Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
nem volt véletlen csak az volt a gond h túlságosan beleélték a játékosok magukat h sétagalopp lesz a meccs mivel bárkit képesek megverni már...és ebbõl aztán pofáraesés lett sajnos 😞 ez van el kell fogadni és tovább kell lépni
abban igazatok van h nem kellett volna ennyire pihentetni mindenkit legalább félidõbe kellett volna cserélni v 2õt min. és akkor talán nem ez lett volna a vége de sajnos ez lett
én továbbra is tartom magam ahhoz h a védelemmel vmi nem kóser ott nagyon rendet kéne tenni a fejekbe mer az egy dolog h 4 forduló volt eddig de a 9 kapott gól az már nagy gond szal jólenne ha Guidolin elbeszélgetne a srácokkal mer Agliardi egyedül nem fogja tudni hozni hátul a meccseket...
ja és a west ham ellen óriási csalódás lenne ha nem nyerünk!! szal FORZA PALERMO

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szanics
Szerintem mindenki tudja, aki csak egy kicsit is jobban beleássa magát az olasz bajnokságba, hogy idén az Inter - Roma - Milan - Palermo négyes a legesélyesebb a BL-helyek megszerzésére.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Cucmey
Amugy meg szégyen és gyalázat. Ez a véleményem erröl a meccsrõl.
Most megin mindenki azt hiszi hogy csak véletlenül nyertünk 3 meccset.

Cucmey
Második gól után kikapcsoltam a gépet olyan mérges lettem. Vagy nagy volt a pofánk vagy nem kellett volna pihentetni egy két embert. De ha már ennyire lazán vettük ezt a meccset akkor a West Ham ellen KÖTELEZÕ a gyözelem. Úgyis baromira pihent mindenki. Brienzát igazábol lehet bántani de nem érdemes. Mindenki hagy ki büntetõt csak õ rossz idõben rossz helyen hagyta ki. Ennyi. Mindenesetre a statisztika alapján legalább 3-0ra meg kellett volna nyerni a meccset.

jbal
részvét.megnéztem a teletexten az eredményeket majdnem kiesett a szemem:😄SDdasfasfda

gabber_saviola
mert ügyes vagy azért 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Én megremélem a Serie B-t Ti inyeritek, és szorítiok nektek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
de tavaly mindig bejött...

gabber_saviola
ez van, legközelebb ne fogadj ránk

Zsolti9014
Kár hogy kikaptatok, de remélem bajnokok lesztek!

Hajrá Magyarország!

szanics
Elment Rajtatok a betandwinem...
Sajnálom, hogy nem sikerült nyernetek, ha berúgjátok azt a tizenegyest, akkor az egész meccs másképp alakul.

gabber_saviola
nah ezt itt ne, légyszives

Szabi 22
Te mirõl beszélsz!!!! Erröl beszélhetnénk!!!!

gabber_saviola
mert akkora volt az arcod itt multkor

Szabi 22
Nem értelek miért akarnálak???

gabber_saviola
jaj barátom remélem most nem akarsz megverni? :ASDasdasdasdasdasdasd

Szabi 22
Azért nyerni mindig nem lehet!

gabber_saviola
jaj akkor csak Avanti Palermo 😊

DJ Bee18
hát ilyen szinten nem 😊, próbáltam divatguszti lenni (komolyan, minden fontosabb bajnokságban kedvencet keresni), de nem ment, egyik se kötött le, hülye ötlet volt 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
FORZA PALERMO 😊

DJ Bee18
Rosagirl megmondta, hogy tart ettõl a meccstõl, épp láttam. Kicsit nektek szurkolok idén, olaszországban eddig az inter volt, aki valamilyen szinten érdekelt, de a nyáron történt dolgok miatt kis ellenérzésem támadt 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Fyrex
😊))

Avanti Crociati!

gabber_saviola
jaj nem kell, nem haltunk meg :ASdadasdasd

Fyrex
részvét

Avanti Crociati!

gabber_saviola
sokat fog érni nekünk ez a vereség, végre újra a földön vagyunk

gabber_saviola
ha bevágta volna akkor nyerünk, Én Agliardival rugadtam volna (komolyan mondom)

rosagirl
Ez meg mi volt?! Szal még valamit kihagytam:
Semmi gond nincs, csak egy kicsit vissza kell fordulni és menni tovább a jó úton. Jók vagyunk és kész!

rosagirl
Jah, Brienzát védeni senki ne merje többször.

rosagirl
Jah, Brienzát védeni senki ne merje többször.

