Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
De ha esetleg ugy adodna, hogy kikaptok, azert meccs utan itt leszel, ugye?😊))

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

😄
De az durva lenne, ha õk Serie C/2-s lennének, hogy a Palermot megvernék 😊
Bradley igen jó lett. A róma, Milan is rajta van. Elég csak annyi, hogy vagy 6 gólpassz+1gól+minden meccsen odatette magát, de majd meglátjátok a mai mesterhármasát 😊😊.
Ja és a válogatottban is nagyon jól játszott az olaszok ellen. Nézd meg az összefoglalót.
monyox
Most mar nem csak a klubot, hanem a nemi identitasodat is megtagadod?<#nevetes1>

monyox
<#eljen>

monyox
Bradley hogy nyomja Nalatok? Emlekszem, a Mönchengladbachban eleg cseetebota volt..

Cucmey
ezek kik?? írd le légyszíves a csapat nevét mer nem tudom.
valami Serie C2 lehet ugye?? 😄D

Itt pedig a mi keretünk, egy kicsit tartalékos, fõleg a csatársor:

Kapusok: Puggioni, Sorrentino, Squizzi
Védõk:Acerbi, Cesar, Facchinetti, Frey, Jokic, Morero, Sardo
Középpályások: Bradley, Cruzado, Hetemaj, Luciano, Sammarco, Vacek, Rigoni,
Csatárok: Paloschi, Pellissier, Uribe.
riccardogardoni
* Zampa leszögezte, hogy se Balza, se Silvestre nem igazol el, mindketten maradni akarnak.
A jo öreg Giulio szive szerinte Colantuonot vagy Delio Rossit hozna vissza edzönek.

ezeknek igen csak örülök 😊

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
Sono ventidue i giocatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida contro il Chievo.

PORTIERI: Brichetto, Tzorvas, Viviano.

DIFENSORI: Aguirregaray, Balzaretti, Labrin, Mantovani, Milanovic, Munoz, Pisano, Silvestre.

CENTROCAMPISTI: Bacinovic, Barreto, Bertolo, Donati, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.

ATTACCANTI: Budan, Hernandez, Mehmeti, Miccoli.

riccardogardoni
deszaaaaaaar 😄

Cucmey
nesztek!! buzik vagytok! 😄DDDDD

Cucmey

monyox
Minden napon a blikk.hu-n kezdödik..<#zavart2>

Cucmey
egy kicsit bulvárosra sikeredett de amúgy nagyon jó. 😄DD

monyox
Kedves nezöink!

Sajnalatos hirrel kell folytatnunk mai hirösszefoglalonkat. Zsenak "Cucmey" Roland, a magyar Palermo-szurkolok mareknyi tarsasaganak tuningörült tagja a 2011/12es ideny meglehetösen siralmas teljesitmenyenek következmenyekent lelekben atköltözött Szicilia sötetebbik oldalara, es sasbol elefantta valtozott. Megtagadta gyökereit, megharapta a taplalo kezet es Catania-drukkernek allt.
Adozzunk Cucmey emlekenek 1perces nema csenddel, ki velünk együtt szurkolt joban es rosszban, es megtagadva a rozsaszin es fekete megbonthatatlan köteleket, arulova lett.

Tovabbi szep napot kivan!
Sellö Istvan

(reggel 6ra jöttem dolgozni, erezhetö?<#nevetes1>)

Cucmey
Ez fasza. Legközelebb is jelentkezhetnél ilyen összefoglalóval. :-D

monyox
Nehany hir a hetvegere...

* Patkany Ljajic menedzserenek volt kepe bejelenteni, hogy feljelentik Rossi-t bantalmazasert.. A klub helyeben ugy hajtanam el a gyereket, mint annak a rendje.

* Zamparini vegre kimondta, hogy elcseszett szezont produkalt a csapat. Ugyanakkor Mutti körül megy a ködösites, hogy Zampa meg nem tudja, hogy marad-e vagy sem.. Marmint Mutti. Zamparini tutira marad, szerintem a VIP paholybol fogjak elvinni a sajat temetesere..

* A Lazio szeretne Balzarettit.

* Zamparini meg Giovincot.

* A Lazio vinne Cassanit is.

* Zampa leszögezte, hogy se Balza, se Silvestre nem igazol el, mindketten maradni akarnak.

* Ha az Inter visszaveszi Vivanot, Zamparini Ujkanit akarja hozni a helyere. HAHO ÖREG, A KISPADUNKON OTT ÜL A GÖRÖG VALOGATOTT ELSÖSZAMU KAPUSA!!!

* Az arabok erdeklödese meg mindig aktualis. - nyilatkozta az elnök.

* Meghalt Luigi Pecoraro a Palermo utanpotlasanak edzöje. 47 eves volt.

* Migliaccio azt nyilatkozta, hogy a a felallasban valo ide-oda dobalgatasa eleg nagy büntetes volt neki, ezert sem tudott stabil teljesitmenyt nyujtani.

