Tobbszor egy filmet, moziban

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mark oh
a 300-at kétszer néztem meg moziban.pedig megvolt elötte már gépen.de hát az nem ugyan az szerintem.amugy régen a fuggetlenség napját is kétszer néztem meg.most nem jut több eszembe<#zavart2>

Choke off

Én a Moulin Rouge-t, Pearl Harbort, Karib-tenger 1-et láttam 5x, de sajnos nem moziban:(:(

Amúgy eddig még nem voltam olyan filmen moziban amit többször meg tudtam volna nézni, mert nálunk csak egy hétig vetítenek egy filmet, és utána vége, aztán vmikor meg csak utolsó nap nézem meg, meg van olyan film amit elég egyszer végignéznem.:D
Kongy
Igazából nekem elég minden film egyszer,de a Sin City-t 2-szer kellett megnéznem és csak utána értettem meg

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GyU 2, GyU 3, Trója

De perpillanat szívesen megnézném mégegyszer a Bábelt, vagy az Egy botrány részleteit, csak hát jönnek az új filmek.

Warhammer Online - http://www.war.hu

Én 1 filmet néztem meg 2x,Terminator 2-t :)

spainpower
Pókember 2-t 2x 2 nap alatt xD

Wake up and SMELL the VICODIN.

shaba23
szerintem én még sosem néztem meg 1 filmet többször moziban, pedig néha "bérletem" is van/volt
artschi
ingyen adták nálunk a múlt héten az Üvegtigrist, csütörtöktõl-szerdáig, de csak 2x tudtam elmenni megnézni :))

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ÉLn eddig a GYu1-es és a Karib tengert... néztemmeg töbször moziban. Ezek nagyon bejöttek. a Gyu-t asszem 5-ször. Magam sem tudom mi ütött belém. Azóta se néztem töbször moziban ugyanazt, de akkor nagyon jó volt....
Mike at home
huha

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
nekem volt egy haverom, aki a csárli angyalai 1-et 8X nézte meg moziban <#idiota> ez nem vicc <#idiota>

Loál János
Episode III eddig 2x, Magyarul. Lehet, hogy egy feliratos még bejátszik majd.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mrzed001
SQJ-rõl tudjuk, hogy megszállott :)
Én csak a Birodalom visszavág, Jedi Visszatér, T2-t néztem meg 3x moziban
Volt egy mozi vidéken, ahol nem restelték elõszedni a régi jó filmeket, és újra levetíteni. 5-10 év elteltével ezek a filmek semmit sem veszítettek erejükbõl.
Gépen+videón a Dune a csúcstartó 60-al

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sir Quno Jedi
Akkor Grün, ezen nem veszünk össze !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Nemvagyok klón. <#schmoll2>

Sir Quno Jedi
Te is miller vagy, mert aki így tud LOÁL kampányolni az vagy Bush, vagy Kohn !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
<#miaz>

Sir Quno Jedi
Kabbe ! Igenis csóró vagyok, papírt is tudok szerezni az államtitkár úrtól, ha kell ! Az meggyõzne ?!

Loál János
Nekem mosmá nemagyarázkoggy! <#schmoll2>

:O)))))))))))))))2

Sir Quno Jedi
Ez sztem nem függ össze, lehet cinémá emberi áron, ügyeskedve, kompromisszumokkal (bár azokat nem szeretem)

Loál János
<#wow2>

Loál János
"otthon ott á cinémá belenekije" -> #48 <#gonosz1>

visual effects

lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com

Sir Quno Jedi
Õõõõ, attól nekem nem a szemem állt volna keresztbe, hanem kirohadt volna az agyam !4 :DDD

Amúgy mondtam mék filmet láttam legtöbbször, ez az 5x is az volt !

Sir Quno Jedi
nemis... Az már régen volt és nem kellett millernek lenni hozzá (csak kapcsolatok kérdése az egész)...

Mnapság havonta ha járok moziba, vagy assem. Minek, otthon ott á cinémá belenekije ?! :DDD

Loál János
Na, és mit dolgoztál rajtuk/velük?

Loál János
Ez a droidfiju egy unatkozó miller.

