Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
fõleg h bajnokok leszünk na akkor majd mindenhol ott virít majd a rózsaszínû mez és megjelenik a sok divat is mind kukta 😄DDDDDd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
palermo killereket nem látjuk szívesen :ASDA?D:ADasda

Cucmey
Mondom velem már volt olyan hogy megkérdezték hogy az Serie A vagy B csapat e.

kuktabá
😄

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

gabber_saviola
fu a legkomolyabb az mikor megkérdezik, hogy milyen csapat az a Palermo. Nah akkor egy Serie A-s tabellát odamutatnék a fejéhez 😄ddddddddd

részvét

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Na ja. Tegnap jól átb*szták a pofám! <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Azt mondták hogy jött Palermo mez a Lotto boltba. Erre rohanok oda hogy el ne vigyék(mellesleg nem hiszem hogy itt rajtam kívül valaki ilyesmit venne) erre mondja az eladó hogy nincsen nem volt és nem is lesz. 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Én akkorát csalódtam hogy az nem igaz.

gabber_saviola
megyünk, addig még egy mezt meg egy sálat is be kell szerválni 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Ahogy mondtam. Kocsival egy nap alatt le lehet zavarni ha 3kor kezdõdik.

gabber_saviola
:ASdasasdasdd
nám, lácsijóst nem vesszünk be 😛

gabber_saviola
jó lenne, csak oldjuk meg

Cucmey
Udinese - Palermo?? Áll még??

kuktabá
csatlakozhatok a femilibe? :|

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Cucmey
Nekem is! 😊))

gabber_saviola
így igaz, mikor nem ír ide Signora nagyon hiányzik 😊

Cucmey
Szerintem nem baj ha ugyanazt leírod de legalább írsz ide!

gabber_saviola
<#puszi><#puszis><#law><#wave>

rosagirl
Szal tegnap is leírhattam volna a gondolataimat, csakhát azok pontosan egyeznek a tieitekkel.

1. nem rossz eredmény ez a tarcsitól
2. az újabb bizonyíték arra, hogy felnõtt, érett, nagy csapat lettünk: lesz@rjuk az olasz kupát
3. BOVO, BOVO, BOVO <#vigyor2><#wave><#worship><#integet2>

Na, most ettõl kinek lett jobb, drága vezérem? <#puszi>

rosagirl
<#law> Hányszor mondjam még el?! Idelátogatok én minden nap, sõt, naponta többször is, csak nem mutatom magam. Mostanában ilyen antiszociális lettem 😊

Cucmey
tudtam hogy kikapunk de végülis teljesen mindegy. 😊

gabber_saviola
Italy - Coppa Italia
22:35 November 8
FT Reggina 2 - 2 Chievo
FT AC Milan 4 - 2 Brescia
FT Arezzo 2 - 1 Livorno
FT Empoli 1 - 0 Genoa
FT Sampdoria 1 - 0 Palermo
FT Triestina 1 - 2 AS Roma

no para szép volt a tarcsitól, hogy partiban voltak a Samppal

gabber_saviola
83' Sampdoria <1 - 0> Palermo
78' <1 - 0> E. Bonazzoli
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

Bóna Zoltán befigyelt 😛

gabber_saviola
remélem kaptál ajándékba egy Palermo mezt 😊

The Sopranos
Köfi! 😊
Jóvan akkor Palermo... Nagy duzzogva! <#rinya><#beka2><#worship><#nevetes1>
Forza Palermo!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Italy - Coppa Italia
22:06 November 8
FT Reggina 2 - 2 Chievo
78' AC Milan 2 - 2 Brescia
78' Arezzo 2 - 1 Livorno
78' Empoli 1 - 0 Genoa
78' Sampdoria 0 - 0 Palermo
78' Triestina 0 - 2 AS Roma

gabber_saviola
Italy - Coppa Italia
21:29 November 8
FT Reggina 2 - 2 Chievo
HT AC Milan 0 - 2 Brescia
HT Arezzo 1 - 0 Livorno
HT Empoli 1 - 0 Genoa
HT Sampdoria 0 - 0 Palermo
HT Triestina 0 - 1 AS Roma

gabber_saviola
Italy - Coppa Italia
20:45 November 8
FT Reggina 2 - 2 Chievo
15' AC Milan 0 - 0 Brescia
15' Arezzo 0 - 0 Livorno
15' Empoli 0 - 0 Genoa
15' Sampdoria 0 - 0 Palermo
15' Triestina 0 - 0 AS Roma

gabber_saviola
Avanti, Avanti, Avantiiiiiiii 😛

gabber_saviola
Sampdoria-Palermo: formazioni ufficiali
Sampdoria (4-4-2): 99 Berti, 77 Zenoni, 19 Falcone, 26 Zivanovic, 46 Pieri; 7 Maggio, 4 Volpi, 18 Parola, 21 Franceschini; 9 Bazzani, 27 Quagliarella.
A disposizione: 1 Castellazzi, 11 Bonanni, 14 Sala, 16 Soddimo, 17 Palombo, 20 Bonazzoli, 40 Delvecchio.
Allenatore: Walter Novellino.

