Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
De az durva lenne, ha õk Serie C/2-s lennének, hogy a Palermot megvernék 😊
Ja és a válogatottban is nagyon jól játszott az olaszok ellen. Nézd meg az összefoglalót.
Kapusok: Puggioni, Sorrentino, Squizzi
Védõk:Acerbi, Cesar, Facchinetti, Frey, Jokic, Morero, Sardo
Középpályások: Bradley, Cruzado, Hetemaj, Luciano, Sammarco, Vacek, Rigoni,
Csatárok: Paloschi, Pellissier, Uribe.
A jo öreg Giulio szive szerinte Colantuonot vagy Delio Rossit hozna vissza edzönek.
ezeknek igen csak örülök 😊
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.
DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Labrin, Mantovani, Milanovic, Munoz, Pisano, Silvestre.
CENTROCAMPISTI: Bacinovic, Barreto, Bertolo, Donati, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.
ATTACCANTI: Budan, Hernandez, Mehmeti, Miccoli.
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Sajnalatos hirrel kell folytatnunk mai hirösszefoglalonkat. Zsenak "Cucmey" Roland, a magyar Palermo-szurkolok mareknyi tarsasaganak tuningörült tagja a 2011/12es ideny meglehetösen siralmas teljesitmenyenek következmenyekent lelekben atköltözött Szicilia sötetebbik oldalara, es sasbol elefantta valtozott. Megtagadta gyökereit, megharapta a taplalo kezet es Catania-drukkernek allt.
Adozzunk Cucmey emlekenek 1perces nema csenddel, ki velünk együtt szurkolt joban es rosszban, es megtagadva a rozsaszin es fekete megbonthatatlan köteleket, arulova lett.
Tovabbi szep napot kivan!
Sellö Istvan
(reggel 6ra jöttem dolgozni, erezhetö?<#nevetes1>#nevetes1>)
* Patkany Ljajic menedzserenek volt kepe bejelenteni, hogy feljelentik Rossi-t bantalmazasert.. A klub helyeben ugy hajtanam el a gyereket, mint annak a rendje.
* Zamparini vegre kimondta, hogy elcseszett szezont produkalt a csapat. Ugyanakkor Mutti körül megy a ködösites, hogy Zampa meg nem tudja, hogy marad-e vagy sem.. Marmint Mutti. Zamparini tutira marad, szerintem a VIP paholybol fogjak elvinni a sajat temetesere..
* A Lazio szeretne Balzarettit.
* Zamparini meg Giovincot.
* A Lazio vinne Cassanit is.
* Zampa leszögezte, hogy se Balza, se Silvestre nem igazol el, mindketten maradni akarnak.
* Ha az Inter visszaveszi Vivanot, Zamparini Ujkanit akarja hozni a helyere. HAHO ÖREG, A KISPADUNKON OTT ÜL A GÖRÖG VALOGATOTT ELSÖSZAMU KAPUSA!!!
* Az arabok erdeklödese meg mindig aktualis. - nyilatkozta az elnök.
* Meghalt Luigi Pecoraro a Palermo utanpotlasanak edzöje. 47 eves volt.
* Migliaccio azt nyilatkozta, hogy a a felallasban valo ide-oda dobalgatasa eleg nagy büntetes volt neki, ezert sem tudott stabil teljesitmenyt nyujtani.
* A jo öreg Giulio szive szerinte Colantuonot vagy Delio Rossit hozna vissza edzönek.
* A Chievo elleni lesz Mutti utolso meccse a Barbera-ban? Majd kiderül. A szurkolok mindenesetre örülnenek neki.
* A Chievo elleni lesz Miccoli utolso meccse a Barbera-ban? Majd kiderül. A szurkolok mindenesetre nagyon nem örülnenek neki. Sajnos benne van a pakliban..
*
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hát ja Cataniába még foci csapat sincs. ellenben Palermoban. 😄DD
amugy a Palermoi katedrálisban akarom tartani az esküvõmet. 😄D
Romatikus faszi vagyok mi? 😄DD
En egyszer voltam ott, nincs ott semmi latnivalo, fel nap alatt letudja az ember. Bezzeg Palermora egy elet sem eleg..😊)
Palermo mez vaterán, lehet hogy veszek egyet, hogy ebbe feszítsek 😄