Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Igy jár aki a Palermonak szurkol. <#idiota>

Cucmey
pont ezt akartam írni. Amugy Di Michele valamelyik emelõs találata is simán befért volna az elsõ 10be. nem tom miért hagyták ki.

rosagirl
Éppen ezt mondtam vagy legalábbis valami hasonlót szándékoztam.

banok
ez nem a Sport Tv hibája. Õk általában 2 meccs közül válogathatnak amiket a "world" felé közvetítenek Itáliából. Más kérdés, hogy ha mind a 10-bõl választhatnának akkor is a rangadók mellett döntenének.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
Bresciano és Biava gólja a 2 legszebb találat a Serie A elsõ 2 fordulójában <#smile><#smile><#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
fú Agliardi miket fogott <#wow2> védelemnek össze kellene már szoknia mer nem mindig rúgnak majd elõl többet mind amennyit kapunk :S

5w0rdf15h
naja ez jogos de ez már off nem téma itt szal hagyjuk õk gondjuk

mi meg büszkék lehetünk h ilyen jól kezdjük a szezont 😛

hát ha így folytatják akkor esélyük se lesz

2 vereség

5w0rdf15h
hát a fio helyzete se rózsás -17el állnak azért az elég sok bár megcsíphetik a benntmaradást erõ vmelyik helyet a lácsijó -11e se kutya 😊 de sztem bennmaradnak

Hegeace
szerintem az x-nek jobban örülnének 😊

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Most elöszõr szoríthattok az Internek😊 mert ha mi nyerünk és Ti is akkor egyedül uralnátok a seri-at😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Fio szerintem nem, de a reggina tuti és a lácsijó helyzete sem rózsás

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem akartam mondani 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Fiorentina is ki fog szerintem meg a Reggina is. Lazio sincs rózsás helyzetben.

Cucmey
Fiorentina is ki fog szerintem meg a Reggina is. Lazio sincs rózsás helyzetben.

5w0rdf15h
naja idén a sárgák örülhetnek ha nem esnek ki.. 😊

Cucmey
Úgyis kikapnak a sárgák. laza meccs lesz szerintem. 😄DD

gabber_saviola
majd a Catania-Palermót figyuzd leadják amikor rádöbbennek, hogy hiba volt a Palermo-Cataniát nem leadni

gabber_saviola
az komoly meccs lesz 😊

rosagirl
Jah, azt kihagytam, hogy jövõ héten viszont a vasárnap esti a miénk az újdonsült merdákkal. Amaurika bizonyíthat! 😊 (Chievo-Palermo 2006/10/01 20.30)

rosagirl
A közvetítéshez csak annyit, hogy ez a hülye szerdai forduló + a Roma-Inter lehetetlenné teszi a közvetítést és ezért a Sport1-et hibáztatni szerintem nem fair. Ha nem lennénk ennyire elfogultak, akkor még el is lehet fogadni a döntést, bár sajnálatos, hogy pont a mi derbink és mi vagyunk a szenvedõ alanyai. Persze a Catania-Messina-t szombat estére tették, nesztek, nézzétek a délieket. <#falbav> Mégiscsak felhúztam magam😊

Sysfox
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. '80 as évek zenéi
3. 18 Wheels of Steel Haulin
4. Unione Sportiva Città di Palermo
5. F1CHL - Retro
6. FIFA 07
7. SilkRoad Online
8. Battlefield 2
9. Windows: Vista (Longhorn)
10. O. City (Fórumos kalandjáték)

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Cucmey
Eddig szerintem nagyon szép gólokat rúgtunk. Én máig nem hiszem el hogy lehet úgy labdát a kapuba rúgni ahogy a Biava berúgta múlt héten. 😄DD

Cucmey
Remélem szerencsénk is lesz egy darabig.

5w0rdf15h
mind2 gól megalázó volt 😄DDDDDDDDDDDDDdddddddd 2 esernyõs gólt kapni egy meccsen A:SDASD:ASDWA

gabber_saviola
igen szerencse is kell a jó csapatnak 😛

de Makinwa lövése is jó volt, milyen ideges volt, hogy kihagyta 😄DDDddddddddddddddddd

Cucmey
Azér a végén valaki olyan helyzetet hagyott ki a lációból hogy az nem igaz. 😄DD

Cucmey
Most néztem én is. Elég gyenge kapusunk van. 😄DDDDD
Di Michele meg nagyon okos gólokat rúgott.

gabber_saviola
sima meccs volt ez 😛

gabber_saviola
Te jó isten, Agliardi miket fogott 😮

gabber_saviola
jaj a második micsoda megalázó volt 😄DDDDdddddddd

gabber_saviola
bazz mekora gól volt az elsõ 😄DDDDDddddddddd

gabber_saviola
értem, remélem kitömjük Õket 😛

Cucmey
Rosszul fogalmaztam meg. Nem szurkolok nekik. Az sem érdekel ha kikapnak. Csak annak nem örülnék ha kiesnének. Akár a Messina akár a Catania. Szerdán pl egy 8-0nak örülnék a legjobban. 😄DDDD

gabber_saviola
ejha már összefoglalót is találtam a rosanerohome-on 😛

ITT

gabber_saviola
hát Én nem tudnék egy Cataniának vagy egy Messinának szurkolni 😊 de figyelemmel követem Õket és tetszik hogy Serie A-sok, mert kell a déli foci

Cucmey
hát sajnos tényleg ez van. Amugy én szívem mélyén mindig szurkolok a többi dél olasz csapatnak. Fõleg a szicíliaiaknak. 😄DD Persze kívéve ha ellenünk vannak. 😄 Az a lényeg maradjanak a Serie A-ban a többi nem érdekel. 😄D

gabber_saviola
modom, itt Magyarországon senkit nem érdekel a Derbi Sicilia, bocs 5-6 embert igen. szerintem még a sport1nél sem vágják hogy ez mekkora meccs.

Cucmey
Egy ekkora meccset nemigaz hogy nem adnak.

gabber_saviola
akkor hívjad Õket szerintem már most

Cucmey
Ha nem adják a Palermo-Cataniát akkor betelefonálok a sport1be.

gabber_saviola
idén megmutatjuk az Észak-olaszoknak, hogy Délen is van ám foci 😛

jbal
de azért tényleg csak eddig mert 2 forduló...

Az nem gyenge 😮
Szépen álltok eddig, hajrá! 😊)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

5w0rdf15h
GRATULAAAA!! szép gyõzelem volt 😛😛 FORZA PALERMO!!! 😊

grat

<röviden, tömören> :I

REAL MADRID

Sysfox
Nagy grat a Palermonak, szép helyen állnak eddig... <#taps>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
UEFA Kupás ellenfelünk:
59' West Ham U. 0 - 1 Newcastle U.

gabber_saviola
😄DDDDDDDdddddd