Ghost Wars - újabb magyar háborús stratégia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedves cikkíró biztos körülnézett milyen témák vannak azt a kollágának odabökte: -Te errõl a Ghost Wars-ról semmit nem találtam....Írok belõle egy cikket<#idiota>#idiota>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Vajon mikor fog az sg.hu rendes cikkirokat alkalmazni, akik mondjuk megfelelo felkeszultseggel bizrnak azzal a temaval kapcsolatban, amirol cikket kellene irniuk. Vagy, mint sok esetben mar visszakoszont ez a problema, legalabb angolul rendesen ertenenek.
Mellesleg a marketing, a játék honlap gyártása mind mind a kiadó dolga...
Az, hogy agának a cégnek van vagy nincs, az fakultatív, mondhatni bonus dolog...
Aki infót akar a játékról az bepötyögi google-be és olvashat rendesen.
A cikknek kb 5%-a foglalkozott amúgy a progival, és nem ez az elsõ olyan cikk ezen írótól ami 0 konkrét információt takar az adott témáról.
Az, hogy agának a cégnek van vagy nincs, az fakultatív, mondhatni bonus dolog...
Aki infót akar a játékról az bepötyögi google-be és olvashat rendesen.
A cikknek kb 5%-a foglalkozott amúgy a progival, és nem ez az elsõ olyan cikk ezen írótól ami 0 konkrét információt takar az adott témáról.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ghost Wars - újabb magyar háborús stratégia helyett jobb cím lett volna a Digital Reality új játékot készít, de én a honlapjukat hiányolom
________ `_~_\" noss
látom nem csak nekem tünt fel, hogy ismét kamucikket olvashatunk itt az sg.hu-n... :(
azonkívül meg nem tudom, hogy a programozóknak vagy inkább a kiadónak feladata egy játék honlapjának elkészítése. a fleses baromságoktól egyébként is írtózom.
arra senki nem gondol, hogy esetleg nincs finanszírozva a honlapozgatás? mer' még a html piszkálgatása is erõforrásokat vonhat el a játék programozásától.
pl ott a várva várt (lassan érdektelenségbe fulladó) Stalker problémája: mit érsz a csili-vili videókkal, jól mexerkesztett dizájnos honlappal, ha nem játékot, hanem webet programoznak?
lehet belõle gyorsan jókis hír-cikkeket összegányolni?
ja, az más...
azonkívül meg nem tudom, hogy a programozóknak vagy inkább a kiadónak feladata egy játék honlapjának elkészítése. a fleses baromságoktól egyébként is írtózom.
arra senki nem gondol, hogy esetleg nincs finanszírozva a honlapozgatás? mer' még a html piszkálgatása is erõforrásokat vonhat el a játék programozásától.
pl ott a várva várt (lassan érdektelenségbe fulladó) Stalker problémája: mit érsz a csili-vili videókkal, jól mexerkesztett dizájnos honlappal, ha nem játékot, hanem webet programoznak?
lehet belõle gyorsan jókis hír-cikkeket összegányolni?
ja, az más...
________ `_~_\" noss
mert!!!!!!!!!!!!!!<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#felkialtas>#felkialtas>
ezt én is írhattam volna csak kár tovább ragozni :D
tegyük fel, kedves cikkíró barátunk is fejleszt egy játékot..ami megállja magát a piacon...sztem neki sem lenne ideje oldalt fejlesztgetni..
tegyük fel, kedves cikkíró barátunk is fejleszt egy játékot..ami megállja magát a piacon...sztem neki sem lenne ideje oldalt fejlesztgetni..
háát, erre kár volt az a sok karakter!
Nem értem miért nem a kedves cikkíró a Digital Reality marketinigazgatója! vagy esetleg lehetne a megasztár új zsûritagja...
Egy magyar cikkírótól nem ezt vártam volna...
Néhány hasonló kaliberû cikkbõl kezdek arra következtetni hogy esik az sg színvonala...sajnos!!
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Nem értem miért nem a kedves cikkíró a Digital Reality marketinigazgatója! vagy esetleg lehetne a megasztár új zsûritagja...
Egy magyar cikkírótól nem ezt vártam volna...
Néhány hasonló kaliberû cikkbõl kezdek arra következtetni hogy esik az sg színvonala...sajnos!!
