondása szerint csalódott és szomorú volt csapata tegnap esti, Napoli elleni 2-0-s veresége után. A Palermo elnöke azonban nem elsõsorban csapata újabb gyenge teljesítményén kesergett, hanem a mérkõzés játékvezetõjét, De Marco-t illette szemrehányó szavakkal. Zamparini szerint a Napoli 11-ese jogtalan volt, amiben csapata edzõje is egyetért vele.

A kérdéses szituációra a 16. percben, 0-0-nál került sor, amikor Goran Pandev beadása Milan Milanovic lábáról a kezére pattant egy becsúszó szerelés közben.

"A tegnapi meccs után lehangolt voltam. A játékvezetés ismét gyenge volt, hiszen bármelyik korábbi nemzeti vagy nemzetközi játékvezetõ meg tudja mondani, hogy mi történt. Depressziós vagyok ettõl, hiszen ez befolyásolja a futballt, ez így nem foci."

"A Calciopoli? A helyzet csak romlott azóta. Akkor a Calciopoli intézményei irányították a bíróságot, most a bíróság irányít mindent. Nem tetszik ez, rossz a rendszer, de változtatni fogunk, mert változtatni kell. Azt is mondják, hogy a BL-ért folyó harcban a Napolinak szurkolok, mert De Laurentiis jó barátom. Ez hazugság, csak a saját csapatomnak szurkolok. A rendszer pedig egyre rosszabb." - nyomatékosította mondandója lényegét Zamparini.

A nehéz természetû elnök azonban ezúttal nem egymaga beszélt, hiszen a csapat edzõje, Bortolo Mutti is kijelentette: a büntetõ nem volt jogos.

"Tiszteletet követelek a Palermonak!" - kezdte dühös hangvételû nyilatkozatát Mutti.

A Serie A szabályai szerint a visszapattanó lövés nem számít szabálytalannak, ám a játékvezetõ büntetõt ítélt, a Napoli pedig végül 2-0-ra nyerte meg a meccset.

"Az ítélet teljességgel abszurd volt és nagyon demoralizálóan hatott, különösen azért, mert az elõtte eltelt percekben jól játszottunk. A szabályok egyértelmûek, ez nem volt büntetõ, ez egy szégyenletes döntés. Követelem a Palermo tiszteletben tartását!"

"Inkább nekünk kellett volna 11-est kapnunk, hiszen Paolo Cannavaro egy szerelésénél csak az embert találta el, a labdát nem."

"Sajnálom ezt a kitörést, de remélem, az utolsó két meccsen a játékvezetõk kicsit nagyobb figyelmet fordítanak a mindkét fél számára igazságos döntések meghozatalára." - összegezte Mutti, aki alatt már hetek óta inog a kispad.

monyox
Le pagelle di Napoli-Palermo a cura di Giorgio Elia.

PALERMO

Viviano 6 - Sfiora il pallone in occasione del rigore calciato da Cavani, non avendo particolari responsabilità nel raddoppio firmato Hamsik.

Munoz 6,5 - Ancora indicazioni positive da parte del centrale argentino, con il giovane difensore rosanero tornato nella sua posizione naturale protagonista di una prestazione di spessore per sicurezza e precisione nei suoi interventi.

Milanovic 6 - Sfortunato in occasione del calcio di rigore concesso al Napoli, con la palla che tocca prima il suo ginocchio per poi impattare sul suo braccio sinistro, con il giovane difensore serbo comunque preciso e attento nel corso del match. Dal 63’s.t. Zahavi 6 – Buon impatto dell’israeliano nel match, pericoloso dalle parti di De Sanctis con conclusioni dalla distanza.

Labrin 5,5 - Limita a fatica l’azione offensiva sulla destra di Maggio, dividendo con Bertolo le responsabilità sulla seconda rete della squadra di casa firmata da Hamsik.

Pisano 6 ,5 - Buon rientro per l’ex esterno del Varese, attento in azione difensiva nel limitare Zuniga e bravo nel fornire un contributo di spessore all’azione offensiva della sua squadra.

Migliaccio 6 - Torna a centrocampo regalando importanti centimetri alla sua squadra nella fase nevralgica del campo, con un il solito contributo importante anche nel recupero del pallone.