:D

csak amiken dolgoztam :)) (ah, mennyire jellemtelen, tudom)
szal

Kingdom of Heaven:3x
AvP:2x
Harry Potter3: 2x

Hidember: 0x :)))

lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com

Flórika
Ecsém! :DDD

Pedig én azt hittem, nálam elvetemültebb figura nincs! :DDD (/me pl. hintázni meg vidámparkozni jár. :D Ez önmagában még nem is lenne fura... de ha figyelembe vesszük az életkoromat :DDD)

De ezek szerint van!!! :DD

És amúgy melyik volt az a film, amit egymás után 5x néztél meg? :D
És... miért??? Ennyire tetszett? :D

LOTR 1-et, meg a legtöbb - jó - filmet azért nézem meg többször, mert nem akarom, hogy véget érjen a hatás. :)) Olyan ez, mint valamilyen drog. Ja, és persze minél közelebbrõl nézem, hogy még jobban el tudjak veszni a filmben. :D

Mondjuk ez "Sztárom a Páromnál" (Notting Hill) veszélyes volt, néhai Metró mozi, elsõ (!!!) sor, hááát... azt hiszem egy életre túladagoltam magam Julia Roberts 100 fogú mosolyából :DDDDD
Végére keresztbe álltak a szemeim! :D

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Sir Quno Jedi
Ja, mindég volt jó jegy, jókor, jó helyre, jó "áron" ! :DDD Ámde ez az öt elõadásos szimpla magánakció volt !

Loál János
Rohatt csókos! :O))))2

Sir Quno Jedi
A jegyeladó kiscsaj (új volt talán) odahívta a többieket és együtt "csodáltak" meg, mikor kértem jegyet az 5 egymást követõ elõadásra ugyanarra a helyre ! Megkérdezte félve, hogy nekem lesz-e, mikor mondtam neki, hogy természetesen, akkor már kész volt ! :DDD Azt hitték tán, hogy kandi kamera, de mikor a jegyszedõk elõre köszöntek már, akkor elhitték, hogy ez komoly (amúgy is sokat jártam akkoriban oda és ismertek, mint a rosszpénzt, sõt volt belsõ emberem is ott, a fõnök jobbkeze). :DDD

Sir Quno Jedi
Volt, hogy egymást követõ öt elõadásra vettem jegyet ugyanarra a helyre és filmre a HMpex DP-ban és csak kijöttem vettem kólát, kaját, aztán vissza a helyemre, ez ment reggetõl estig ! :D

Loál János
Vallási vetítés?

Mhosah Myth
Volt:
Szerda: Star Wars III. a miskolci multiplex moziba (az éjfélire)
Szombat: Star Wars III. a pesti westend moziba
Vasárnap: Star Wars III. az egri moziba

Lesz:
Csütörtök: Star Wars III. az egri moziba
Szombat: Star Wars III. az egri moziba

És még 1szer sztem ezenkívûl elmegyek de az 5 az biztos...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

cSuwwi
Gyûrûk ura 1. részét 2x (hétfõ/kedd ugyanabban az idõben). Ennyi :) (nem sokat mozizok)

Az itthoniból a legtöbbször a Harcosok Klubját láttam, nemtudom, legalább 30x :o

shit happens

cSuwwi
az már igazi fan :D

shit happens

Iori
múltkor a VH1on volt egy Star Warsról szóló dokumentumfilm, volt egy csávó aki 37(!)x látta a New Hopeot CSAK a moziban!

I love this game!

Tatyla
ilyen árak mellett egyszer is meggondolom melyiket...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Diszkópatkányokat TV-ben, gépen és videón összesen kb. 12-15-ször láttam<#nyes>

Shep
úristen és én még haveromat tartom betegnek hogy egy csomó filmet megnéz többször most pl már 3x látta az új csillagos csodát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Taranov
Én meg pont az ellentéted vagyok ilyen tekintetben.
Otthon nem bírok figyelni egy filmre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én minden filmet csak egyszer láttam moziban :-C

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Flórika
Te most ugratsz! :DDDDD

Nem semmi! :D

Sir Quno Jedi
Assemi ! :DDD Én a Disney's Hercules-t láttam 21-szer moziban !

Flórika
Én minden filmet többször nézek meg, kivéve egy-két nagyon gyengét. <#bee1> Rekordot talán... Disney Kis Hableánya tartja, moziban 7-szer láttam, amikor elõször mutatták be itthon - tán '89-'90ben -, és 10-szer, mikor "felújították" '98-ban :DDDDDD (Hiába, örök gyerek vagyok <#idiota>)

LOTR (1. rész) 6x
Chihiro szellemországban 5x
Amélie csodálatos élete 4 v. 5x
Csokoládé 3x
Az operaház fantomja 3x

Még biztos volt egy csomó, de mindenre én sem emlékezhetem... <#circling>

mukika
Star Wars Ep. II 5x / Ep. III is eljut idáig sztem... :)
New York bandái 4x
Holtak Hajnala 4x
Gladiátor 3x
Trója 3x

artschiatwork
Olyan korszakom nekem is volt, hetente 6-8 filmet is megnéztem moziban.

Rafaelo
pont a godzillát te szegény rossz volt mi?

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Metwork
én a Godzillát néztem meg 3x
aztán még az HBO-n is vagy 4x részletekben, meg DVD-n egyszer
pedig nem is kedvenc filmem :DDDDD

I will use google before asking stupid questions.

Oldal 1 / 2Következő →