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
ha nem tetszik az oldaluk akkor minek nézegeted meg szidod???.....
nekem bejött a hege, nem kell bocs kérned, izlések és pofonok, nekem a régi P1-es 133 MHz-es idõkbeli játékok hiányoznak: pl: redneck rampage, red alert, carmageddon <#worship>#worship>
A 4. képen elég komoly az a két csávó, aki a tank ELÕTT hasal az utcán! Ha már keverik a páncélozott egységeket a gyalogsággal, miért nem a tank mögül lõnek a csávók? Na jó, káka meg a görcs...<#idiota>#idiota>
Már bocs, de a Haegemonia ritka gyér volt. Szépnek szép, de 0 tartalom. A Platoon-t nem õk csinálták véletlenül? Az is hasonló kategória. Csili-vili baromság. És a stratégia már tényleg uncsi egy kicsit. A honlap igénytelensége pedig nonszensz. Nem csak náluk, hanem a többi magyar játékfejlesztõnél is. Viszont az IG kreálóinak sok mindent meg lehet bocsátani... <#wave>#wave> vazee, annak idején teljesen felrúgta a vizsgaidõszakomat...
hát a cikkben a játékról egy szó nincs, de a képek alapján, és amit eddig a digis fiúk összehoztak az nem rossz!! Imperium I.II. Haegemonia rulez <#eljen>#eljen>
Ez most nagyon tucatbukta lesz. Elfogyott a bátorságuk?
amugy sanyo1212-nek igaza van.
amugy sanyo1212-nek igaza van.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
nemértem, hogy egyes cégek miért nem restek minden elérhetõ információt a közönség részére bocsátani, míg másoknál úgy kell vadászni minden apró morzsát. Persze akkor más a helyzet ha az információk visszatartása a stratégia része, de ez a honlap tényleg atomgáz, egyszerûen semmilyen információt nem tartalmaz még a cég korábbi játékairól sem. Minek van akkor a weben?!
azért mégis csak hivatalos forrásból érdemes tájékozódni, nem?
Kedves cikkíró! Ezért kár volt megírni ezt a cikket sztem. A helyett hogy tényleg a játékról írtál volna elkezdted szapulni a weboldalukat mert nem tudsz infót szerezni a játékról.
Ez persze csak a TE hibád, mert nekem a google a 3. találatra több infót dobott ki mint amit itt leírtál. Egyébként meg szerintem ha felhívtad volna a weboldalukon lévõ számot hogy adjanak valami ismertetõt vagy netalán tán interjút szeretnél készíteni a fejlesztõk egyikével, biztos kézszéggel álltak volna elé.
Igaz, így viszont nem lehetett volna 10 perc alatt összedobni egy cikket....<#ejnye1>#ejnye1>
Ez persze csak a TE hibád, mert nekem a google a 3. találatra több infót dobott ki mint amit itt leírtál. Egyébként meg szerintem ha felhívtad volna a weboldalukon lévõ számot hogy adjanak valami ismertetõt vagy netalán tán interjút szeretnél készíteni a fejlesztõk egyikével, biztos kézszéggel álltak volna elé.
Igaz, így viszont nem lehetett volna 10 perc alatt összedobni egy cikket....<#ejnye1>#ejnye1>
http://www.gamespot.com/pc/strategy/ghostwars/preview_6125967.html
Ez nem éppen 3 mondat.
Amúgy az E3-on ha jól tudom nyilvános standon is ki volt állítva tehát a kedves cikkíró megnézhette volna élõben is (ha igényes lenne az újság). Egy weboldalra bárki fel tud menni. Ha ott minden fent lenne, miért olvasna az ember olyan híroldalakat, mint ez? <#beka3>#beka3>
Egyébként nem értem miért pont a Digital Reality-t szúrtad ki, a www.stormregion.com magyar fejlesztõnek (Panzers II) semmivel sem jobb a web oldala. Ott még annyi infó sincs lassan 1 éve...
Ez nem éppen 3 mondat.
Amúgy az E3-on ha jól tudom nyilvános standon is ki volt állítva tehát a kedves cikkíró megnézhette volna élõben is (ha igényes lenne az újság). Egy weboldalra bárki fel tud menni. Ha ott minden fent lenne, miért olvasna az ember olyan híroldalakat, mint ez? <#beka3>#beka3>
Egyébként nem értem miért pont a Digital Reality-t szúrtad ki, a www.stormregion.com magyar fejlesztõnek (Panzers II) semmivel sem jobb a web oldala. Ott még annyi infó sincs lassan 1 éve...
kéremszépen stratégia, a képekbõl nekem a C&C Generals jutott eszembe, szal jó játék nem lehet<#szomoru1>#szomoru1>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LOÁL, a cikk 80%-a a honlappal foglakozik, bár az is igaz, hogy az eddig kitudódott hírekkel lenne öszvissz 3 mondat az egész:P
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kár hogy a magyarok általában stratégiai játékokat csinálnak...elõrukkolhatnának már valami más típusu gémmel is....amúgy szerintem nincs olyan rossz grafikája és a hangulata is teccik...maj' meglátjuk...
az IG sorozat tényleg jó volt...
A grafikája nem tetszik, de az Imperium Galactica 2 volt az elsõ játékom. Miatta akartam gépet (nem volt egyszerû..):).
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
hát nem tom.......a digital reality nem mindig fényes munkát adott ki reménykedjünk ,hogy ez jó lessz<#beka2>#beka2><#idiota>#idiota>