1085
-
[Walaki]D`Lair #205 100??? szerintem nincs az az autómánia mennyiség amennyi akár megközelítené kicsit is a legszarabb top gear részeket is...RÉPA KATÁVAL AZ ÉLÉN BAZZ?! -
#204 Nem mondom hogy rossz volt, inkább átlagos. Persze egy átlagos Top gear felér 100 autómániával vagy 10 totalcarral :D
Nekem a legjobban az a rész tetszett, amikor Jeremy elkezdte mondani miért nem lehet egyes kontinenseken az ideális útszakasz. Dél-amerikában mindenki drogos, Ausztrália tele van kígyókkal, Irakban meg lelőnek az amcsik :DD -
#203 szvsz nagyon kircsi volt ez a resz.. szejjel rohogtem magam. imadom az ilyen reszeket amikor harman majomkodnak ( jo az utepites pl nagyon gaz volt de mindegy) -
#202 Nah az zsir lesz,remelem uj M3-at is tesztelik. :)
Koszi linket -
#201 zinterneten fent van.
Szerintem eléggé sablonos volt ez az első rész. Ilyen hármas verseny (porse, olasz supercar + vmi angol vagy japó) szinte mindegyik évadban vótmá, általában a szezon közepén fillerként. Szerintem hiba volt ezzel nyitni. Viszont lesznek jó tesztek: Audi R8, Ferrari 599 GTB + megint fognak a Veyronnal valamit okoskodni :) -
#200 Pl itt mar ket napja hogy kint van -
#199 Hol lattad? -
#198 Kint az elso resz, szegenyek megint milyen nehez dolguk volt harom szuperkocsival csak ugy jarkalnak Europaba. -
#197 1 hét múlva újra top gear!!!!!!!!!
-
[Walaki]D`Lair #196 A második üzemanyag tartály. -
#195 Nem ezt kerdeztem! -
#194 Azt megjavították valahogy -
#193 Ahogy lattam valtoztathato kereknyomas stb es mivolt ami leszakadt 1 nagy ugratasnal!? :)) -
#192 Nem gyári. Mondja is, hogy a kerekek kézzel készültek és darabjuk 2500$. -
#191 Ez ugye nem gyari toyota? Nem semmi amire ezek vallalkoznak!! -
#190 Valóban remek epizód -
#189 Egyébként itt meg lehet nézni: Link -
#188 Az tényleg kemény volt. Nem semmi az a Toyota. -
[Walaki]D`Lair #187 nincs egyikhez se -
#186 És ehez a részhez van vhol felirat? -
[Walaki]D`Lair #185 Mindenki nézze meg a júli 25-ei északi sarki kiadást...az eddigi leges legjobb Top Gear rész...esküszöm... -
[Walaki]D`Lair #184 úgy őszintén....SZERINTED? -
seggrevera #183 gondolom a finalgear.com, és azon belül melyikek a régiek? -
#182 Pont ez a lenyeg,szerintem jo osszehasolitas!! -
[Walaki]D`Lair #181 nem, az évadok csak az "újkori" top gear-eket jelölik, de finalgear-en ott vannak a régiek is -
seggrevera #180 oké, köszi, közben rászántam magam és nagy nehezen végignéztem az egészet, Dash lenne egy kérdésem: a mininován megvannak 1-9-ig az évadok, ebben benne van az összes? tehát a legrégebbiek is, pl. a '89-'90-es? -
#179 Bármilyen hihetetlen, de az első hozzászólásban van a link. -
seggrevera #178 hali, hátö én végigolvastam 2 kilométernyi karaktert de nem találok linket, szóval valaki megszánna eggyel, ahonnan le lehet szedni az eddigi összes Top Gear/5th Gear részt? -
#177 Lexarom engem M3 erdekel !! Help me vki! -
[Walaki]D`Lair #176 RS4 -> Quattro
M3 -> RWD
Micsoda hülye teszt bazz... -
#175 Fifth Gearbe volt vmelyik nap,hogy rs4 vs bmw m3 csapattak melyik csuszik jobban,melyik stabilabb palyan,melyikkel jobb autkoazni! Nemtudjatok melyik volt es mikor ismetlik? -
#174 fifth gearben ezen a héten 2001es bmw m5-öt lehet nyerni :CCCC -
Dash #173 Már ki is vágtam: http://www.topgear.atw.hu/R8.avi -
#172 Ha valaki nem vette volna észre elindult a Fifth Gear legújabb évadja. Torrenten már fent van az első két rész (első részben Brabus Rocket meg Audi R8 teszt) -
#171 Hát nekem jobb mint a semmi. -
#170 Holnaptól megint lesz Top Gear a BBCPrime-on, a legelejéről kezdik -
#169 http://cars.uk.msn.com/News/car_news_article.aspx?cp-documentid=4698387 -
[Walaki]D`Lair #168 ;) -
#167 Hát azért remélem folytatják -
#166 http://cars.uk.msn.com/News/car_news_article.aspx?cp-documentid=4046324