1085
banner
  • CSOCSO
    A karacsonyi resz eszmeletlen volt :D:D:D
  • Tikal #524
    Stig-et jól bealázták... :)
    egyébként nem is tudtam hogy az ősszel volt ez a balhé, hogy könyvet ír stb...
  • GregSB
    Uh, még nem, rohanok letölteni :)
  • vass17
    Láttátok? Jó rész volt és még jobb az évad előzetese...
    Már csak azt nem értem, hogy miért a 15. évad 7. részének nevezték el, ha egyszer új évadot nyit?
  • vass17
    Top Gear Christmas Specials 2010 trailer

Két részes lesz, az első dec 21, a második dec 26.

• vass17
    Az Italian Job szerintem jobb volt, ez egy "kicsit" erőltetett volt, de azért elmegy:)

Ez viszont érdekes lesz:)
  • ProGabe #519
    már itt is van: http://www.rlslog.net/top-gear-apocalypse-2010-dvdrip-xvid-p2p/
  • Tikal #518
    háát, jó iparos munka lett, de hiányzik belőle három dolog... hammond, may és clarkson.

az uncsi monoton dumák.. nem igazán nevettem fel... a cobra-s inditás viszont nagy volt :)
  • vass17
    hát igen, abból nincs túl sok manapság, de ők legalább normális kiejtéssel beszélnek, nem olyan idegesítően, mint az ausztrálok:D
  • Minstrel
    szerintem is elég jó lett, jó lesz amíg nincs az igazi :)
  • vass17
    Megjelent a Top Gear US 1. része... én rosszabbra számítottam, úgyhogy nem csalódtam:) egyelőre jobbnak tűnik, mint az Australia.

• vass17
    Érdemes megnézni, elég jó kocsikat tesztel:)

Még jobb, hogy egy hét múlva megjelenik Hammond és May közös dvd-je is.
  • Grafithuszár
    Bréking nyúz! Kijött Clarkson új dvd-je: Italian Job Lehet tölteni. (ha nem tudod honnan akkor a google a barátod :) )
  • MikX
    "Top Gear is on a break and will be back in January."
  • vass17
    Azt nem tudom, mivel a 16. évadról még nincs sok info:)
    Valahol olvastam olyat, hogy két héttel karácsony előtt kezdődik, majd úgyis kiderül.

• Jack95
    SziasztoK!
    Valaki nem tud küldeni valami linket, ahonnan lehet letölteni top geart felirattal, vagy akár szintkronnal? csak mert én nem találok top gear-t sehol, csak amiket a TV/-on leadnak, de azokat már 1000 szer láttam! szal valaki pls! küldjön egy pm-et, ahonnan tudnék letölteni Top Gear-t!
    Köszi!
  • Ombika
    Ahhhhhhhh ez melyik resz, durva vasak?!
  • MikX
    Hátha a fordításba besegítenél, akkor miért okoz gondot felirat nélkül megnézni?
    Egyébként, a 15.évad 6 részes.
  • ml85ml
    igen igen azt én is olvastam de azt hiszem az a bejegyzés lassan 1 hónapos, sajnálom hogy eltűnt mert kva jó munkát végzett én meg egyre kiváncsibb vagyok a 15x6-os top gear részre meg a többire a 15évadból
  • Minstrel
    Emailcíme meg twittere ott van a feliratai elején, amúgy már írtak neki többen is, de nem reagált rá semmit. Twitterén azt irta utoljára, hogy kész a 15x6 csak még ellenőrzi és utána beküldi feliratos oldalakra, bár ez már jó régi bejegyzés.
  • ml85ml
    nemtudjátok a top gear 15 évadjainak a felirataival mi wan?fordítja vki. 15x6-tól érdekelne fordításba besegítek.
    megva vkinek a balintdavid kontaktja? mert idáig a 15éveadot ő fordította de eltunt...
  • vass17
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor kezdődik az új évad?
    az biztos, hogy már forgatják, nem is akárhol:)

Egyébként valaki szokta nézni a top gear australia-t? most láttam az első, bevezető részt és elég szórakoztató volt, igaz, hogy az eredeti TG szervezte Angliában, de most már érdekel, hogy milyen a többi rész.
  • Met
    Megnéztem a 2. évad 6. részét és abban azt mondták, hogy már korábban teszteltek egy Imprezát.
  • Met
    köszi:)

Azt hittem azért többször volt benne :(
  • Minstrel
    megfejtés :)

02. évad 6. rész
    11. évad 2. rész
  • Met
    feladvány:)

melyik évad/ok melyik részében/részeiben volt Impreza?
  • ProGabe #499
    Most már tényleg tudjuk, ki a Stig

faszért kell elárulni. remélem kinyírják és jön a rózsaszín Stig :D
  • Krapo
    Nagyon köszönöm mégegyszer !
  • Tikal #497
    ez most komoly? nagyon gááz...
  • Minstrel
    13. évad 5. rész
    10. évad 6. rész (kombi)
    06. évad 9. rész, 10. rész
  • Krapo
    Sziasztok ! Megtudnátok mondani melyik évad melyik részében van az E60 M5 BMW ? Előre köszönöm !
  • gman906
    Kicsit olcsó
  • ProGabe #493
    Top Gear US

nem fűzök hozzá sok reményt, de egy próbát majd megér
  • sovatalevi
    Az osszes resz nincs meg valahol magyarul?
  • vass17
    Kicsit rövid volt az évad, reménykedtem, hogy legalább 7 rész lesz... ha 2 van évente, az nem sok rész:(
  • Minstrel
    október-november körül szoktak eddig
  • ProGabe #489
    szép lezárása volt ez az évadnak! mikor is térnek vissza, tavasszal?
  • Bullitt
    Tegnapi rész zseniális volt. Egyrészt a Bugatti szerintem már nem autó, hanem sugárhajtású repülőgép, másrészt igazán tiszteletteljes filmet készített Jeremy Sennáról, amit még a végén láthatóan ők hárman is megkönnyeztek.
    Tom Cruise és Cameron Diaz meg nagyon promotálják a szar új filmjüket xD
  • krapekap
    Én mindig szarrá röhögöm magam, azon amiket a stig hallgat miközben világklasszis köröket fut kb 300-al, megy vmi oldschool prüntyögős lájtos zene :D Hatalmas az a forma! persze ez is a show része, de jól ki lett találva. Bár lehet én nem is tudnék olyan zenékre vezetni! Ez is skill! :)
  • CSOCSO
    az se volt semmi. de a sokadik borulas mar nagyon eroltetett volt.