1087
-
hát nem tudom, nekem kicsit izzadságszagú, de majd meglátjuk... a recepten nagyon nem változtattak, csak behelyezték az új karaktereket. Nagyon kíváncsi vagyok Clarkson-ék mit mutatnak.. -
http://www.topgear.com/car-news/top-gear-tv/its-first-trailer-new-series-top-gear -
6:11-től... :DDD
-
Deee, a Stiget nem kell helyettesiteni, o maradt -
#921: Especiel az a három négy, ugyebár Stig-el együtt, aki a felsőn is rajta van....
#922: A PBS nem engedi a hotlinket, a kép feltöltve ImgUR-ra, onnan linkelve. -
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.02.24. 10:59:42 -
-
Eddie Jordan
biztos nagyon jó show lesz! Várós.
-
http://www.topgear.com/car-news/top-gear-tv/meet-your-new-top-gear-presenters -
Mindegy mit csinál csak legyen szórakoztató a műsor... -
dehogynem, a Joey-ban is jó volt :DD
plusz igyekszik tanulni.. :)
na meg tulajdonképpen már tesztelt a Top Gear-nek is:D
sőt Chris Evans is sokszor volt már a csapatban, viszont hiába vannak szuperautói, vezetni attól még nem tud :D
-
nem biztos hogy azért lesz jó műsorvezető mert gyors volt a pályán... Fog annyit tudni az autókról mint Criss Harris? Szerintem tizedét sem... Mindenesetre kiváncsi vagyok rá mit hoznak vele össze, mert a Jóbarátokon kivül nem remekelt még sehol...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.02.07. 03:30:11 -
hát inkább az első legyen a műsorvezető, mint az utolsó :DD -
És ez már valami? :) -
ő volt a leggyorsabb celeb.. :D
-
és a joey valami nagy autobuzi vagy honnan jöt ez? -
James May's Cars of the People Series 2 Episode 1 BBC Documentary 2016
-
Elsőre azt hittem, hogy "Joey-nak" nincs begombolva a slicce :D -
-
Stockbauer33 #908 
-
Brutális fenevad ez az Audi
-
"Top Gear presenter Chris Evans was seemingly taken ill whilst filming scenes for the long awaited comeback of the motoring show – after suffering from car sickness whilst a passenger in a fast car!" 
"It had been driven on a track in Monterey, California by his co-host Sabine Schmitz, who was forced to stop and allow Evans to step out of the car."
-
:Dddd -
-
Eléggé sok a kamu felhang. Hogy nem értenek az autókhoz eleve nevetségesen hangzik a műsorvezető trió előéletét elnézve.
Szvsz a hír írója nagy Clarkson fan, és lehúzza a Top Gear-t, most, hogy nincs benne a régi trió... -
Chris Evans máris összetört egy tesztautót? -
ejj de gci a BBC. ezt a hármast nem tudom utálni.. :-/
így talán tényleg 2 nézhető autós műsor is lesz :D -
Az..de ez így már csak egy autós műsor...meglátjuk, végülis mi jól járunk, lesz két új autós műsor -
elég ütős...
http://jalopnik.com/chris-harris-and-sabine-schmitz-chosen-as-new-top-gear -
-
Chris Harris kijött a maga kis videojaval a Porsche LaFerrari es McLaren ménesről. -
-
-
-
itt már van catering is... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
éééés már el is fogyott.. :DD
[spoiler] -
LaFerrari kéne legjobban
-
és mégcsak nem is Gear Knobs lesz a sorozat neve -
TC:
"Az már eddig is biztos volt, hogy az Top Gear excsapata az Amazonnál folytatja, viszont most az is kiderült, hogy mivel térnek vissza. Richard Hammond a Twitterén tette közzé az alábbi fotót, amelyen a Ferrari LaFerrari, a McLaren P1, és a Porsche 918 Spyder látható, egy forgatócsoport gyűrűjében. Valószínűleg azt a tesztet forgatták le, amely a Top Gearben meghiúsult, ugyanis a McLaren és a Ferrari egyszerűen nem mert kiállni. A botrányról bővebben itt olvashat, érdemes. Az Amazon saját történelmének legnagyobb költségvetésű sorozatára 250 millió dollárt különített el évadként. Szóval nem lesz semmivel sem kevesebb, mint a BBC-nél volt.
És ha ez nem lenne elég, a másik autós újságíró-legenda, Chris Harris is jelen volt forgatáson. Jó ég, mi lesz itt..."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.10. 17:42:32 -
-