1085
-
#845 úgy látom nem sikerült rájönni, hogy mire gondolok..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#844 egyelőre engem az érdekel leginkább, hogy a maradék három résszel mi lesz?
ezt a nyamvadt tíz részt úgy vártam, mint a messiást, és akkor még ettől is megfosztanak... pedig tuti, hogy az utolsó részekbe jutott ütős anyag bőven. -
#843 Olyan szomorú számomra hogy vége a TG-nek! :( Többé nem lesz ugyanaz! :( Kedvencem azok, ők hárman ( Jeremy Clakson, Ricard Hammond, James May).
James May reakciója:
Én is kommenteltem a videó alatt is...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.25. 23:49:38 -
Bullitt #842 Azt hiszem a The Sun-ba írkál.
Egyébként meg sok dologban csak ő vitte el a balhét. A Falklandi rendszámos dolog pl tuti valami produceri ötlet volt. JC volt az arc és minden balhét magára vállalt és rá terelődött a reflektor, pedig Hammond és May is rendesen be-beszólogatott pl a franciáknak is (elég csak arra gondolni amúgy Mayt miért rúgták ki az Autocar magazintól). -
#841 Nem kell összekeverni a szólásszabadságot azzal, amikor valaki egy fasz és azzal megbánt embereket, mert azok máshogy gondolkodnak, mint ő.
Vannak Clarksonnak nagyon jó gondolatai (nem jut eszembe melyik újságban van egy vasárnapi columnja), de sokszor igenis meggondolatlan és bántó. Mondom, olyanokkal, akik ezt van, hogy nem érdemlik meg.
A szólásszabadság szerintem mást jelent -
#840 a hűdenagy szólásszabadság úgy tűnik csak a francia firkászoknak jár -
#839 Tudom, hogyan működik a TV izé, itt ;) Amúgy hamarosan ez a dolog változni fog, nem emlékszem már rá pontosan, általános adó-féleség lesz belőle (hogy rohadnának meg), így a BBC elesik a pénz nagy részétől.
Amit igazán elkúrt a BBC az az, hogy ultimátumot adott Clakrsonnak, hiszen tök egyértelmű volt, hogy nem bír majd magával. Ahogy írtátok, éppen azért szeretjük, amiért most kirúgták.
Csakhogy ahogy Te is írtad, ez egy olyan dolog, amit amúgy sem lehetett volna elnézni. Ha ezt May csinálja, akkor elintézik pénzbírsággal, meg ezen poénkodtak volna hetekig. JC viszont már tényleg sok volt, olyanoknak is beszólt olyan dolgokról, amik megengedhetetlenek. Toleráns az angol, de következeteses is és ha valamit megmond, akkor az úgy lesz. Ez tényleg nem Magyarország, itt vannak a dolgoknak következményei. 'Van még egy húzásod ecsém! Megtetted? Viszonlátásra!'
A legjonn az lenne, ha Murdoch megvenné az egész franchiset úgy, ahogy van. Utálom azt a mocskot, de ez most jó húzás lenne tőle. -
Bullitt #838 Azt még hozzátenném Szabi után, hogy odakint máshogy működik a közszolgálati TV, kicsit olyan mint a kábel. Fizetni kell egy licencdíjat azért, hogy nézhesd az adást, és cserébe nincsenek reklámok. Na mármost több helyen is olvastam, hogy a döntés miatt ezt rengetegen lemondják, ha pedig ez megtörténik, a BBC költségvetése is megcsappan, nemhogy a bevétele. Ott nem minden adófizető zsebéből lopják ki a 80 milliárdot a minőség nélküli működésre (khm... MTVA).
Saját magukat húzzák le a WC-n, DE.
