27277

105e4pi.png\"

• szucsy89
    Áh, kizárt hogy a Milan egy nagyobb összegért vinné... csórók vagyunk :D Max 5 milliót tippelnék, de az már nagyon a plafon lenne :D
  • gabber_saviola
    Zampapapesz azt mondta, hogy Balza marad. Persze tudom, hogy a pénz beszél és kutya ugat ... szal, ha valami jó árat mondanátok be, én simán elengedném.
  • szucsy89
    Remélem összejön, bár ti gondolom nem örülnétek neki :)
  • monyox
    Szerintem meg jo, hogy nem, mert akkor jopar Palermo-szurkolot az agyergörcs veszelye fenyegette volna..:) Emlekszem, egyszer lattam valamelyik Uvalogatottban a magyarok ellen, akkor meg köze nem volt a palyaralepeshez az Interben, de mar akkor is ezt a stilust nyomta..:)
    A masik arcoskodo az idiota Pazzini volt..
  • The Sopranos
    Miatta nézem a City meccseit, bármikor benne van, hogy csinál valami hihetetlent.
    Amúgy palermoi születésű, kár hogy nem rózsaszínben nevelkedett.
  • szucsy89
    Idén City meccseken minden gólja után ilyen flegma volt... ő ilyen!:)
  • Hunor88
    Épp ezért nagy a gólöröme :D Neki mi kell még hogy örüljön? Szerintem ha a VB döntő utolsó percében ollózná a győztes gólt, akkor sem örülne :D
    Balzaretti jobb mint dzsákeríni.
    :):)
  • monyox
    Itt az oka:

Bonucci befogta Balotelli szajat

Legközelebb akkor ilyenben kene palyara küldeni:
  • The Sopranos
    Vajon Mariot mi tudja lázba hozni? Lő egy büdös nagy gólt, továbbjutnak és erre ő olyan mint aki hétfő reggel másnaposan ébred...
  • monyox
    Balotellinek mekkora volt a golöröme?:) Szerintem a srac akkor is ugyanigy reagal, ha felrugjak..:))

Balza jo volt. Siman hozta Maggio szintjet, Giaccherininel meg sokkal jobb volt..

Balza-Chievo??? Hat ez viccnek is rossz..:)))
  • szucsy89
    Hm visszavonom, dicséret illeti ahogy az egész csapatot:))
  • Hunor88
    Balzaretti hatalmasat játszott! A meccs egyik legjobbja. Persze z mind azért van, mert bizonyítani akar a Chievonak :):)
    Balotelli meg :DDDDDDDDDDD Bíztam benne
  • The Sopranos
    Balotelli megmentette a fogadásomat! Eddig is imádtam, de mostmár ...nemistudom. Nem eszek több banánt a kedvéért! :DAsfDdA
  • The Sopranos
    2000-ből 5500-at,ha ezt a félidőt is megnyerik az olaszok. Tettem egy másikat is, angol-olasz-francia győzelmekre. Ott 2000-ből 10000-ret.
  • szucsy89
    Eddig teljesült a kívánságod, sztem szarul játszik :D
  • monyox
    Ize, a Manszur az a ManCity-s csoka? Es a tesoja? Balza eddig nem tolja rosszul.. Sirigu meg bekaphatja a padon..:)))

Mennyit nyersz?;)
  • The Sopranos
    Igen!!! Azért nem bánnám ha szarul játszana, nehogy elvigye Abdul Haszik Manszúr sejk vagy egy tesója.
    Barzagli is ott figyel, Sirigu meg a padon.

Szoktatok neten fogadni? Először játszok a Betclicen, megtettem az olaszokat, hogy megnyerik az 1-2 félidőt.
  • monyox
    Ott van Balza a kezdöben!!! Na vegre!!!
  • monyox
    Szerintetek csak en vagyok idiota, hogy nem ertem, hogy miert van nalunk tel ota kapuskerdes? Most mar lassan komolyan azt hiszem, hogy elfogult vagyok Tzorvas-szal kapcsolatban, de az a helyzet, hogy engem rohadtul idegesit, hogy erröl a temarol eddig soha nem nyilatkozott senki vilagosan...
    Szerencsetlen csavo ott van az EB-n, de csak 3. szamu kapuskent. Ha vegigvedi a tavaszt, akkor tuti, hogy kezdö, mint akkor, amikor hozzank került.. Ö is jol racseszett a Palermoval..:-/

Silvestre-t meg valszeg viszi az Inter. Lehet kezdeni mindent elöröl. Meg jo, hogy Mantovani marad..
  • gabber_saviola
    Mienk is volt, csak most visszajön kölcsönből. Amúgy sokkal jobb kapusnak tartom, mint azt a tehetségtelen Viviánót.
  • riccardogardoni
    úgy emlékszem ő már volt nálunk nem?
    de mert kapust kell venni nem értem :S
  • gabber_saviola
  • monyox
    TRAP FOR PRES!!!

