Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Palermóba költözik Davide Matteini az Empoli játékosa, miután megegyeztek a felek a közös tulajdonról.

csáóóó Davide 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Foschi-Marotta csúcstalálkozóján már csak órák kérdése és Caracciolo közös tulajdonba kerül a Sampdoriával.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
Per rinforzare il proprio attacco, e per trovare un valido sostituto al brasiliano Amauri, il Palermo starebbe valutando l'acquisto dalla Reggina dell'attaccante Nicola Amoruso, esperto bomber che in passato ha vestito anche le maglie di Juventus, Sampdoria e Napoli. Il trentaduenne Amoruso sarebbe entusiasta di trasferirsi in una piazza ambiziosa come quella siciliana.

<#vigyor3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
minden bizonnyal Roberto Guana fogja átvenni a távozó Corinitõl az rányító szerepét. Guana megtisztelõnek találja a szerepet, azonban elárulta, hogy nehéz lesz pótolni Corini játékát.

gabber_saviola
Pasquale Foti, a Reggina presidentéje szerint Rolando Bianchi közel van, hogy Palermóba szerzõdjön, viszont Rino Foschi gyorsan meg is cáfolta a transzfert (okosan csinálja). 😄DDDDDDDDDDD

Mourad Meghni (Bologna): Napoli, Palermo és egy Spanyol csapat is lobbizik érte.

5w0rdf15h
2,99 millat kellett volna h mégjobban beégesse õket :Asdasd

gabber_saviola
van esze az Öregnek 😛

grazie Zampa <#worship>

5w0rdf15h
😄DDdddd

gabber_saviola
nap híre 😄DDDDDDDDdddddddd

Makinwa már a Lazio játékosa.

Az 1 éves comproprieta lejárta után megtörtént a licit a nigériai játékosért, a Lazio 3 milliós licitje után Zamparini 2.9-et ajánlott, így a Lazio viheti a támadót.

megérte 😄DDDDdddddddd

gabber_saviola
Palermo: eladtuk a Parmának Budan 50%-át. Így a játékos comproprietàba került a Parmával.

Parravicini 50-át eladtuk a Parmának, így Õ végleg oda került.

Fyrex
Palermo, Tedesco promuove Biava come nuovo capitano

Se Giuseppe Biava lo ha pubblicamente elogiato e promosso come erede della fascia di capitano per diversi anni indossata da Eugenio Corini, Giovanni Tedesco ringrazia e contraccambia. L'ex centrocampista di Perugia e Genoa ha infatti dichiarato: "Il vero capitano è lui. Sono tanti anni che è a Palermo e ha dato molto alla squadra. Ha tutto per essere l'erede di Corini, ma sono scelte che spettano all'allenatore".

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nemsokára robbantuk az átigazolási piacon (jul. 2.)

morrone
Na mi van már, napok óta semmi hír?!

gabber_saviola
nemsokára veheted a Palermo mezedet, mert Colantuono egyre jobban akarja Vierit és Donit az Atalantából, Õk pedig szeretnék követni a mestert Palermóba.

gabber_saviola
holnap Zampaini-Spinelli csúcstalálozó, támája Amelia átigazolása lesz.

Avanti Zampaini Avanti

gabber_saviola
eddig úgy néz ki, hogy Bonanni és Terlizzi marad Sampnál kölcsönben jövõre is. Aztán Giuseppe Marotta egy 4.5 milliós ajánlatott tett Caracciolo közöstulajdonáért.

gabber_saviola
az hogy Amelia megy kölcsönbe hozzátok, Foggia meg megy Palermóba.

(de ez még csak valami találgatás szerü)

Amelia in prestito alla Lazio, Foggia al Palermo

ez mit jelent?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

*nemnyali*

ForzaInter
mikemény lenne már, a régi nagy kedvencem legalább egy jócsapatban nyomná😄

ha odaigazol Palermo fan leszek😄DDDDDDDDDdddddddddddd

Yo, Bitch!

fsgh
Vierivel nagyon jól járnátok...egy Amauri Vieri páros durva lenne.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola

McFrost
nem hiszem , hogy Papa nem tudta volna segíteni a csapatot a pályán kívülrõl?
azért én abban bíztam , hogy azért vonul vissza , hogy másod edzõ legyen vagy valami ilyesmi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zsolti9014
Sok sikert Eugenio Corininek!

