Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Sopranos
Mennyiii??? Menjenek a levesbe...

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
szevasz <#wave>
vatera.hu
11k azonnal, 9.5 ha lejár a licit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Helló Gabber!

Tudnál árat mondani a mezrõl? Mert az még hagyján, hogy gagyi... De Palermósban akarok "feszíteni"!!! <#boxer>

Hol találtad? Nyeten osztogatják?

FORZA PALERMO

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
ZAMPARINI ALÉ, ZAMPARINI ALÉ, ZAMPARINI ALÉ 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Hát nem, ez valóban így van! Grat!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
Sempre Palermo »-(¯`v´¯😉-»

Inno Del Palermo <link>

tölcsed aztán hangot neki ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!4

ÁLÉÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,ÁLÉÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

gabber_saviola
így igaz agyon kell mostmár dicsérni minket, mert amit eddig elértünk pár év alatt az nem semmi teljesítmény

szanics
Na hallod, az összefoglalóban szanaszét dicsértek Titeket! 😄

jbal
a következõ két bajnokitok is képernyõre kerül
2006.11.12.
14:45 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 11. forduló, Palermo-Torino (élõ)
2006.11.18.
20:30 Labdarúgás
Olasz bajnokság, 12. forduló, Cagliari-Palermo (élõ)
(képek)

gercse
az voltam, de csak Di Canio papa miatt 😄
amugy tök mindegy, mert juve az elsõ, a többi meg...
de inkább ez a szimpi csapat nyerje a scudettot mint az Inter...

grat nektek, nagyok vagytok

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
ha nem lenne gagyi még meg is venném 😛

gabber_saviola
ezek szerint már nem 😛

9csöves9
nem te vagy a Lazios?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
PALERMO NUMERO UNO

The Sopranos
PALERMO!!! <#violent>

FORzA PALeRMO

Fyrex
grat a csapatnak, szép gyõzelem<#worship><#worship><#worship><#worship>

Capitano nagyon tolja ^^

Avanti Crociati!

gercse
így tovább, minden meccset így hozzatok
úgy tûnik a Milan sûlyesztõben van(bár képesek felállni, de nem hiszem)

gabber_saviola
azért annyira nem gyenge a Samp, de Én is csalódott lettem volna a döncivel

fsgh
Gratulálok nektek! Méltó ellenfele vgytok az Internek😊

(a kövi meccseteket is élõbn adja a TV ugyhogy Gábor ehetsz megint a sörözõbe😄)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Nem tom... Idei teljesítményüket elnézve én nagyon csalódott lettem volna még egy döntetlennel is.

gabber_saviola
kicsit fostam a Samptól az elején, de hamar megnyugodtam 😛

Cucmey
Mégis tudtam nézni a meccset. Imádom ezt a csapatot!!!! 😄DDDDDDD

gabber_saviola
nah megjöttem, megint sörözõban izgultuk végig a meccset, hát csonálatos, komolyan szavakat nem találok a csapatra.

SEMPRE PALERMO

Hegeace
sehol senki ? 😮OOO

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Zaccardo, Biava, Barzagli, Pisano; Guana, Corini, Simplicio; Bresciano, Di Michele; Amauri
A disposizione: Sirigu, Cassani, Bovo, Tedesco, Parravicini, Brienza, Caracciolo.
Allenatore: Francesco Guidolin

SAMPDORIA (4-4-2): Castellazzi; Sala, Falcone, Terlizzi, Zenoni; Franceschini, Palombo, Volpi, Bonanni; Bonazzoli, Quagliarella.
A disposzione: Berti, Maggio, Accardi, Parola, Del Vecchio, Olivera, Bazzani.
Allenatore: Walter Novellino.

gabber_saviola
Palermo-Sampdoria: i precedenti
1948/49 Palermo-Sampdoria 1-1
1949/50 Palermo-Sampdoria 2-3
1950/51 Palermo-Sampdoria 4-1
1951/52 Palermo-Sampdoria 0-0
1952/53 Palermo-Sampdoria 3-0
1953/54 Palermo-Sampdoria 2-1
1956/57 Palermo-Sampdoria 1-1
1959/60 Palermo-Sampdoria 2-1
1961/62 Palermo-Sampdoria 3-1
1962/63 Palermo-Sampdoria 1-1
1966/67 Palermo-Sampdoria 0-1
1968/69 Palermo-Sampdoria 1-0
1696/70 Palermo-Sampdoria 3-0
1972/73 Palermo-Sampdoria 0-0
1977/78 Palermo-Sampdoria 0-0
1978/79 Palermo-Sampdoria 1-1
1979/80 Palermo-Sampdoria 1-0
1980/81 Palermo-Sampdoria 1-1
1981/82 Palermo-Sampdoria 0-0
2001/02 Palermo-Sampdoria 2-0
2002/03 Palermo-Sampdoria 0-0
2004/05 Palermo-Sampdoria 2-0
2005/06 Palermo-Sampdoria 0-2

gabber_saviola
Amit még Én írtam a palermósszájtra ahhoz képest ez csak egy gyenge próbálkozás.

