1085
banner
  • desigo
  • Szabi #1084
    az első évad tetszett, utána számomra unalmassá vált :D
  • desigo
    Clarksons Farmot láttad már?
    Ajánlott elkezdeni?
  • Szabi #1082
    hát akkor ez ennyi volt
  • Octopussy
    Volt már? Jeremy trollkodik:

• Timbu
  • RatBaG #1079
  • RatBaG #1078
  • Szabi #1077
  • RatBaG #1076
    Vasárnap új Top Gear!
  • RatBaG #1075
    https://www.facebook.com/topgear/videos/415577002365877/

• wollnerd #1074
    Én nemrég tudtam megnézni az utolsó részt. Hát ez nagyon szomorú volt nekem is. :( Főleg látni ahogy Jeremy is könnyek között volt... Megtudom őt érteni,17 év közösség, a pálya(n a tesztek) és hírek/csevegő utca beszélgetés is. :(
    Csak egy dolgot nem értek teljesen: Amikor vki beszólt hogy ne álljanak le, folytassák, akkor ők azt mondták hirtelen(?) hogy nem is, folytatják a TGT-t... Namost, a kezdettől fogva is tervezték hogy folytatják a sorozatot, vagy csak 'beszólás következtében' döntöttek/jelentették be...?! A 4. évad bejelentéséről korábban is lehetett-e tudni, vagy csak 14. rész forgatásakor jelentették be mindezt?
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.06.01. 21:46:44
  • Tikal #1073
    hát szomorú volt ez a záró rész :(

Nekem azért hiányozni fog a hagyományos struktura... de legalább nem hagyták abba teljesen
  • RatBaG #1072
  • Sequoyah
    Abbahagyni? Ha jol ertem a kovetkezo szezon gyakorlatilag csak ezekbol fog allni:) Mar a mostaniban is joval tobb radtrip volt, nem csak 1/szezon mint korabban. Satras resz pedig egyre kevesebb volt.
    Szoval mar ez a 3. szezon is nagyon erosen ezen valtozasok fele tolodtak el, igazabol csak meg 1 lepessel tovabb mennek.

Az asszony is csak akkor csatlakozott mellem nezni, amikor roadtripelni mentek valahova:)
  • Szabi #1070
    a tesztelést és a retrózást stb simán be lehet építeni az utazásokba is :)
  • RatBaG #1069
    Az Eboladrome-os tesztelések meg köridők nekem se fognak hiányozni, de a chat igen. Remélem valamennyire át tudják majd hozni a road tripekbe, de azért a közönség reakciói nélkül nem lesz ugyanolyan. :(

Mongólia odabaszott. Meg előtte az öreg a Porsche 917-ben.
    A végén meglepődtem, hogy Jeremy tényleg ennyire meghatódott.
  • Szabi #1068
    naja, de azért a special-ok zseniálisak voltak eddig is és várhatóan ez még évekig így is marad, bolondok lennének abbahagyni teljesen :)

viszont ez a sátrazás eddig is fölöslegesen volt erőltetve szerintem, a dumálgatós rész simán lehet a nap végi pihenős időszakokban is, ahogy eddig is, a sztárokat jó hogy végre elfelejtették, a köridők meg szerintem teljesen lényegtelenek, se nekünk nézőknek, se a potenciális vevőknek nem számít, engem kifejezetten zavart amikor ebben az évadban is a nagyobb utazgatások közé beerőltették a sátrazást és a körmérést.. :D
  • RatBaG #1067
    RIP classic TG/TGT. Ez volt a legjobb évad, esélyes, hogy valaha.
  • desigo
    Amennyire tetszett az első három rész annyira gáz volt a negyedik.(itt tartok még csak)
    Kínszenvedés volt nézni ezeket a platós vackokat.
  • Tikal #1065
    szép rész volt ezzel a megemlékezéssel...
  • Szabi #1064
    pénteken jön a The Colombia Special Part 1, szombaton meg a The Colombia Special Part 2

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2019.01.24. 12:44:30
  • Sequoyah
    Hat az elozetes alapjan jo dolgok jonnek az biztos:) Es bennuk bizok is, hogy jo lesz, mert bar persze a szezon elejet meg szoktak tolni, nem jellemzo rajuk hogy utana leeresztenenek (maximum 1-1 resz erejeig)
  • Sequoyah
    Semmivel sem fogyasztanak tobbet mint hasonlo teljesitmenyu mas autok.

