Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
úgylegyen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Következõ két meccset meg lehet nyerni. Tehát vasárnap este lesz 12 pontunk amivel a serie a tabellájának élén fogunk álni. Mögöttünk a Roma vagy az Inter.

Cucmey
Eddig mi rúgtuk a legtöbb gólt. De a Regginán kivül a legtöbbet is mi kaptuk. Szám szerint 4et mint ahogy még néhány club. Ez túl sok...

gabber_saviola
bilánig verhetõ mind1ik és a Samp meg a Torinó is verhetõ 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

rosagirl
Milyen szerények ma az elvárásaid... 😊

Cucmey
Legyen így ahogy te mondtad!! Én csak felkészülök mindenre.

gabber_saviola
úgy legyen <#vigyor1>

amúgy szerintem ha elkapunk egy jó rajtot, pl. a binánig verünk mindenkit, ott x-elünk vagy nyerünk ,aztán a fijót ütjük, utánna a Sampot is, köviben a Torinót akkor elégedett leszek az idénykezdéssel 😊

rosagirl
Ez nagyon LOL...
A védelem miatt ne aggódj, ha a támadójátékunk véletlenül visszaesne, akkor hátul szedjük majd össze magunkat. Most elvileg könnyû meccsek következnek, lesz idõnk rendezni a sorokat és nemsokára mindenhol szuperálni fogunk. Legalábbis ez volt a horoszkópomban. Vagy álmomban... 😊

5w0rdf15h
uccsó meccs összefoglalóba asszem pont 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
hát eddig jobbak mint gondoltam, de Barberában remegni fog a lábuk 😊

Cucmey
Alig várom a Catania elleni derbit. 😄DD

gabber_saviola
nem semmi

Cucmey
igen irtam már délután. meg azt is hogy di Michele egyik emelõs gólja is befért volna a 10be.

Cucmey
nézd a hírtévét. 😊😞

gabber_saviola
top10-ben az elsõ 2 az Palermós gól 😄DDDDdddddddddd

gabber_saviola
? ezt nemértem 😊

Cucmey
nem akarok offolni de kurva világ van nálatok. 😞

gabber_saviola
nah most reklám van

Cucmey
na az utolsó reklám után lesz. 3 reklám van a mûsorba asszem 😊

gabber_saviola
egyszer volt már asszem

Cucmey
reklám volt már??

gabber_saviola
most jön az inter-samp után?

Cucmey
hála isten. 😄DD

gabber_saviola
amúgy Primaveránk elverte a messzina primaverát a hétvégén 😛

F.C. MESSINA � U.S. PALERMO 2 - 3
Risultato Primo Tempo: 2-2

MARCATORI: Marcatori: al 11' p.t. Curiale (P) su rig.; al 35' p.t. Cossentino (P); al 44' p.t. Montella (M); al 45' p.t. Ruiz (M); al 21' s.t. Polito (P).

F.C. MESSINA
Bonaffini � De Salvo � Nastasi � Di Salvo � Eramo (27� s.t. Bossa) � Calà � Montella (27� s.t. Milanese) � Provenzano (27� s.t. Potestio) � Angotti � Ruiz � Montalto.

PANCHINA: Paterniti � Giacobbe � Strauss � Roccazzella.

ALLENATORE: Sig. Carmelo Mancuso

U.S. PALERMO
Ingrassia � Genesio � Ficano � Casisa (17� s.t. Tranchina) � Terranova � Cossentino � Mensah � Velardi � Curiale � Polito � Carbonaro (29� s.t. Romeo).

PANCHINA: Semprevivo � Temperino � Inglese � Santoro � Misuraca.

ALLENATORE: Sig. Rosario Pergolizzi

ARBITRO: Sig. Livadoti di Crotone
Ammonizioni: Calà (M); Polito, Cossentino e Romeo (P).

