Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

álompáros 😄ddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
semmi, bár szerintem Ameliát már szerintem nem is figyeljük. Matu meg ha így halad matuzsálem lesz az ukránoknál.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Matusiak pl. teljesen jó lenne Matteinivel párban, én tuti kipróbálnám Õket párban.

KapuBen
matusiak?xD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
amelia matuzalem róluk nincs hír?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Cucmey
húú tényleg. akkor háromcsatáros játékot kell játszani. Zamparini ugyis támadó focit akar látni. 😄DDDDDDDD

gabber_saviola
pikcsörsz kavalkád

Udinese:

LINK

Bad Kleinkirchheim:

LINK

gabber_saviola
Cucmey és Cavanival mi lesz? 😄DDDd

Cucmey
Amauri & Miccoli lesz a Seria A legerõsebb csatárkettõse. Majd csak nézzétek meg egy év múlva. 😄DD

Zsolti9014
ok, tehát az elsõ verzsön: vak vagyok. 😄DDDdd

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
ma Foschi csacsogni fog Pradèvel egy esetleges Rinaudo-Aleandro Rosi cserérõl.

gabber_saviola
"Stefano Colantuono 25 játékost nevezett a túrára, hozzájuk késõbb csatlakozik Mark Bresciano, Edinson Cavani és Bosko Jankovic."

Bresciano válogatottnál van, Jankovic házasodik, Cavani pedig az u20-as válogatottnál van

Zsolti9014
lehet hogy vak vagyok, vagy csak nem emlékszem, de Cavani hol van?
A copa america miatt nincs itt?

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
eljött az a pont mikor a tulajdonos szóhozjut és elmonja, hogy mik az elvárása.

szal Maurizio Zamparini nem szeretne még egy olyan szezont mint ami tavaly volt Guidolinnal. Õ egy Bajnok Ligája végsõ helyezést szeretne, de ha ez nem jönne össze, akkor UEFA indulás a minimum. Amauri és Miccolitól nagyon sokat vár, és reméli, hogy a mostani erõsebb kerettel az UEFÁ-ban is jobban fogunk vitézkedni. És támadó focit AKAR látni az egész évben.

gabber_saviola
igen, jól látjátok, Brienza is utazik a kerettel, nos Õ még nem írt alá sehova, így a csapatunk játékosa 😄DDDDDDD

Zamparini megerõsítette, hogy Mariano Gonzalezt kölcsönadjuk jövõre a Portónak, ezért nem utazik.

gabber_saviola

Holnap Udinében találkozik az új csapat, és elindul a megszokott nyári Bad Kleinkirchheimi edzõtáborába.

Stefano Colantuono 25 játékost nevezett a túrára, hozzájuk késõbb csatlakozik Mark Bresciano, Edinson Cavani és Bosko Jankovic.

Kapus: Federico Agliardi, Alberto Fontana, Samir Ujkani;
Védõ: Andrea Barzagli, Giuseppe Biava, Ciro Capuano, Mattia Cassani, Alberto Cossentino, Paolo Hernan Dellafiore, Marco Pisano, Leandro Rinaudo, Cristian Zaccardo;
Középpályás: Maurizio Ciaramitaro, Aimo Stefano Diana, Roberto Guana, Giulio Migliaccio, Fabio Henrique Simplicio, Giovanni Tedesco, Francesco Mirko Velardi;
Támadó: Carvalho de Oliveira Amauri, Franco Brienza, Paolo Carbonaro, Davide Matteini, Radoslaw Matusiak, Fabrizio Miccoli.

Stáb:
Stefano Colantuono vezetõedzõ, Renzo Gobbo és Gabriele Matricciani technikai edzõk, Marco Montesanto és Francesco Chinnici erõnléti edzõk, Mariano Coccia kapusedzõ, és az orvosi stáb Roberto Matracia, Giorgio Gasparini, Alex Mario Maggi, Emanuele Randelli.

morrone
Napszúrás? 😊

Fyrex
maradcsak, jónálunkneki 😛

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Bovo távozásával megnyílt az út Paolo Castellini elött 😮
gyerecsak, jó lesz itt neked 😛

gabber_saviola
Bovo 50%-át eladtuk a jövõ évre, a frissen feljutó Genoávak. Így lezárult mindenféle találgatás Barzagli féle transzferekrõl.

