21
rock téritő
-
Mihail #21 Imádkozzunk a rock istenéhez ma és mindenkor. A zene igaz és tiszta megtestesítőjéhez. Rock foreva'! A rock az igazi. Aki él az rockot hallgato. Oh yeah. Fogjatok gitárt, énekeljetek és mutassátok meg. A rock legyen veletek mindörökkön örökké! Ámen -
stimpy #20 Sziasztok !!
Van 1 eladó 4napos jegyem a Nova*rocK fesztiválra.
A fesztivál Nickelsdorfban lesz.
Fellépők: SYSTEM OF A DOWN, PRODIGY, SOULFLY, NIGHTWISH...
A fesztivál honlapja: www.novarock.at
A jegyet 25.068 ftért vettem, s kereken 25.000Ft-ért eladom !!
Amúgy napijegy is kapható még, de embertelenül drága (13000), és ez szerintem nem éri meg... akkor inkább már duplaanyiért négyszerannyi napot legyetek kinn.
Írjatok, hívjatok, drágáim! :-)
Elérhetőségeim:: [email protected] vagy 06-30-334-6861
Réka -
zsilike #19 HI! ha mégis,akkor egyből irrjon ha megvan vknk a film!!!! -
zsilike #18 kéne egy download lap,filmekre!!!!!dvd center nem az igazi,underground kéne -
zsilike #17 rendben,tehát várom h valaki ir:megvan a film!!köszi -
#16 Hát elég szar minőségben volt meg, meg annyira ma már nem mozgatnak meg azok a dolgok, amik ezelőtt 15-20 évvel... :)
(azért a dalszövegek-dallamok még itt vannak a fejemben :D) -
zsilike #15 köszi!neten nézelödöm még,összes tékát kizártam bp-en.azért bosszant,mert megvolt.nemsok mindenkit ismerek,aki...tölem másolták -
blackgamer #14 illetve, van pár videótéka, ahol szinte minden filmet ki lehet szedni (tapasztalatból írom) -
blackgamer #13 tipp: ha hosszu 'í'-vel írod a címet, akkor több találot dob ki a google
tipp2: érdemes hasonló fanatikusokat keresni (és találni) hátha nekik már megvan a cucc -
zsilike #12 Légyszi,mit jelent amit irtál+HELP -
zsilike #11 Mai napig a legjobb magyar szövegiró!!!+mindenképpen meg kell szereznem a filmet!!!ha megvan vknek tömöritve küldje át a [email protected] ra+++ha a zene nagyon jo minöség,akkor azt is légyszi mp3ba mondjuk v tömö9ren -
zsilike #10 ez mit jelent??? -
#9 Fórum >> Zene fórum >> -
#8 csak a zenét -
zsilike #7 filmet archiváltad?? -
zsilike #6 ok h a zene megvan!!!de a Rock téritö c xantus film kellene,biztos megvan vk-nek v valahol!!!help/v a filmet archiváltad?? -
#5 én bezzeg learchíváltam CD-re!
( a többi 120 kazettámmal együtt) -
OPM #4 "nem bizok benne" :DD -
zsilike #3 A zene megvan cd-n!!!a film nagyon kéne honnan t tölteni????dc+????/nem bizok benne/irjatokvm oldalt,magyar filmek!!letöltés -
#2 Nekem csak a zenéje volt meg, az is kazettán...de mára már az enyészeté lett... -
zsilike #1 HI!Honnan tudnám letölteni v megszerezni a 80 as évek végén készült filmet.megvolt,lenyulták és potolhatatlannak tünik.odeonban sincs meg..HELP ha valakinek megvan VHS v bármi IRJON mindenképpen,fontos [email protected]