Amit Jeremy tett, azt semmilyen közszolgálati, de még nagyon kereskedelmi TV se nézhet el. Szimplán mert nem jön ki jól, hogy a TV egy etikátlan embert a törvények és erkölcs fölé emelik. Mindenki tudta milyen Clarkson, a TG is csak azért volt sikeres, mert ők azt is kimondták, amit mindenki más forró kásaként kerülgetett és nem csak feltétlen az autókra kell gondolni. Ezt Clarkson igenis elkúrta, de a BBC-nek pedig szimplán nem volt más lehetősége ilyen helyzetben. Amit rossz döntésnek tartok, hogy a maradék részeket még nem engedik leforgatni neki, vagy legalább egy búcsú epizódot, csak hogy a fanok is lecsillapodhassanak.
Ami pedig a jövőt illeti, May is megmondta, hogy ők csomagban érkeznek. Jezza nélkül elhalványul az egész, pont May és Hammond között nincs akkora chemistry mint amikor pl. hárman vannak valahol vagy valamelyikük Clarksonnal. Ha pótolják, az egy nagyon gyenge próbálkozás lesz és én nem fogok neki esélyt adni. Azt már adtam korábban is a többi TG próbálkozásnak (America, Asia meg Ausztrália), de mind gáz az eredetihez képest.
Szinte tuti, hogy Clarkson kap valami ajánlatot, de egyedül ő is képtelen lesz felépíteni a nulláról, azt, ami volt. Egy pár hét múlva úgy is kiderül, én mindenesetre már most hiányolom a "TONIGHT.... James wears a blue hat. Richards wears a different hat. And I wear a hat with things on it!" és persze ...
And on that bombshell... it's time to end!
-
#837 "Clarkson visszahelyezéséért és a műsor folytatásáért petíciót indított az egyik legismertebb brit-ír politikai blogger, a Guido Fawkes írói álnéven publikáló Peter Staines. A támogató aláírások száma alig néhány nap alatt átlépte az egymilliót, ami a hasonló kezdeményezések nagy-britanniai történetében példátlan.
Fawkes és hívei a minap a nagyobb nyomaték kedvéért egy idegenforgalmi cég által működtetett, de igazi harckocsival vitték az aláírásokat tartalmazó íveket a BBC londoni székházához. Az ügyben a héten megszólalt David Cameron brit miniszterelnök is, aki a BBC-nek kijelentette, 11 éves leánya, Nancy éhségsztrájkot helyezett kilátásba, ha Clarksont nem helyezik vissza a Top Gear műsorvezetői állásába.
A Top Gear a BBC egyik legsikeresebb exportcikke, a program globális forgalmazásából a médiatársaságnak évente 300 millió font, azaz 130 milliárd forint bevétele származik. A műsor saját színes magazinja, amely szintén a Top Gear címet viseli, hetente 1,7 millió példányszámban fogy."
hvg -
#836 Pedig JC nélkül nem Top Gear a top gear, es ha May és Hammond sem akar nélküle műsort akkor meg végképp nem lesz az. Remélem folytatják máshol együtt. -
#835 az egyik legkönnyebben áttekinthető és legpontosabb számadat, sok-sok millió fontot fog bukni a BBC JC-nélkül, és meg is érdemlik..
JC sose volt normális.. ezért is imádjuk ilyen sokan, ha amit az argentinoknál műveltek leadták és jót röhögtek rajta.. akkor nem értem hogy ez pofon, vagy adás szünetben egy gúnyolódós mondóka hogy tud túl sok lenni..
az meg hogy te utólag letöltöd-e a sorozatot vagy sem.. a BBC-nek ugyan mindegy, mert a reklámot te nem nézed és a nézettségi statisztikába se számítasz bele, viszont ha egy hét alatt megfeleződik a követők száma, azért az már talán feltűnik nekik.. :) -
#834 mert azt hol nem szarják le? :D
a nézők száma a lényeg és a helyzet az, hogy én biztos belenézek majd az első pár részbe, ahogy mindenki. ha jó lesz, maradok, miért ne tenném?! nem fogom habzó szájjal azt üvölteni, hogy JC nélkül ez már biztos nézhetetlen lesz, meg többet egy másodpercnyi BBC-t nem nézek (vagyis műsorokat tőlük, nincs TV-m), hiszen ha jó lesz és nem nézem a TG-t többé, akkor csak magammal cseszek ki.
