The Grand Tour / Top Gear (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Biztos adok neki annyi esélyt mint az amerikai Top Gearnek adtam, persze az kasza lett... nagy dilemmában lehetnek, hogy mégis milyen stílusban folytassák, mert ugyanazt nem lehet előadni amit Clarksonék csináltak, ha meg csak egy sima autós műsor lesz akkor nem biztos hogy érdekelni fog, mert abból meg van még egy jó pár, igaz nem a tv-ben, de inkább nézem chriss harris-t youtube-n akkor :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Lesz két show amit nézni lehet! Örülönk? én igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pajti
<#eplus2>
BBC: <#levele><#duhos2>
<#vigyor3>

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

szabii98
Na nemár..az egyik olyan pilóta az f1-es mezőnyből, akit egyszerűen nem lehet utálni? Ez csúnya húzás volt BBC
persze ha viszi a feleségét, lehet belenézek párszor<#finom>

I met God. She's black

Tikal
És milyen jó erről a BBC-n olvasni :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szabii98
The new show will launch next year and will be produced by former “Top Gear” executive Andy Wilman. The global deal commits the team to three seasons of the show, which is as yet unnamed. Work on the first season is set to start in the autumn.

Clarkson’s team is believed to have been attracted to Amazon by the promise of creative freedom, which was underscored by Marine. “Our approach is to give program-makers creative freedom to be innovative and make the shows they want to make,” Marine said.

On working with Amazon, Clarkson said: “I feel like I’ve climbed out of a bi-plane and into a spaceship.” May added: “We have become part of the new age of smart TV. Ironic, isn’t it?” Hammond joked: “Amazon? Oh yes. I have already been there. I got bitten by a bullet ant.

/variety.com/

Utoljára szerkesztette: szabii98, 2015.07.30. 14:33:14

I met God. She's black

Szabi

Szabi
<#eljen>

szabii98
Ez micsoda?
SZABIIII! Te mindent tudsz, mi volt ez? :D

I met God. She's black

Nem mai hír, de ide nem linkelte be senki. Hát ha esetleg valaki még nem tudna róla:

http://www.bbc.co.uk/newsround/33175334

zzeN
Leadták az utolsó részt, okosba már lehet szedni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ProGabe
és akkor ebben még ugyebár nincs is benne az, hogy ez egy tv-műsor. tudom, nem ez volt a lényeg.
szóval az egészet meg kell szorozni tízzel minimum

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

//www.youtube.com/embed/aFaOF5tG2uY

//www.youtube.com/embed/r_caEgWN55M

Totti5
Richard Hammond
7 mins ·
We will be back!

Tikal
leadják majd az elmaradt részeket, hogy hogyan azt még nem tudni...

wollnerd
Ez meg honnan (van)? :D Ledöbbentem amikor végre felismertem ezeket a gyerekarcokat. :DDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pajti

Megnéztem az Argentínás dupla részt-Patagonia Special- nagyon jó volt, érdekes, minden volt benne, de a legvége, nagyon durva. Megtámadták őket, az helyi nacionalisták, hát az argentin szélsőségesek is nagyon hülyék. Ilyen buta, normálatlan embereket, persze nem minden argentin, csak akik ilyen szélsőségesek Olyan sziget miatt utálnak és támadnak meg egy angol stábot, amely szigetnek a lakói nem akarnak Argentínához tartozni, ráadásul a háború is argentin támadással kezdődött. De az se semmi, a helyi hatóság, nem képes rendet tenni? Biztosítani a védelmet? Vagy inkább nem is akarták. Azok is megérik a pénzüket.
desigo
Ez viszont adta <#buck>

Ó,most fel kellene pörgetni a
sebességet a legújabb hirekkel.
Rendicsek.

Kijött az új Skoda,Superb-nek hívják.Itt is van,főleg mini cabber-eknek.
De amit igazából tudni kell róla, hogy a Golf padlólemezére épül.
Itt egy másik új Skoda, az Octavia vRS, és ez is egy Golf.
Új Audi, RS3 Sportback, itt van.
Ez egy Golf.
- Új Skoda Fabia.
- Ah, ez is Golf?
- Nem, ez egy Polo.
- Ez az? Oh, ez zavaros.
- Dehogy zavaros.
- De az.
Nem, ez nagyon nagyon egyszerű.

