The Grand Tour / Top Gear (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

a.carkey
Csak egy pillanat az elején, jól eldugva, de hatalmas ... 😄

A medve nem játék.

Tikal
váá, elfelejtettem megnézni....mindjárt kikölcsönzöm 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
A mostani részben néztétek a Stig mit csinált a fénymásoló alatt? 😄

A medve nem játék.

Ombika
Elenezest igaazad van, ebbol is latsziik mennyire nem izgat ez a tema, marmint ,h melyiket nezem vagy eppen nem! 😊 Fuggosegben nem szevedek ilyen teren, inkabb real-ba nyomom! 😊

Tikal
hát ott biztos nem megy... max a fifth gear...de az nincs olyan jo mint a TP

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ombika
Ami engem erdekel auto arrol tudok mindent, ami meg uj es nemerdekel azt magasrol lexarom! 😊 Mellesleg discoveryn megy szinkronosan szerintem,, igaz regiek! 😊

Tikal
huu, hát nem vagy nagy igényû 😊 ez kb tiz éves koromig elégitette ki az autok iránti vonzalmam, de mások vagyunk 😊

Ombika
Lexarom en,h mit pofaznak auto erdekel ugyis meg a hangja! 😊 Szinkronosat meg nem is nezem!

Tikal
akkor neked inkább viasat6 😊

errõl irunk már miota, hogy csak átverés....

Ombika
Magyarra forditva? 😊

a.carkey
Tikal
Kamu, a végén egyértelmûvé tette Jeremy hogy ez vicc...

gman906
Kicsit sem különös, hogy egy nagyon ritka Ferrari bemutatásánál leplezték le. Szerintem arról van szó, hogy a Ferrarit nem vezethette az igazi Stig csak Schumacher, mivel nagyon féltették az autót.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Ombika
Gyanus nekem is!

Tuti csak vmi reklámfogás.

Ombika
Ez most tenyleg igaz,h Schumi volt mindvegig vagy kamu?

Szvsz nem Schumi volt, legalábbis nem mindig. Több ember bújt meg abban a sisakban, és simán lehet, hogy a többiek neve örökké csak "Stig1, Stig2" lesz kb.
Jobb minõségû vidi:

Tikal
SPOILER

aki nem akarja tudni az ne is olvasson bele a topicba 😄

Tikal
valami olyasmit mondott jeremy hogy õ nem hiszi hogy Sumi a Stig 😊

GregSB
Mit mondott a végén?

Tikal
mondjuk mikor jeremy megkérdi de akkor mi is a neved? 😄DD

Tikal
hm, mikor bejön, olyan fura a járása, de már ki tudja...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Néha már nem tudni mi a szopatás. 😊

Az bizti, hogy simán belefér a képbe.

A medve nem játék.

a.carkey
A vége azért érdekes volt ...

A medve nem játék.

Tikal
a végén jeremy beszolt még vmit, most akkor csak szopatás volt? 😊

a.carkey
Volt egy fekete Stig is. Lehet, hogy az meg Prost volt. 😊

De poén, hogy Hamiltont úgy verte el, hogy Hamilton nem is tudott róla. .)

A medve nem játék.

Tikal
ez érdekelne engem is, szerintem nem mindig õ volt...

GregSB
Lehet tudni mióta õ a Stig? 😊

Tikal
meg most is mit ment a ferrarival... 😊

Tikal
elég duuurvvaaaa 😊

a.carkey
Azért durva, hogy ki verte el anno Hamiltont IS. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
LelÕjjem a poént? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nem hiszem el ... 😄

A medve nem játék.

GregSB
Na jó, ez így élvezhetetlen, már a low bandwidth adás is megakad fél percenként.

Majd holnap megnézem torrentrõl...

GregSB
Nálam elkezdett akadozni a HD adás... lehet az alacsonyabb felbontásút lesz érdemes nézni.

a.carkey
Jaja. 😄

A medve nem játék.

Tikal
ez rohadt jó, kár hogy OS X-re még nincs kész...

GregSB
Fú, köszi ezt kipróbálom!

a.carkey
Persze élõben. Mellesleg a lejátszó rohadt sok angol nyelvû csatornát is tud (indiai popcsatornától a buzi csatornáig ... 😄)

A medve nem játék.

a.carkey
www.filmon.com/tv/index.php
Szedd le, rakd át máshová a Commercials könyvtárat, és HD minõségben nézheted.

A medve nem játék.

GregSB
Nekem nincs BBC2-m, torrentre meg csak órákkal késõbb szokott kikerülni, általában éjfél után, szal nekem marad a holnap 😊

a.carkey
Este kilenckor kiderül ...

A medve nem játék.

GregSB
Tipikus nézettségnõvelõ kamu, valami poént fognak belõle csinálni, Stig pedig továbbra is ismeretlen marad 😊

Tikal
majd meglátjuk, már volt egy pár ilyen 😊

a.carkey

A medve nem játék.

Ááá ugyan már!! Ugye nem gondolod komolyan hogy elárulják ezt?
Tikal
nem biztos az 😊

a.carkey
Ma kiderül ki van a sisak mögött. (Persze nem a Viasaton ...)

A medve nem játék.