Clarkson meg tényleg kihúzta az összes gyufát, sőt, beleszart a dobozba, meggyújotta és lerakta a főnökei ajtaja elé, aztán becsöngetett. hülye volt
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.03.25. 17:11:33 -
#833 remélem legalább feleződik a FB-os követők száma -
#832 Már hivatalos.
Azt hiszik, hogy jövőre megújul a show és valószínűleg sokan fogják nézni...
RIP BBC -
RED BULL F #831 Bonyolódik a helyzet -
#830 "Last week, the BBC released a statement about the current series of Top Gear, confirming that last night’s show (15th March) was to be postponed following an incident during production.
The incident in question is currently being investigated and Ken MacQuarrie, the director of BBC Scotland, has been appointed to lead this process.
We can now confirm that Top Gear will not be back in the studio this week and, as such, the episode due for broadcast this Sunday night (22nd March) will also be postponed pending the outcome of the investigation.
We will bring you more news as soon as we have it." -
#829 biztos hiányozna nekik ez a pénz :D -
#828 amit egyszer leadnak a BBC-n, azt utána eladják majd minden országnak is, na meg nem véletlen vannak dvd-k, pólók, kitűzök.. akármik.., plusz szinte biztos hogy a gyártok is csepegtetnek nekik hogy legalább műsorba kerüljenek, horror pénzeket szedtek össze ők hárman, de biztos stig és a stáb többi tagja se jár rosszul :D -
#827 A BBC ennyire gazdag, hogy így kidob 150 milliót évente? (olvastam tc-n) -
Garga Pitic #826 Je suis Clarkson
-
#825 egy biztos, rengetegen nézzük a három idiótát és imádjuk őket.. szóval ha a BBC-nek nem kellenek, akkor így jártak.. majd mennek máshova :D -
#824 "UPDATE: Még mielőtt azonban tutinak vennénk, emlékezzünk arra, hogy mint minden évben, idén is lejár a BBC-vel kötött TG-szerződés, ráadásul konkrét kijelentés még nem történt, de a cikkben elindított okfejtés bármit jelenthet. Akár azt is, hogy Rupert Murdoch - többek között a BBC konkurens Sky tulajdonosa - a világ összes pénzét kifizetné a triónak, csak hogy átnyergeljen. - jegyezték meg helyesen a Road and Track-nél."
bizakodjunk -
#823 Jeremy Clarkson a The Sun-ban megjelent aktuális cikkében köszönt el mindenkitől és a Top Geartől is. Egy remek cikkben az evolúcióra hivatkozva momdja el miért is megy és miért pusztultak ki a dinoaszauruszok. Ugyanakkor a mérget köpő csiga utalás a megpofozott producerre, akit csak lusta ír faszként emleget. James May csak annyit reagált: a műsornak befellegzett
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.15. 12:42:49 -
#822 xD
-
#821 -
#820 btw :D
-
#819 Clarkson nélkül nincs Top Gear és ezt a BBC-nél is tudják
valahogy megfognak bocsájtani neki. remélem -
#818 Nagyon megviselhették az események, épp a BL meccsen vigasztalodik:D
-
#817 Faszom mar Clarkson-ba... -
#816 http://444.hu/2015/03/10/vasarnap-nem-lesz-top-gear/ -
#815 Nagyon aranyosan nevetett... -
#814 Gillian Anderson -
#813 ez volt a cél... -
#812 Land Rover felhúzás nem tűnt túl biztonságosnak.Bele nem ültem volna.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.02.28. 11:14:57 -
#811 porsche 918, mclaren p1, és végre a la ferrari... erre a tetű gyárak nem engedik versenyeztetni őket. mennyire pitiáner...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.25. 14:12:37 -
#810 és megint elbaszták a rendszámokat, az hatalmas volt :DDD -
#809 -
#808 Ami a Top Gearből kimarad
-
#807 nagyon tetszett a második rész. túl nagy extrák nem voltak, de a bányás verseny brutálul nézett ki, meg úgy összességében az egész rész szépen volt filmezve. -
#806 kijött az első rész a 22. évadból
felirat még nincs