Hajrá Magyarország!

😮OOO látszik ritkán járok ide, ezen meglepõdtem...

KapuBen
Részvétem<#rinya>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

5w0rdf15h
az biztos h nem lehetett egyszerû elvégre a csapat vezéregyéniségérõl volt szó 😞

gabber_saviola
<#worship><#law><#puszis><#wave>

morrone
Így van!

Talán lehetett volna szebb a búcsú, nem kellett volna ilyen huzavona, sértõdgetések.
Borzasztóan csípem az öreget és sok sikert kívánok neki a továbbiakban!

gabber_saviola
sajnálom, de Zamparinit fogja igazolni a döntése, mert Corini már öreg volt oda középre. De minden tiszteletem az Övé, mert megtett mindent a csapatért és küzdött. De eljött az idõ a váltásra és Corinit fel kellett áldozni.

Kemény lehet ilyen döntést meghozni.

5w0rdf15h
<#sir> sok sikert neki

gabber_saviola
Corini aláírt 1 évet a Torinohoz

😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gabber_saviola
arra felé nem divik az Olasz játékos 😛

Zsolti9014
sõt, még olasz is 😄D

#18435: így van, majd meglátjuk. 😊

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
nembaj, jöhet azért.

Yo, Bitch!

bmffm856
nemjó. nem argentin.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ForzaInter
esetleg Milánó-ban<#vigyor1>

Yo, Bitch!

bmffm856
majd meglátjuk 😊
én mostmár nagyon meglepõdnék ha nem Firenzében kötne ki Barzagli...

Zsolti9014
A Corriere dello Sport szerint 45 millió fontot (66-67 millió eurót) költ a Juve átigazolásra.

Barzagli 15
Milito 18
Huntelaar 18
Maradna még 15-17 millió, amibõl esetleg egy középpályást lehetne venni. Vagy ha igaz Iaquinta megszerzése, akkor az még 8 milla, így is 7-9 millió maradna. És ehhez még jó esetben hozzáadódhat az eladásokból származó bevétel, ami Trez és Camo távozása esetén igen szép summa (min. 20 M) lehetne. +esetleg néhány transzferbe játékoscserét is belevonnak!

Jövõre egy ilyen kezdõ: Buffon- Chiellini, Barzagli, Milito, Grygera- Salihamidzic, Tacchinardi, Nedved, Marchionni- Huntelaar, Del Piero
ez odavágna. de jó is lenne!!!

Tudom-tudom, szép álom! Lehet neked van igazad! Azt tudom hogy én a palermói 43-mast többre tartom Militónál.

Bocs, hogy eltértem, de ez kicsit azért a Palermót is érinti.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
meglesz fõnök 😊
telefonálok Corvinonak, hamarosan intézkedik 😊

bmffm856
Milito 18 milla Barzagli 15 milla vagy 8 milla + Miccoli. összeadva ez 33 misi és ha jól tudom összesen 40-50 millát szánnak nálatok az igazolásokra, amibõl kötve hiszem hogy 33-mat csak a védelemre költenének...

Zsolti9014
rosszul gondolod!
A Juventusból Tudor és Kovac már biztosan távozik, Balzaretti lehet (éppen hozzátok), valamint Boumsong nem túl stabil megoldás, így minden védõre szükségünk van.
Ha viszont igazad van, és Barzagli HELYETT vesszük Militót, akkor - ez nem ígéret, de - tökönszúrom magam!

Perkálni kellene mihamarabb mindkettõjükért.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Palermo, offerta ufficiale per Matuzalem !
Zampabácsi 8 millát szán a bizniszre

<#papakacsint>

nemtom Lazio forumba volt lineklve

gabber_saviola
szépen tejeljetek érte 😊

bmffm856
a Juve éppen ma igazolja le (ha ezt még nem tette meg) Gabriel Militot a Zaragozából, így valószínûleg Barzagliért már nem versenyeznek majd. azért az luxus lenne egy posztra két ilyen igazolás... 😊
szóval tényleg egyre közelebb a Fiorentinához, nem kis örömömre 😊😊

5w0rdf15h
Babel nagy játékos 😊 kurvagyors és csatárnak meg bal szélsõnek is kiváló

gabber_saviola
kicsit félek a sráctól valamiért, de ha kell nekünk akkor jöjjön.

miki36
Miccolis üzlettel jól járnátok😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"