821
-
#100 lehet h neked nem tetszik az ez a fórum azoknak van akiket érdekel -
Mozes13 #99 És szted ez mégis ki a francot érdekel? Ha közlési kényszered van menj máshová. -
#98 akkor minek töltötted le agyas? -
#97 hehe, nem megy a game, úgy le van védve...nembaj, úgy se érdekel a game...első részét utáltam...ezt is -
Veelee #96 Próbáltam Alcohollal is de nem megy. -
#95 nekem?nem de reload 1-2 nap de a képekből ítélve (de ki tudja) -
#94 Mit csinálnak ezek? A securom védelem eddig szart se ért, egy gombnyomás és mentek a játékok, az utóbbi időben meg sorra szopok ezzel a védelemmel. -
Lazlo #93 Na mondom sztem milehet a próbléma. pls nincs beleírva az nfóba hogy mount with daemon csak mount a másik a daemon tools honlapján nem szerepel ez a játék hogy elindítja
Link itt 1 link. szoal lehet hogy alcohollal müxik vagy valami ilyesmi -
csoola #92 hűt az elv nem inditotta...ha tud vki értelmes megoldást az irja le!(és viktorr amire te gondolsz az a starforce védelem, azt üti ki a kábellehúzás!az Securom 7-es védelem...) -
#91 elvileg -
Lazlo #90 viktorr ilyet akkór mondj ha kipróbáltad. én rpóbáltam nemmegy! -
#89 Ha kihúzzátok a cd/dvd kábeleket akkor elvileg kell hogy menjen! -
#88 remélem nagyon! -
#87 Igaza van Grebbernek! 1-2 na és jön a Reloaded verzió! -
kicsirobi #86 Hát gyerekek én mindjárt sírokHogy a ....be lehet így kiadni egy játékot,hogy senkinek sem megy.Valaki segitsen rajtunk -
theodor #85 Nekem meg a starforce-ot simán kiüti a gépem.Eddig minen játék elindult daemon 4.03-al simán crack nélkül.De ez nem megy. -
#84 neked megy? -
#83 sztem gta 3 üti (max) -
#82 1000 féle képpen próbáltam beállítani a cureromot de semmi! pedig eddig simán müxött csomó játéknál -
#81 instalállja............... -
#80 nekem még nem! valami nem stimmel! valaki? -
kicsirobi #79 Az exaust-ot valakinek sikerült elindítani?
-
Newfronter #78 Á a GTA-t semmiféleképpen nem... -
#77 ...ha nem indul el mé nem "nuke"-olják ??
...sztetek GTA:SA-t üti ? (sztem Godfather-t tutira üti! ) -
#76 na kíváncsi leszek mint hénéytak össze... jó lenne már egy városi akciós gém, a GF nem váltotta be nálam a hozzáfűzött reményeket ;) -
#75 Exausts kiadás nemmüxik, talán majd jön 1 crack... :| -
#74 Hát eddig nem nagyon láttam olyan hozzászolást bárhol is hogy elindult volna akárkinek is.
No semmi pánik pár nap is Reloaded crackeli. -
#73 francba,pedig nfo szerint meg kéne
na majd hazajövök aztán meglesem -
#72 a wanadoon már fentvan. -
Newfronter #71 Ez a gáz, hogy nem. Ha valaki netán el tudja indítani, leírhatná a folyamatát, mert nálam a curerom a könyvtár nevébe is belekötött (karakter inkompatibilitás), ha átnevezem az exe-t akkor elfogadja, de tovább haladva, megint hibát ír ki....
Antisecurom sem viszi... -
#70 köszi
curerommal megy? -
#69 ez nem kiegészítő,hanem egy új rész -
Mozes13 #68 Vkinek sikerült már elindítania? Akinek igen az segítsen. -
#67 kellhozzá az sima játék vagy megy nélküle is? -
#66 Hát ez az, miért nem tudják normálisan elosztani a kiadásokat, talán még jobban is fogyna a kisebb név a boltok polcairól, ha nem a nagyokkal egy időben jelenne meg. -
#65 Imádtam az első részt, pedig a grafika egy szarkupac volt az irányítás trágyalé, mégis qrva jó elszórakoztam vele! Várom szeretettel! -
#64 A rohadt életbe, hogy minden jó játék egyszerre jön ki !! -
#63 Ja aki estelg nemtudnám honnan szedni innen megteheti. -
#62 Na aki kiprobálja majd irhatna mennyire lett jobb/rosszabb mint az első szebb-e meg ilyenek! -
#61 True.Crime.New.York.City.CLONECD-ExAuST