rosagirl
Namármost két dologról van szó. Egyszerûen kevesen/kevesek vagyunk ahhoz, hogy ne legyen minõségi visszaesés Cara, Di Michele, Corini, Zac és Simpy hiányából. (Személyes véleményem egyébként továbbra is az, hogy a szezon elején nem szabadna senkinek ennyit pihennie és éppen az ilyen 'empolik' elleni meccseket kell hoznunk, ha tényleg dobogóra pályázunk.) Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha mégis kiesünk csütörtökön, a nagyok ellen meg tényleg fáradtak leszünk.
A másik probléma meg valóban az, hogy szvsz iszonyat nagy arccal érkezhettünk. Én ezért is írtam a héten, hogy tartok ettõl a meccstõl. Sokkal jobb meglepicsapatnak lenni, mintha napok óta csak pakolják rád a terhet.
Hülyék voltunk és én nagyon mérges vagyok.

gabber_saviola
szerintetek ki volt a meccs legjobbja? 😛
mert csinálnám a képet

szintén...

nekünk is nagy arcunk lett 4-0 után 😞((

mákunk volt hogy nem vesztettünk pontot

gabber_saviola

gabber_saviola
akkora arcunk volt, hogy nem fértunk be vele a Stadio Castellaniba

😄DDDDD fõ az optimizmus

gabber_saviola
hála vége ennek a rémálomnak

90'+3' Secondo tempo terminato, Empoli 2, Palermo 0.

gabber_saviola
gratula a csapatnak, de legnagyobb grat Brienzának, mert annyira jó volt a meccsen 😊

gabber_saviola
87' Secondo cartellino giallo per Roberto Guana (Palermo) per un brutto fallo.

Guana 2. sárga

annyira jók vagyunk 😄Dddddddddd

gabber_saviola
86' Marco Pisano (Palermo) e' ammonito per un brutto fallo.

nah Pisano is összeszed egy sárgát

Hegeace
jólmondja a sport1 : a Palermo az egyik titkos esélyes az olsz kollegák szerint 😄

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
jó kis tanulómeccs volt ez nekünk 😛

Empoli Palermo
40.9% Possesso Palla 59.1%
2 Gol Segnati 0
12 Azioni Attacco 16
6 Tiri in Porta 3
3 Tiri Fuori Porta 9
3 Tiri Bloccati 4
3 Corner a Favore 3
20 Falli Commessi 25
0 Fuorigioco 0
2 Ammonizioni 3
0 Espulsioni 0
25 Tackles 23
92.0% Tackles Vinti 87.0%
71.2% Accuratezza Passaggi 77.9%

gabber_saviola
Squadra PG V P S F S Pti
1 Inter 4 3 1 0 9 3 10
2 Roma 4 3 0 1 8 2 9
3 Palermo 4 3 0 1 11 9 9
4 Messina 4 2 2 0 6 3 8
5 Empoli 4 2 2 0 5 2 8
6 Siena 4 2 1 1 5 5 7
7 Atalanta 4 1 2 1 3 2 5
8 Catania 4 1 2 1 6 7 5
9 Livorno 4 1 2 1 3 4 5
10 Udinese 3 1 1 1 5 4 4
11 Sampdoria 4 0 3 1 6 7 3
12 Milan 4 3 1 0 5 1 2
13 Cagliari 4 0 2 2 3 5 2
14 Ascoli 4 0 2 2 3 6 2
15 Torino 4 0 2 2 3 6 2
16 Chievo 4 0 1 3 2 8 1
17 Parma 4 0 1 3 1 7 1
18 Lazio 4 2 0 2 4 4 -5
19 Reggina 4 1 1 2 6 8 -11
20 Fiorentina 3 1 0 2 3 4 -16

okok thx

gabber_saviola
jaj ha Brienza nem bénázza el azt a tizit :ASDdasasasdasd

Hegeace
sry rossz emlékeim vanak a meccsõr mer nagy mixemet vitte el , és igazadvan abban az évben elismerésre méltó volt az inter
písz van

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
még ha most bevágnánk egyet :ASDasdasdasd

gabber_saviola
így igaz

az Inter

gabber_saviola
hát igen statokkal nem lehet meccset nyerni :ASDasdasdasdasdasd

Empoli Palermo
41.8% Possesso Palla 58.2%
2 Gol Segnati 0
10 Azioni Attacco 11
6 Tiri in Porta 2
2 Tiri Fuori Porta 6
2 Tiri Bloccati 3
2 Corner a Favore 2
16 Falli Commessi 24
0 Fuorigioco 0
2 Ammonizioni 3
0 Espulsioni 0
22 Tackles 20
90.9% Tackles Vinti 85.0%
70.9% Accuratezza Passaggi 77.2%

Fyrex
NEHOGYMÁR SE PARMA SE PALERMO NEM SZEREZ PONTOT!!!! :@@@

AVANTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avanti Crociati!