Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
viszont jó lenne megcsinálni jövõre azt amit idén a spanyolok 😛

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
hihetetlenül elégedett vagyok a csapatommal. -15-rõl 5. helyen állni 4 fordulóval a vége elõtt, fantasztikus teljesítmény 😊
meg 90% mostmár, hogy Fiorentina, Palermo, Empoli trió lesz az UEFA-kupában ergo a helyezés majdhogynem mindegy mostmár... 😊
persze azért jó lenne az az 5. hely, háthamég realitása is van 😄

gabber_saviola
😄DDDddddddd
félsz, hogy egy gyõzelemmel visszaelõzünk mi? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
hogyne lenne 😄DDDD
csak figyelni kell a rivális csapatokat is <#vigyor1>
huácsáá neked is 😄

gabber_saviola
nincs Fio topik vagy mivan? 😄DDddddddd
amúgy huácsá

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Avanti Pergolizzi-Gobbo

bmffm856
ha Freyt akartál írni akkor õt Zamparini maximum távcsõvel fogja csak lesni <#vigyor1>

gabber_saviola
Zamparini bejelentkezett Feryért és Abbiatiért.

gabber_saviola
nah akkor lehet elkezdeni az idény megmentését. Avanit Palermo, Avanti Gobbo!

Livorno
23 E Manitta
32 S Pavan
15 D Knezevic
6 F Galante
77 A Grandoni
22 A Cèsar
28 D Passoni
19 S Fiore
3 A Filippini
4 S Morrone
21 Paulinho

9 M Bergvold
18 R Rezaei
17 N Casini
8 J Vidigal
69 D Balleri
14 S Kuffour
7 M Pfertzel

Palermo
12 A Fontana
43 A Barzagli
2 C Zaccardo
21 G Biava
23 M Bresciano
30 F Simplicio
8 A Diana
14 R Guana
5 E Corini
10 A Caracciolo
17 D Di Michele

22 M Ciaramitaro
7 E Cavani
15 P Dellafiore
4 G Tedesco
90 F Brienza
18 G Giacomazzi
1 F Agliardi

gabber_saviola
ma valami ilyet szeretnék látni, amilyen még év elején volt:

Livorno-Palermo: cosi all’andata
PALERMO-LIVORNO 3-0 (2-0)
MARCATORI: 2’pt. Simplicio, 36’pt. Amauri, 34’st Simplicio.
zbr> PALERMO: Fontana, Cassani, Zaccardo, Barzagli, Pisano, Guana, Corini, Simplicio, Di Michele, Bresciano (37’ st. Tedesco); Amauri (32’ st. Caracciolo). In panchina: Agliardi, Dellafiore, Parravicini, Munari, Capuano.
Allenatore: Guidolin

LIVORNO: Amelia, Grandoni, Kuffour, Galante 5.5, Pfertzel, Morrone, Passoni, A.Filippini, Pasquale (25’ st. Bakayoko); Paulinho (35’ st. Danilevicius), Lucarelli.
In panchina: Manitta, Vidigal, Vigiani, Knezevic, Balleri.
Allenatore: Arrigoni.

ARBITRO: Rocchi di Firenze.

Ammoniti: Filippini, Grandoni, Kuffour. Angoli: 7 a 5 per il Livorno
Recupero: 2’; 3’

gabber_saviola
PALERMO (3-5-2): Fontana; Barzagli, Dellafiore, Zaccardo; Giacomazzi, Diana, Guana, Corini, Bresciano; Cavani; Caracciolo.

LIVORNO (4-4-1-1): Manitta; Grandoni, Galante, Knezevic, Pasquale; Filippini, Morrone, Passoni, Cesar Prates; Fiore; Paulinho.

morrone
a ma = szimplán ma
Ráadásul ma felvilágosítottam emberet arról, hogy Amauri nem Amuri és nem is Mari :-)
Soha ne add fel!!!

morrone
Hihetetlen gyönyörû sálat kaptam a ma tesómtól.

gabber_saviola
ez csak egy gazzettás próbálkozás 😄DDDddd

The Sopranos
És Di Michele?
Ne csesszenek már ki velünk, ha tényleg így képzelik a felállást! 😄
Nem leszünk így jóban...😄
Mi sokkal jobban tudjuk! 😄

Üdv!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola

gabber_saviola
vannak hibák a gazzettánál 😛

5w0rdf15h
Diana jobb hátvéd Zaccardo meg bal O.o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Már most szimpi az új páros, felhozták Ficano-t az u20-ból, és karácsonyfát játszunk 😛 <#worship>

ForzaInter
én azt nem olvastam😄

Yo, Bitch!

gabber_saviola
nem csak most mondom, hanem párszor volt már a híreimbe is, miszerint Zamparini jövõre vette a két játékost 😊

ForzaInter
ha te mondod...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Az a "gyerek" kb. 6 évvel idõsebb nálad. Õt és Cavanit a kövi évre vettük, most tanulja az Olaszt és ismerkedik a várossal.