The Sopranos
Buongiorno! <#hawaii>
http://www.ilpalermocalcio.it/en/0607/prossima.jsp?idpartita=2500
A mai várható kezdõcsapat...

Hajrá(f) Palermo!

FORzA PALeRMO

fsgh
Nem tudom érdekel-e titeket de találtam egy ilyen oldalt és gondoltam megosztom veletek ezt a képet:

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
butaság lenne oda menni, Braziliában nehéz lesz megbolygatni a csatársort, olaszoknál lehet ott variálni bõven

Avanti Crociati!

gabber_saviola
ez meg a másik

9csöves9
rengeteg kiváló brazil csatár nem került a brazil válogatottba,holott simán ott lett volna a helyük

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Braziliában eddig sz@rtak rá, nem most kell lobbizni érte

jbal
szvsz a Brazilba kéne mennie vagyis én azt választanám.azért mégiscsak elsõdlegesen brazil

gabber_saviola
nem volt még Brazil válogatott és 5 éve itt nyomja az ipart a csizmában, így kettõs állampolgár lett. Abban az egyban sajnálom, hogy Dunga (Brazil szövkap) is hívja és Donadoni is, szal van mit átgondolnia.

fsgh
Gabber ezt jól gondolom?#14362 vagy hülyeséget írtam?

gabber_saviola
Amaurival elég jól jártunk, Zamparini meg szerelmes Tevezbe 😛
Caraccioloval meg lehet hülyíteni a Romát :ASDasdasdasd

gabber_saviola
😞
részvét

szanics
Bizonytalanná válhat Andrea Caracciolónak, a Palermo támadójának sorsa, miután a rózsaszín-feketék vezetõsége úgy nyilatkozott: a csatár az Újévben az AS Romához igazol.

Rino Foschi, a Palermo sportigazgatója egy olasz rádióállomásnak szóról szóra ezt mondta: "Egyáltalán nem kizárt, hogy Caracciolo az Újévtõl a Románál folytatja. Amennyiben a Farkasok érdeklõdése komolynak mutatkozik, tárgyalunk velük a játékosról. Caracciolo egy rendkívül tehetséges támadó, de csapatunkban már itt van Amauri, aki kiszorította õt a csapatból" - mondta Foschi.

És ha sokakban felmerülne: a Roma nem tudja megfizetni a játékos vételárát, nos, a Palermónak erre is van javaslata.

"Egy kölcsönszerzõdés is szóba jöhet, vagy akár abba is belemennénk, hogy a két klub közösen birtokolja Caracciolo játékjogát. Ha tudunk találni az átigazolási piacon egy másik csatárt, és az anyagiakban megegyezünk a fõvárosiakkal, akkor létrejöhet az átigazolás."

Ezt a nyilatkozatot a Newcastle elleni mérkõzés elõtt tette Foschi, az 1-0-s vereséggel végzõdött találkozót követõen azonban már másképp fogalmazott.

"Caracciolo fontos tagja a csapatnak, ezért velünk marad" - mondta a kudarcot hozó mérkõzés után.

A 25 éves játékos, akit 2005-ben igazolt le a Palermo a Bresciától, eddig 40 mérkõzésen 9-szer volt eredményes a rózsaszínmezeseknél.

Cucmey
Remélem az olasz válogatottságot választja. <#eljen>

Cucmey
Sajna nem tudom nézni ma derült ki. <#szomoru1><#rinya><#rinya>

fsgh
õõ izé😄DD

szóval õ még nem volt behíva a Brazil válogatottba de közben meg megkapta
az Olasz állampolgárágot és emiatt választhat?

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola
sport1tv

ÉLÕ 14:45 Labdarúgás. Palermo-Sampdoria, olasz bajnokság, 10. forduló (élõ)

így igaz, Palermo meccseket akar a nép

gabber_saviola
:ASDadsasdasd

haggyadmármagad Enyókám 😛

Cucmey
Abszolut nem bánom ezt a veresegét. Egyébként meg jól játszottunk.
Fülöp Laci meg.. Hát... Jókat röhögtem. 😄DD
Ja Gabber bocs hogy nem köszöntem el meccs közben de átmentem a nagy tvhez nézni a meccset. 😊

báttyó02
.ðððð

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kuktabá
na mieza ROZSASZIN HODÁLY ITT?.-sdf:asdf:sdf:sdf:sdf:

LOGOMAT LESSÉTEK SUNIK :}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!