821
-
#140 na legalább vége a sipitozásnak... -
#139 Cracket a népnek -
#138 ja reloaded
itt van akit érdekel az NFO nézze meg -
kicsirobi #137 A Crack-et nem tudná valaki belinkelini?
ű -
kicsirobi #136 Kész a Reloaded
-
#135 True.Crime.New.York.City-RELOADED
1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack/ directory to your
installation directory.
5. Play the game. -
theodor #134 Az odáig oké hogy mi a gépigénye,de ha még el sem indult senkinek akkor engem az érdekel egyenlőre a legkevésbé. -
#133 sajnos egyértelmű, hogy nem elég neki...bizonyíték:
System Requirements
Operating System: Windows XP with Service Pack 2
CPU: AMD or Intel 1.5 GHz, 2 GHz or faster recommended
Memory: 256 MB or higher, 512 MB recommended
Hard Drive: 2.7 GB free disc space
Sound Card: DirectX 9.0c compliant, Sound Blaster®
X-Fi series card recommended
Video Card: 64 MB DirectX 9.0c video card (see supported list)
Disc Drive: 8X CD-ROM drive required to install and play
Peripherals: Keyboard and 3 Button Mouse required. 5 Button Mouse recommended.
Gamepads are supported but not recommended.
Supported Video Cards*:
Nvidia: Geforce FX series, Geforce 6 series, Geforce 7 series ATI: Radeon 9500, 9550, 9600, 9700, 9800, X500, X550, X800, X850
*All integrated video chipsets are not supported, Intel Extreme Graphics/Media Accelerator and SiS chipsets included.
*Geforce MX and Ti series cards not supported.
Recommended Video Cards:
Geforce FX 5700 or Radeon 9600 or better
-
kicsirobi #132 Valaki próbálta ATI 9250-es kártyával?Remélem megy vele
-
Lazlo #131 True Crime: New York City (c) Aspyr *CLONECD* *REPACK* -
theodor #130 Én haveromnál már játszottam vele xbox-on.Annyit tudok róla mondani hogy a hangulata jó grafika (az xbox miatt) elég csúnya.A lövöldözős missiók elég jók.Csak az elején a rendőr kiképzés elég gagyi.Na meg nagyon San Andreasos-ra sikrült. -
#129 Ha valaknek már sikerült elindítani, akkor írna róla néhány szót? Grafika, hangulat stb. Benne vannak a híres épületek? -
theodor #128 aha csak mondom csináld meg azt, hogy kipipálod azt a két opciót amit írtam és elvlileg simán elindul minden starfosos game. -
#127 melyik Daemon? 4.03? -
#126 Ha Serucom 7 van rajta, akkor a RELOADED pár nap múlva csinál crack-et, s addig értelmetlen szórakozni vele... -
theodor #125 Hát ha a toca race driver 3 simán megy meg a lada racing club is akkor nrm tudom hogy miért nem hiszed el. -
#124 A Starforce-os játékokat nem hiszem hogy elindítaná a Daemonod, legfeljebb a Securerom-osokat. Az nfoban le van írva hogy protection Securerom 7 -
theodor #123 Nekem nem kell.Csak elindítom az exe-t és már indul is.Csak én annyit beállítok a daemonon hogy securom meg sefedisc ezt a kettőt kipipálom az options menübens és ennyi az egész starfos -
#122 De pluszba még le kell húzni a meghajtókat is, nem elég simán a legújabb Daemon! :( -
theodor #121 Amkor ez is fog simán menii.Csak mert nekem a starforce-ot a legújabb deamonal simán elindítja.Csak annyit látok hogy elindíom az exe-t és be megy a scík és már megy is. -
#120 Igen,eddig azt hallottam ,hogy elég csak azt.De csak akkor hiszem ha már többen is ezt állítják. -
#119 StarForce 3.7 -
#118 asszem starforce mittomén melyik -
#117 ok -
#116 Ha valakinek már sikerült elindítni, akkor elmondaná hogy milyen a grafika, a játékmenet stb. Mert ha nagyon gagyi akkor inkább nem szerzem be -
theodor #115 A toca race driver 3 milyen védelemmel van védve? -
gesa #114 Már több Starforce védelemmel ellátott játékot is feltörtek, nézzél szét egy kicsit.
A legutóbbi: Ubersoldier (protection: Starforce 3.7).
-
theodor #113 Most is félre írok nem tudom mi van velem. -
theodor #112 Tudom hogy rapeck csak félre írtam.De egyébként jó vag nem jó.Vagy a cd1-et kell csak leszedni akinek már megvan az előző verzió? -
#111 Persze hogyne olvassál már ez nem StarForce hanem securom 7.
Lesz reloaded csak nemtudni mikor. -
#110 A reloadot hiába várjátok mert a starforce védelmet nemigen fogják feltörni! -
#109 Az egyik magyar oldalon ezt írják:
AKI LETÖLTÖTTE az előzőt, MOST csak a CD#1 -et szedje!!
Working!!!! -
#108 most akko mifa? mi ez a repack? váá annyira nyomnámmá! -
#107 Pöröghetne a reloaded! :) -
#106 Na én továbbra is várom a reloaded cracket mert lenem szedem a 3cd-t még1x. -
#105 az nfo-ban irtak is valamit, hogy elnéztek valamit..... -
#104 Valamit még beletehettek,mert 3*15Mb-vel nagyobb lett a repack.
-
#103 Az nem epack hanem REPACK és ugyanaz a team biztos rájött hogy valami nem jó.
2 nap tlet el de csak észrevették.
-
theodor #102 Most jött ki egy másik változat valami epack féleség.Én megpróbálom hátha. -
Mozes13 #101 Na én ezeket olvastam egy oldalon bár nekem nem működtek:
there are some people that could run the game with the combination of curerom and Pr0t.St0p
i used deamon tools then i turned off emulation options then i ran sd4 hide in the directory with the game mounted then play