ForzaInter
Azzal a Matusiak gyerekkel mi van?? nem naon láttam játszani, pedig elég nagy tehetségnek tûnik.

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
hú de fiatal még :o ha "csak" annyira jó mind Amauri akkor nem lesz gond <#smile>

gabber_saviola
svéd technikus ügynöke kapcsolatba lépett Zamparinivel, azonban Erikssont az egyik legjobb edzõnek tratja, de nem szerepel Zamparini terveiben. Zamparininek 10 edzõjelõltje van az új évre, de szerinte nem kell elkapkodni ezt a kérdést.

gabber_saviola
Palermo hívja Erikssont

gabber_saviola
pavancsolj Levi, Õ a Marlos

gabber_saviola
Claudio Ranieri Palermo és Fulham között.

Claudio Ranieri pármai munkájával hamar berobbant az Olasz labdarúgásba, és célja, hogy a Parmát megmentse a Serie B-tõl. Azonban a szakember aki dolgozott az Atl. Madridnál, a Chelseában és a Valenciában, nyáron minden bizonnyal új kihívás után néz, mivel Zamparini kérésére Rino Foschi beszélgetéseket folytatott a római születésû trénerrel. Angliában pedig azt állítják, hogy a Fulham készen áll arra, hogy egy mesés szerzõdést toljon Ranier elé amivel a La-Manche csatorna másik oldalára csábítsák a szakembert.

gabber_saviola
Foschi Parmába látogatott

Csapatunk sportigazgatója Rino Foschi tegnap Parmába látogatott és beszélgetéseket folytatott a helyi sportigazgatóval (a nevét nem tudom és nem is találtam meg a Parma topikban sem, szal valami névtelen ember) Budanról és Grellláról.

A horvát támadó jól szerepel idén és a Parma szeretné megszerezni a Palermótól, ami Foshi szerint egy 1.2 millió eurós vételárral ki is váltható, Palermo pedig kész megszerezni a nyáron lejáró szerzõdéssel ingyen távozható Grellát. Azonban a beszélgetésen elõkerült Munari és Brienza lehetséges átigazolásának kérdése aminek cserealapja a fiatal Dessena-Cigarini páros lenne amire Foschi rádobná még Caracciolot is. Azonban Parravicini nem igazol át Parmába így nyáron visszatér Palermóba.

gabber_saviola
ebben az esetben teljesen mindegy

3x, de mind1 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Cucmey
Ranierinek örülnék bár Lippire fáj a fogam. 😊)))

gabber_saviola
Tegnap volt gyerekfoci és gyereknap Palermóban

LINK

gabber_saviola
szia 😊

Fyrex
maradjunk annyiban h mi 3 pontot kaptunk, ti meg 0át

bocsi, már húzok is PALERMO topikból

csoki yo8

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nah akkor az elsõ ezdés Gobbóval és Pergolizzival

LINK

gabber_saviola
jah ha Ranieri kell zampának akkor hozza szépen ide 😊
Amelia meg nyáron tuti lelép, remélem hozzánk

gabber_saviola
maradjunk annyiban, hogy ez a Palermo topik és az egy hír amit megbeszélnek itt a fanok, és Ranieri csak év végéig írt alá Parmába 😄

jah és maradjunk annyiban, hogy még mindig nem hevertem ki a vasárnapi meccset 😛

Fyrex
maradjunk annyiban h ne dühítsetek fel azzal h elveszitek a megérdemelt drága mesterünket 😛

Avanti Crociati!

5w0rdf15h
hm Ranieri érdekes lenne 😊 Parmat is megmenti a kieséstõl, kitudja itt mit érne el majd meglátjuk...

Amelia jó vásár lenne bár Livorno nem hiszem h elengedné 😛

ez a Marlos gyerek kicsoda? 😄

gabber_saviola

Guglielmo Miccichè (Palermo alelnöke): Ez a felmentés mindenkinek vereség.

/a képen középsõ/

-Nem csak Guidolint kell bûnösnek tekinteni, de mindenképp Õ fizetett az eredmények teljes hiányáért és a váratlan összeomlásért. Ez a felmentés mindenkinek kudarcot jelent, és a csapatnak szüksége volt ez a felmentés. Reménykedek, hogy most egy óriási változás következik a csapat életében, és mindenki megpróbálja az nyújtani amivel a csapathoz érkezett.

