Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
megcsinálom, persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
<#mf2> Na ezek a kalapácsok kikapnak most is. 😄DDD

Cucmey
nekem speciel egy nickem van. 😄DDD
Gabber. Lecserélnéd az én avataromat is?
Legyen benn a Cucmey név meg Palermos legyen.
Hasonló pöpec kéne mint ami most van csak újitani akarok. 😊
Ha van kedved csináld meg légyszi.

gabber_saviola

<#ravasz1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem feltétlen 😊

Sempre Palermo 😊

DJ Bee18
😊

kitalálom, akiket bannoltak? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
beírod az aláírásodba, hogy ki voltál eddig 😛
elég sok nembernek vagy több nikje, csak vki bevállalja vki nem 😊g

rosagirl
Én csak ide írok, nem lesz nehéz kiszámolni, hogy a 3 rosanero közül ki a hunyó😊

DJ Bee18
bocs, hogy beleszólok én is 😊, én is gondolkodtam már nick váltáson, csak eddig azért nem vállaltam be, mert akkor hogy ismernek meg a régiek? 😊 mindenkinek, mindenhol nem mutakozhatok be 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

rosagirl
Jaj, tudod Te azt magadtól is😊 Legyen benne címer(részlet), legyen rajta a MORRONE/morrone felirat, a színei pedig legyenek rózsaszín, fekete, fehér. Nekem nem kell ilyen mozgós, elég ha szép😊 Tulajdonképpen a mostani is jó lenne a név lecserélésével, csak az a bajom vele (amellett, hogy gyönyörû persze, hisz te alkottad - most nyaliztam, mert megérdemled <#law>), hogy elveszik a háttérben.

gabber_saviola
csak kérek vmi távpontot, hogy milyen legyen <#vigyor3>

rosagirl
Semmi baj és nagyon köszi, akkor amint kész lesz, jelentkezik morrone néni, izé, csak morrone 😊

gabber_saviola
persze, és bocsánat, hogy átsiklottam a komment felett 😊

rosagirl
Én is egyetértek vele, csak az az igazság, hogy ezt nem vereség (ráadásul pont egy ilyen csúfos) után kell átgondolni. Egy BL indulásért én a fél karomat odaadnám, de cseppet sem dõlne össze a világ, ha pl. a 16 között kiesnénk az Uefából. Vagy most. De ha már így feladtuk ezt a hétvégi fordulót, akkor jussunk tovább vagy szétcsapok a srácok között, az tuti. 😊
Gabber, #13460-re nem reagálsz?

Cucmey
ja. Ezaz. Én Alexandra online-ról rendeltem. Posta költséggel együtt is egy 500assal olcsóbb volt és 2 nap alatt kihozták. De pesten biztos megvan boltban is.

gabber_saviola

Cucmey
A mafia a szicíliai emberekkel együtt születik. Nem lehet mit tenni.
Van egy jó könyvem errõl. Az a cime hogy Cosa Nostra - A szicíliai maffia tõrténete.

gabber_saviola
La mafia familia

gabber_saviola
nákámisz

Cucmey
Tõlem azonositsanak is. Azten jól be lehet szarni tõlünk. 😄DDDDDDDDDD

Cucmey
ááá vágom. 😄DD Nekem is adhatnának egyet.

gabber_saviola
és szeretné Zamparini, hogy nem csak a Palermo rajongói, hanem a többi Szililia csapat szurkolói is hordják ezt amikor elhagyják Sziciliát, hogy az embereknek tiszta képe legyen.

ilyen anti-maffia dolog

gabber_saviola
mert mindenhol a maffiával azonosítanak minket, a németeknél és a prágában is volt vmi ilyen dolog 😊

gabber_saviola
cosa nostra=mi dolgunk
La mafia fa schifo= A maffia szemét 😄ddddddd

valami kezdeményezés, 4000 polót osztanak szétt a szerdai weszthem elleni meccsen, mert londonban volt valmi "fika" poló (keresztapás) 😊

Cucmey
Gabber. Az ilpalermocalcio-n a fõoldalon van egy hír. Valami új pólót mutogatnak. Ilyen szavak vannak ráirva a polóra hogy "mafia" meg "cosa nostra". mi lehet ez??

gabber_saviola
erre csak azt tudom mondani, hogy egyetértek 😊

Cucmey
Optimista jóslatok de szerintem is meglehet mert ez a csapat képes rá!
Milán ellen teljes erõbedobással fogunk játszani de én egy döntetlennek is nagyon fogok örülni.

Cucmey
Azért nagyon csúnyán fölé rúgta. De az akarását dícsérem én is.
Végülis eddig semmi baj. Különben ha az uefábol kiesünk valamikor az nem fog annyira bántani mintha egy ilyen empoli kaliberü meccsen kikapunk.

gabber_saviola
jó a Chievo elleni is és nem is panaszkodom , de a Catania ellenit jobb lett volna leadni szerintem.

felvázolom következõ pár meccsünket:

Palermo - West Ham / nyerjünk, úgy hogy nem adunk ki mindent magunból
Chievo - Palermo / nyerni kell sikerülni is fog)
Palermo - Atalanta / nehéz lesz nagyon, szerintem sikerül
Milan - Palermo / kell a szenzáció, nincs mese
Palermo - Messina / Derbi Sicilia II. csak a gyõzelem, bár nehéz lesz
Fiorentina - Palermo / tovább folytatja mélyrepülését a Fio, akkor még akár mi is lehet

gabber_saviola
megnéztem az öszefoglalót, hát Brenza kihagyott tizije nem gyengén megfogott minket. és nem is csodálkoztam azon, hogy a bekapott gól után még nagyobb tempóra kapcsoltunk, de ami máskor bement az most nem, és az Empolinak meg minden összejött.

