1085
-
#525 A karacsonyi resz eszmeletlen volt :D:D:D -
#524 Stig-et jól bealázták... :)
egyébként nem is tudtam hogy az ősszel volt ez a balhé, hogy könyvet ír stb... -
#523 Uh, még nem, rohanok letölteni :) -
vass17 #522 Láttátok? Jó rész volt és még jobb az évad előzetese...
Már csak azt nem értem, hogy miért a 15. évad 7. részének nevezték el, ha egyszer új évadot nyit? -
vass17 #521 Top Gear Christmas Specials 2010 trailer
Két részes lesz, az első dec 21, a második dec 26.
-
vass17 #520 Az Italian Job szerintem jobb volt, ez egy "kicsit" erőltetett volt, de azért elmegy:)
Ez viszont érdekes lesz:) -
#519 már itt is van: http://www.rlslog.net/top-gear-apocalypse-2010-dvdrip-xvid-p2p/ -
#518 háát, jó iparos munka lett, de hiányzik belőle három dolog... hammond, may és clarkson.
az uncsi monoton dumák.. nem igazán nevettem fel... a cobra-s inditás viszont nagy volt :) -
vass17 #517 hát igen, abból nincs túl sok manapság, de ők legalább normális kiejtéssel beszélnek, nem olyan idegesítően, mint az ausztrálok:D -
#516 szerintem is elég jó lett, jó lesz amíg nincs az igazi :) -
vass17 #515 Megjelent a Top Gear US 1. része... én rosszabbra számítottam, úgyhogy nem csalódtam:) egyelőre jobbnak tűnik, mint az Australia.
-
vass17 #514 Érdemes megnézni, elég jó kocsikat tesztel:)
Még jobb, hogy egy hét múlva megjelenik Hammond és May közös dvd-je is. -
Grafithuszár #513 Bréking nyúz! Kijött Clarkson új dvd-je: Italian Job Lehet tölteni. (ha nem tudod honnan akkor a google a barátod :) ) -
#512 "Top Gear is on a break and will be back in January." -
vass17 #511 Azt nem tudom, mivel a 16. évadról még nincs sok info:)
Valahol olvastam olyat, hogy két héttel karácsony előtt kezdődik, majd úgyis kiderül.
-
Jack95 #510 SziasztoK!
Valaki nem tud küldeni valami linket, ahonnan lehet letölteni top geart felirattal, vagy akár szintkronnal? csak mert én nem találok top gear-t sehol, csak amiket a TV/-on leadnak, de azokat már 1000 szer láttam! szal valaki pls! küldjön egy pm-et, ahonnan tudnék letölteni Top Gear-t!
Köszi! -
#509 Ahhhhhhhh ez melyik resz, durva vasak?! -
#508 Hátha a fordításba besegítenél, akkor miért okoz gondot felirat nélkül megnézni?
Egyébként, a 15.évad 6 részes. -
ml85ml #507 igen igen azt én is olvastam de azt hiszem az a bejegyzés lassan 1 hónapos, sajnálom hogy eltűnt mert kva jó munkát végzett én meg egyre kiváncsibb vagyok a 15x6-os top gear részre meg a többire a 15évadból -
#506 Emailcíme meg twittere ott van a feliratai elején, amúgy már írtak neki többen is, de nem reagált rá semmit. Twitterén azt irta utoljára, hogy kész a 15x6 csak még ellenőrzi és utána beküldi feliratos oldalakra, bár ez már jó régi bejegyzés. -
ml85ml #505 nemtudjátok a top gear 15 évadjainak a felirataival mi wan?fordítja vki. 15x6-tól érdekelne fordításba besegítek.
megva vkinek a balintdavid kontaktja? mert idáig a 15éveadot ő fordította de eltunt... -
vass17 #504 Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor kezdődik az új évad?
az biztos, hogy már forgatják, nem is akárhol:)
Egyébként valaki szokta nézni a top gear australia-t? most láttam az első, bevezető részt és elég szórakoztató volt, igaz, hogy az eredeti TG szervezte Angliában, de most már érdekel, hogy milyen a többi rész. -
#503 Megnéztem a 2. évad 6. részét és abban azt mondták, hogy már korábban teszteltek egy Imprezát. -
#502 köszi:)
Azt hittem azért többször volt benne :( -
#501 megfejtés :)
02. évad 6. rész
11. évad 2. rész -
#500 feladvány:)
melyik évad/ok melyik részében/részeiben volt Impreza? -
#499 Most már tényleg tudjuk, ki a Stig
faszért kell elárulni. remélem kinyírják és jön a rózsaszín Stig :D -
#498 Nagyon köszönöm mégegyszer ! -
#497 ez most komoly? nagyon gááz... -
#496 13. évad 5. rész
10. évad 6. rész (kombi)
06. évad 9. rész, 10. rész -
#495 Sziasztok ! Megtudnátok mondani melyik évad melyik részében van az E60 M5 BMW ? Előre köszönöm ! -
#494 Kicsit olcsó -
#493 Top Gear US
nem fűzök hozzá sok reményt, de egy próbát majd megér -
#492 Az osszes resz nincs meg valahol magyarul? -
vass17 #491 Kicsit rövid volt az évad, reménykedtem, hogy legalább 7 rész lesz... ha 2 van évente, az nem sok rész:( -
#490 október-november körül szoktak eddig -
#489 szép lezárása volt ez az évadnak! mikor is térnek vissza, tavasszal? -
Bullitt #488 Tegnapi rész zseniális volt. Egyrészt a Bugatti szerintem már nem autó, hanem sugárhajtású repülőgép, másrészt igazán tiszteletteljes filmet készített Jeremy Sennáról, amit még a végén láthatóan ők hárman is megkönnyeztek.
Tom Cruise és Cameron Diaz meg nagyon promotálják a szar új filmjüket xD -
krapekap #487 Én mindig szarrá röhögöm magam, azon amiket a stig hallgat miközben világklasszis köröket fut kb 300-al, megy vmi oldschool prüntyögős lájtos zene :D Hatalmas az a forma! persze ez is a show része, de jól ki lett találva. Bár lehet én nem is tudnék olyan zenékre vezetni! Ez is skill! :) -
#486 az se volt semmi. de a sokadik borulas mar nagyon eroltetett volt.