Minden kocsi alapjaiban vagy Golf vagy Polo,vagy Fiat 500,
ezt kivéve mert ez a Citroen DS5,ami lényegében egy Peugeot.
És a Fiat 500X, ez itt.
- Nos ez nem egy Fiat 500-as?
- Nem ez egy Alfa Romeo.
- Tényleg?
Mindegy is,ezzel végeztünk is a heti autós hirekkel.

szabii98
http://www.youtube.com/embed/0muUZTKCeBg

I met God. She's black

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Halállal fenyegették a BBC vezérét!

Top Gear, Clakson kirúgása miatt.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.31. 10:39:43

Sziasztok.
Ezt az adást nem találom sehol magyarul. Ha esetleg valaki elárulná,hogy merre lehet magyarul megnézni, leszedni azt megköszönném.
Mielőtt jönnének a jó tanácsok, hogy tanuljak meg angolul, jelezném, hogy tudok valamennyire(középfok C) és meg is értem amit mond a műsorvezető.

http://www.youtube.com/embed/IFx5b5Tpjfc

desigo
Jól van én felröhögtem rajta.
Tikal
rossz topikba írtad, kutyát nem érdekli..

desigo
Ed Sheeranre meg rárepült Palvin Barbi

http://www.youtube.com/embed/xqhxDQ7VYQQ
desigo
Pár Toyota megfordult náluk...
Totti5
Toyota :)

http://www.youtube.com/embed/l1WMdI3E9jQ

Szabi
<#taps>

RatBaG
http://www.youtube.com/embed/d5_SB1FxAWg

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Butaság volt így elválnia a BBCnek Clarksontól.Az elmúlt hetekben mindenki erről beszélt,cikkezett.Hatalmas hírértéke volt az esetnek.
Emiatt a következő részek kimagasló nézettséget hozhattak volna szerintem.
Évad végén szünetelhettek volna jó hosszú ideig amíg lecsillapodnak a kedélyek.
Adaaam
http://www.youtube.com/embed/iLRna0RRvxo

everything's better with music

Count Adyn
Én a BBC helyében köteleztem volna hogy szerepeljen egy pözsó reklámban büntetésképp:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ProGabe
De, sikerült. Neked nem sikerül felfogni látom, hogy JC egy pöcs, akit eddig toleráltak és most jön egy kis dádá, ami már igenis bőven kijárt neki. Milyen már, hogy ő rengeteg embert ostoroz, hülyére vesz egy egyirányú beszélgetésben (ez a TV) és simán megússza?!

Hozzáteszem, ahogy a Hebdósok is vállalták a következményeket (amik ugye sokkal keményebbek voltak, hiszen ők fanatikusokkal szórakoztak úgymond), azért most Clarkson is legalább kussol (kb. hiszen azért múlt héten belefért egy köcsög BBC-zés, amiről persze megint azt mondta, hogy csak poén volt) és nem hisztériázik.

Én is bírom, meg köcsög BBC, meg ezt minek kellett, folytassák azt' kész, stb. De azt belátni, hogy ez igenis kijárt neki - ultimátum alatt állt - az megint másik dolog.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Count Adyn
felrakom a ferrarim az ebay-re, nagyon laza cpt slow:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zzeN
Plusz nem fogjuk megtudni, hogy melyik a leggyorsabb a három közül (ferkó, porsche, mclaren) :(

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szabi
úgy látom nem sikerült rájönni, hogy mire gondolok..

RatBaG
egyelőre engem az érdekel leginkább, hogy a maradék három résszel mi lesz?
ezt a nyamvadt tíz részt úgy vártam, mint a messiást, és akkor még ettől is megfosztanak... pedig tuti, hogy az utolsó részekbe jutott ütős anyag bőven. <#rinya>

Per Aspera Ad Inferi.

wollnerd
Olyan szomorú számomra hogy vége a TG-nek! :( Többé nem lesz ugyanaz! :( Kedvencem azok, ők hárman ( Jeremy Clakson, Ricard Hammond, James May).
James May reakciója:
http://www.youtube.com/embed/N6cfFnBNELs
Én is kommenteltem a videó alatt is...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.03.25. 23:49:38

Azt hiszem a The Sun-ba írkál.

Egyébként meg sok dologban csak ő vitte el a balhét. A Falklandi rendszámos dolog pl tuti valami produceri ötlet volt. JC volt az arc és minden balhét magára vállalt és rá terelődött a reflektor, pedig Hammond és May is rendesen be-beszólogatott pl a franciáknak is (elég csak arra gondolni amúgy Mayt miért rúgták ki az Autocar magazintól).

