74
Melyik az a film(ek), amit tobbszor megneztel moziban? Melyiket nezted meg legtobbszor?
-
úristen és én még haveromat tartom betegnek hogy egy csomó filmet megnéz többször most pl már 3x látta az új csillagos csodát. -
Én meg pont az ellentéted vagyok ilyen tekintetben.
Otthon nem bírok figyelni egy filmre. -
Én minden filmet csak egyszer láttam moziban :-C -
Te most ugratsz! :DDDDD
Nem semmi! :D -
Assemi ! :DDD Én a Disney's Hercules-t láttam 21-szer moziban ! -
Én minden filmet többször nézek meg, kivéve egy-két nagyon gyengét. Rekordot talán... Disney Kis Hableánya tartja, moziban 7-szer láttam, amikor először mutatták be itthon - tán '89-'90ben -, és 10-szer, mikor "felújították" '98-ban :DDDDDD (Hiába, örök gyerek vagyok
)
LOTR (1. rész) 6x
Chihiro szellemországban 5x
Amélie csodálatos élete 4 v. 5x
Csokoládé 3x
Az operaház fantomja 3x
Még biztos volt egy csomó, de mindenre én sem emlékezhetem... -
Star Wars Ep. II 5x / Ep. III is eljut idáig sztem... :)
New York bandái 4x
Holtak Hajnala 4x
Gladiátor 3x
Trója 3x -
Olyan korszakom nekem is volt, hetente 6-8 filmet is megnéztem moziban. -
pont a godzillát te szegény rossz volt mi? -
én a Godzillát néztem meg 3x
aztán még az HBO-n is vagy 4x részletekben, meg DVD-n egyszer
pedig nem is kedvenc filmem :DDDDD -
North #24 Mátrix2: Először eredeti hanggal, majd hála a fehér felirat-fehér háttér tökéletes párosításának pár héttel később szinkronosan is beültem, úgy még tetszett is.
Dennis, a komisz: Ez még általános iskola legelején történt, megnéztük a barátommal, aztán meg pár nap múlva az osztállyal is.
Amúgy van olyan film, amit már vagy húszszor láttam, de moziba nem szoktam elmenni többször egy film kedvéért. -
moziban csak 2x -
_Vegeta_ #22 Id4 2x
ep2 3x
ep3 nagyon remelem 4x de most 2xnel jarok majd holnap. :D -
ami még eszembe jut
SW 1, 2 - 4x (2x magy, 2x ang)
Toy Story 2 3x - csak a Dinosaur trailer miatt :)))
Gladiator 3X
GYU1, 2 3x
A.I. 3x
jó mondjuk 1999-2000 körül volt olyan időszakom, amikor minden filmet megnéztem, amit moziban adtak, a jobbakat többször is, igaz nem volt ilyen rohadt drága a jegy -
jaja csak mozi
DVD, video nem számít -
A Matrixszal moziban egyszer sem volt bajom.
A teljes nézőtérről áradt az áhitat -
harry potter 1 2x:D -
Cvd #17 Moziban? Vagy nem figyeltél a topiccímre, vagy viszed a pálmát eddig:) -
De fogom még biztos:) -
Episode 3-at sikerült megnéznem 3x, egy nap alatt moziban:) -
Donnie Brasco c. filmet legalább 10 szer megnéztem már.... -
Cvd #13 Én a Hollót néztem meg 8-szor olyan 3-4 év alatt. Az még a "régi" időkben volt, a Multiplexek, DVD meg a filmes warez előtti időkben, mikor a jó filmeket a premieridő után is vetítették néha-néha, és volt igazi hangulata a moziba járásnak. Mondjuk nem is volt mellette más minőségi alternatíva csak a VHS, de ott is várni kellett a megjelenésre 1-2 évet. Ezen felül párat láttam még kétszer, de nem emlékszem mindre csak a Braveheart/Event Horizon párosra. -
Hanta Boy, 28 nappal később, Ep I, II, mindegyik 2x. -
Ameriaki História X 2x -
ja, feltétlenül.
Gyűrűk Urák, Sztárvárzok, és én még a Számkivetettet is háromszor láttam, de erre nem tudnék épkézláb magyarázatot mondani. -
Terminátor 2, de arra már nem emlékszem hányszor láttam, csak arra, hogy nagyon sokszor.
Plussz a Gyűrű szövetsége 10x. :-D -
Halálos Iramban és a Halálosabb Iramban, mind a kettőt 4szer 4szer, később az első részt DVD-ről minimum 20szor, másodikat talán csak 10szer :) -
pedig ott a szélesvásznon az igazi:)) nekem 2x volt meg az 2. és 3. rész. amúgy én sem szoktam többször megnézni filmeket a moziban, de most lehet, hogy a SW3-at megint megfogom. DVD-n meglesz az tuti:) -
Hegylako 4-et egy heten belul 5x pedig nem is vagyok tul nagy fan :D -
Trója, 3x. Egyszer egyedül, egyszer barátnőmmel, egyszer haverral. De harmadjára már baromira hosszúnak tűnt a film :) -
FLeK0 #4 Nekem a 2. resz tobb mint 7x, a 3. pedig 4-5x. -
Cat #3 én sztm soha nem néztem meg semmit kétszer moziban - pazarlásnak tartom, meg kinek van erre ideje ? -
Én nem nagyon csípem a mozit a sok hülyével.
Én otthon dvd-n vagy a gépen magamba megnézem a filmet az elég ,nem tudok teljesen odafigyelni ha mögöttem köhög vagy nevetgél valaki.
Főleg egy Matrix-ot soha. -
Nalam a csucs:
Matrix (csakis az 1, termesztesen) 9x