Cucmey
Láció ellen szerintem túl sok volt a kapuralövés. Remélem csak össze kell szokniuk.

gabber_saviola
gondolj bele Bovo-Barzagli középsõ páros, nagyon kemény, amúgy Cassani is jobb mint gondoltam. Capuanoról meg nem is beszélve, a westham és a lácsijó ellen is iszonyat jó volt

Cucmey
nagyon remélem. 😄
Én õszintén szólva csalódnék ha ezzel a csapattal 4. helynél rosszabb eredményt érnénk el.

gabber_saviola
minden rendben ott 😛
Bovo nemsokára bevethetõ és akkor lesz nemulass az ellenfélnek 😄Dddddddddddddddd

gabber_saviola
mekkora képek Te Jó Isten 😛

Cucmey
aha. végignéztem már õket. 😊
Te nem aggódsz kicsit a védelem miatt??

gabber_saviola

Cucmey
nincs mit. 😄

gabber_saviola
aha sport1re, köfi

Cucmey
sport1re gondolsz? utolsó elötti meccs a miénk asszem. szóval a legvége felé lesz.

gabber_saviola
nah kezdõdik az Olasz összefoglaló, a meccsünk az hányadik lesz? vagy melyik után jön?

Cucmey
Én ezt már annyira befogadtam hogy már nekem nagyon be van ez fogadva. Itt érzem hogy ez már itt van bennem. <#nyes><#vigyor2><#idiota><#vigyor><#taps>

gabber_saviola
hát azt nem tudom, de én már nagyon várom <#vigyor0>

rosagirl
Én ezt tudom. A kérdés az, hogy a világ mikor lesz elég felkészült ahhoz, hogy ezt befogadja :-)

gabber_saviola
leszünk nagyok Mi is 😛

5w0rdf15h
jaja zsínórba még jópár gyõzelem és máris kiesik a bilán meg az inter a képbõl...

rosagirl
Nem így gondoltam és szerintem õ sem. Ugye azért van a négy idõsáv (szombat kora és késõ este és vasárnap este 1-1 + 7 vasárnap délutáni meccs), hogy ennyi meccset tudjanak adni bárhol, ráadásul abszolut kiszámítható idõpontban. Viszont a (nevezzük most így: ) 'kiemelt' idõpontok mindig a nagyoké lesznek, mert az olaszok sem hülyék + még egy cél: kicsiket is lehessen legalább 1x látni a szezonban, éppen ellenük. A vasárnap délutáni idõsáv az, ahol szvsz 2 meccset felajánlanak, ebbõl lehet választani. Sajnos a döntéshozók nem éppen rózsaszín szívûek, de ez van. A Sport1-nek meg asszem eleve csak fordulónként 3 meccsre van szerzõdése, tehát minden ellenünk szól. (Ha pl. szombat délután játszunk, akkor valószínû, hogy nem adják le.) Most még az is, hogy a hétközi fordulóban minden meccs egy idõpontban kezdõdik. A népek meg az Interre és a Romára buknak, elvégre nem lehet mindenki olyan okos, mint mi😊 Sebaj, tartani kell a pozíciót és akkor kénytelenek lesznek elõhúzni minket is a kalapból. Tavaly nem is álltunk olyan jól, mégsem panaszkodhattunk a közvetítéseket illetõen.

5w0rdf15h
úgy legyen <#vigyor2><#vigyor2>

gabber_saviola
ha nem lesz bukta a szezon, akkor Zamparini nem fog megállni és tovább fogja nyomni a pénzt. meg aztán 2008-ra ütõképes Bl csapatot épít Sziciliának 😛

gabber_saviola
nagyon jók vagyunk, és ilyen játékosokkal persze ha nem nagyon tûzdeli a csapatot a sérülés, akkor megcélozzuk a 3-4 helyet

gabber_saviola
haggyad már itt az intered, egyszer már kértem

5w0rdf15h
nem hiszem h 2 meccs közül választhatnak...mivel általában 3 meccset adnak egy hétvégén 1 szombaton 2 vasárnap...ami a választást illeti szombaton választhatnak h melyiket a 2 közül vasárnap meg a du-i meccset választhatják ki a 3 nagyobb meccs közül

fsgh
köszi😊 de szerintem nem maradok fenn addig😊 csak azért furcsáltam mert ilyen legszebb gólt még összefoglalóban nem láttam...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Az olasz bajnokság összefoglalójában volt az elsõ két forduló legszebb 10 gólja. Ha kiváncsi vagy rá asszem éjfél körül ismétlik. de nem biztos.

fsgh
elsõ 10be? melyik csatornán vannak ilyenek hogy top 10 gól?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Ja a védelemmel kapcsolatban. Jó lenne valamit már csinálni mert Agliardi nem fog mindig így védeni. Lazio ellen azért rendesen volt mákunk. Csatárok se fognak mindig szépségdíjas gólokat rúgni és akkor az lesz a vége hogy többet kapunk mint rúgunk.