Donati 6 - Geometra e combattente, paga in alcune occasione la condizione fisica non ottimale, risultando comunque sempre punto di riferimento per i suoi compagni nel settore di centrocampo.

Barreto 6,5 - Reattivo in fase di recupero del pallone, si dimostra pronto nel dar il suo contributo alla squadra anche in fase offensiva.

Bertolo 6 - Sempre positive le sue iniziative offensive sull’out sinistra, ma anche evidenti limiti in fase di copertura, come in occasione della diagonale errata nell’azione del raddoppio partenopeo firmato Hamsik. Dal 70’s.t. Aguirregaray s.v.

Ilicic 6 - Buona partita da parte del trequartista sloveno, ricca di spunti interessanti e degni di nota, con l’unico neo legato alla poca determinazione mostrata in occasione dell’azione, che gli avrebbe consentito nei primi minuti del primo tempo di portare in vantaggio la sua squadra. Dal 50’s.t. Mehmeti 6 – Entra in campo con un buon piglio, mostrando una gran voglia, non riuscendo però a pungere dalle parti di De Sanctis.

Hernandez 6 - Si sbatte in avanti alla ricerca di palloni giocabile per far male dalle parti di De Sanctis, sfiorando in avvio la rete del vantaggio per la sua squadra.
-

Allenatore Mutti 6,5 - Opta per il ritorno alla difesa a tre dall’inizio per sfruttare la superiorità in mezzo al campo, con la sua squadra che si dimostra padrona del campo per larghi tratti dell’incontro, anche nella ripresa con il ritorno al modulo con le due punte assistite dall’unico trequartista, con il solo punteggio finale a punire la compagine rosanero.

Giorgio Elia

Ez a Girgio Elia is valami masik meccset nezhetett... 6,5 a legjobb osztalyzat, es kik kaptak? Munoz, Pisano, Barreto, Mutti
Pisano nem is volt rossz, de könyörgöm, a masik 3??????? Vicc.

monyox
Hello Mindenki!

A tegnapi meccshez csak annyit, hogy az összes palermoi a biroval foglalkozik... En nem ertem, miert...
Erte Milanovic kezet a labda? Erte. Le volt szoritva a keze? Nem. Tizi? Egyertelmüen.
Cannavaro a labdaval együtt rugta el Ilicic labat, sztem azt a szitut sem kerhetjük szamon a biron.
Azt viszont megköszönhetjük neki, hogy nem fujt be ellenünk meg egy tizit, amikor Migliaccio elerte Cavanit. Bar Cavani elegge az esesre ment, de Giulio elerte a labat.

Mindegy is, ez teljesen lenyegtelen, sajnos teljesen szkeptikusan njeztem vegig a tegnapi meccset, de Mutti meccs utani nyilatkozatan megint sikerült felkurnom az agyam... Miert van az, hogy ha mar nincs mas ütökartya, akkor jön a jol bevalt birozas? Az egesz nyilatkozatban csak a biroval foglalkozik, ahelyett, hogy koimondana azt, hogy rohadt impotens volt a tamadojatekunk. Ilicic-et mar reg padoztatni kene, es ugy altalaban ez a szerkezet nem nekünk valo. Teljesen nyilvanvalo szerintem, hogy Abel egyedül elöl nem tud megelni..
Mindegy. Legyen mar vege ennek az elbaszott idenynek...

riccardogardoni
ez fless XD

riccardogardoni
de ma még úgy is játszanak egy csomó meccset szal ez holnap lesz a reális 😄 akkor már jobban ki is derül hogy bennmaradunk e 😄

riccardogardoni
The Sopranos
Ismerõsöm szobát fest és valahogy rózsaszínt kevert ki fehérbõl és barnából. El volt keseredve, hogy majd azt hiszik róla õ Ken... de megnyugtattam, hogy feketével húzzon bele pár motívumot, írja ki PALERMO, és rettegni fognak a szomszédok! 😄

FORzA PALeRMO

Na május 5. Chievo - Palermo Primavera, május 6. Palermo - Chievo nagy.
Hétvégén lesz Miccoli?
monyox
Holnaputanig is jatszhatnank, akkor sem rugnank golt...

Sajnos ez az elbaszott helyzet: NINCS MICCOLI=NINCS GOL

😄
The Sopranos
Rosszul látod... Ez csak illúzió. Ilicsics-Budan páros megkezdhetetlen.