-A jövõ?
-Tegnap az elnök, Zamparini biztosított engem az a következõ év még erõsebb lesz, és építeni fog egy még nagyobb csapatot amivel nagyobb esélyünk lesz a Bajnokok Ligáját elérni.

-Nekünk most meg kell próbálni, hogy elérjük az UEFA kupa indulást, mert legalább ezt megérdemelné ez a csapat. A rajongóknak meg üzenem, hogy Zamparini szereti ezt a várost és a jövõ év építeni fog egy nagy csapatot. A Guidolin felmentése után Zamparininek és nekem az volt az elhatározásunk, hogy rábízzuk a csapatot Pergolizzi-Gobbo duóra és így helyben el tudtuk intézni az edzõkérdést.
---------------------------------------------------

Rino Foschi: Mazzarri, Colantuono és Ranieri.

Õk így hárman akiket meg fogunk fontolni a jövõ évadra. Szerintem Parma technikusa visszatükrözné az ideált, ami a vállalatunkat képviseli.

Ebben a pillanatban még találgatások és felvetések zajlanak a vezetõedzõi székrõl, mert nekünk most gondolkodnunk kell a választás elõtt. De most a legfontosabb, hogy elérjük az UEFA Kupa indulást.

Palermo:

Ami nem nagy port kavart, de megemlítést érdemel, hogy Guidolin távozásával együtt elküldésre került Adelio Diamante erõnléti edzõ és Lorenzo Di Iorio kapusedzõ is.

Kapusedzõi posztra Roberto Corti került, erõnléti edzõnk meg Baldini lett. A primeverát eddig irányító Pergolizzi helyére Emilio Zangara került.

Amelia: A Palermo figyel engem

-Ha egy elfogadható ajánlat megérkezik, akkor megengedik nekem, hogy távozzak. Szeretnék egy jobb csapatban játszani egy nagyobb csapatban, a Palermo érdeklõdése pedig imponáló nekem.

-Lucarelli? Remélem, hogy nem távozik, bár sok a keserûsége és a bánata.

Palermo: Zamparini invitálja Ranierit.

Következõ évszakban Zamparini rá akarja bízni Palermo vezetõedzõi székét Parma technikusára, Claudio Ranierire. Az elnök szerint Ranieri ez elsõszámú célponttá lépett elõ, de ha ez nem sikerül, akkor Mazzarri vagy Colantuono kerül a képbe.

Spanyolország: Real Madrid figyelte Cavanit.

Egy spanyol online újság szerint a Real Madrid érdeklõdött a Palermo támadójáért Edinson Cavaniért, azonban Zamparini hamar pontot tett az ügy végére, mivel nem szeretne úgy járni, mint anno Luca Tonival.
-Edinson Cavani jövõjét Palermóban képzeljük el, így Õ sokáig itt fog maradni. Nagyon tehetséges játékos, aki egy szép karrier elõtt áll és nem azért hoztuk el, hogy nyáron távozzon.

Legvégére egy kis átigazolási pletyit is hoztam

Rino Foschi: Palermo közeledik Marloshoz.

Csapatunk sportigazgatója, Rino Foschi kinézte magának a Coritiba játékosát, Marlost.
Sportigazgatónk szerint a játékos nagyon közel áll ahhoz, hogy Palermóba érkezzen, mivel kapott már egy szerzõdéstervezetet is és nem újította meg a lejáró szerzõdését sem.

5w0rdf15h
amúgy meg ott az a szabály is h 1 játékos 1 éven belül nem igazolható át 2x

5w0rdf15h
marca=nso ergo kamu

Marca szerint Cavanit elhozhatja a Real... Gabbert kérdem, hogy találkozott-e ezzel a hírrel ahol járkál, mert ha nem, kamu az egész 😄. Erre van esély spanyolokat ismerve 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

takibalint
MOstansag nem neztem a Seria A tablazatot. Azert jo lenne, ha visszatornaznatok magatok, mar unalmas, hogy mindig a nagy csapatok indulnak a BL-ben. Inter, Milan, Juve

5w0rdf15h
azért mert a 4.-el szemben tavaly még 10 pont elõny volt....most meg 7 pont hátrány "csak" ennyi

gabber_saviola
december óta bazinagy nullák vagyunk, semmi másért <#smile>

takibalint
Most tulajdonkeppen miert is lett kirugva az edzo? Aert mert 2. illetve 3. helyre hozta fel a csapatot? Meg a PArma elleni vereseg ellenere is van esely a BL indulasra, vagy nem?

Cucmey
Hát gondolom elege lett egy kicsit a csapatból ezért nem néz fel ide sem. 😊 😞