Palermo (3-5-2): 20 Sirigu; 53 Cossentino, 3 Bovo, 15 Dellafiore; 16 Cassani, 18 Parravicini, 4 Tedesco, 22 Munari, 50 Ficano; 90 Brienza, 10 Caracciolo.
A disposizione: 12 Fontana, 11 Amauri, 23 Bresciano, 30 Simplicio, 43 Barzagli, 65 Terranova, 66 Curiale.
Allenatore: Francesco Guidolin.

Arbitro: Gianluca Rocchi di Firenze.

elég zsír a kezdõ 😛
jaj látom Bovót, bazinagy gratula a visszatérése alkalmából

gabber_saviola
Boldog szülinapot, és ahogy a néha-néha idelátogató Rosagirl mondta, nem pali hanem Palermo a neve a csapatnak :ASDsadasdasd

The Sopranos
<#beka3> Nem csak a maga csapata kérem! <#beka3>

Köszi szépen! <#eljen>

FORzA PALeRMO

rosagirl
Boldog szülinapot, de ha még egyszer lepalizod a csapatomat, akkor nem leszünk jóban! <#ejnye1>

The Sopranos
Helló-helló!
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20061108brazil.html
Reméljünk...<#hehe>

Azt is reméljük, hogy sikeresen veszi ezt az akadályt a Pali és legyûri a Sampot idegenben is... Megfelelõ születésnapi ajándék lenne... <#crazya>

Forza Palermo! <#worship>

FORzA PALeRMO

szanics
vatera.hu - eredeti mezek mindenféle felirattal, Petikém!
Ui.: szép gólt rúgtál a Loki ellen, bár beadhattad volna... 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Sziasztok!
Szivesen vásárolnék PALERMO cuccokat,és ebbe kérném a segítségeteket.
Elöre is köszönöm!!
Cucmey
Egy szép gyõzelmet vagy egy döntetlent esetleg vereséget várok. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem tom ti hogy vagytok vele de engem nem nagyon izgat az Olasz kupa.

gabber_saviola
hehe 😛

holnap a Samp elleni Copa Italián egy 4-4-2 vel fogunk operálni nem kicsit tarcsissan:

Sirigu; Cassani, Dellafiore, Bovo; Munari, Parravicini, Tedesco, Bresciano; Brienza, Caracciolo; Amauri.

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola
nah sajoljátok 😛

1.
2.
3.
4.
5.
6.

szanics
károlyos, hm... érdekes, mint a Fiorentina szétesése 😄D

gabber_saviola
felénk a nagyon jót királyosnak, franconak, zsírnak, zsírmányosnak, faszánk, kuvajónak, kipaszottjónak vagy károlyosnak nevezik 😛

szanics
Mi az, hogy "károlyos"?

gabber_saviola
sajnálom Én is, de Amauri elintézi nemsokára az elsõ hely sorsát 😄dddddddddd

Cucmey
Elsõ 10 forduló Top10 gólja tele van Palermo gólokkal. Csak kár hogy nem a miénk az elsõ hely. 😊

gabber_saviola
nah most megy, károlyos a komi 😛

gabber_saviola
most kezdõdik az összefoglaló ismétlése, , hányadik lesz a mi meccsünk?

Cucmey
Én most már ki vagyok éhezve egy full eredeti Palermo mezre!!!
Ebbe a hónapban már nem de jõvõ hónapban akkor is veszek egyet ha csak 20000ér tudom megszerezni.

5w0rdf15h
hali Palermo fanok megjöttem 😛 Gratulálok a csapatnak láttam a szép eredményeket mind2 gyõzelem nagyon szép volt de fõleg a fio elleni 😊
kár az uefa meccsért mer nem játszott fölényben a newcastle (ezt a meccset láttam németországban) de sebaj a bajnokság fontosabb 😊

gabber_saviola
😛
az ismerem a Palermo mezt mint a tenyerem 😊
ezen a nagy lotto jel és a kicsi az nem domború, valóságban igen és az anyaga sem olyan

Reyi
Ez nem gagyi...

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu