A következmények...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kiegészítésként hozzátenném, hogy a balesetet nem a 18 éves gimnazista okozta, hanem az alkohol, amellyel a szervezetében útnak indult. Egy pohár alkohol is okozhat egy fél másodperc reakcióidõ-késést, amely 40-es tempónál több, mint 6 méter utat jelent. Mi az a hat méter, Egy koccanás, egy lökhárító, egy árok, vagy egy kisgyermek az utcán.
Az a baj, hogy a hírekben a "hõs mentõsök megmentették az életét" hír jelenik meg, ami igaz is, de nincs elég elrettentõ ereje.
Ha jól tudom, Texasban már 2001-ben csináltak a lánnyal egy közlekedési kampányt, amivel az alkoholos vezetéstõl próbálták eltántorítani az embert.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
amúgy meg ha nem tetszik, akkor nyugodtan ignorálatod a topicot...
<#ejnye1>#ejnye1>
má a <#falbav>#falbav> hogyha valaki nyit eggyet leugatják
és akko mivan ha nyit ???
és akko mivan ha 1 témáról 100 topik van ???
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
balesetek mindig vannak
van aki túléli, van aki meghal
szörnyû, de ez van
aki ma beül egy autóba, számolnia kell azzal, hogy lehet, hogy nem érkezik meg oda, ahová elindult
de balesetet szenvedhetsz máshol is
elég csak kilépni az utcára
de otthon sem biztonságos
sokan haltak meg már úgy is
szal <#banplz>#banplz>
mert
- mintha csak ez a csaj létezne
- mintha sok más emberrel ilyen nem történne nap mint nap
- mert már unom ezt, hogy valaki minden héten belinkeli, elkezdi, topikot nyit róla :(
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez tényleg szemétül hangzik, nyugodtan kövezzetek meg érte, de mindenkinek jobb lett volna, ha meghalt volna.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Borítékold mellé ezt is. :)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
"A válaszod második felét pedig borítékold és vedd elõ, ha (ne adj' isten) a gyereked egy kamaszos felelõtlenkedés során tragédiát idéz elõ."
Ez meg ne is haragudj de egy demagóg baromság.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
És téged is megtörne, ha FOLYAMATOS lelki bántalmazásnak lennél kitéve.
A válaszod második felét pedig borítékold és vedd elõ, ha (ne adj' isten) a gyereked egy kamaszos felelõtlenkedés során tragédiát idéz elõ.
De nem így gondoltam.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azt is tudom hogy nem direkt aljasságból csinálta a gyerek.
De.
Hülye volt és felelõtlenül megszegte a törvényt, ilyenkor benne van a kalapban hogy nem történik semmi és másnap reggel az élet a megszokot medrében folyik tovább vagy igenis történik vmi tragédia aminek ez a kis fasz az egyedüli okozója és ezért sztem minimum 10 év kõfejtõt kéne osztogatni, hátha a többi barom a szép szó helyett az elrettentésbõl végre okulna.
Józan ésszel csak egy ideális világ ideális embereit lehet jobb belátásra bírni, a mi kis világunkban a hülyék csak a félelembõl értenek :/
Plusz vannak olyan körülmények, amik között nem jut el addig a fázisig az illetõ, h bárki segíteni tudjon rajta.
Azt meg én spec nem mondtam, h mindent meg kell bocsátani.
De újra csak azt tudom mondani, h ez a látványos, ez kelt indulatokat.
Egy 17 éves fiatal pedig nem feltétlen direkt aljasságból okoz ilyen balesetet.
De nem ragozom tovább. :)
Lehet hogy egyedül vagyok itt ezzel a véleménnyel de vannak tettek amiket nem lehet soha megbocsájtani és a következményeit egy életen át hordoznia kell a faszinak.
Szemet szemért... már rég nincs ilyen.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ennyi erõvel az összes gyilkost ki lehetne engedni a börtönökbõl hiszen a lelkiismeretük úgy sem engedné hogy újra gyilkoljanak és az áldozat sem támad föl csak azért mert õk éppen a sitten vannak...
Nem minden esetben.
Sokan meglepõdnének, h hány gyereket tart terrorban a saját apja/anyja, v mindkettõ.
Annak a gyereknek sokáig ez lesz a természetes, felnõve pedig egy torz lény lesz, aki képtelen a társadalomban való normális helytállásra.
Ugyanúgy, mint ez a lány fizikailag. Csak ezekbe az emberekbe, mivel külsõ jelek nem láthatók rajtuk, az életük végéig még belerúgnak.
De ez ide hosszú.
Azért azt is nézzük már meg, h hány ember van, aki kurva sok felelõtlen hülyeséget követ el tinédzser korában.
Csak nem mindegyikbõl lesz ilyen látványos tragédia...
pontosan
De forrongani, bosszulni egyszerûbb, mint full belegondolni egy esetbe.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Van egy haverom, aki régebben össze-vissza száguldozott a Hondájával. Még a biztonsági övet sem kötötte be. Hiába magyaráztam neki, a szóból nem értett. Végül mutattam neki pár képet a rotten.com-ról, pl. hogy milyen finom fej sérüléseket képes okozni a kormánykerék vagy a szélvédõ.
Azóta, ha elfelejtem, õ kér meg, hogy kössem be az övet.
A csaj gyakorlatilag halott!
Szociálisan, társadalmilag, minden szempontból!
Ez az "élet" már csak vegetálás és SOHA sem lesz megint teljesértékû, kizárt hogy ezt valaha is fel lehessen dolgozni, legfeljebb bele lehet törõdni.
Aki ilyet tesz(tenni fog) azt nem nagyon hatják meg ezek a dolgok, mindenki azt írja hogy nem tenne ilyet, majd ha jön valaki és azt mondja hogy tegnap tök részegen száguldoztam, de most hogy láttam nem fogok, akkor volt értelme, de akkor se hiszem hogy ennek a topiknak köszönhetõ!
mindenki a saját kárán tanul, nem egy topik, történet kapcsán szerintem.
Sosem fog... Jó pszichiáterrel sem.
És mint írtam, gúnyolódással, cikizéssel, lelki terrorral ugyan ilyen tragédiát okoznak emberek nap, mint nap.
Csak az mivel nem látványos, nem kelt ekkora indulatokat.
Nem, nem az.
Idõ/pénz kérdése és egy jobb pszichiáter segít majd neki feldolgozni ezt a traumát és így élheti tovább a normális hétköznapi életét mint bárki más, ugyanezt már nem lehet elmondani a kiscsajról és a családjáról.
Vagy azt gondoljátok, hogy a csávó direkt ezt akarta? Szerintetek nem elég nagy pokol neki, hogy tudja mit tett? Még mindenki más is belerúg.
Amúgy meg MINDENKI követ el hülyeségeket, csak hát ez katasztrófális balszerencsével végzõdött.
Igaz, hogy elég nagy felelõtlenség ittasan vezetni, én sosem tenném és leszidnám azt, aki ezt teszi, de ez a srác már jócskán megkapta a büntetéseit, amik közül a legrosszabb a lelkiismerete.
ezt mindenkinek aki csak rágondola piára vezetés elõtt!!!!
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
De nem is ez a lényeg. Az az igazságtalan, hogy a TV-ben is csak állandóan azt hallom, hogy a "Vétlen sofõ a helyszínen meghalt, a vétkes megúszta néhány zúzódással."
Nem úszta meg. Ennek egyszerûen csak ez a "büntetése".