1087
banner
  • desigo
    Nagy mázlija volt...
  • [Walaki]D`Lair
    Friss hírek:

Stabil az állapota, kihozták az intenzív osztályról, az orvosok szerint jó eséllyel teljesen felépül, valamint már Clarksonnal is kommunikált, amikor az basztatta a vezetési stílusát a kórházban (persze poénból) akkor vigyorgott mint a vadalma...sazl GO hamster GO
  • GregSB
    Az orvosok állítólag optimisták, szerintük fel fog épülni.

Remélem is hogy nem tolószékben lesz díszvendék a következő adásban :(((
  • CSOCSO
    nahja.. mindegyiket szeretem de hammond meg jeremy volt a fo fo kedvenc teszterem.. viccesebbek vagy nem is tom
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem mind a három a kedvencem :)
  • CSOCSO
    :( miert pont o?? o a kedvencem jeremyvel egyutt
  • desigo
    Az életével játszott...
  • [Walaki]D`Lair
    óó baszki...

Agysérülést szenvedett
  • [Walaki]D`Lair
    Nem, az állapota már "csak" súlyos, de nem életveszélyes valamint stabilizálódott...
  • desigo
    szerencsétlen:(
  • GregSB
    Hír
  • CSOCSO
    OMG!
  • Lobsterman
    Szegény Hamster :(
  • GregSB
    Neten még nincs kint a, de skynewson most volt rendkívüli hír:

Richard Hammond súlyosan megsérült a Top Gear egyik részének forgatása közben. Rekordot próbált dönteni egy sugárhajtóművel meghajtott autóval, amikor 280mph nál (448km/óra) valami elromlott, az autó többször megpördült és összetört.

Jelenleg kórházban van, állapota kritikus.

:(((
  • a zsírkereskedő
    sok-sok top gear kép
  • a zsírkereskedő
    mondjuk ez a legbiztosabb sztem
    the former Stig, Perry McCarthy, revealed that currently there is no one single test driver
  • a zsírkereskedő
    és az új?:D
    vannak nevek...
    Colin McRae/Julian Bailey/Damon Hill/Ben Collins/Jason Plato vagy Perry McCarthy megint:D
    de a legbiztosabb szerintem, hogy egy ex-F1 versenyző aki brit
    habár engem túlzottan nem izgat:D
  • [Walaki]D`Lair
    Ő a régi stig
  • a zsírkereskedő

Perry Macarthy: The Stig
  • 2XP
    Mert a tv-ben megy a műsor :)
  • desigo
    Ez miért a Tv, Mozi, DVDben van?
    Át kellene rakatni az auto-motorhoz...
  • Bucser
    Bocs de szerinted egy Subaru Impreza WRX STi-ben engem ez érdekel? meghogy milyen hangcucc van benne alapból?? mikor a motorról egy szót sem ejtenek??? A teljesítményadatokról már nem is beszélve?
  • CSOCSO
    hat valoban nem egy nagy cucc belulrol a subaru
  • Bucser
    Csúsztatás:D
  • [Walaki]D`Lair
    280 :)
  • Bucser
    Akkor nem láttad az RTLKLUB-on a tavalyi Subaru Impreza WRX Sti tesztet... hihhetetlen... Az a majom teszter 50-el köröz a városligetben és arról értekezik, hogy túl kemény a futómű és hogy mennyire nem designos a belső és hogy milyen kevés hely van hátul?? Ha mondjuk egy Passatot vagy Borat vag más családi autót tesztel megértem... na de ez egy 250 lovas autó!!!!!

Meg amikor enduro motort a motorteszter a hegyi szerpentineken motorozva mutat be... Na ez ám a szakújságírás... Enduroval ki sem megy terepre és felsorolja a katalógusban lévő adatokat.. ezt én is tudom.. akkor inkább Totalcar És ha valakinek nincs UPC vagy kábelTV akkor biza marad ez a 2 csatorna.

Mellesleg nem mondhatod hogy a legutóbbi Impreza versus Lancer teszt nem volt jó:)
  • Dash
    Sajna nincs, ami meg megy atv-be az lófasz, és még részeket is kivágnaka videóbol, csak önszántából tudna valaki.
  • somaaa
    Nem tudjátok honnan lehet feliratot szerezni a top gearhez? Akár angol is jó
  • Dash
    Jók, letöltöttem azokat is, összesen 30GB.
  • Dash
    Nekem megvan az összes Top geaqr rész , a régieket érdemes letölteni?(89-90)
  • Dash
    Nekem megvan az összes Top geaqr rész , a régieket érdemes letölteni?(89-90)
  • CSOCSO
    nem kell 1 ora.. eleg lenne fel ora is.. csakhat akkor 10 perc bemutato..es a veen lehetne 5 perc csapatas. nomeg egy mesik auto 10 perc bemutatas
  • 2XP
    Jah, teljesen igazad van. Adhatna nekik a tv2 egy egyórás műsorra pénzt és időt... De gondolom nem ez kell a népnek :/
  • CSOCSO
    nekem 84 top gear videom van es 27 5th gear..
    mondjuk engem a 5th gear nem zaklat.. csak a topgear de az nagyon..
    amugy tokre felidegeltem magam a totalcar porsche videon... egyszeruen szanalmas amit abban a musorban muveltek!
    imadtam a totalcart mert poenos meg fiatalos meg minden. .dehogy a porsche bemutato semmi masrol ne szoljon csak arrol hogy ok probaljak csusztatni a fukken porset.. hat lol.. ez a musor elmenne egy okorkodesnek. .egy nromalis bemutato utan. de ez igy gyenge...nagyon is!
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem megvan az 1,3,4,5,6 full széria...a 2-es kéne nagyon, mert abban van a Smart Roadster teszt...:(
  • GregSB
    A minősége szerintem még pont nézhető, és én nem akarok egész részeket letölteni, csak 1-2 tesztre vagyok kíváncsi.
  • 2XP
    Megnéztem, de a minősége össze sem hasonlítható a rip-ekkel, ráadásul nekem elég lassan is tölti le.
  • 2XP
    mininova

Én az összes részt innen töltöttem le. Ha lassan jön, akkor max. többet szedsz egyszerre.
  • GregSB
    Viszont az érdekelne, hogy melyik torrentoldalon érdemes rákeresni top gearrre. ahol én akartam eddig nem sokat dobott ki.
  • GregSB
    Ez sokkal gyorsabb a torrentnél és nem olyan rossz a minősége.

Link a lusták kedvéért :)