1085
-
#125 2 hours and 51 minutes until the next season of Top Gear starts
-
#124 Valakinek nincs torrentje Jeremy - The Good the Bad and the Ugly DVDjéhez??? -
#123 Naná! :) -
#122 Boldog szülinapot Hamsternak!!! -
[Walaki]D`Lair #121 szintén finalgear ? :)))) -
#120 Számolom a perceket :)
"5 weeks, 6 days, 18 hours, and 21 minutes until the next season of Top Gear starts on January 28th." -
[Walaki]D`Lair #119 A hülye majom, nem tudja mit beszél :D -
#118 Lefikázták Jeremyt! A Milka csokis szöveg elött van valami "Moderátor" írt kritikát de ez hülyeség és felháborító! -
#117 -
[Walaki]D`Lair #116 Én is szavaztam rá, de csak a te kedvedért...:D:D:D:D -
#115 köszönöm egybk el se tudod képzelni hogy most a te ötödik szavazatoddal hány buzit előz le! -
#114 Lol :DDD
Ám legyen, de csak azért mert Stigre nem lehet szavazni :)) -
#113 szavazzatokRichardra alul léccike -
#112 [IMG][/IMG]Én elfogult vagyok! -
[Walaki]D`Lair #111 És télleg!!! :D:D:D:D -
#110 Én mind a négyet :P
-
#109 lol:) -
#108 Én is bár mondhatjuk hogy James a matek tanárom mert úgy néz ki mint a matektanárom aki egyébként nő tehát ez elég fura -
[Walaki]D`Lair #107 JEE...Hampster power :D:D:D
Bár én mind a hármukat egyformán bírom :D -
#106 [IMG][/IMG] -
-
#104 Egy robot ne hibázzon -
#103 Ez nem tudom miért nagy hír, nem ez az első eset hogy Stig elhagyja a pályát :) -
Doma #102 Úgytűnik igen. -
#101 stig kicsuszott egy lamboval? -
a zsírkereskedő #100
Jeremy Clarkson has said his Top Gear co-star Richard Hammond is “completely fixed” after his high speed crash while filming for the show last month.
“He’s completely fixed after his minor crash… the only thing that’s really breaking his heart is he has chipped one of his whitened teeth,” he said. -
#99 Jeremy azt mondta egy nemrég készült interjúban, hogy csak januárban indul a Top Gear következő szezonja -
Doma #98 Jeremy autóvadászaton -
#97 Tegnap olvastam hogy addig elhalasztották az új szezont amíg Hammond fel nem épül. -
#96 Az se semmi,hogy kilőtték a Minit a sísáncról:) -
#95 Igen az a rész ment... -
[Walaki]D`Lair #94 Akkor most adták le a téli olimpiás részt? Már kb. februárban láttam :DDD -
#93 Új Suzuki Swiftekkel jégkorongoztak:)
looool -
#92 Ma este 22 órakor TopGear a BBC Primeon -
#91 Ez jó kérdés. SZVSZ ha Hammond beleegyezik tuti. Még jó pénzt is kaphat érte :) -
#90 Vajon leadják majd a borulást? -
[Walaki]D`Lair #89 Clarkson azt nyilatkozta, hogy péntek hajnalban már lábra állt és kiment a WC-re...szal úgy tűnik nem szenvedett komoly sérüléseket... -
#88 Naja, 400 felett borult, csoda hogy túlélte. -
#87 Nagy mázlija volt... -
[Walaki]D`Lair #86 Friss hírek:
Stabil az állapota, kihozták az intenzív osztályról, az orvosok szerint jó eséllyel teljesen felépül, valamint már Clarksonnal is kommunikált, amikor az basztatta a vezetési stílusát a kórházban (persze poénból) akkor vigyorgott mint a vadalma...sazl GO hamster GO