Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Sopranos
Murinnyót a kispadra!!

FORzA PALeRMO

de mért nem ad egy edzõnek több idõt? nem értem...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Cucmey
<#eljen><#nyes>

gabber_saviola
:Dddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fsgh
elég rossz testvérek ha félévente kibaxa mondván sz@rul végzi a dolgát:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
ez nem északi munkásváros, Zampa és Guidolin olyanok mint a testvérek, mifelénk ez így megy délen :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fsgh
lol:D De ezzele már lassan az elnök csinál ***** szájából... hiába rugják ki mostmár Guidolnt ugyis tudja hogy vissza hívják még...:DDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
:DDDDDDDdd

5w0rdf15h
akinek szintén megy ideig aztán kibasszák és jön vissza Guidolin mester :D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cucmey
Szerintem jót fog tenni a váltás! Guidolin mindig is jól vezette a csapatot. Egy ideig... Aztán mindig jön valaki más. :D

gabber_saviola
hát ezt is megéltük :D
sajnálom Colantuonót, de ez van

Cucmey
Érdekes hírek ezek... Amugy a Juve elleni meccsrõl had ne beszéljek...

The Sopranos
Verné ki a gerencsér tomi meg a pákó Zampa fejébõl ezt a hülyeséget!

FORzA PALeRMO

ForzaInter
jaja...

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
márpedig azt írják h Guidolin negyedszerre tér vissza....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

The Sopranos
De ha megint Guidolint hozzák vissza...<#boxer>

FORzA PALeRMO

ForzaInter
gabber_saviola
borzató volt, mint egy rémálom. nagyon beleszaladtunk abba a bizonyos késbe.

mind1, Forza Palermo

Zsolti9014
nem szabad letörni, fel a fejjel és elõre!!!
egyébként sportszerû volt a 2 csapat.

Hajrá Magyarország!

morrone
Hát ez gyalázatos volt :(

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
megoldottam a hibát, mostmár minden okés

Zsolti9014
<#mf1>

és bocs az offért :D

Hajrá Magyarország!

nah remélem hogy szétveritek ezeket nemistommiket :D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Cucmey
mindig valami bannercsere.org-ra ugrik át az oldal. :(((

Cucmey
Akkor fogj össze Sword-el mert õ meg eléggé hanyagolja mostanában az uspalermo.hunsport.hu-t. :)

gabber_saviola
Tisztelt Magyar RosaNerok!

Mivel az uw.hu régebben elég sokszor megakadályozott az oldal frissítésében eléggé lehangolódtam, így most hosszú idõ után erõt veszek magamon és újra megnyitom az oldalt.

üdv, gabber

http://palermo.uw.hu/

gabber_saviola

egy hónappal ezelött Foschibácsi megnézte magának a Portuguesa játékosát, Diogo Luis Santos-t. A gólerõs játékos árát 11 millió euróra taksálták a brazilok.

Diogó álma egyszer Európában játszani, de jelen pilllanatban a mostani klubjában szeretne még eredményesebb lenni.

Cucmey
Nem lenne rossz... :)

gabber_saviola

Új fõszponzor 2009 Június 30 -ig

nem semmi szponzor, kellett ez már nekünk

The Sopranos
Ne idegeljé' má'! Cataniás leszek!! :DD
Elárulod, hogy milyenek vannak még?

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
igen :Dddddd

gabber_saviola
szerintem összedrótozzák vasárnapra

Cucmey
Miccoli meddig sérült???

The Sopranos
A 3 nagy csapaton kívül ismertek még szicíliai csapatokat?

FORzA PALeRMO

gabber_saviola

Cucmey
Képesek vagyunk rá!! Viszont képesek vagyunk egy sima 3-0ás vereségre is. :(

gabber_saviola
nagyon készülök rá, már hétfõ óta ezen kattog az agyam. bazinagy lehetõség elõtt állunk és ha hiszünk benne, akkor idegenbõl elhozzuk a 3 pontot :D

Cucmey
Elverjük az öreg nyanyát! :DDDD

gabber_saviola
Sport1 vasárnap
ÉLÕ 20:15 Labdarúgás, Juventus-Palermo, olasz bajnokság, 13. forduló (élõ)

<#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
gondolom Zampapapa megjátszik egy kivásárlási árat is :D

Zsolti9014
a kölcsön az korrekt lenne. nagyon jó játékos lesz belõle ha beérik. (szerintem).

Hajrá Magyarország!

9csöves9
csak kölcsönbe menne télen hozzátok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Aztán Zampapapa kinézte magának a Le Mans játékosát, Tulio De Melo-t.

Ezt tudja a srác

gabber_saviola
Domenico Criscito

a Juventus U21-es válogatott játékosáról, Criscitoról érdeklõdtünk a zebráknál. Eddig úgy tûnik, hogy egy téli átigazolás is kisülhet a dologból, de rajunk kívül még a Genoa is szeretné megszerezni a játékost.

gabber_saviola
az igen :Ddddddddddddddddddd

The Sopranos
Nekem meg ez: alamiasperandeo
:D

Forza! ;)

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
a Blues rosanero lett a csengõhangom :Ddddd

The Sopranos
Kemények ezek a zenék! Szintiboy... :DD

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Primavera

PALERMO-NAPOLI

PALERMO (4-3-3): Ingrassia; Romeo, Inglese, Cossentino, Mazzotta; Velardi (14’st Casisa), Tranchina, Kulenthiran (1’st Failla); Mensah (31’st Grimaudo), Misuraca, Polito.
A disp.: Semprevivo, Costantino, Davì, Giacalone.
Allenatore: Galfano

NAPOLI (4-4-2): Del Giudice; Perna, Fiore, Rizzuto, Finizio; Genetti, Esposito, Nigro, D’Urso; Ciano (38’st Scalzone), Ammendola (38’st Ramaglia).
A disposizione: Bardet, Marotta, Cerasuolo, Fucci, Fontanella.
Allenatore: Apuzzo

Arbitro: Manna di Isernia

Ammoniti: 4’st Inglese (P), 41’st Cossentino (P), 4’st Rizzuto (N).
Recupero: 0’ pt e 3’st.