Tobbszor egy filmet, moziban

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mátrix2: Elõször eredeti hanggal, majd hála a fehér felirat-fehér háttér tökéletes párosításának pár héttel késõbb szinkronosan is beültem, úgy még tetszett is.
Dennis, a komisz: Ez még általános iskola legelején történt, megnéztük a barátommal, aztán meg pár nap múlva az osztállyal is.
Amúgy van olyan film, amit már vagy húszszor láttam, de moziba nem szoktam elmenni többször egy film kedvéért.

gabber_saviola
moziban csak 2x

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Id4 2x
ep2 3x
ep3 nagyon remelem 4x de most 2xnel jarok majd holnap. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mike
ami még eszembe jut

SW 1, 2 - 4x (2x magy, 2x ang)
Toy Story 2 3x - csak a Dinosaur trailer miatt :)))
Gladiator 3X
GYU1, 2 3x
A.I. 3x

jó mondjuk 1999-2000 körül volt olyan idõszakom, amikor minden filmet megnéztem, amit moziban adtak, a jobbakat többször is, igaz nem volt ilyen rohadt drága a jegy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
jaja csak mozi
DVD, video nem számít

Mike
A Matrixszal moziban egyszer sem volt bajom.
A teljes nézõtérrõl áradt az áhitat

forza milan
harry potter 1 2x:D

Moziban? Vagy nem figyeltél a topiccímre, vagy viszed a pálmát eddig:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

deep
De fogom még biztos:)
deep
Episode 3-at sikerült megnéznem 3x, egy nap alatt moziban:)
gabber_saviola
Donnie Brasco c. filmet legalább 10 szer megnéztem már....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Én a Hollót néztem meg 8-szor olyan 3-4 év alatt. Az még a "régi" idõkben volt, a Multiplexek, DVD meg a filmes warez elõtti idõkben, mikor a jó filmeket a premieridõ után is vetítették néha-néha, és volt igazi hangulata a moziba járásnak. Mondjuk nem is volt mellette más minõségi alternatíva csak a VHS, de ott is várni kellett a megjelenésre 1-2 évet. Ezen felül párat láttam még kétszer, de nem emlékszem mindre csak a Braveheart/Event Horizon párosra.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Loál János
Hanta Boy, 28 nappal késõbb, Ep I, II, mindegyik 2x.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punkerwork
Ameriaki História X 2x

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

szanics
ja, feltétlenül.
Gyûrûk Urák, Sztárvárzok, és én még a Számkivetettet is háromszor láttam, de erre nem tudnék épkézláb magyarázatot mondani.

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

Bandew
Terminátor 2, de arra már nem emlékszem hányszor láttam, csak arra, hogy nagyon sokszor.
Plussz a Gyûrû szövetsége 10x. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tufa
Halálos Iramban és a Halálosabb Iramban, mind a kettõt 4szer 4szer, késõbb az elsõ részt DVD-rõl minimum 20szor, másodikat talán csak 10szer :)

bigapó
pedig ott a szélesvásznon az igazi:)) nekem 2x volt meg az 2. és 3. rész. amúgy én sem szoktam többször megnézni filmeket a moziban, de most lehet, hogy a SW3-at megint megfogom. DVD-n meglesz az tuti:)

The Matrix has you...

Sephi
Hegylako 4-et egy heten belul 5x pedig nem is vagyok tul nagy fan :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

artschi
Trója, 3x. Egyszer egyedül, egyszer barátnõmmel, egyszer haverral. De harmadjára már baromira hosszúnak tûnt a film :)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nekem a 2. resz tobb mint 7x, a 3. pedig 4-5x.

én sztm soha nem néztem meg semmit kétszer moziban - pazarlásnak tartom, meg kinek van erre ideje ?

CalebJoe
Én nem nagyon csípem a mozit a sok hülyével.
Én otthon dvd-n vagy a gépen magamba megnézem a filmet az elég ,nem tudok teljesen odafigyelni ha mögöttem köhög vagy nevetgél valaki.
Fõleg egy Matrix-ot soha.
Mike at home
Nalam a csucs:

Matrix (csakis az 1, termesztesen) 9x

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

← ElőzőOldal 2 / 2