1085
banner
  • Minstrel
    rég röhögtem annyit, mint most jeremy reliant robin-os utazásán
  • CSOCSO
    amikor meghallottam hogy mi megy a bentleyben mikor stig vezetett akkor jot rohogtem. de a celebes vezetes nagyon gagyi resz volt. amugy jo tetszett az egesz.
  • ProGabe #483
    besza-behu volt az új rész. főleg a vége
  • ProGabe #482
    holnap végre elkezdődik!!
  • vass17
    :)
    15. évad - kezdés
  • vass17
    Érdemes végignézni/hallgatni őket, hozzák a szokásos formát:DDD
  • Zoli109
    Mikor kezdik a 13. évadot a TV6-on?
  • Tikal #478
    uristen, jeremynek milyen szar a szinkron hangja a viasaton, szégyen... megölik a müsor hangulatát, feliratozva jobb lenne
  • vass17
    Azért nem, mert nyáron és télen is lemegy egy évad, szóval a duplája, de azért lehetne 10 részes évad is..
  • Tikal #476
    hát ez igy rohadt kevés, egy évre 7 rész???
  • MikX
    Hát, ha olyan kevés jó rész lesz, mint az előző 2 évadban, akkor nemis baj, sajnos... :S
    Sztem nagyon leromlott az egész, valahogy minden agyonscriptelt lett, és erőltetett...
    Van pár kivétel, mikor jó részek voltak, de kevés. Előző évadban nekem pl a Romániai rész tetszett, többi elég sivár volt, sajna...
    Pedíg régebben mennyire jó volt...
  • vass17
    Elvileg június 20.-án adják le az első részt, és összesen megint csak 7 lesz...:(
  • Tikal #473
    mikor jönnek az új részek? S15
  • Ombika
    Torrent!
  • nmaxima
    HAli mindenkink!
    Segítségeteket kérném ,honnan lehetne beszerezni 5th Gear epizódokat elsősorban szinkronosak érdekelnek. Mindenféle megoldás érdekel.
    Előre is köszöm.
  • Ombika
    Jezusom most ment viasat 6on mikor vettek 1000 dollarbol fejenkent autot es USA-t atszelve poenkodtak! ! Anyam ezert imadom oket!! Mikor majdnem szarra vertek oket a feliratok miatt, meg hamondot szopattak,h nekimentek feszt es a klima ahh... :))
  • Minstrel
    Azt találtam, hogy be volt hangolva külön a Top Gear a pályára és ezért, meg ők csak privátban köröztek rajta. Nem is Stig ment vele.
  • lesprit
    hi! egy kerdesem lenne.. miert vettek le az Ultima GTR eredmenyet? regi top gear-es musorokban lattam h torony magasan az elso volt. sajna angol tudasom nem elegendo h utanna nezzek.
  • Ombika
  • grolko
    itt egy kis teaser, lesz majd egy nagyobb a 14. évadról:

TopGear Teaser

várom a véleményeket
  • ProGabe #465
    :DDDDDD
  • kuci06
    (photobucket is bannolva az ezsgéről? wat)

• kuci06
    AS?:DAS?:DASD

• vass17
    Hát ez kéész:D, nagyon elmebeteg volt ez a Twingo teszt a végén..

• kuci06
    "...or now" :D
  • VTX
    Jenett Stig Porter xD ez rohadt jó rész volt :)
  • kuci06
    Basszus, mekkora rész volt :D A teszteken azt hittem megfulladok a röhögéstől AS?:D

Itt elolvasható a teljes teszt az Hammerhead Eagle i-Thrust-ról :D

• vass17
    Mit meg nem adnék egy ilyen állásért:)
    Nagyot röhögtem amikor meglátták az első Sandero-t, jól előkészítették az elmúlt két évben:D
  • kuci06
    "Oh my god, that woman has a axe!" :D

• GregSB
    "mondjuk országimázs kampánynak nem mondanám :D"

Teljesen reálisan mutatta be az országot, tengerparton + Bukarestben megy a fényűzés, pár száz km-el északnyugatabbra meg szamárháton közlekednek az emberek. Ez Románia ma :)
  • blory
    Hat az van hogy ennel jobbat Romaniabol nem lehet kihozni :) Nagyon jo volt, a nyaron bringaval en is bejartam a Transzfogarast, hihetetlen egy szep hely , a bringat mar csak egy ilyen jo auto tudna uberelni.
  • Tikal #454
    romania, gypsies, ferrari, aston martin, lamborghini, iphone... nagyon jó rész volt :DD

mondjuk országimázs kampánynak nem mondanám :D
  • Minstrel
    Clarkson dvd-jéhez tudtok angol feliratot?
  • vass17
    Azzal...Inkább csinálnának hozzá normális feliratot, ezerszer jobb lenne!
  • MikX
    TV6-on még mindíg azzal a nagyon gagyi, fos szinkronnal megy?
  • markidlive
    helo valaki nem tudja hol lehet nézni teljes részeket magyrul a ty6-on kívül.
  • GregSB
    Ez jó rész volt :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor elhúzott a Dacia Sandero Jeremy elől az autópályán sírva nevettem :)
  • Minstrel
    173. rész nincs, az a 89. rész, 10. évad 9. része.

Amúgy akit érdekel a TV6-os változat akkor írjon privit és pár nap múlva adok linkeket, eddig a 8.-tól a 12. évadig feltöltöttem és elkezdtem az első évadot is, most, hogy ismétlik.
  • rico1
    Nem lehet valahol magyarul megnézni vagy letölteni azt a részt, amikor Budapesten tesztelik a Fiat 500-ast? Asszem az a 173. rész.
  • VTX
    a 13. évadot nem lehet valahol magyarul megnézni?
    ja..és tényleg nem lehet nézni ma este online csak londonban