Tobbszor egy filmet, moziban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dennis, a komisz: Ez még általános iskola legelején történt, megnéztük a barátommal, aztán meg pár nap múlva az osztállyal is.
Amúgy van olyan film, amit már vagy húszszor láttam, de moziba nem szoktam elmenni többször egy film kedvéért.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
ep2 3x
ep3 nagyon remelem 4x de most 2xnel jarok majd holnap. :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
SW 1, 2 - 4x (2x magy, 2x ang)
Toy Story 2 3x - csak a Dinosaur trailer miatt :)))
Gladiator 3X
GYU1, 2 3x
A.I. 3x
jó mondjuk 1999-2000 körül volt olyan idõszakom, amikor minden filmet megnéztem, amit moziban adtak, a jobbakat többször is, igaz nem volt ilyen rohadt drága a jegy
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A teljes nézõtérrõl áradt az áhitat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Gyûrûk Urák, Sztárvárzok, és én még a Számkivetettet is háromszor láttam, de erre nem tudnék épkézláb magyarázatot mondani.
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Plussz a Gyûrû szövetsége 10x. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
The Matrix has you...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Én otthon dvd-n vagy a gépen magamba megnézem a filmet az elég ,nem tudok teljesen odafigyelni ha mögöttem köhög vagy nevetgél valaki.
Fõleg egy Matrix-ot soha.
Matrix (csakis az 1, termesztesen) 9x
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]