Senna a Nurburgringen jo lenne, de gondolom a VW csoport mindent megtesz majd szokas szerint hogy tavol tartsa oket:D Rosszul nezne ki a Porschekre es Lambokra nezve egy 6:20-as vagy az alatti ido amit evekig nem tudnak megdonteni es szep reklamokat forgatni neki.
  • desigo
    Eszméletlenül jó lett ez is.
    Meglepően olcsó az a három dög,cserébe a benzinkútra hordod a pénzt.
    A Senna meg szátalázott mindent.Nürburgringes ideje nem lesz?
  • Count Adyn
    Bakker ahogy aza dodge demon visit az valami embertelen :O:D
  • RatBaG #1059
    Kint van az első rész, és nagyon jó! És azt mondták, hogy 13 héten át fog tartani.
  • ProGabe #1058
    ??
  • Szabi #1057
    nemár :(
  • Timbu
    Januárban jön az új TGT évad. (A videóban 12:58-kor mondja.)
  • RatBaG #1055
    https://totalcar.hu/magazin/hirek/2018/06/02/matt_leblanc-nak_eleg_volt_kiszall_a_top_gearbol/
  • RatBaG #1054
    https://totalcar.hu/magazin/hirek/2018/04/04/eldolt_beepitik_a_top_gear_tesztpalyajat/
  • RatBaG #1053
    tg-t nézitek? ez a japán rész fasza volt!
  • RatBaG #1052
    https://www.topgear.com/car-news/top-gear-series-25/top-gear-series-25-ultimate-preview
  • RatBaG #1051
    https://totalcar.hu/magazin/hirek/2018/02/04/porra_egett_egy_alpine_110a_top_gear_forgatasan/
  • Sequoyah
    Azt hiszem egyre jobb lesz ez a musor. Vegre kezdik elhagyni a hollywoodi tulzasokat, es egyre jobban hasonlitani a Top Gearhez amit ok csinaltak. A mult penteki resz pont olyan volt mint amit varok toluk, egy laza szorakoztato musor.
  • Sequoyah
    Luke Evans volt a masik. Na nem mondom hogy A listas sztar, de azert eleg nagy Hollywoodi filmekbol ismeros az arca. Meg volt David Hasselhoff is korabban.
    Na nem mondom hogy reszben nem ertek egyet veled, a Top Gearban valoban tobb volt a nagy sztar mint most. Csak azt mondom, hogy ez nem alapvetobb valtozas a stilusban, maximum most picit jobban eltolodott a helyi britt ismertsegek fele.

De most belenezve a Top Geares listaba, azert itt is legalabb a nevek fele olyan, hogy vakarom a fejem hogy kik is ok:
    http://topgear.wikia.com/wiki/Star_in_a_Reasonably-Priced_Car
  • Tikal #1048
    Nem cseresznyéztem, random néztem bele az évadokba, de mondhatsz te is évadot, megnézzük. Legalább megtudjuk melyik volt a legszarabb évad ebből a szempontból.

Ki volt a két hollywood-i sztár? Shuterland és?

Nem az új arcokkal van bajom, hanem azzal hogy unalmasak is voltak szerintem.

Csak nem gondolod, hogy úgy nyírták ki a sztárokat, hogy azok nem tudtak róla? Most meg minden sztár bedurcizott... :)
  • Sequoyah
    Persze, ki lehet cseresznyezni a sztarokat, de valaszthatunk masik szezont is, es sorolhatjuk a brit politikusok es radiosztarok neveit, akikrol fogalmunk sincs.
    De most is volt ismert arc, pl a legutobbi ketto kifejezetten Hollywoodi sztar volt.

Szemely szerint nem banom h uj, erdekes arcokat ismerhetek meg, pl a multkori medvesek jok voltak. Kicsit javit a tulzott hollywoodisagon.

Egyebkent a multkori szezon utan ketlem h sok sztar szoba allna veluk. Hanyan is haltak meg?
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2018.01.17. 17:24:23
  • Tikal #1046
    Nem azt mondom, hogy arra költsék, de ha eddig meg tudták oldani, akkor most miért nem?

Ez egy show, már a TG is az volt, szóval ezért vannak benne ezek a részek is, még ha neked lényegtelen is...