1087
-
Hát azért remélem folytatják -
http://cars.uk.msn.com/News/car_news_article.aspx?cp-documentid=4046324 -
Biztos lesz folytatás? -
[Walaki]D`Lair #164 májusban gondolom... -
Del Sonar #163 Death Lion -
Valaki nem tudja, hogy mikor folytatódik majd a Top Gear? -
Hát tényleg elég rövid lett. -
Igen.
"On another note, next week’s episode will be the final one of the season. No word as to when they’ll be back." -
Melyik évadnak? 9? -
Pff, vasárnap lesz az utolsó része az évednak... Eléggé csonka volt ez szerintem. Hol marad már a Ferrari 599 GTB teszt? :/ -
Nekem van amikor 1-2kb/s-el jön de néha felmegy 100 fölé,de nem vészes viszonylag hamar lejön. -
Nem tudom nálatok mi a gáz, én is mininovaról szedem és nekem a múlt vasárnapi Vuk rip (423Mb) lejött 44 perc alatt (átlag 173Kb/s). -
Persze nem torrentről. -
Végülis nekem is kb annyi idő alat jön le csak megszoktam hogy 1-3óra alatt leszedem az ekkora file-okat. -
[Walaki]D`Lair #153 Nekem lejön este amíg alszom, vagy nappal amíg suliban vagyok... -
Én is onnan és egy rész szinte fél nap alatt lejön -
Ti miről töltitek le? Én mininovaról szedem a torrentet, de nekem elég lassan jön le. -
ok nekem se.
én értem amit mondanak. Filmekhez kéne. -
Nekem nem a Top Gear-hez kell -
Az nekem is kéne (felirat).
Mekkora már amikor Jeremy láncfűrésszel neki megy a Cool Wall-nak
-
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan felíratokat tudnék leszedni ( a feliratok.hu-n kívül)? Nagyon nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm! -
2005-ös múltkor az volt mikor Párizsba mentek a hídhoz -
Tényleg nagyon szépen beszélnek, minimális angoltudással is jól érthető. -
Ja a tavalyi szezon nem? -
Hát most megy a BBC World-ön de csak fél órás és csak a "legjobb részek"! -
Hello!
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan gyorsan le lehet szedni a részeket? És hogy mo.-n nem megy e valamelyik adón? Egy ideig ment a BBC prime-on de most nem.
Jeremy-nek milyen diplomája van?
thx -
[Walaki]D`Lair #141 Mert? Szerintem teljesen érthetően beszélnek... -
Dash #140 Kár hogy nincs felirat TopGear-hez:( Pedig itthon sem kevesennézik.. -
Kint a legújabb rész Vuk ripje.
In this episode:
-Richard and James try and turn a Reliant Robin into a reusable space shuttle by launching it into the air with rockets and then safely returning it to the ground
-Jeremy sees if the new Porsche 911 Turbo will win him over
-Jeremy drives a Brabus tuned Mercedes-Benz SL600 that has 730 horsepower
-An update to the Cool Wall -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Fat Stig is mekkora poén volt már :P -
a benzinkutas rész nagyon komoly volt -
Dash #136 Nemsokára én is letöltöm. Nemsokára meg lesz a 40GB Top Gear:) -
Mai rész jó volt nagyon :P
Amerikába mentek, és az volt a feladatuk, hogy 1000 dollárból vegyenek egy autót, amivel utánna különböző feladatokat kell majd teljesíteniük.
Az alabamai részt nem tudom hogy merték bevállalni. Főleg Hammond, a Brokeback Mountainos felszerelésében, meg azzal a szöveggel a kocsin :DDD -
Dash #134 Már van -
Nézném, de még mindig nincs kint normális rip, csak 700 megás :( -
eddig nagyon jó a szezon, a második részben veyron csapatás, kiskupé teszt, nézzétek mielőbb. -
-
Én már borultam.. Nem kifejezetten jó érzés.. Sőt -.- -
amdrula #129 Hát azért nagyon durva volt, mondta, hogy még ~230mph-val ment a kocsi, amikor borulni kezdtett és utána nagyon rövid úton megállt, nem semmi lassulás lehetett... -
Hát szerintem ezt is elég rosz volt látni,hát még elgondolkodni azon mit érezhetett...