Brienzát még védeném azzal, hogy láttam egész meccsen az akarást rajta. amúgy nagy dolog nem történt, mert az Inter csak 1 pontra van elõttünk, a Roma meg szintén 9 pontos.

Szerda este már okosabbak leszünk, a vasárnapi meccset meg akár mi történik, MEG KELL NYERNI 😊

Cucmey
Ja és végre adja a tv a meccsünket.

Cucmey
Még a vasárnapi meccshez annyit hogy tényleg nem kell túlreagálni ezt a dolgot.
Azt meg mindenki tudja hogy két fronton nem igazán lehet ugyanúgy harcolni.

gabber_saviola
nagy lökést adna mind2 csapatnak a gyõzelem. De ott van Amauri, benne lesz a legnagyobb bizonyítási vágy ez nem kérdéses

McFrost
így legyen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nektek is fontos lesz a vasárnapi derbi ahogy nekünk is, aki nyer az egy csatát nyer

gabber_saviola
és Guidolin is megértem, ezzel a kerettel is meg kellett volna verni az Empolit

McFrost
mi is uefázunk , szal uncsi x lesz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
akkor irány az Inter topik -.-

fsgh
mostmár én is látom a logikát...hisz most is úgymond azért kaptatok ki mert pihentettetek a West Ham ellen..és még pár ilyen pihentetés és lecsúszhattok a blrõl...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
amúgy teljesen igaza van, mi nem fogunk hosszútávon versenyezni a két sorozatban, és örülök, hogy elõnyben részesíti a Serie A-t a miszter. és abban is igaza van, hogy ha nyerünk a veszthem ellen akkor na jó nem tutira elver minket a Chievo de nagyon nehéz lenne ellenük. <#worship><#worship><#worship><#puszi>

ZAMPARINI ALÉ, ZAMPARINI ALÉ, ZAMPARINI ALÉ

gabber_saviola
valszeg a csenelnégyen olvastad 😊

jah ittevan 😊
http://www.channel4.com/sport/football_italia/sep25i.html

gabber_saviola
támogatom mindenben, Miszter úgy látja, hogy nekünk fontosabb egy bl helyezés kiharcolása. de továbbjutás esetén még akármi is lehet

fsgh
????😮

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szanics
Zamparininak elgurult a gyógyszere? Azt mondta, õ annak örülne, ha kiesnétek az UEFA-ból...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

rosagirl
<#law> Látszik, hogy aludtál már rá egyet te is. Hasonlóan látom, legyen igazunk!

Figy, most, hogy így megöregedtem, gondoltam kicsit komolyabban kellene elõadnom magam, ezért nicket fogok váltani, csak várom, hogy leteljen a 24 óra. CSinálnál majd nekem megint egy ilyen szép nemtudomhogyhívjákot, tudod, hogy ne csak a nevem jelenjen meg? Léccike... <#puszi><#puszis><#law>

gabber_saviola
egy kis összehasonlítás:

SETTEMBRE/ 2005-2006/ DEL NERI

25/09/05 - Lazio-Palermo 4-2
21/09/05 - Palermo-Reggina 1-0
18/09/05 - Siena-Palermo 1-2
11/09/05 - Palermo-Inter 3-2
28/08/05 - Parma-Palermo 1-1

SETTEMBRE/ 2006-2007/ GUIDOLIN
24/09/06 - Empoli-Palermo 2-0
20/09/06 - Palermo-Catania 5-3
17/09/06 - Lazio-Palermo 1-2
10/09/06 - Palermo-Reggina 4-3

gabber_saviola
ez csak egy meccs volt semmi több. szerdán megverjük a WestHemet vasárnap a Chievót, aztán már senki nem fog emlékezni erre a kis gikszerre.

28.09.2006 21.00 UEFA Cup Palermo - West Ham -
01.10.2006 20.30 Serie A TIM Chievo - Palermo -
15.10.2006 15.00 Serie A TIM Palermo - Atalanta -
22.10.2006 15.00 Serie A TIM Milan - Palermo -
25.10.2006 15.00 Serie A TIM Palermo - Messina -
29.10.2006 15.00 Serie A TIM Fiorentina - Palermo -
05.11.2006 15.00 Serie A TIM Palermo - Sampdoria -

Cucmey
Én is mondtam már az elsõ meccs után hogy nem stimmel hátul valami és ha nem jön ki a lépés a csatároknak (mint például most) akkor sok meccset fogunk bukni. Más lett volna a helyzet ha rugunk egy ötöst mint pl a Catania ellen. Empoli-Palermo 2-5??? Milyen nagyszerü gyõzelem.
De így...

Cucmey
Érdekes. Én meg már tegnap este ilyeneket olvastam hogy "véget ért a Palermoi csoda".
Szóval néhányan ezt csodának fogták fel hogy 3 meccset megnyertünk. Ennyit az ujságírókrol.

The Sopranos
Nem lesz itt semmi gond, egy kicsit helyrerakták most õket, aztán remélem megy minden a RENDES kerékvágásban. Megmondta a mester is a Reggina meccs után, hogy a védelemnek még szoknia kell egymást. Lehet, hogy Pisano és Cassani nem szokta még meg a rózsaszín mezt...<#crazya>

FORzA PALeRMO