821
  • Harly18
    Már lehet torrent-ről szedni :)
    DE úgy látom más se :(
    Én még nem találom sehol ...
    Az Activision adta a hírt, ami szerint az Aspyr Media gondozásában készült True Crime: New York City immáron a PC-s platformra is elérhető. A New York alvilágába elkalauzoló program Marcus Reed kalandjaiba enged majd bepillantást, aki egy banda főnöki székéből került a rendőri erőkhöz. A grafika átlagos lesz, de a játékmenet még okozhat majd meglepetéseket.

playware.hu
  • M@TriX
    akkor lenne igazán akciódús a gém ;)
  • twargrey
    miért szörnyü, hogy feketével kell menni a gta-ban?
    ép az a jó benne.
    egy igazi néger getto feka, ez kell bele.
    hogy nézne ki egy fehér azon a részen ahol a játék játszodik
  • Barney Tech
    A leközelebbi cigány lesz vagy kínai.
  • SZilaJMaGGoT
    Ez a niggerség nagy divat lett mostanság... Mostmár minden játékba feketékkel kell menni?? San Andreassal is ezér nem játszottam... :S Szörnyű! :P :D Kellene karakter választási lehetőség minden játékba...
  • urbijoe
    nekem megvan ps2-ön nagy baromság
  • Gyocsika
    Elolvastam ok csak jövöre
  • Gyocsika
    Ez a game van pc-re?
  • M@TriX
    na van két új kép, lehet nem is lesz olyan rossz...

• Norbi7
    köszi, de már sikerült túljutnom rajta. mondjuk én úgy csináltam hogy rárohantam és leütöttem, vagy huszadjára sikerült is. igazságszerint már végig is vittem a játék főszálát. hát szerintem elég rövídre sikerűlt és nem is olyan maradandó alkotás. a topic résztvevőinek pedig köszönöm hogy nem küldtek el a picsába csak mert konzolos vagyok. volt már rá példa sajnos.
  • good charlotte
    taktikázni kell ott vannak ilyen oszlopok a mögé bujj el amíg szét nem lövi ha szét lötte az oszlopot akkor keress egy másikat és így tovább míg ki nem fogy a tölténye én is nehezen jöttem rá
  • Norbi7
    köszi a segítséget. nem is figyeltem hogy ez PC-s topic.
  • grebber
    Hát ez PC-s topic szerintem konzolostól kérdezd márha a 2-vel tolod mivel PC-re még nem jött ki.
  • Norbi7
    Helló! egy pár napja kezdtem játszani a gémmel. nem rossz, de az elég nagy baj hogy azzal próbálnak hosszítani a játékidőn hogy 10-szer is neki kell futni a küldetésnek mire sikerűl. azért írok mert elakadtam: az ügy a President's Club, ennek is az első küldetése amikor egy nagy szellőző ventillátor előtt a szemét lő rám géppityuval. megközelíteni nem tudom, de ha lelövöm akkor meg húszdarabra vágja a ventillátor! kérem valaki segítsen mit csináljak! előre is köszi
  • joe1980
    Mikor jön ki PC-re ez a játék?
  • voxom
    hogy nézem a képeket ebbe még jobb lessz a verekedés tök jó
  • voxom
    Áh szerintem ez nem fog befutni mint ahogy az elődje se tette,haverjaimnak felajánlottam hogy odadaom az első részét de még le se szarták,pedig nem is olyan rossz.
  • 12346
    magyar gaméba meg C osztályos kéne?:S
  • 12346
    jajaja, kicsit unalmas csak...:)
  • M@TriX
    egyenjogúság vazz... ;)
    gondolták: bazz, a Rockstar-nak bejött az SA-val mi is inkább négerrel csináljuk, bizto azért lett jó gém... a miénket meg azért nem vették, mert fehér volt a csávó.
  • gumikacsa
    ez mostanság sikk, hogy a főhős sötétbőrű legyen??? Filmekben is gammákban is...
  • grebber
    PC-re jővő januárban jön.
    PS2-re Xboxra kijött már!Akinek van/volt/lesz lehetősége kiprobálni irhatna pár sort hogy milyen.
  • DJ RX7
    nem is olyan rossz!
    valaki össze tudna dobni egy banner?
  • princeofdark
    Frissül a hivatalos site!

Ami itt van.
  • princeofdark
  • grebber
    Na végre!!!

True Crime: NYC PC-re is!

[2005-10-27 @ 13:48 - Berkenye]

Várható volt ez a lépés a kiadótól az első rész sikere után: PC-re is elkészítik a True Crime: New York City című bűnözős játékot, s valamikor jövő év első negyedében dobják piacra. Bandatagunk bekerül a new yorki rendőrségbe, mint Marcus Reed, hogy a bűn ellen harcoljon.

info: Gamestar
  • grebber
    Honnan veszed játszottál már a 2-vel?
  • drop
    ez megjeleni pc re is vagy csak ps2 re
  • Sheke
    hát ez má SA utánzat az előző true crime jobb volt
  • grebber
    PS2-es képek:

A True Crime 2 gangsztából zsernyákká avanzsált főhőse, Marcus Ride, hagyományos kínai öltözékben próbál beépülni a kínai negyed maffiózói közé - Jet Liu néven. Csak találgathatunk, hogy mennyire lesz eredményes ez a projekt.

info: Hardwired
  • grebber
    Raklap kép a Hardwireden.
  • DJ RX7
    akkor bassszák meg!
  • grebber
    True Crime: New York City lesz a valósi neve.
    Megjelenés ősszel: PS2,Xbox és Gamecube-ra.
  • grebber
    2006 őszén ez nemhiszem hogy elegendő lesz valamire.
  • DJ RX7
    új muvi
  • M@TriX
    mivel?
  • DJ RX7
    mi lenne ?