* A jo öreg Giulio szive szerinte Colantuonot vagy Delio Rossit hozna vissza edzönek.

* A Chievo elleni lesz Mutti utolso meccse a Barbera-ban? Majd kiderül. A szurkolok mindenesetre örülnenek neki.

* A Chievo elleni lesz Miccoli utolso meccse a Barbera-ban? Majd kiderül. A szurkolok mindenesetre nagyon nem örülnenek neki. Sajnos benne van a pakliban..

*

Veronáról ne is beszéljünk 😊😊
monyox
Egyetertek!!!😊))) Gabber majd mesel, hogy miert nincs igazunk, es milyen jo apukanak lenni..😉

monyox
<#eljen>

Cucmey
közeljövõben még nem akarok senkit. 😄D felesleges pénzkidobás az egész. 😄

gabber_saviola
:-)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
2 hónap és 35 vagyok 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Greta Zamparini - szinesznö

monyox
Es kit fogsz oltar ele vezetni?😊 En Zamparini lanyara gyurok..😊) Bar azt sem tudom, van-e lanya...<#nevetes1>

Cucmey
úú asszem maradok a magyar nõknél. 😄DD
hát ja Cataniába még foci csapat sincs. ellenben Palermoban. 😄DD
amugy a Palermoi katedrálisban akarom tartani az esküvõmet. 😄D
Romatikus faszi vagyok mi? 😄DD

monyox
Figyelj, az olasz populacio nöi reszenek a szörösebbje cataniai. Az Etna meg barmikor eltüntetheti az egesz porfeszket a Föld szineröl..😊)

En egyszer voltam ott, nincs ott semmi latnivalo, fel nap alatt letudja az ember. Bezzeg Palermora egy elet sem eleg..😊)

monyox
Epp most neztem, hogy 92es születesü a csavo. Ennyi idösen kabe csokolomot köszöntem mindenkinek... Mondjuk sokat elmond a szarmazasa..

Cucmey
Cataniaba vannak jó csajok, szép kocsik, isteni kaják meg piák?? mer akkor szevasztok!! 😄D

Cucmey
Folyt volna le az anyja lábán ez a kis geci. Há hogy lehet mondani ilyet valakinek ráadásul olyannak aki sokkal idõsebb és inkább tiszteletet érdemelne. Még Muttinak se mondanék ilyet pedig eléggé a bögyömbe van. 😄D

<#eljen>
monyox
Palermobol mar hülyeseg lenne visszajönni..😊)))

monyox
Azert nyugtassatok meg, hogy nem egy vagyok itt az egyedüli 30 felett..😊) Azert Gabber-ban meg bizom..😊

monyox
Allitolag Ljajics azt mondta Rossi-nak, hogy kettyosabb, mint a fogyatekos fia. (Rossinak tenyleg van egy fogyatekos fia.) Szoval ez azert sok mindent elmond a sziturol. Mar ha tenyleg ezt mondta a kis patkany...

monyox
Cucmey, Teged varnak az elefantok a Catania-forumon..😊))

Naaa, azért van 4 Chievo szurkoló rajtam kívül 😊. Verona közelebb van. Max egy kisbusszal egy Chievo - Palermo meccsre. 😄
Cucmey
nem éri meg kocsival menni. csak ha mondjuk 4en ültök benne és elosztjátok a költségeket. az én autómba viszont csak ketten férnek be és csak a benzin 70 rugó lenne csak Palermoig onnan meg vissza is kell jönni 😄D

Nem a kor számít, hanem a lelkület 😊 Bár ha 29 éves lennék, akkor kocsival mennék ki meccsre, igaz nem Palermoba, hanem Veronába!
Palermo mez vaterán, lehet hogy veszek egyet, hogy ebbe feszítsek 😄
😄DDDDDDD
Cucmey
Én meg 29 de úgy nézek ki mint a tabló képemen.
Na erre varrjá gombot csikánó!! 😄DD

riccardogardoni
én 23 vok 😄

Cucmey
Ilyet itt ne mondj hogy 18 vagy mer ettõl én csak depressziós leszek. Mond azt hogy 60 vagy legalább egyel többet mint amennyi én vagyok.

Cucmey
Ez de fasza! 😄D Riszpekt az öregnek!! Kár hogy nem voltam ott. Nem szétválasztani mentem volna közéjük. 😄D

Cucmey
Micsoda pörgés van itt. Várjátok már a Serie B-t mi?? 😄D

riccardogardoni
majd kiderül mi lesz XD

<#mf1>
Na ez a meccs érdekes lesz. Mivel nekünk sincs és nektek sincs jó formátok. Bár ti legalább tudtok gólt lõni. Mi az utolsó 5 meccsünkön nem lõttünk, viszont csak 2-t kaptunk.
18 leszek nyáron, szóval még határeset 😊
monyox
3 honapra eltiltottak. De az augusztusig le is jar..😊))))