30
  • jefferson83
    A kedves cikkíró biztos körülnézett milyen témák vannak azt a kollágának odabökte: -Te erről a Ghost Wars-ról semmit nem találtam....Írok belőle egy cikket
  • jointeer
    ez egy milyen szar cikk.
  • Rincewind
    Vajon mikor fog az sg.hu rendes cikkirokat alkalmazni, akik mondjuk megfelelo felkeszultseggel bizrnak azzal a temaval kapcsolatban, amirol cikket kellene irniuk. Vagy, mint sok esetben mar visszakoszont ez a problema, legalabb angolul rendesen ertenenek.
  • Lemming
    Mellesleg a marketing, a játék honlap gyártása mind mind a kiadó dolga...

Az, hogy agának a cégnek van vagy nincs, az fakultatív, mondhatni bonus dolog...
    Aki infót akar a játékról az bepötyögi google-be és olvashat rendesen.

A cikknek kb 5%-a foglalkozott amúgy a progival, és nem ez az első olyan cikk ezen írótól ami 0 konkrét információt takar az adott témáról.
  • noss
    Ghost Wars - újabb magyar háborús stratégia helyett jobb cím lett volna a Digital Reality új játékot készít, de én a honlapjukat hiányolom
  • noss
    látom nem csak nekem tünt fel, hogy ismét kamucikket olvashatunk itt az sg.hu-n... :(

azonkívül meg nem tudom, hogy a programozóknak vagy inkább a kiadónak feladata egy játék honlapjának elkészítése. a fleses baromságoktól egyébként is írtózom.

arra senki nem gondol, hogy esetleg nincs finanszírozva a honlapozgatás? mer' még a html piszkálgatása is erőforrásokat vonhat el a játék programozásától.

pl ott a várva várt (lassan érdektelenségbe fulladó) Stalker problémája: mit érsz a csili-vili videókkal, jól mexerkesztett dizájnos honlappal, ha nem játékot, hanem webet programoznak?
    lehet belőle gyorsan jókis hír-cikkeket összegányolni?
    ja, az más...
  • sweech
    kielégítő a válasz...thx :DDDDDDDD
  • kancsal456
    mert!!!!!!!!!!!!!!
  • sweech
    akkor más fejlesztőknek miért van idejük???
  • sweech
    gondolom azér nézegeti hogy egy kis infót szerezzen a játékról
  • mongoose18
    ezt én is írhattam volna csak kár tovább ragozni :D
    tegyük fel, kedves cikkíró barátunk is fejleszt egy játékot..ami megállja magát a piacon...sztem neki sem lenne ideje oldalt fejlesztgetni..
  • Gerghu
    háát, erre kár volt az a sok karakter!
    Nem értem miért nem a kedves cikkíró a Digital Reality marketinigazgatója! vagy esetleg lehetne a megasztár új zsűritagja...
    Egy magyar cikkírótól nem ezt vártam volna...
    Néhány hasonló kaliberű cikkből kezdek arra következtetni hogy esik az sg színvonala...sajnos!!
  • immovable
    jaja
  • mongoose18
    ha nem tetszik az oldaluk akkor minek nézegeted meg szidod???.....
  • immovable
    nekem bejött a hege, nem kell bocs kérned, izlések és pofonok, nekem a régi P1-es 133 MHz-es időkbeli játékok hiányoznak: pl: redneck rampage, red alert, carmageddon
  • Commandante
    A 4. képen elég komoly az a két csávó, aki a tank ELŐTT hasal az utcán! Ha már keverik a páncélozott egységeket a gyalogsággal, miért nem a tank mögül lőnek a csávók? Na jó, káka meg a görcs...
  • Commandante
    Már bocs, de a Haegemonia ritka gyér volt. Szépnek szép, de 0 tartalom. A Platoon-t nem ők csinálták véletlenül? Az is hasonló kategória. Csili-vili baromság. És a stratégia már tényleg uncsi egy kicsit. A honlap igénytelensége pedig nonszensz. Nem csak náluk, hanem a többi magyar játékfejlesztőnél is. Viszont az IG kreálóinak sok mindent meg lehet bocsátani... vazee, annak idején teljesen felrúgta a vizsgaidőszakomat...
  • immovable
    hát a cikkben a játékról egy szó nincs, de a képek alapján, és amit eddig a digis fiúk összehoztak az nem rossz!! Imperium I.II. Haegemonia rulez
  • irkab1rka
    Ez most nagyon tucatbukta lesz. Elfogyott a bátorságuk?

amugy sanyo1212-nek igaza van.
  • Cat #11
    nemértem, hogy egyes cégek miért nem restek minden elérhető információt a közönség részére bocsátani, míg másoknál úgy kell vadászni minden apró morzsát. Persze akkor más a helyzet ha az információk visszatartása a stratégia része, de ez a honlap tényleg atomgáz, egyszerűen semmilyen információt nem tartalmaz még a cég korábbi játékairól sem. Minek van akkor a weben?!
  • winnie
    azért mégis csak hivatalos forrásból érdemes tájékozódni, nem?
  • sanyo1212
    Kedves cikkíró! Ezért kár volt megírni ezt a cikket sztem. A helyett hogy tényleg a játékról írtál volna elkezdted szapulni a weboldalukat mert nem tudsz infót szerezni a játékról.

Ez persze csak a TE hibád, mert nekem a google a 3. találatra több infót dobott ki mint amit itt leírtál. Egyébként meg szerintem ha felhívtad volna a weboldalukon lévő számot hogy adjanak valami ismertetőt vagy netalán tán interjút szeretnél készíteni a fejlesztők egyikével, biztos kézszéggel álltak volna elé.

Igaz, így viszont nem lehetett volna 10 perc alatt összedobni egy cikket....
  • quentit
    http://www.gamespot.com/pc/strategy/ghostwars/preview_6125967.html

Ez nem éppen 3 mondat.
    Amúgy az E3-on ha jól tudom nyilvános standon is ki volt állítva tehát a kedves cikkíró megnézhette volna élőben is (ha igényes lenne az újság). Egy weboldalra bárki fel tud menni. Ha ott minden fent lenne, miért olvasna az ember olyan híroldalakat, mint ez?

Egyébként nem értem miért pont a Digital Reality-t szúrtad ki, a www.stormregion.com magyar fejlesztőnek (Panzers II) semmivel sem jobb a web oldala. Ott még annyi infó sincs lassan 1 éve...
  • NEOreg3
    kéremszépen stratégia, a képekből nekem a C&C Generals jutott eszembe, szal jó játék nem lehet
  • NEOreg3
    LOÁL, a cikk 80%-a a honlappal foglakozik, bár az is igaz, hogy az eddig kitudódott hírekkel lenne öszvissz 3 mondat az egész:P
  • sweech
    vagy ez most milyen típusú? :DDDDDDDDD
  • sweech
    kár hogy a magyarok általában stratégiai játékokat csinálnak...előrukkolhatnának már valami más típusu gémmel is....amúgy szerintem nincs olyan rossz grafikája és a hangulata is teccik...maj' meglátjuk...
  • 7evenb
    az IG sorozat tényleg jó volt...
  • Raszkolnyikov
    A grafikája nem tetszik, de az Imperium Galactica 2 volt az első játékom. Miatta akartam gépet (nem volt egyszerű..):).
  • kancsal456
    hát nem tom.......a digital reality nem mindig fényes munkát adott ki reménykedjünk ,hogy ez jó lessz