1087
banner
  • Tikal #927
    hát nem tudom, nekem kicsit izzadságszagú, de majd meglátjuk... a recepten nagyon nem változtattak, csak behelyezték az új karaktereket. Nagyon kíváncsi vagyok Clarkson-ék mit mutatnak..
  • RatBaG #926
    http://www.topgear.com/car-news/top-gear-tv/its-first-trailer-new-series-top-gear
  • Szabi #925
    6:11-től... :DDD
  • ProGabe #924
    Deee, a Stiget nem kell helyettesiteni, o maradt
  • [NST]Cifu
    #921: Especiel az a három négy, ugyebár Stig-el együtt, aki a felsőn is rajta van....

#922: A PBS nem engedi a hotlinket, a kép feltöltve ImgUR-ra, onnan linkelve.
  • Szabi #922

Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.02.24. 10:59:42
  • Szabi #921
  • Totti5
    Eddie Jordan biztos nagyon jó show lesz! Várós.
  • RatBaG #919
    http://www.topgear.com/car-news/top-gear-tv/meet-your-new-top-gear-presenters
  • desigo
    Mindegy mit csinál csak legyen szórakoztató a műsor...
  • Szabi #917
    dehogynem, a Joey-ban is jó volt :DD

plusz igyekszik tanulni.. :)

na meg tulajdonképpen már tesztelt a Top Gear-nek is:D

sőt Chris Evans is sokszor volt már a csapatban, viszont hiába vannak szuperautói, vezetni attól még nem tud :D

• Tikal #916
    nem biztos hogy azért lesz jó műsorvezető mert gyors volt a pályán... Fog annyit tudni az autókról mint Criss Harris? Szerintem tizedét sem... Mindenesetre kiváncsi vagyok rá mit hoznak vele össze, mert a Jóbarátokon kivül nem remekelt még sehol...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.02.07. 03:30:11
  • Szabi #915
    hát inkább az első legyen a műsorvezető, mint az utolsó :DD
  • Tikal #914
    És ez már valami? :)
  • Szabi #913
    ő volt a leggyorsabb celeb.. :D
  • Tikal #912
    és a joey valami nagy autobuzi vagy honnan jöt ez?
  • ProGabe #911
    James May's Cars of the People Series 2 Episode 1 BBC Documentary 2016
  • ProGabe #910
    Elsőre azt hittem, hogy "Joey-nak" nincs begombolva a slicce :D
  • Szabi #909
  • Stockbauer33 #908
  • desigo
    Brutális fenevad ez az Audi
  • Szabi #906
    "Top Gear presenter Chris Evans was seemingly taken ill whilst filming scenes for the long awaited comeback of the motoring show – after suffering from car sickness whilst a passenger in a fast car!"

"It had been driven on a track in Monterey, California by his co-host Sabine Schmitz, who was forced to stop and allow Evans to step out of the car."
  • ProGabe #905
    :Dddd
  • RatBaG #904
  • [NST]Cifu
    Eléggé sok a kamu felhang. Hogy nem értenek az autókhoz eleve nevetségesen hangzik a műsorvezető trió előéletét elnézve.

Szvsz a hír írója nagy Clarkson fan, és lehúzza a Top Gear-t, most, hogy nincs benne a régi trió...
  • Szabi #902
    Chris Evans máris összetört egy tesztautót?
  • Szabi #901
    ejj de gci a BBC. ezt a hármast nem tudom utálni.. :-/

így talán tényleg 2 nézhető autós műsor is lesz :D
  • Tikal #900
    Az..de ez így már csak egy autós műsor...meglátjuk, végülis mi jól járunk, lesz két új autós műsor
  • RatBaG #899
    elég ütős...
    http://jalopnik.com/chris-harris-and-sabine-schmitz-chosen-as-new-top-gear
  • pajti
  • Tikal #897
    Chris Harris kijött a maga kis videojaval a Porsche LaFerrari es McLaren ménesről.
  • pajti
  • Szabi #895
  • RatBaG #894
  • Szabi #893
    itt már van catering is... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

éééés már el is fogyott.. :DD
    [spoiler]
    [/spoiler]
  • desigo
    LaFerrari kéne legjobban
  • szabii98
    és mégcsak nem is Gear Knobs lesz a sorozat neve
  • Totti5

TC:

"Az már eddig is biztos volt, hogy az Top Gear excsapata az Amazonnál folytatja, viszont most az is kiderült, hogy mivel térnek vissza. Richard Hammond a Twitterén tette közzé az alábbi fotót, amelyen a Ferrari LaFerrari, a McLaren P1, és a Porsche 918 Spyder látható, egy forgatócsoport gyűrűjében. Valószínűleg azt a tesztet forgatták le, amely a Top Gearben meghiúsult, ugyanis a McLaren és a Ferrari egyszerűen nem mert kiállni. A botrányról bővebben itt olvashat, érdemes. Az Amazon saját történelmének legnagyobb költségvetésű sorozatára 250 millió dollárt különített el évadként. Szóval nem lesz semmivel sem kevesebb, mint a BBC-nél volt.

És ha ez nem lenne elég, a másik autós újságíró-legenda, Chris Harris is jelen volt forgatáson. Jó ég, mi lesz itt..."

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.10. 17:42:32
  • RatBaG #889
  • Szabi #888