The Grand Tour / Top Gear (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
persze ha viszi a feleségét, lehet belenézek párszor<#finom>#finom>
I met God. She's black
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Clarkson’s team is believed to have been attracted to Amazon by the promise of creative freedom, which was underscored by Marine. “Our approach is to give program-makers creative freedom to be innovative and make the shows they want to make,” Marine said.
On working with Amazon, Clarkson said: “I feel like I’ve climbed out of a bi-plane and into a spaceship.” May added: “We have become part of the new age of smart TV. Ironic, isn’t it?” Hammond joked: “Amazon? Oh yes. I have already been there. I got bitten by a bullet ant.
/variety.com/

Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.07.30. 14:33:14
I met God. She's black
http://www.bbc.co.uk/newsround/33175334

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
szóval az egészet meg kell szorozni tízzel minimum
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
7 mins ·
We will be back!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ó,most fel kellene pörgetni a
sebességet a legújabb hirekkel.
Rendicsek.
Kijött az új Skoda,Superb-nek hívják.Itt is van,főleg mini cabber-eknek.
De amit igazából tudni kell róla, hogy a Golf padlólemezére épül.
Itt egy másik új Skoda, az Octavia vRS, és ez is egy Golf.
Új Audi, RS3 Sportback, itt van.
Ez egy Golf.
- Új Skoda Fabia.
- Ah, ez is Golf?
- Nem, ez egy Polo.
- Ez az? Oh, ez zavaros.
- Dehogy zavaros.
- De az.
Nem, ez nagyon nagyon egyszerű.
Minden kocsi alapjaiban vagy Golf vagy Polo,vagy Fiat 500,
ezt kivéve mert ez a Citroen DS5,ami lényegében egy Peugeot.
És a Fiat 500X, ez itt.
- Nos ez nem egy Fiat 500-as?
- Nem ez egy Alfa Romeo.
- Tényleg?
Mindegy is,ezzel végeztünk is a heti autós hirekkel.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Top Gear, Clakson kirúgása miatt.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.31. 10:39:43
Ezt az adást nem találom sehol magyarul. Ha esetleg valaki elárulná,hogy merre lehet magyarul megnézni, leszedni azt megköszönném.
Mielőtt jönnének a jó tanácsok, hogy tanuljak meg angolul, jelezném, hogy tudok valamennyire(középfok C) és meg is értem amit mond a műsorvezető.
Emiatt a következő részek kimagasló nézettséget hozhattak volna szerintem.
Évad végén szünetelhettek volna jó hosszú ideig amíg lecsillapodnak a kedélyek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hozzáteszem, ahogy a Hebdósok is vállalták a következményeket (amik ugye sokkal keményebbek voltak, hiszen ők fanatikusokkal szórakoztak úgymond), azért most Clarkson is legalább kussol (kb. hiszen azért múlt héten belefért egy köcsög BBC-zés, amiről persze megint azt mondta, hogy csak poén volt) és nem hisztériázik.
Én is bírom, meg köcsög BBC, meg ezt minek kellett, folytassák azt' kész, stb. De azt belátni, hogy ez igenis kijárt neki - ultimátum alatt állt - az megint másik dolog.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ezt a nyamvadt tíz részt úgy vártam, mint a messiást, és akkor még ettől is megfosztanak... pedig tuti, hogy az utolsó részekbe jutott ütős anyag bőven. <#rinya>#rinya>
Per Aspera Ad Inferi.
James May reakciója:
Én is kommenteltem a videó alatt is...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.25. 23:49:38
Egyébként meg sok dologban csak ő vitte el a balhét. A Falklandi rendszámos dolog pl tuti valami produceri ötlet volt. JC volt az arc és minden balhét magára vállalt és rá terelődött a reflektor, pedig Hammond és May is rendesen be-beszólogatott pl a franciáknak is (elég csak arra gondolni amúgy Mayt miért rúgták ki az Autocar magazintól).
Vannak Clarksonnak nagyon jó gondolatai (nem jut eszembe melyik újságban van egy vasárnapi columnja), de sokszor igenis meggondolatlan és bántó. Mondom, olyanokkal, akik ezt van, hogy nem érdemlik meg.
A szólásszabadság szerintem mást jelent
"Nulla tenaci invia est via"
Amit igazán elkúrt a BBC az az, hogy ultimátumot adott Clakrsonnak, hiszen tök egyértelmű volt, hogy nem bír majd magával. Ahogy írtátok, éppen azért szeretjük, amiért most kirúgták.
Csakhogy ahogy Te is írtad, ez egy olyan dolog, amit amúgy sem lehetett volna elnézni. Ha ezt May csinálja, akkor elintézik pénzbírsággal, meg ezen poénkodtak volna hetekig. JC viszont már tényleg sok volt, olyanoknak is beszólt olyan dolgokról, amik megengedhetetlenek. Toleráns az angol, de következeteses is és ha valamit megmond, akkor az úgy lesz. Ez tényleg nem Magyarország, itt vannak a dolgoknak következményei. 'Van még egy húzásod ecsém! Megtetted? Viszonlátásra!'
A legjonn az lenne, ha Murdoch megvenné az egész franchiset úgy, ahogy van. Utálom azt a mocskot, de ez most jó húzás lenne tőle.
Saját magukat húzzák le a WC-n, DE.
Amit Jeremy tett, azt semmilyen közszolgálati, de még nagyon kereskedelmi TV se nézhet el. Szimplán mert nem jön ki jól, hogy a TV egy etikátlan embert a törvények és erkölcs fölé emelik. Mindenki tudta milyen Clarkson, a TG is csak azért volt sikeres, mert ők azt is kimondták, amit mindenki más forró kásaként kerülgetett és nem csak feltétlen az autókra kell gondolni. Ezt Clarkson igenis elkúrta, de a BBC-nek pedig szimplán nem volt más lehetősége ilyen helyzetben. Amit rossz döntésnek tartok, hogy a maradék részeket még nem engedik leforgatni neki, vagy legalább egy búcsú epizódot, csak hogy a fanok is lecsillapodhassanak.
Ami pedig a jövőt illeti, May is megmondta, hogy ők csomagban érkeznek. Jezza nélkül elhalványul az egész, pont May és Hammond között nincs akkora chemistry mint amikor pl. hárman vannak valahol vagy valamelyikük Clarksonnal. Ha pótolják, az egy nagyon gyenge próbálkozás lesz és én nem fogok neki esélyt adni. Azt már adtam korábban is a többi TG próbálkozásnak (America, Asia meg Ausztrália), de mind gáz az eredetihez képest.
Szinte tuti, hogy Clarkson kap valami ajánlatot, de egyedül ő is képtelen lesz felépíteni a nulláról, azt, ami volt. Egy pár hét múlva úgy is kiderül, én mindenesetre már most hiányolom a "TONIGHT.... James wears a blue hat. Richards wears a different hat. And I wear a hat with things on it!" és persze ...
And on that bombshell... it's time to end!
<#idiota>#idiota>