Ahogy az Index is megírta, Trapattoni semmibe vette Roy Keane edzői tehetségét, és olaszul, szalonképtelen kifejezéseket is használt. Az olasz blog szerzői a segítségünkre siettek, és lefordították az ír kapitány teljes olasz szövegét.

"Ez szart sem nyert eddig, az isten áldja meg, semmilyen eredményt nem produkált korábban, és még ő veri a nyálát." - ez műfordítói változata Trapattoni szövegének, ami olaszul így néz ki. ''Non ha mai vinto un cazzo questo, 'orcozio....non ha mai vinto niente e rompe pure i coglioni..."

A nyersfordítás pedig ez:

Non ha mai vinto un cazzo questo = ez faszt sem nyert eddig,
    'orcozio = a szépített változata a "porco dio"-nak, ami azt jelenti "isten egy disznó", ez az olaszoknál igen durva istenkáromlás. Mivel ezt ő is tudja, ezért használta az 'orcozio-t, ami hangzásában hasonló, de csak azt jelenti "a nagybácsi egy disznó" - ezzel természetesen nem Keane felmenőire célzott.
    Non ha mai vinto niente = soha semmit nem nyert
    e rompe pure i coglioni = szó szerint az, hogy még ő "faszakodik" (a coglioni herét, tököt jelent...)
  • monyox
    =D Gondolom ez Angliaban volt. El tudom kepzelni, ahogy mondja a zsarunak, "Cuz I´m fukken rich...":)))

Volt valami olyan is, hogy edzötabor elött a jatekostarsak telekurtak hallal a Bentley-jet. Utana le kellett cserelnie szegenynek, mert szetrohadt a kocsi belülröl..:) Mario-val mindennap törtenik valami..
  • riccardogardoni
    nemrég megállította a rendőr és kocsival volt, és volt nála kb. 70 millió forintnyi készpénz és megkérdezte a rendőr hogy uram miért van magánál ennyi pénz? erre a balotelli: azért meg gazdag vagyok XDXDXD
  • Hunor88

Balotelli nem lehet, mert volt valami olyan incidense, hogy meztelen nőket nézegetett valahol, és a barátnője majdnem elhagyta emiatt. (Az ilyen cikkeket mindig lehozzák...)
  • Cucmey
    pfff ez gáz. De hát a globális felmelegedés időszakát éljük mostanában....
  • monyox
    Valamelyik forumon olvasta,m egy gyerek velemenyet:

"Legyen a 2 buzi Ogbonna meg Balotelli, hogy ne csak homofobok legyünk, hanem rasszistak is"..:)))
  • riccardogardoni
    ez de szar XD
  • szucsy89
    Azt hiszem valami olyasmit mondott amikor rákérdeztek erre a csapaton belüli melegek dologra, hogy remélem nem én vagyok az egyik :DDDDD nagy arc
  • Hunor88
    Cassano nyilatkozta azt, hogy reméli hogy nincsenek köztük melegek, emiatt lett nagy kavarodás és egyből támadták őt :) Tehát ő kizárva... Vagy ez volt a csel? :D
  • monyox
    "Miután Olaszországban a lapok arról írtak, hogy Cesare Prandelli 23 fős keretében állítólag két homoszexuális labdarúgó is helyet kapott, az újságírók rákérdeztek erre Cassanónál, aki szerencsétlen nyilatkozatával pillanatok alatt a támadások kereszttüzébe került."

Na, mit tippeltek, ki a 2 ratyi?:) Szerintem Cassano meg Balotelli.:)))
  • monyox
    Csak laza 10misit pengettünk ki a gyerekert... Biztos velem van a baj, de en korabban sosem hallottam a nevet..
  • gabber_saviola
  • monyox
    Nyugi, Cucmey, akkor is maradunk itt paran...:))
  • Cucmey
    Nem fogok eltűnni de egy az hogy ugye ellenünk rúgja a másik meg hogyha ez véletlenül megtörténik akkor nem akarom hogy boldog boldogtalan Palermo fórumos legyen itt az Sg-n. :DD
  • Hunor88
    Nekem meg két Bradley-set ok? :)
  • monyox
    Szerintem ha Bradley rug egy mesterharmast, Cucmey el fog tünni..:)))
  • riccardogardoni
    szavadon foglak :D
  • monyox
    Allitolag Dias es Bradley közül az egyik biztosan erkezni fog. Ez mar megint ilyen hülye megfogalmazas, mert Dias cseszik Palermo-ba szerzödni, mi meg mar loholunk utana vagy 1 eve... Bradley-nek volt par jo pillanata, ennyi. Ha le tudnak igazolni, lehet körbehordozni, mint a veres kardot... Ha nem, akkor meg majd megint kitalalnak valami hülyeseget, hogy Aaa, Zamparini meggondolta magat, mert Bradley is kopasz meg Sannino is, es igy nem fognak jol kijönni...

Off - Ha mar kopaszsag, az mekkora volt, mikor a palermo volt a kopaszok gyülekezete?:))) Corini, Bresciano, Migliaccio, Gaggi, Colantuono, tuti kihagytam valakit..:))