ProGabe
Nem kell összekeverni a szólásszabadságot azzal, amikor valaki egy fasz és azzal megbánt embereket, mert azok máshogy gondolkodnak, mint ő.
Vannak Clarksonnak nagyon jó gondolatai (nem jut eszembe melyik újságban van egy vasárnapi columnja), de sokszor igenis meggondolatlan és bántó. Mondom, olyanokkal, akik ezt van, hogy nem érdemlik meg.
A szólásszabadság szerintem mást jelent

Szabi
a hűdenagy szólásszabadság úgy tűnik csak a francia firkászoknak jár

ProGabe
Tudom, hogyan működik a TV izé, itt ;) Amúgy hamarosan ez a dolog változni fog, nem emlékszem már rá pontosan, általános adó-féleség lesz belőle (hogy rohadnának meg), így a BBC elesik a pénz nagy részétől.

Amit igazán elkúrt a BBC az az, hogy ultimátumot adott Clakrsonnak, hiszen tök egyértelmű volt, hogy nem bír majd magával. Ahogy írtátok, éppen azért szeretjük, amiért most kirúgták.
Csakhogy ahogy Te is írtad, ez egy olyan dolog, amit amúgy sem lehetett volna elnézni. Ha ezt May csinálja, akkor elintézik pénzbírsággal, meg ezen poénkodtak volna hetekig. JC viszont már tényleg sok volt, olyanoknak is beszólt olyan dolgokról, amik megengedhetetlenek. Toleráns az angol, de következeteses is és ha valamit megmond, akkor az úgy lesz. Ez tényleg nem Magyarország, itt vannak a dolgoknak következményei. 'Van még egy húzásod ecsém! Megtetted? Viszonlátásra!'

A legjonn az lenne, ha Murdoch megvenné az egész franchiset úgy, ahogy van. Utálom azt a mocskot, de ez most jó húzás lenne tőle.

Azt még hozzátenném Szabi után, hogy odakint máshogy működik a közszolgálati TV, kicsit olyan mint a kábel. Fizetni kell egy licencdíjat azért, hogy nézhesd az adást, és cserébe nincsenek reklámok. Na mármost több helyen is olvastam, hogy a döntés miatt ezt rengetegen lemondják, ha pedig ez megtörténik, a BBC költségvetése is megcsappan, nemhogy a bevétele. Ott nem minden adófizető zsebéből lopják ki a 80 milliárdot a minőség nélküli működésre (khm... MTVA).

Saját magukat húzzák le a WC-n, DE.
Amit Jeremy tett, azt semmilyen közszolgálati, de még nagyon kereskedelmi TV se nézhet el. Szimplán mert nem jön ki jól, hogy a TV egy etikátlan embert a törvények és erkölcs fölé emelik. Mindenki tudta milyen Clarkson, a TG is csak azért volt sikeres, mert ők azt is kimondták, amit mindenki más forró kásaként kerülgetett és nem csak feltétlen az autókra kell gondolni. Ezt Clarkson igenis elkúrta, de a BBC-nek pedig szimplán nem volt más lehetősége ilyen helyzetben. Amit rossz döntésnek tartok, hogy a maradék részeket még nem engedik leforgatni neki, vagy legalább egy búcsú epizódot, csak hogy a fanok is lecsillapodhassanak.

Ami pedig a jövőt illeti, May is megmondta, hogy ők csomagban érkeznek. Jezza nélkül elhalványul az egész, pont May és Hammond között nincs akkora chemistry mint amikor pl. hárman vannak valahol vagy valamelyikük Clarksonnal. Ha pótolják, az egy nagyon gyenge próbálkozás lesz és én nem fogok neki esélyt adni. Azt már adtam korábban is a többi TG próbálkozásnak (America, Asia meg Ausztrália), de mind gáz az eredetihez képest.

Szinte tuti, hogy Clarkson kap valami ajánlatot, de egyedül ő is képtelen lesz felépíteni a nulláról, azt, ami volt. Egy pár hét múlva úgy is kiderül, én mindenesetre már most hiányolom a "TONIGHT.... James wears a blue hat. Richards wears a different hat. And I wear a hat with things on it!" és persze ...

And on that bombshell... it's time to end!