1085
-
#485 rég röhögtem annyit, mint most jeremy reliant robin-os utazásán -
#484 amikor meghallottam hogy mi megy a bentleyben mikor stig vezetett akkor jot rohogtem. de a celebes vezetes nagyon gagyi resz volt. amugy jo tetszett az egesz. -
#483 besza-behu volt az új rész. főleg a vége -
#482 holnap végre elkezdődik!! -
vass17 #481 :)
15. évad - kezdés -
vass17 #480 Érdemes végignézni/hallgatni őket, hozzák a szokásos formát:DDD
-
Zoli109 #479 Mikor kezdik a 13. évadot a TV6-on? -
#478 uristen, jeremynek milyen szar a szinkron hangja a viasaton, szégyen... megölik a müsor hangulatát, feliratozva jobb lenne -
vass17 #477 Azért nem, mert nyáron és télen is lemegy egy évad, szóval a duplája, de azért lehetne 10 részes évad is.. -
#476 hát ez igy rohadt kevés, egy évre 7 rész??? -
#475 Hát, ha olyan kevés jó rész lesz, mint az előző 2 évadban, akkor nemis baj, sajnos... :S
Sztem nagyon leromlott az egész, valahogy minden agyonscriptelt lett, és erőltetett...
Van pár kivétel, mikor jó részek voltak, de kevés. Előző évadban nekem pl a Romániai rész tetszett, többi elég sivár volt, sajna...
Pedíg régebben mennyire jó volt... -
vass17 #474 Elvileg június 20.-án adják le az első részt, és összesen megint csak 7 lesz...:( -
#473 mikor jönnek az új részek? S15 -
#472 Torrent! -
nmaxima #471 HAli mindenkink!
Segítségeteket kérném ,honnan lehetne beszerezni 5th Gear epizódokat elsősorban szinkronosak érdekelnek. Mindenféle megoldás érdekel.
Előre is köszöm.
-
#470 Jezusom most ment viasat 6on mikor vettek 1000 dollarbol fejenkent autot es USA-t atszelve poenkodtak! ! Anyam ezert imadom oket!! Mikor majdnem szarra vertek oket a feliratok miatt, meg hamondot szopattak,h nekimentek feszt es a klima ahh... :)) -
#469 Azt találtam, hogy be volt hangolva külön a Top Gear a pályára és ezért, meg ők csak privátban köröztek rajta. Nem is Stig ment vele. -
lesprit #468 hi! egy kerdesem lenne.. miert vettek le az Ultima GTR eredmenyet? regi top gear-es musorokban lattam h torony magasan az elso volt. sajna angol tudasom nem elegendo h utanna nezzek. -
#467 -
grolko #466 itt egy kis teaser, lesz majd egy nagyobb a 14. évadról:
TopGear Teaser
várom a véleményeket -
#465 :DDDDDD -
#464 (photobucket is bannolva az ezsgéről? wat)
-
#463 AS?:DAS?:DASD
-
vass17 #462 Hát ez kéész:D, nagyon elmebeteg volt ez a Twingo teszt a végén..
-
#461 "...or now" :D
-
#460 Jenett Stig Porter xD ez rohadt jó rész volt :) -
#459 Basszus, mekkora rész volt :D A teszteken azt hittem megfulladok a röhögéstől AS?:D
Itt elolvasható a teljes teszt az Hammerhead Eagle i-Thrust-ról :D
-
vass17 #458 Mit meg nem adnék egy ilyen állásért:)
Nagyot röhögtem amikor meglátták az első Sandero-t, jól előkészítették az elmúlt két évben:D -
#457 "Oh my god, that woman has a axe!" :D
-
#456 "mondjuk országimázs kampánynak nem mondanám :D"
Teljesen reálisan mutatta be az országot, tengerparton + Bukarestben megy a fényűzés, pár száz km-el északnyugatabbra meg szamárháton közlekednek az emberek. Ez Románia ma :) -
#455 Hat az van hogy ennel jobbat Romaniabol nem lehet kihozni :) Nagyon jo volt, a nyaron bringaval en is bejartam a Transzfogarast, hihetetlen egy szep hely , a bringat mar csak egy ilyen jo auto tudna uberelni. -
#454 romania, gypsies, ferrari, aston martin, lamborghini, iphone... nagyon jó rész volt :DD
mondjuk országimázs kampánynak nem mondanám :D -
#453 Clarkson dvd-jéhez tudtok angol feliratot? -
vass17 #452 Azzal...Inkább csinálnának hozzá normális feliratot, ezerszer jobb lenne! -
#451 TV6-on még mindíg azzal a nagyon gagyi, fos szinkronnal megy? -
markidlive #450 helo valaki nem tudja hol lehet nézni teljes részeket magyrul a ty6-on kívül. -
#449 Ez jó rész volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elhúzott a Dacia Sandero Jeremy elől az autópályán sírva nevettem :) -
#448 173. rész nincs, az a 89. rész, 10. évad 9. része.
Amúgy akit érdekel a TV6-os változat akkor írjon privit és pár nap múlva adok linkeket, eddig a 8.-tól a 12. évadig feltöltöttem és elkezdtem az első évadot is, most, hogy ismétlik. -
#447 Nem lehet valahol magyarul megnézni vagy letölteni azt a részt, amikor Budapesten tesztelik a Fiat 500-ast? Asszem az a 173. rész. -
#446 a 13. évadot nem lehet valahol magyarul megnézni?
ja..és tényleg nem lehet nézni ma este online csak londonban