gabber_saviola
persze, hogy nem fogunk vitát nyitni, viszlát

bmffm856
fikázom?! ne keverjük már a szezont a fazonnal Gábor...
zrikálás nem egyenlõ a fikázással...
de ha ez a kicsinyes óvodás vita neked jó, akkor viszlát. de kicsit azért gondolkodj már el, hogy megint ki kötött bele kibe...
pace

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
ahol tudod fikázod a csapatot, aztán bejössz ide jópofizni.

viszlát

bmffm856
miez vazze? bigbrádör? 😊
ezt a kört meg nem hinném, hogy van értelme mégegyszer lefutni Gáborkám, nem több egyszerû zrikánál. (kb. olyan mint a lilasrácok, amit te naponta elejtesz itten 😊)

gabber_saviola
enesón cicafijuzod a Palermót, ezekután még van arcod ide bejönni, érdekes vagy Petikém

gabber_saviola
nemrég, pontos dátumot ne kérdezz 😛

bmffm856
ez éppen annyi amennyiért vettük a Leccétõl...

Zsolti9014
Bojinovot a Lazio is vinné, a Fio állítólag 12 millió eurót kér érte.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
ez nagyon igaz. abszolut nem becsülik meg a bolgárt, pedig nagyon sok van benne. remélem jó helyre kerül ahol kibontakozhat mert erre eddig sajna nem adták meg neki a lehetõséget sehol...

bmffm856
Barzagli = Bojinov + némi péz <#vigyor1><#vigyor1>

9csöves9
😄

januárban már beszéltek errõl Lampard kapcsán

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

értem de ez mikor lett szabály? :\

remélem Fm2008ba bennelesz már :| 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

fizessetek vazzee, én nem sírnám vissza, annak ellenére, hogy lõtt pár gólt tavaly 😊

ForzaInter
Mesto is jóvétel.

Yo, Bitch!

Zsolti9014
De Sanctis a Sevillához megy, a hivatalos oldalukon is van vmi errõl.
Az Udinese igen meggyengült az utóbbi években: Di Michele, Iaquinta, De Sanctis. Igaz, Quagliarella jót tesz nekik.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Vucinic is mekkora ász volt már abban a Leccében, most meg padozik Romában 😞

ForzaInter
5 évet eltöltött és 2 évnek elkell telnie a szerzõdés hosszbítástól.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
azaz új szabály, valami 25 év feletti, asszem öt évet egy csapatnál eltöltött idõarányosan kivásárlós dolog, vágod nem?

9csöves9
jaja már akkor lepattant róla mindenki,meg úgy rúgott mint egy ló

mondjuk idén pont a Lecce ellen bizonyította milyen kurvajó ballába van 😄

ez is olyan De Sanctis féle szerzõdésbontás volt? mert már nemértek semmit 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

gabber_saviola
Leccében mekkora isten volt már

gabber_saviola
Ibrahimovics kéne nekem, neki még jól is állna a rosamez 😊

9csöves9
hülye volt a Juve és a Fiorentina is,vétek elherdálni egy ilyen játékost

baszki 16 éves korától játszik a Serie A-ban -.-

😮OOO

össze-vissza kakilom magam ha õt is mexerzitek

gabber_saviola
pedig meg voltam gyõzõdve, hogy nálatok fog végleg kikötni

Zsolti9014
mi sajnos õt is elszalasztottuk. pedig csak játszatni kellett volna. de jó lenne pedig egy ilyen kiváló fiatal csatár.

(nembaj, Palladino lesz a legjobb 5 éven belül 😄D ).

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
aki él és mozog az olasz fociban, az most a nyálátcsorgatja érte 😊

szerinted Parmába menne inkább? 😄DDDddddd

5w0rdf15h
az zsír jöhet 😛

mintha vmi olyasmit olvastam volna h a Parma is rárepült

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
"Bojinov szabadlistára került, mert nem fogadta el a Klub (lilasrácokklubja) szerzõdéshosszabbítási ajánlatát"

5w0rdf15h
Bojinovval most szerzõdést bontottak v mivan?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"