The Grand Tour / Top Gear (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Csak egy dolgot nem értek teljesen: Amikor vki beszólt hogy ne álljanak le, folytassák, akkor ők azt mondták hirtelen(?) hogy nem is, folytatják a TGT-t... Namost, a kezdettől fogva is tervezték hogy folytatják a sorozatot, vagy csak 'beszólás következtében' döntöttek/jelentették be...?!<#fejvakaras>#fejvakaras> A 4. évad bejelentéséről korábban is lehetett-e tudni, vagy csak 14. rész forgatásakor jelentették be mindezt?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.06.01. 21:46:44
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nekem azért hiányozni fog a hagyományos struktura... de legalább nem hagyták abba teljesen <#eljen>#eljen>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szoval mar ez a 3. szezon is nagyon erosen ezen valtozasok fele tolodtak el, igazabol csak meg 1 lepessel tovabb mennek.
Az asszony is csak akkor csatlakozott mellem nezni, amikor roadtripelni mentek valahova:)
Mongólia odabaszott. Meg előtte az öreg a Porsche 917-ben. <#wow2>#wow2>
A végén meglepődtem, hogy Jeremy tényleg ennyire meghatódott.
Per Aspera Ad Inferi.
viszont ez a sátrazás eddig is fölöslegesen volt erőltetve szerintem, a dumálgatós rész simán lehet a nap végi pihenős időszakokban is, ahogy eddig is, a sztárokat jó hogy végre elfelejtették, a köridők meg szerintem teljesen lényegtelenek, se nekünk nézőknek, se a potenciális vevőknek nem számít, engem kifejezetten zavart amikor ebben az évadban is a nagyobb utazgatások közé beerőltették a sátrazást és a körmérést.. :D
Kínszenvedés volt nézni ezeket a platós vackokat.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2019.01.24. 12:44:30
Senna a Nurburgringen jo lenne, de gondolom a VW csoport mindent megtesz majd szokas szerint hogy tavol tartsa oket:D Rosszul nezne ki a Porschekre es Lambokra nezve egy 6:20-as vagy az alatti ido amit evekig nem tudnak megdonteni es szep reklamokat forgatni neki.
Meglepően olcsó az a három dög,cserébe a benzinkútra hordod a pénzt.
A Senna meg szátalázott mindent.Nürburgringes ideje nem lesz?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Per Aspera Ad Inferi.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na nem mondom hogy reszben nem ertek egyet veled, a Top Gearban valoban tobb volt a nagy sztar mint most. Csak azt mondom, hogy ez nem alapvetobb valtozas a stilusban, maximum most picit jobban eltolodott a helyi britt ismertsegek fele.
De most belenezve a Top Geares listaba, azert itt is legalabb a nevek fele olyan, hogy vakarom a fejem hogy kik is ok:
http://topgear.wikia.com/wiki/Star_in_a_Reasonably-Priced_Car
Ki volt a két hollywood-i sztár? Shuterland és?
Nem az új arcokkal van bajom, hanem azzal hogy unalmasak is voltak szerintem.
Csak nem gondolod, hogy úgy nyírták ki a sztárokat, hogy azok nem tudtak róla? Most meg minden sztár bedurcizott... :)
De most is volt ismert arc, pl a legutobbi ketto kifejezetten Hollywoodi sztar volt.
Szemely szerint nem banom h uj, erdekes arcokat ismerhetek meg, pl a multkori medvesek jok voltak. Kicsit javit a tulzott hollywoodisagon.
Egyebkent a multkori szezon utan ketlem h sok sztar szoba allna veluk. Hanyan is haltak meg?
Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2018.01.17. 17:24:23
Ez egy show, már a TG is az volt, szóval ezért vannak benne ezek a részek is, még ha neked lényegtelen is...
Kár ezen fennakadni szvsz, a leglényegtelenebb része volt mindíg is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
season 10: na ittt már több az ismeretlen, de itt is volt egy Helen Miren, egy Lewis Hemilton!!, Simon Cowell, James Blunt
A vége felé meg már igen nagy nevek is, A listás Hollywood-i színészek is megfordultak ott, volt aki többször is...
én még csak az 5. részig láttam, de eddig csak a preacher-ből a srác volt ismerős meg knight rider és kettesével hívják a vendégeket. az előző szezonban híresebb embereket nyírtak ki mint most hívnak meg :) Na most elvileg az amazon a világ összes pénzét rájuk szabadította és erre ezt kapjuk...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.01.16. 20:21:45
De ez mellekes szerintem, mert szinte minden mas meg rohadt jo. Remelem jon majd valami dupla reszes, 2 oras szpesol is valamikor.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I met God. She's black