FORzA PALeRMO

Bejött Zahavi és Mehmeti és helyzetek vannak.
monyox
Ha Mehmeti golt rugna, jajj de megneznem Mutti arcat...

monyox
Raallt arra a röppalyara, amelyiken Sergio Ramos labdaja kering..😊))

The Sopranos
Bertolo szépen kilõtte a labdát az ûrbe...

FORzA PALeRMO

Mutti beteg!
The Sopranos
Mutti kiejtette a Barit, kiejtette a Sienát...ha elõbb ül le a kispadra kiejt minket is. Itt valami nem stimmel...
Ki érti ezt?!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Köszi a tabellát!

Sajna nem sok vizet zavarunk, nagy falat a Napoli. Követendõ példa ami náluk megy.

FORzA PALeRMO

monyox
Jo a kerdes, a valaszt sztem meg maga Zamparini sem tudja...

monyox
Es ezt a falabu Aronica-t akarta Zamparini Palermo-ba hozni.....

Egri Viktor azert az elsö felidö vegen eleg korrektül összefoglalta az Ilicic-temat:
"Hat, ugy tünik, Ilicic-nek elment a kedve a jatektol... Ha egyaltalan nem hagyta Palermo-ban..."

Amúgy nekem azt mondjátok már meg, hogy eddig miért volt az, hogy ha a Palermo kikapott valakitõl, az edzõt Zampa kirúgta egybõl, Muttit meg nem akarja. Pedig azok az edzõk, még nem is bizonyítottak, nem úgy mint Mutti.
Szerintem a 4. játékvezetõ elírta a számot... Mehmeti, Mehmeti, Mehmeti gólt!
monyox
MEHMEMI BEJÖTT???? Mutti, beteg vagy????

monyox
Azert ennyire nem vagyok perverz...

Az a helyzet, hogy ennyire nyugodtan meg sosem neztem vegig azt, ahogy megvernek minket..

monyox
1. Juventus 35 21 14 – 62–18 +44 77
2. Milan 35 22 8 5 68–28 +40 74
3. Napoli 35 14 13 8 62–43 +19 55
4. Lazio 34 16 7 11 50–43 +7 55
5. Internazionale 35 16 7 12 52–47 +5 55
6. Udinese 34 14 10 10 45–35 +10 52
7. Roma 35 15 6 14 55–50 +5 51
8. Catania 35 11 14 10 45–47 –2 47
9. Parma 35 12 11 12 48–52 –4 47
10. Atalanta 35 13 13 9 40–36 +4 46*
11. Bologna 35 11 12 12 38–42 –4 45
12. Chievo 35 11 11 13 30–41 –11 44
13. Siena 35 11 10 14 43–40 +3 43
14. Palermo 35 11 9 15 48–54 –6 42
15. Cagliari 35 10 12 13 36–42 –6 42
16. Fiorentina 35 10 11 14 34–41 –7 41
17. Genoa 35 9 9 17 46–66 –20 36
18. Lecce 35 8 11 16 39–53 –14 35
19. Novara 35 6 10 19 29–61 –32 28
20. Cesena 35 4 10 21 22–53 –31 22

The Sopranos
Donati összeveszett a reklámtáblával....😄DDD Aztakurva mekkora! 😄D

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Hát monyox még összejöhet 5 gól és bejön a tipped. Ugye megtetted tippmixen? 😊

Nem tudnál betenni egy bajnoki tabellát? Telómon nem jeleníti meg sajna.

FORzA PALeRMO

monyox
Mantovani, Miccoli serült, Silvestre passz.

Mutti azert örjöngöt, mert mar elöre vizionalta az ejnyebejnyet, amit Zampatol kap meccs utan.

A kommentator csavo teljesen el van szallva Bertolo-tol, azert a bicikli utan gyorsan bemutatott egy luftot, nehogy kellemesen csalodjunk benne. De legalabb küzd a csavo, ez is valami.

Ilicic=vicc=uj Torres=szöglet/szabadrugas varazslo

The Sopranos
ilicsics megint nem tudja, hogy ez egy mérkõzés és focizni kéne. Csak van! Megye 3ba vele!
Mehmeti, Vazquez, Zahavi a padon. Vajh' kapnak lehetõséget?

FORzA PALeRMO